Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

dil arkasi koku

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetabi123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: dil arkasi koku
    Gönderildi: 04-Eyl�l-2014 tarihinde 01:44
Merhabalar bu soruyu sormak i�in �ye oldum.

Agiz kokusu yapan �eken bilir zaten ne kadar lanet olasi bir durumdur.

Dil arkasini kazidimi elimle tirnagim ile agiz kokumun aynisi oluyor. oraya dil kaziyici ile �zel dil fir�alama ile kazip fir�aladimim ge�iyor sonra yine oluyor kokunun kaynagi odur sizce neden ? bademcigim yok
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Eyl�l-2014 tarihinde 12:46
nedenini biz de bilmiyoruz kardesim. keske bilsekte sana yardimci olabilsek.:)
tahminimce dil pasindan kaynakli bir sorun bu. tabi burda dil pasina neyin sebep oldugunu bulmak/ bilmek gerekiyor
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Kasim-2014 tarihinde 22:52
İlk gönderen: bir hayalim var bir hayalim var yazdı:

nedenini biz de bilmiyoruz kardesim. keske bilsekte sana yardimci olabilsek.:)
tahminimce dil pasindan kaynakli bir sorun bu. tabi burda dil pasina neyin sebep oldugunu bulmak/ bilmek gerekiyor

Aynen bilmek gerekli benimde dil arkasi var.Genizdenmi midedenmi geliyor anlamayadim
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mart-2015 tarihinde 21:45
dil onunu degilde bende dil arkasini soyle parmagimla degdirdim kokuyordu cidden sanirim problemimiz ayni eger bigun olurda nedenini bulursan foruma girip cozumu buymus diye yazarsan cok mutlu oluruz bana ozel msjda atabilirsin tesekkur ederim gecmis olsun
Başa Dön
kidramoss Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kidramoss Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mart-2015 tarihinde 17:33
merhaba, benim agiz kokum 2.5 ay �nce basladi.. 3 ay �nce sigarayi biraktim her sey harika olacak derken agzim apse yapti 2 g�n filan zar zor bir sey yedim. Ve iltihapla karisik kahverengimsi pembemsi bir sivi oluyordu agzimi uyusturuyor ve kurutuyordu. agiz kokum y�z�nden 2 tane alt yari g�m�l� yirmilik dislerimi 3 hafta arayla �ektirdim ve son �ektirdigim (sol alt) disim sanirim travmali oldu bogazimin sol tarafi sisti 1 hafta �ok agridi ve �enemi eskisi gibi a�amadigimi farkettim. Suan �ok az a�abiliyorum. Hala esnerken bile bogazim agriyor. Sol alt �enemden ses geliyor. agzim havu yiyecek kadar bile a�ilmiyor. ( sol alt disim 2 hafta �nce �ekildi) Ayrica �ekilen yerlerin �ukuru kapanmadi. deriler kavusmuyor moralim alt �st. agiz kokum dilimin sol k�k�nden geliyor. Dilimin sol k�k�ne ve bogazima, yani dilimin en arkasina parmagimla dokunuyorum oralarda minik sivilce gibi �ikintilar hissettim ve elime gelen sivi yapis yapis oluyor ve igren� kokuyor. Kulak burun bogaza gittim �enem a�ilmadigi i�in detayli inceleyemedi ama kan testlerine bakacak. Hayata k�st�m :( agiz kokusunun yanina �ene kitlenmesi, stres, kilo kaybi sinir, bunalim her sey eklendi. Sonu� yok sanirim kurtulamayacagim.
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mart-2015 tarihinde 19:09
Arkadaslar agiz i�i ve dil kaynakli kokularin ��z�m� i�in muhakkak ila�lar veya y�ntemler vardir.
Sadece biz dogru ilaca daha rastlayamadik veya bulamadik.Ben bunlarin oldugunu ve kalici bir ��z�m� de bunlardan g�rebilecegimizi d�s�n�yorum
Ancak bunlari bir yana birakirsak ve kendimde g�rd�g�m kadariyla biraz uzun ve mesakatli bir ��z�m olan hijyen sayesinde bunlardan kaynaklanan kokulardan kurtulabilirsiniz.bilginize. ben hijyenin bu faydasini g�rd�m a�ik�asi.

�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mayis-2015 tarihinde 22:18
flagyl benim agiz kokumu %100 geciriyor mesela. Agiz kokumda dil arkasi beyazliktan geliyor. Hatta bitter cikolata yiyeyim ve dilimin arka tarafindaki beyazligi tamamen kapatirsa koku gidiyor.
Simdi benim buradan yola cikarsak sorunum ne gorunuyor? Bagirsak mi? Flagyl ilaci bagirsaktaki neleri olduruyor?
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mayis-2015 tarihinde 11:53
Ben yutkununca bide bogazimi temizleme jesti yapinca koku belirgin sanirim en cok insanlar burnularini sey yapiyolar
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mayis-2015 tarihinde 17:47
murat hocama soru sormak istiyiorum benim icin deegerli verdigi cevap

dun cok susuz kaldim su alabilecegim yer yoktu sabahta dislerimi fircalakerken her zaman ki gibi dilimide fircaladim dilin sag arkasi yani dil kokunde hafif bi agri oldu? neden acaba? dis macunum sensodny ferah olan.. dis fircamda orta bide sert bastirarark fircalarim dilimi hep...acaba susuz kalinca dis macunun icindeki kimyasallar yuzunden mi boyle oldu? tesekkurler hocam
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mayis-2015 tarihinde 19:44
evian benimde ayni durumlarda koku belirginlesiyor..
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mayis-2015 tarihinde 08:07
İlk gönderen: Gurkan33 Gurkan33 yazdı:

dil kokunde hafif bi agri oldu? neden acaba? dis macunum sensodny ferah olan.. dis fircamda orta bide sert bastirarark fircalarim dilimi hep...acaba susuz kalinca dis macunun icindeki kimyasallar yuzunden mi boyle oldu? tesekkurler hocam

Dili incitmek konusunda iyi seyler yazilmiyor. Pek mahzurlu olabilir. Fir�alarken dili incitmeyin.
Macunlarin bazilarini buarada listelemistim: http://www.agizkokusu.net/cinkolu-macun.html
-M
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mayis-2015 tarihinde 12:31
bu dis macunlari agiz kokusunda daha etkili diyorsunuz? cinkolu oldugu icin...

bunlari notuma ekliyorum tesekkurler sensodny ferah kullaniyordum bitince bunlardan birini alayim o zaman siz hangsini onderirsiniz orda colgate var signal var farkli farkil markalar var
Başa Dön
bad-i saba Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mayis-2015 tarihinde 18:25
Peki dili fir�alarken aslinda istemesek de incitmiyor muyuz? �ok yumusak fir�alasak o tabaka kalkmiyor, biraz sert fir�alasak aciyor, dil papillalari tahris oluyor ve kizariyor. Aslinda biz burada s�rekli dil fir�alamanin �nemine deginiyoruz ama dil fir�alama ile kanserlesme arasinda baglanti kuran g�r�sler de var. Burada g�nde dili 5-10 kez fir�alamaktan bahsedenlere bile tanik oldum, dille bu kadar ugrasmak ne kadar dogru,zararli degil mi? Bazen korkuyorum koku giderecegiz diye en sonunda baska dertler almayalim basimiza.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mayis-2015 tarihinde 19:38
valla napacagimizi sasirdim arkadas...

su koku gecse dis bile fircalamam ne dili ne disi... kokunun gecmesi lazim iste ilk burundaki konkalar sisiyor.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mayis-2015 tarihinde 19:42
Ben o konuyu inceledim.
O haberin kaynagini aldigi �alismayi okudum makalenin yazarini (Dr. Odajima) buldum ve konustum. Agiz kokusu kitabinin 126 inci sayfasinda detaylari ile yazdim.

Biraz abartilan bir konudur.
Dil fir�alamanin kanserlesme yaptigina dair elimizde yeterli delil yoktur
-M
Başa Dön
Ethic Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2017 tarihinde 23:14
Hocam dil k�k�ndeki anaerob bakterilerin ozon tedavisi ile tedavi edildigi yerler var ve bu kisiler dis hekimi.. Bu konu hakkinda ne diyorsunuz. Ben denemeyi d�s�n�yorum.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2017 tarihinde 20:50
Ozon uygulamasinin Tip 1 agiz kokusu �zerine saatlerle �l��lebilecek kadar kisa bir s�re i�in fevkalade faydali ve olumlu etkisi vardir. Saatler sonra hersey eski durumuna geri d�n�yor.
-M
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2017 tarihinde 09:01
Arkadaslar bu aralar daha bir yogunlastim ben ve s�rekli gruba yaziyorum, mide, bogaz vs ne kaynakli ise onu da ��zsek ge�emeyecek ��nk� dilimizin �zerinde o biofilm olustu onunla birlikte etken olan fakt�r�n kaldirilmasi �nemli ve ben en �ok sin�zit den sikayet ederken tomografi sonucuma g�re onun da tertemiz �iktigini �grendim ve sunu d�s�n�yorum artik neden s�rekli devam eden bir sey olmayabilir. Ge�irilen bir pn�moni ya da baska bir rahatsizlik dilin �zerinde bu yapinin olusmasina neden olmus olabilir ortam nemli oldugundan bu yapi beslenir durur ki farketmisinizdir yillar ge�tik�e dil �zerindeki beyazliklar artiyor. Bu fiofilm. Tabakasini yoketmenin �aresine bakicam ve bunda sadece enf hastaliklari ile mikrobiyolog lar yardimci olabilir digerlerinde emin olun (tip 1)disinda etkeni ortadan kalirsaniz dahi ge�meyecektir. O sebeple ben lazer denemeyi planliyorum bilen varsa yaptirilabilecek bir yer l�tfen yazsin ben deneyip sonucu paylasabilirim.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2017 tarihinde 21:14
Bir de hocam s�rekli dil fir�alama dilin �zerindeki bosluklarin daha da a�iklamasina ve daha fazla bakterinin tutulmasina mantiken neden olabilir. G�nde 3 kez fir�aliyoru� ve dilim ger�ekten artik a�iyor o sebeple arkadaslara agiz bakim cubugu �neriyorum tahris etmeden onunla temszlsyebilirsiniz bence.. Ve fir�alamanin karserlesme yaptigina dair kanit olmadigi gibi, yapmadigina dair kanit da yok.. O sebeple bence dikkatli olunmali..
Başa Dön
aydan uzaya Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydan uzaya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2017 tarihinde 23:23
Yaklasik 2 yildan fazla s�redir dilim fir�aladiktan 1 2 saat sonra �st�n� yesil bir tabaka kapliyor . Fir�alayip �ay kasigiyla aldigim o tabaka k�t� kokuya sahip . Yarin sorun midemde olabilecegi i�in gastrolojiye gidecegim ama midemde hi�bir agri yanma gibi bir durum da yok . Neden olabilir bir t�rl� anlamiyorum . Dislerimde de sorun yok . Bu soruna sahip olan var mi ya da nedenini bilen ?
Başa Dön
Salim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Salim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2018 tarihinde 13:53
Ethic
Lazer tedavisi demissin bencede dogru benimde gitmedigim doktor kalmadi lazerle dildeki t�yleri yakiyorlar diye biliyorum bende onu arastiricam. Murat hocam sizin bu konuda fikriniz nedir.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2018 tarihinde 20:56
İlk gönderen: Salim Salim yazdı:

Ethic
Lazer tedavisi demissin bencede dogru benimde gitmedigim doktor kalmadi lazerle dildeki t�yleri yakiyorlar diye biliyorum bende onu arastiricam. Murat hocam sizin bu konuda fikriniz nedir.

Evet dogru. B�yle bir uygulama var. Tip 1 agiz kokusu i�in isabetli bir tedavi olabilecegini d�s�n�yorum
-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Salim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mart-2018 tarihinde 00:14
Murat hocam lazer tedavisi i�in nereyi �nerirsiniz?
Istanbul da
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mart-2018 tarihinde 07:33
İlk gönderen: Salim Salim yazdı:

Murat hocam lazer tedavisi i�in nereyi �nerirsiniz? Istanbul da

Bilmiyorum
T�rkiye'de bunu uygulayan var mi?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Salim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mart-2018 tarihinde 00:04
Ilginiz i�in tesekk�r ederim hocam.
Başa Dön
G�receli1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Göreceli1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mart-2018 tarihinde 18:09
Arkadaslar dil y�zeyini komple kaplayan beyaz bir pas ve �evremden duydugum alkol mu i�tin kullanmadigim alkol�n kokusunu �evremdekiler �ekiyor olmasi ve dile gelmesinden yakiniyorum ayni benim sorunundan olanlar burda mi
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mart-2018 tarihinde 18:12
Lazer yaptirdim arkadaslar fakat sorununuz baska ise hi� girismeyin, lazer sonrasi (1 hafta) tekrar oldu ve agzinizdaki o tadi bilirsiniz o hi� kaybolmamisti.. meger sorun defalarca kbb doktoruna gitmeme ragmen bademcik tasi imis..
Başa Dön
Bikkin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bikkin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mart-2018 tarihinde 01:32
Inanmiyorum yaa nasil yani bademcik tasi belirtilerini hic gostermeden sorunun nasil bu oldugunu anladin peki iyilestinmi? Eger oyleyse senin icin cok sevindimmm
Başa Dön
enough Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı enough Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2018 tarihinde 19:44
Dil sirti lazerini nerede yaptirdiniz?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2018 tarihinde 00:19
Sirt lazerini Istanbul�da yaptirdim, bademcik ameliyatiymissin yas vardi evet ama koku ge�medi..hala �ok k�t�..ve giderek artiyor..
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Agustos-2018 tarihinde 20:28
ne beter hastalikmis ya tek zarari psikolojik
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Agustos-2018 tarihinde 23:43
G�rsel ekleyemiyorum ama arkadaslar bogazimdan yaklasik her saat bazen beyaz bazen seffaf s�m�k�ms� sekresyon( salgi) aliyorum, agiz bakim �ubugu ile.. ve alirken farkettim bu salgilar Bogaz�da dil arkasi kisimda yogunlukta.. muhtemelen biriktigi i�in orada enfekte ve dilde kaplama oluyor.. fikri �nerisi olan varsa??
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Agustos-2018 tarihinde 17:13
İlk gönderen: Ethic1 Ethic1 yazdı:

G�rsel ekleyemiyorum ama arkadaslar ....

Herhangi bir mesaji ALINTI d�gmesine basarak yanitlarsaniz fotograf ekleme d�gmesi �ikacaktir. Resim 50 kb tan k���k olmalidir

Düzenleyen: aydinmur - 15-Agustos-2018 tarihinde 17:14
Başa Dön
merhaba123123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı merhaba123123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Agustos-2018 tarihinde 21:07
İlk gönderen: Ethic1 Ethic1 yazdı:

G�rsel ekleyemiyorum ama arkadaslar bogazimdan yaklasik her saat bazen beyaz bazen seffaf s�m�k�ms� sekresyon( salgi) aliyorum, agiz bakim �ubugu ile.. ve alirken farkettim bu salgilar Bogaz�da dil arkasi kisimda yogunlukta.. muhtemelen biriktigi i�in orada enfekte ve dilde kaplama oluyor.. fikri �nerisi olan varsa??

Bendede ayni sorun var Murat hocam ne d�s�n�yorsunuz ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Agustos-2018 tarihinde 14:14
Kirlilik olabilir. Temizlik kusuru olabilir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Agustos-2018 tarihinde 19:28
Hocam bu benim i�in m�mk�n degil, dil, dis ve agiz bakimi konusunda hassasligim sayesinde her saat baktigim i�in farkettim bunu.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Agustos-2018 tarihinde 17:34
Nice bakimli oldugunu iddia edenler g�rd�m yumusak fir�ayla 15 saniye fir�alayan.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Agustos-2018 tarihinde 17:42
Bir insan her saat dislerini nasil fir�aliyor olabilir ki?
Sizin hassasliginiz ve her saat basi dis fir�aladiginizi s�yleyince �agrisim yapti.

Sizden �ok daha iddiali olan ve agiz bakiminin kendisinin yaptigindan daha iyi yapilamayacagini, kendisinin en m�kemmel agiz bakimi yaptigini iddia eden bireyleri muayene ederken sunlari g�rd�g�m olmustur:

Elektrikli dis fir�asi kullaniyorlar
3 dakikadan kisa fir�aliyorlar
Yumusak fir�a kullaniyorlar
Oral B ve benzeri pahali fir�alari iyi fir�a zannediyorlar.
Dilini fir�alamiyorlar
G�vdesi kapali K�pr� kullaniyorlar
---
Bunlarin hepsi agiz kokusu sebebidir ama sahis muayene olmaya gelmeden �nce �yle iddiali konusuyor ki agizi ger�ekten masum g�r�n�yor.

Siz en iyisi suraya bir g�z atin

http://drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html
Başa Dön
Makaveli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Makaveli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2020 tarihinde 11:04
Istanbul'da nerde yaptirdiniz?
Derdi veren dermanini da verir
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Kasim-2020 tarihinde 20:22
Murat hocam bilginiz varsa l�tfen yazin bize;
Bu dil temizleme �ubugu diye birseyden bahsediyordu ethic adli arkadas.
Bu �ubuk hakkinda, lazer, ve ozon hakkinda bilgilerinizi g�nceller misiniz l�tfen ?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.