Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ana Semptomlar

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ana Semptomlar
    Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 03:03
Arkadaslar Merhaba. Hocamizda izin verirse bu baslik altinda hepimiz kokuyla ilgili en belirgin bulgulari yazsin. Ve burdan yola �ikalim arkadaslar biseyler uretebiliriz. Ben basliyorum

1) dilde pas
2) bogazda bitmek bilmeyen, yutkundukca ge�meyen cok yapiskan kokulu sivi
3) herkeste olabilecek mide problemleri
4) sindirim problemleri, kabizlik
5) agizda surekli agirlik hissi
Arkadaslar belirgin bulgular bunlar. Kendimde gozlemledigim. Sizde neler var ? En belirgin ?..
Arkadaslar ben kendimce forumdada basliklar a�ip bika� ge�ici ��z�m� sizlerle paylastim.bu y�ntemleri deneyip verim alinca agzimin ferahladigini farkettim. O ferahlik yasadim. Sanki ferahliktan �nce �ok yogun bi agirlik vardi kara bulutlar agzimin i�inden uzaklasiyordu sanki. Yani soyliyeyim. Cozumlerimin ilk etki ettigi alan 'bogazdaki yapiskan sivi tesirini yitiriyor hafifliyor' sanki. Bu �ok dikkatimi �ekti. ��nk� o hafifleyince koku da anlik gidiyor. Eger hepimizde bu ortak bi sorunsa o zaman bizde ne var da bunu uretiyoruz. Buna yogunlasicaz.
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 07:42
bogazindaki sey gidiyosa ve koku azaliyorsa zaten sorunun geniz akintisidir. sadece buna odaklanip agiz bakimi yapman yeterli bence ge�ecektir. agiz kokusu bildigim kadariyla 3 ay yada 1 ay d�zenli bakimla tamamen ge�er bika� hafta i�inde ge�mez. ayrica �ok sanslisinizki sadece agziniz kokuyo konusmayinca ge�iyo biz sanki lanetlenmis gibiyiz. geniz akintisi problemi yasayanlarada tek �nerim var ada�ayini kaynatip g�nde 2 kere bogaziniza gargara yapmaniz akinti gidiyo. sorununuz geniz akintisiysa yarari olur benim ki burnumdan geldigi i�inde denedim ama ge�medi. sadece akinti ge�ti koku ge�medi.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 07:52
bende g�zle g�r�l�r pek birsey yok
1- arada sirada olusan geniz akintisi
2-s�rekli �s�meden kaynakli ishal
3- agzim a�ik uyuyabiliyorum ve dislerimi sikiyorum(agiz kokusu olsaydi bundan s�phelenebilirdim.)
birka� yil boyunca sayisiz doktora gittim. kbb ve mideye en sik gittim.eger ok gibi kokuyosak bunun nedeni bagirsaklar diye d�s�n�p bagirsak i�in tahlil yaptirdim. t�m ultrason �ektirdim. solunum testleri yaptirdim falan. suan isten �ikarildigim i�in param yok ama ilk 2 maasimi birlestirip ilk �nce �zel bir hastanede detayli ultra bir check up yaptiracagim. nefes kokusunun nedenini bulamasada gizli hastaliklarimi ortaya �ikaracak. belki bir hastaligim varsa ve iyilesirsem koku da ge�erse buraya yazarim.
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 12:39
Hepsi bende de mevcut ayrica alerjik rinitim var burun temizleme kokuyu neredeyse tamamen ge�iriyor ��z�m burunu tam anlamiyla a�mak nefes alis verisini d�zeltmek diye d�s�n�yorum
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 23:20
Arkadaslar cevaplariniz i�in �ok tesekk�rler :) zeynep hanim ben ortodontik tedavi g�rd�m bika� sene �nce. Dis teli kullaniyordum ve inanilmaz agiz bakimi yapiyordum d�zenli bi sekilde. Yine de gecmiyordu :)))))) yani agiz bakimi ile gecmedigine eminim.suan bile �ok dikkat etmeme ragmen yine koku oluyor. Elma sirkesi ve karbonat iyi geliyor.kokunun kaynagi geniz akintisi olduguna ben de inanmaya basladim artik.denizedogru nickli arkadasim size katiliyorum burun temizleyip karnonatli su �ekince veyahut tuzlu su �ekince (hani grip nezle olunca kullandigimiz burun spreyleri) iyi geliyor. Burunu bi a�ip geniz akintisi sorununu cozsek is tamam gibi. ��nk� ben her sabah ve g�n icerisinde s�rekli burun tikanikligi yasiyorum.burundan kaliteli nefes almamiz lazim. Ada�ayi da iyi geliyor bu arada geniz akintisina kokuya iyi geliyor. Hem burun hem agzi kokanlara da Allah sabir versin arkadaslar dogada herseyin dermani var herseyin bi ��z�m� var bi 5 yil sonra forumda insallah kimse olmaz :) hepimiz iyilesiriz insallah :)
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2016 tarihinde 06:44
kokunun gidip gitmedigini nasil anliyorsunuz.burundaki kokuyu alamiyorum. antibiyotik alinca gidiyo diyenler ya da sin�sleri temizleyince gidiyo diyenler bunu neye g�re s�yl�yorlar
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2016 tarihinde 06:56
ven�s insallah iyilesiriz ve bir daha bu hastaliktan hi� olmayiz. senin umudun var bunu kaybetme ve o geniz akintisindan hemen kurtul:)
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2016 tarihinde 12:10
1) dilde pas --VAR
2) bogazda bitmek bilmeyen, yutkundukca ge�meyen cok yapiskan kokulu sivi -- VAR
3) herkeste olabilecek mide problemleri -- VAR
4) sindirim problemleri, kabizlik -- VAR
5) agizda surekli agirlik hissi --VAR
Evet kardesim bende senle ayni seyleri yasiyorum bogazdaki yapiskan azalinca kokuda azaliyor ben bu sorunlari internetten bir doktora ilettim mide fitigi olma olasiligi �ok fazla detayli endoskopi yaptir dedi Antibiyotik kullaninca 0 a inmisti koku ama demekki kokunun kaynagi yok edilmedigi i�in tekrar olusuyor
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2016 tarihinde 19:25
Kokuyu alabiliyoruz ona g�re s�yl�yoruz
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2016 tarihinde 23:56
Merhaba arkadaslar :) zeynep hanim kokunun gidip gitmedigini ben masum ev halki �zerinde deniyorum, yakinlasiyorum koku olunca zaten s�yl�yorlar �ok a�ik bi sekilde :))) hatta bazen burunlarinin dibine giriyorum koku var mi diye yok koku falan yalan mi soyliycez diyorlar.onun disinda tukrugumuzde koktugu i�in ben bilegimi tukrugumle islatiyorum kokluyorum ordan net anliyorum olup olmadigini. Bi de zaten koku gidince agiz da ferahliyor agizdaki o agirlik hissi gidiyor.antibiyotik banada iyi gelmisti ama ben ila� t�ketmeyi seven bi insan olmadigim i�in biraktim dogaya y�neldim. Elma sirkesi karbonat �yle b�yle ugrasiyorum :) burundaki kokuyu alamazsiniz zaten onun i�in agzinizi kapatip sadece burnunuzdan nefes alip vererek evinizden ya da arkadaslariniz dan biriyle yakinlasin zaten koku olursa uzaklasacaktir y�z� degisecektir ordan anlayabilirsiniz burnunuzun kokup kokmadigini. Hatta bunu bika� kisi �zerinde deneyin emin olmak i�in :))

Amazon nickli arkadasim mide fitigi olan herkesin agzi kokuyor mu acaba simdi bu x var.evet biz hep bilinen hastaliklari kendimize uyarlayip ��z�m bulmaya �alisiyoruz fakat ya bu bi t�r �zel bakteriyse bi hastaliksa ki hastalik olduguna eminim ve bunun tipta ki adi ana semptomlari tedavi yollari hen�z bilinmiyorsa ? Ama hakli olarak d�s�n�yorum b�yle arkadaslar neden mi ��nk� refl�su �lseri safra problemleri bagirsak mantari enfeksiyonu k�t� agiz florasina sahip olani..daha bir�ok hastalik sayabiliriz. .hepsinin de agzi kokmuyor. .biz ozeliz bizde baska bisey var.yoksa anneminde refl�su �lseri bagirsak problemleri var ama agzi kokmuyor yalniz big�n bu hastaligi ��zen biri olursa inanilmaz sevap kazanacak inanilmaz dua alacak onu biliyorum :) umudumuzu yitirmiyoruz arkadaslar hep birlikte dusunecez. Simdi saydigim belirtiler �zerinden bi noktaya varmak istiyorum. Arastirmaya devam
Başa Dön
arjinbager2763 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı arjinbager2763 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ekim-2016 tarihinde 16:24
Hepnize merhaba arkadaslar, forumda yeniyim g�r�sleriniz benim icin �nemli..
21 yasindayim 1 yil kadardir yurtdisinda yasiyorum. koku ile t�rkiyede lise 2 doneminde tanistim, bu koku nedeniyle �niversite okumaktan vazgectim ve sevgilim ile birlkte olabilmek ve bazi ozel konular dolayisiyla yurtdisina geldim. Suan kz arkadasim ile birlikte yasiyorum ve o berbat kokuyla. kiz arkadasim ile bu durumun hic konusu acilmadi ama farkindayim ki bu konuda oldukca rahatsiz ve cevremdeki diger kisilerle birlikte ben de. Bu koku icin cabalarimi d�s�ncelerimi aktaracagim. lise 2 donemlerinde artik agzimdan bu berbat konunun geldigini anliyordum bunu engellemek icin cantamda cebimde sakizlarla, sekerlerle doalsmak zorunda kaliyordum, kisa bir s�religine olsa da engelliyordu ama ilk baslarda fazla kafaya takmadim gecer diye bekledim aradan bir yil gecti ve koku daha da cogalmaya basladi. Olduca sosyal bir kisi olan ben birden asosyal olmaya basladim o derste, otob�ste, evde, akliniza gelebilecek her yerde agzimda sakizla dolasmaya basladim. psikolojimi oldukca bozmustu.. agzimdaki sakiz bir bakima dil gorevi yapiyordu, ne zaman sakizim agzimdayken konusur sakiz yok iken dilsiz birine d�nerdim ama bunu kabullenmek istemedim.. ev okul ikilemine girmistim bende, disari cikmiyordum. bi yerden baslamak lazimdi oncelkle dislerimden basladim fazla fircalamayan brisi olarak d�zenli fircalamaya basladim dil de dahil, ama koku sadece 2-3 dakika uzak durabilyordu benden. derslerimi oldukca k�t� etkilemisti. dereceyle girdigim ve basarimi devam ettirdigim okulda artik bir hic gibiydim. dis doktorlarina gidiyordum hepsi de ayni seyi soyluyorlardi; sorun yok dislerinde fircala, gargara, dis ipi.. ama sonuc sifir. arastiriyorum, soruyorum ama sorunu bulamiyorum. lise btti istedigim puani alamadim sivalardan zaten okumak gibi bir heveste kalmamisti. okulu birakmayi d�s�nd�m lakin ailemin israri ile bir sene daha icin dershaneye gitmeye basladim madd durum bakmindan iyi olmaysimizdan bazen part-time calisiyordum. dershanede asiri asosyal birisiydim ve derslerden tekrar soguyup dershaneyi biraktim. dershane diye evden cikip bir yerlerde oturup kitap okurdum d�s�n�rd�m eski halimi, cevremi.. yine bir umut doktorlarin kapisina dayandim kbb gittim sadece burnumdaki egrilikten bahsetti fakat bu durumun koku olusturacagini soylemedi, tekrar kendi basima arastiriyorum, inceliyorum ama yok ne yapsam sonuc sifir. dershane bitti puan normal geldi lakin tercih yapmadim. yurtdisi hayalim baslamisti islemleri baslattim bir yandan da is buldum calisiyorum. Bir g�n bir forumda bademcik tasindan bahsedildigini duydum, bademcik icinde k�c�k berbat kokulu taslardan. hemen aynanin karsisina gectim inceledim ve evet bende de bademcik taslari vardi. k�rdan gibi seylerle cikarttim bir kac tane bi kokladim inanir misiniz hayatimda o kadar berbat bir koku ile karsilasmadim. tek caresi bademciklerinin alnmasiydi ve bu benim hic umrumda degil gerekirse b�t�n organlarimi vermeye raziydim. yurtdisina cikis tarihim yaklasmisti, hemen devlet hastanelerine gittim muayene edildim ve ameliyat zorunlu denildi ama en az 3 ay sonra icin yerimiz var safsatasi! bi yandan mutluyun bi yandam h�z�nl�. bu berbat durum artik gecmiste mi kalicakti? diger g�n hemen bir ozel kbb hastanesine gittim. randevu aldim, siram gelince doktora ayni su sekilde hitap ettim "merhaba ben xxx bende bademcik tasi olusumu var yarin ameliyat olmak istiyorum" doktor "bir sakin ol nerden biliyorsun bunu bir muayene edelim gec otur" aldialr kamerayi incelediler evet ameliyatin zorunlu oldugunu onlar da soylediler. bi yandan da burnumu ameliyat etmek icin konusuyor.. o kadar vaktim yok lakin. 2 g�n sonraya ameliyat oalcaktim ailme actim konuyu annem biraz endiselenmisti ne ameliyati filan.. her neyse amleiyat zaman geldi, mutluluktan ucuyorum narkoz verildi ve sonra g�zlerim acildi.. narkozun etkisiyle doktora baya bi k�f�r etmisim :) iyilesme s�recinde burnum koku almadigi icin sadece umutla bekliyordum 1 hafta gecti artik koku alabiliyordum tabi.. almaz olaydm d�nyam basima yikilmisti. cok daha farkli bir koku geliyordu ve oylece gelmeye devam ediyor. sonradan anladim ki bende koku icin bir degil birden fazla hastalik mevcut. yurtdisina geldim lakin bu sekilde yapamiyordum, yine arastirmalara vurdum kendimi uzun arastirmalar sonucu bagirsak mantari ile karsilastim. Belirtilerin %85-90`i bende mevcuttu ve tedavisi gercekten benm icin baya zor olan bir diyet. hemen listeyi cikardim ne yenilip, yenilmeyecegi konusunda.. 1 hafta dyete uydum inanilmaz derecede koku azalmisti ama dedigim gibi o zamanlar kuzenlermle yasyorduk ve diyete tam uydugum zaman bazen ac kaliyordum tahmin edecegniz �zere diyeti bozmak zorunda kaldim, bir daha bir daha derken �ylece devam etti sonra belirli bir zamana kadar pes ettim. ama diyet zamaninda bazen insanlarin gozune bakarak konusuyordum ki ve bu benim icin oldukca mutluluk vericiydi. son 1 2 haftadir tekrar detayli br arastirma yaptim bagirsak mantari konusunda ve genel sorunlar.. bende ki sorun tam olarak su; burnum biraz egri ve burun etleri biraz b�y�k, dislerimi her g�n 2 kere fircaliyorum,listerine ile gargara yapiyorum, agzim s�rekli kokmaya devam ediyor. ben bunun bagirsak mantarindan kaynaklandigini d�s�n�yorum; c�nk� tuvalet ihtyacimi giderdikten sonrak 5-10 dakika koku oldukca azaliyor ve cok sik tuvalete cikiyorum �zellikle sigaradan sonra. kusura bakmayin bunu s�ylemek zorundadiyim, genellikle kabizlik ve bazen de ishal olmaktayim. Sekerli ve mayali yiyeceklerden sonra farkediyorum ki koku daha bi yogunlasiyor ve diyet zamanlarindaki kokudaki o muhtesem azalma.. Sizce dogru yolda miyim arkadaslar? Cok kapsamli br diyete baslamayi d�s�n�yorum. hocam sizi de tebrik ediyorum bu hastalk hakkinda ki cabalarinizdan ve sizin de yorumunuzu almak benim icin onemli. Insanlarin g�z�ne bakarak doya doya konusabilecegmiz g�nlere..
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2016 tarihinde 10:38
ven�s bende doktora danistigimda bunun bir�ok nedeni olabilir ve biz en son bagirsak olarak d�s�n�r�z dedi. hepsi ilk olarak kulakburun bogaza g�r�n dediler. sonra mide en son bagirsak ve hepsine g�r�nd�k ama bisey �ikmadi nerdeyse saglikli olduguma �z�lcem hatta bir hastaligim �iksada onu iyilestirince bu lanet olasida ge�se diyorum.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2016 tarihinde 12:19
Merhaba arkadaslar. Diyet size iyi geldiyse devam ettirin bi s�re.ama s�yle bisey de var bu diyetler 1 aylik 2 aylik degil 6 ay ile 1 yil hatta belki bika� yil yapiliyormus. O sekilde etki gosterebiliyormus.ben de bilemiyorum simdi bizde bagirsak mantari diye dusunuyoruz bazen ama bagirsak mantari olan herkesin de agzi kokmuyor ki. .mesela ben lahana yiyince felaket derecede Karnim agrir. Netten de baktim lahana bagirsakta ki zararli organizmalar i olduruyormus ordan da aklima mantar, bakteri, enfeksiyon, iltihap vs geldi.olabilir mi acaba diye d�s�nm�yor da degilim.olsa bile bagirsak mantari degil bizim daha farkli bi hastaligimiz oldugunu d�s�n�yorum.yukarida saydigimiz belirtilerden ka�i sizde var ? Herkes cevaplarsa sorunumuzun kaynagina y�neliriz beyin firtinasi yaparak.

Zeynep arkadasim maalesef �yle..yani bi insanin y�z�ne bakip konusamiyoruz ne kadar zor bisey ya ceza gibi bisey.arkadasim d�n egilerek bisey sordu yani cevap veremedim neden konusmuyosun iyi misin dedi itekledim geriye �ekilip yana konusarak cevapladim yani ruh hastasi oldugumu d�s�nd�klerine inaniyorum artik :)))) ortamlarda hep �ok sessiz oluyorum yani bence psikolojik tedaviye baslamamiz lazim :)))) bence de tedaviye agiz KBB mide bagirsak olarak baslama k gerek.ibranice sitelere baktim ge�enlerde. Onlarda tip gelismis kendilerini seviyorlar bi bakim dedim t�k�r�k benimle ilgili seyler yaziyordu t�k�r�k bezi tasindan bahsediliyor du.e bizim de tukrugumuz kokuyor. Onu arastiriyorum.caresizim ama g�l�yorum gulmeliyiz :) mutlu kokusuz g�nler :))
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2016 tarihinde 21:33
Ben suna takiliyorum o diyetlerde seker alimini kesiyoruz pilav makarna hamur vs. ama bu seker sadece bagirsaktaki bakteriler parcaladiginda mi koku olusturuyor mide bogaz veya baska yerlere yerlesmis bakterilerde olabilir
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ekim-2016 tarihinde 09:50
ben kbb sordum t�k�r�k bezleri asla koku yapmaz dedi ven�s
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ekim-2016 tarihinde 13:12
Diyetten bahsettiniz nedir bu diyet a�iklarmisiniz
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ekim-2016 tarihinde 01:15
Mehmet27 bu diyet arkadasimizin bagirsak mantari i�in uyguladigi seker diyeti. Seker i�eren herseyi yemeyi kesiyor ve bu sekilde verim aldigini ifade ediyor. Bagirsak mantari i�in forumda deneyen arkadaslar da vardi onlar da verim aldiklarini ama d�zenli yapmak gerektigini belirtmislerdi.

T�kurugumuz kokuyor zeynep arkadasim bu neden acaba.nerde bu bakteri ah bi bilsek..�yle de bisey ki herseye diren� gelistiriyor sanki bug�n elma sirkesi seyreltip i�tim yine.% 50 etki etti bu sefer ilgin�tir bu yuzdeler hep degisiyor bazen tamamen kesiyor bazen az etki ediyor. .Bu sabah agzimin bozuk para gibi koktugunu hissettim mesela bazen b�yle bozuk para gibi kokuyor valla ne olcak bu halimiz bilmiyorum su geniz akintisina yonelelim diyorum. Bogazda bence bu bakteri.daha �nce kesfedilmemis bisey

Denizedogru evet bakterinin lokasyonunu bulmak �nemli.bence bogazda.

Merak ediyorum agiz kokusu bi defa bulastimi sonsuzadek bizimlemi kaliyor hi� mi k�kten iyilesen yok ? Mesela benim ablamin da agzi kokardi bika� sene �nce bika� ay gibi bi s�re hep kokuyodu agzi ama �yle b�yle degil gecmiyodu sonra kendiliginden ge�ti o da bilmiyor nasil baslayip nasil bittigini ahh nerde bizde o sansssss :)) bi sabah uyanayim ve agzim kokmasa.insallah kimsenin agzi kokmaz insallah agzi kokan insan kalmasin :)
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ekim-2016 tarihinde 16:52
ven�s benim t�k�r�g�mde kokmuyor. sen koku geldiginde en azindan uzaklasabiliyosun ve bunun i�in az da olsa sirkeyle �nlem alabilmissin aslinda sirke denemen bana biraz mide kaynakli gibi geldi ama bilmiyorum tabi. ben kendim koku alamadigim i�in �nlemde alamiyorum ne yapinca ge��iyo ne yapmayinca ge�miyo bunu bile bilemiyorum inan bana senden daha k�t� bi durumdayim ve benim gibi olanlara g�re daha sanslisin
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ekim-2016 tarihinde 21:08
�ok zor seni anlayabiliyorum. Zaten biz de hatta �ogumuz da koku almiyoruz ama hissediyoruz. .ben mesela agzimdaki o agirlik hissinden koktugunu biliyorum sonra tukrugumu kokluyorum anliyorum ya da koku olmayinca agzim hafifliyor mesela sirf o y�zden kokunun gittigini anliyorum :)) bi de s�yle bisey var koku sinirleri �abuk yorulur. K�t� kokulu bi ortamda bile ilk 1 dk o k�t� kokuyu hissederiz. Sonrasinda alisiriz o kokuya ve hissetmeyiz o kokuyu. Anca disardan gelen biri o kokuyu alir. E bizde maalesef s�rekli koktugumuz i�in artik kokuyu almiyor olabiliriz...bi balonu sisirin ve sonra o havasini y�z�n�ze bosaltin koktugunu hatta ne koktugunu ordan anliycaksiniz :)
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2016 tarihinde 12:10
evet balonu bi deniyim bende.
Başa Dön
Sedaaa Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sedaaa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2018 tarihinde 15:42
Fangocur deneyin derim. Avusturyada �retilen birsey, Onu ictiginizde ger�ekten agiz kokusunu geciriyor. D�zenli kullanilmali.
Başa Dön
wolfscream Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı wolfscream Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2018 tarihinde 02:42
Seda hanim fangocur dediginiz �r�n her tip agiz kokusunu ge�irir mi? Mesela benim geniz akintim, kronik farenjitim var. Ge�irebilir mi ?
Başa Dön
nisaluce Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2018 tarihinde 21:12
Sedaaa bu urunun �lkemize teslimati var mi acaba?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sedaaa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2018 tarihinde 09:28
Arkadaslar t�rkiyede olup olmadigini bilmiyorum , Bu dedigim ila� degil camide. Bunu suya karistiriyorsunuz. Tadi igren� agzinizfa gargara yapiyorsunuz ve Sonra yutuyorsunuz. Ben ictikten sonra cocuklarima esime koklattim koku Yok dediler. Devam icemedim midem kaldirmadi. Adamlar bunu 3 hafta kullanmanizi Tavsiye ediyor. Agizdaki bakterileri, bogaz, mide ve bagirsaktaki k�t� bakterileri �ld�rd�g�n� iddialar ediyor, Fangour sahibi. Labarotuarda arastirilmis. Sayfanin linkini atabilirim Ama almanca T�rkce var mi bilmiyorum, galiba Birde ingilizce okunabilior.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sedaaa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2018 tarihinde 09:34
https://www.fangocur.at/index.php?bereich=mund_rachen&PHPSESSID=

Zaten Halitosis yaziyor ordan Agiz kokusu icin �retildigi anlasilmaktadir. InsaAllah hepimiz kurtuluruz. Bende tekrar baslamayi d�s�n�yorum. �amur icmek igrenc olsada zorlayacagim.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sedaaa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2018 tarihinde 11:08
İlk gönderen: wolfscream wolfscream yazdı:

Seda hanim fangocur dediginiz �r�n her tip agiz kokusunu ge�irir mi? Mesela benim geniz akintim, kronik farenjitim var. Ge�irebilir mi ?

Size Bu konuda Kocaelinde yasanan bir Lokman hekim Tavsiye edebilirim. Yaptigi Krem geniz akintisini durduruyor. Imkaniniz varsa yanina giderseniz Size yardimci olucaktir.
Başa Dön
Unuttum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Unuttum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2018 tarihinde 19:09
İlk gönderen: Sedaaa Sedaaa yazdı:

https://www.fangocur.at/index.php?bereich=mund_rachen&PHPSESSID=

Zaten Halitosis yaziyor ordan Agiz kokusu icin �retildigi anlasilmaktadir. InsaAllah hepimiz kurtuluruz. Bende tekrar baslamayi d�s�n�yorum. �amur icmek igrenc olsada zorlayacagim.

Deneyen oldu mu arkadaslar. Bu arada bir�ok kisiden hi� ses �ikmiyor. �aresini buldunuz mu ins bulmussunuzdur. Paylasinnn    
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Kasim-2021 tarihinde 04:39

barry marshall ve robin warren isimli iki arastirmaci 1982�de kesfettikleri helicobacter pylori bakterisinin mide �lseri yaptigini ispatlayarak 2005 yilinda nobel �d�l� aldilar.
o zamana kadar �lser �asit yoksa �lser de yoktur� seklinde tanimlanmis ve �mide asidinin fazla salgilanmasi, mideyi tahris ederek �lsere yol a�ar� seklinde kabul edilmisti. bu nedenle tedavi i�in de �mide asidi salgisi ya azaltilmali ya da n�trallestirilmelidir� seklinde bir hedef belirlenmisti.
oysaki bu iki kafadar �lserin etkeninin bir bakteri olduguna inaniyordu. bir yili askin bir s�re, mide biyopsi �rneklerinden aldiklari bakteriyi laboratuvar kosullarinda �ogaltmak i�in ugrasmalarina ragmen basarili olamadilar. ta ki bakteri k�lt�r�n� paskalya tatili boyunca ink�bat�rde beklettikleri zamana kadar. normalde bakteriyi 2 g�n ink�bat�rde tutarlarken, paskalya tatili sebebiyle 2 g�nden 6 g�ne uzayan ink�basyon s�resi bakterinin �remesini sagladi.
marschall kararliydi. ama deney i�in etik kurula basvurmak, bakteriyi yutmanin riskleri hakkinda deneklerden bilgilendirilmis onam alip onlara bakteri yutturmak imkansizdi. �alisma reddedildiginde gizlice devam ederse isten atilir; tibbi kariyeri sona ererdi. �stelik basarsa bile sonu�larini yayinlayamazdi. bu nedenle �s�yleme bilmesinler� stratejisini uygulamaya, �alismalarini kendi �zerinde denemeye karar verdi.

birinci g�n: deney �ncesi ekibindeki doktorlardan birisine endoskopi yaptirdi. saglam mide dokusu �ncesinin kontrolu olacakti.

ikinci g�n: sabah a� karnina bakteri ve peptondan olusan bulanik kahverengi siviyi i�ti. etki etmesi i�in aksama kadar baska bir sey yiyip i�medi.

3-5. g�nler: g�nl�g�ne kaydettigine g�re sonraki bir fark hissetmedi.

altinci g�n: hafif mide yanmasi

sekizinci g�n: uyandiginda yanma, agri ve bulanti, sonrasinda kusma

dokuzuncu g�n: bir g�n �nceki uykulu haliyle kusmuktan numune almayi d�s�nemediginden hayiflandi.

ikinci hafta: geceleri tam uyuyamiyor, �ok terliyordu. ayrica karisi nefesinin k�t� koktugunu s�ylemisti. agiz kokusu �yle fazlaydi ki hastanedeki arkadaslari bile farketmisti. tekrar endoskopi yaptirdi.
deney �ncesinde midesinde bulunmayan, ilk biyopside �ikmayan bakteri izole edildi. iltihapli h�creler bakteri ile enfekte olmustu. hipotez ispatlanmisti.

sonraki asama tabiki uygun antibiyotikle �lseri tedavi etmek oldu. g�n�m�zde tedavide kullanilan kombine antibiyotik tedavisinin temelini atti. ...
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Kasim-2021 tarihinde 04:41
asidik ortam olan mideye kafa tutacak kadar akilli bir bakteriymis kendisi... midede yasayabilmek i�in bir enzim �retiyor ve midedeki asidi zararsiz hale getirirken gaz olusuyor.. bu gaz ise nefes yoluyla agizdan koku olarak �ikiyormus...
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Kasim-2022 tarihinde 09:48
Arkadaslar az �nce instagramda bir diyetisyenin videosuna denk geldim. Agizda yag �evirme (oil pulling) denen seyi anlatiyordu orda bir c�mle dikkatimi �ekti,

"Otoimm�n hastaligi olan kisilerin agiz florasi bozulur" dedi.

Hani diyoruz ya o kadar fir�alamamiza ragmen neden bizim agzimiz kokuyor veya dilimizde tabaka olusuyor diye, iste belki de otoimm�n hastaliktandir.

Nedir bu hastaliklar?

‌Otoimm�n hastalik �esitleri
‌Romatoid artrit
‌Lupus ‌(SLE)
Diyabet
‌Hasimato
Sedef Hastaligi
‌Sj�gren Sendromu
Ailevi ‌Akdeniz Atesi ‌(FMF)
‌Ankilozan ‌Spondilit
Beh�et Hastaligi
‌Multipl Skleroz ‌(MS)
‌��lyak Hastaligi

Yukaridaki hastaliklardan en az birinin teshisi konmus kisi var mi aramizda?
Başa Dön
subib Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı subib Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Subat-2023 tarihinde 18:36
intihar arkadasi ariyorum yardimci olabilecek var mi hskdjjksdj en azindan sacma insanlar benimle dalga gecmesin
Başa Dön
Ayse a. Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ayse a. Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2023 tarihinde 12:20
Yillardir bu forumda �are arayanlardan biriyim. Herkes gibi agiz hijyenime �ok �nem g�steriyorum. Yedigime ictigime dikkat ediyorum. Ancak olmuyor, olmuyor. Bendeki koku hem agizdan hem konusmasam bile hissedildigi i�in burundan geliyor. Ayrica kapali ortamlarda bulundugumda gece yattigim oda mesela sabah kalkinca o havasizligi, kokuyu tarif edemem. Hasbelkader biri sahit oldugunda hemen cami a�mam gerektigini s�yl�yor. Sosyal hayattaki eksileri zaten hepimizin malumu. Psikolojik olarak daha fazla dayanacak g�c�m kalmadi. Benim gibi olup da iyilesen var mi, ne yaptiniz l�tfen bilgilendirin. Iyileselim. Hepimiz.
Başa Dön
Ahmet5 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ahmet5 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Nisan-2023 tarihinde 10:37
Mide sikayetin var mi?
Başa Dön
Ayse a. Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ayse a. Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2023 tarihinde 23:09
Son birka� yildir evet ama daha �nceki yillarda yoktu
Başa Dön
Karasoft Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Karasoft Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2023 tarihinde 21:44
Agiz kokusu, halk arasinda "halitozis" olarak da bilinir. Agiz kokusunun bir�ok nedeni olabilir, ancak en yaygin nedeni agiz hijyeninin yetersiz olmasidir. Dislerin ve dilin yeterince fir�alanmamasi, bakterilerin �remesine ve agiz kokusuna neden olur.

Agiz kokusunun diger nedenleri sunlardir:

Kuru agiz: Agiz kurulugu, bakterilerin �remesi i�in uygun bir ortam yaratir ve agiz kokusuna neden olur. Agiz kuruluguna neden olan durumlar sunlardir:
Uyku apnesi
Dehidrasyon
Bazi ila�lar
Stres
Radyoterapi
Sigara ve alkol kullanimi: Sigara ve alkol, agizda bakterilerin �remesini artirir ve agiz kokusuna neden olur.
Dis ve dis eti hastaliklari: Dis ��r�kleri, dis eti iltihabi ve diger dis hastaliklari, agiz kokusuna neden olabilir.
Bazi sistemik hastaliklar: B�brek yetmezligi, diyabet, karaciger hastaligi ve bazi kanser t�rleri, agiz kokusuna neden olabilir.
Agiz i�i yaralar: Agiz i�i yaralar, bakterilerin �remesi i�in uygun bir ortam (yazilim)ve agiz kokusuna neden olabilir.
Agiz kokusunu �nlemek i�in asagidaki �nlemleri alabilirsiniz:

Dislerinizi g�nde iki kez, en az iki dakika fir�alayin.
Dilinizi g�nde bir kez fir�alayin.
Dis ipi kullanin.
Bol su i�in.
Sigara ve alkol kullanmayin.
Stres seviyenizi kontrol edin.
Agiz kurulugunu �nleyin.
D�zenli olarak dis hekiminize g�r�n�n.
Agiz kokunuzu gidermek i�in asagidakileri de yapabilirsiniz:

Alkols�z antibakteriyel gargara kullanin.
Naneli seker veya sakiz �igneyin.
Limonlu su i�in.
�inko i�eren yiyecekler yiyin.
Bol su i�in.
Agiz kokunuz ge�mezse veya siddetli ise, bir doktora veya dis hekimine g�r�nmelisiniz. Agiz kokunuzun altinda yatan bir saglik sorunu olabilir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2023 tarihinde 22:35
İlk gönderen: Karasoft Karasoft yazdı:

Agiz kokusu, halk arasinda "halitozis" olarak da bilinir. Agiz kokusunun bir�ok nedeni olabilir, ancak en yaygin nedeni agiz hijyeninin yetersiz olmasidir. Dislerin ve dilin yeterince fir�alanmamasi, bakterilerin �remesine ve agiz kokusuna neden olur.

Agiz kokusunun diger nedenleri sunlardir:

Kuru agiz: Agiz kurulugu, bakterilerin �remesi i�in uygun bir ortam yaratir ve agiz kokusuna neden olur. Agiz kuruluguna neden olan durumlar sunlardir:
Uyku apnesi
Dehidrasyon
Bazi ila�lar
Stres
Radyoterapi
Sigara ve alkol kullanimi: Sigara ve alkol, agizda bakterilerin �remesini artirir ve agiz kokusuna neden olur.
Dis ve dis eti hastaliklari: Dis ��r�kleri, dis eti iltihabi ve diger dis hastaliklari, agiz kokusuna neden olabilir.
Bazi sistemik hastaliklar: B�brek yetmezligi, diyabet, karaciger hastaligi ve bazi kanser t�rleri, agiz kokusuna neden olabilir.
Agiz i�i yaralar: Agiz i�i yaralar, bakterilerin �remesi i�in uygun bir ortam (yazilim)ve agiz kokusuna neden olabilir.
Agiz kokusunu �nlemek i�in asagidaki �nlemleri alabilirsiniz:

Dislerinizi g�nde iki kez, en az iki dakika fir�alayin.
Dilinizi g�nde bir kez fir�alayin.
Dis ipi kullanin.
Bol su i�in.
Sigara ve alkol kullanmayin.
Stres seviyenizi kontrol edin.
Agiz kurulugunu �nleyin.
D�zenli olarak dis hekiminize g�r�n�n.
Agiz kokunuzu gidermek i�in asagidakileri de yapabilirsiniz:

Alkols�z antibakteriyel gargara kullanin.
Naneli seker veya sakiz �igneyin.
Limonlu su i�in.
�inko i�eren yiyecekler yiyin.
Bol su i�in.
Agiz kokunuz ge�mezse veya siddetli ise, bir doktora veya dis hekimine g�r�nmelisiniz. Agiz kokunuzun altinda yatan bir saglik sorunu olabilir.

@Karasoft �ok tesekk�rler yaa, iyi ki paylastin bu bilgileri, eminim okuyan herkese �ok faydali olmustur, yillardir bu forumdayiz, bunlari nasil arastirmamisiz hayret, bize de yaziklar olsun. Yaziyi okur okumaz kokunun %67.82'si ge�ti zaten. Tekrar tesekk�rler, adamsin.
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2023 tarihinde 16:29
Hsjsjjsdjhdjskakjsjd sitedeki bilgilerle yasadiklarimla yakinda bilim adami olcam bu bilgiler eksikti ama iyi oldu kejsjss
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2023 tarihinde 20:44
Tesekk�rler karasoft. Kisisel tecr�belerin, ��z�m yollarin, yasadigin sikintilar konusunda da paylasim yapmak ister misin?
Başa Dön
Cihangir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Agustos-2023 tarihinde 23:28
Dalga mi ge�iyorsun?
Başa Dön
Yig1t Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Agustos-2023 tarihinde 13:38
Arkadaslar g�ncelleme yapiyorum dilimdeki pas ve beyazlik yok denecek kadar azaldi hatta yoktur bile. Bu arada bu sorum size "arkadaslar t�k�r�kteki koku sifirlandiysa koku ge�mis midir hala utancimdan kimseye soramiyorum".
Bu sorumda sn Murat Aydin hocama
Hocam sedimantasyon degerlerim ve alt degerlerim tavan yapmis d vitaminin 11 ciktiki 80-100 arasi olmasi gerekiyomus ve daha bir s�r� kanim ile ilgili deger y�kseklikleri , hocam sedimantasyon nedeni karaciger veya bagirsak iltihabi vb. Bisi ise kokuya o sebebiyet vermis olabilir mi?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.