|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Mayis-2015 Saat 02:37 |
|
Kucukken cig seyleri cok severdim, yeme kurt olusur bagirsaklarinda derlerdi. Acaba simdi dusunuyorumda o zaman bir kurt, mantar veya herneyse olustursa bu zamana kadar vucut bunu yok edememis olabilir mi?
Bagirsak kurtlari/mantarlari icin yapabilecegim bitkisel gercekten etkili seyler var mi hani sorun buradaysa dil pasimda bir azalma vs olur diye dusunuyorum. Ornegin kuruyemis yeyin diyorlar bagirsak icin bugun tesadufen kuruyemis yedim ve dilimi fircaladigimda arka taraflarda beyaz kisimlardan hic gorunmeyen yerlerde dil yuzeyimi gordum. Yani o beyaz yerleri fircalasanda tamamen gitmiyordu ama bu sefer ara ara yerlerde pembe dilimi gordum. |
||
![]() |
||
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ayrica bagirsakta kurt veya mantar olup olmadigi diski testiyle anlasilabilir mi? Oyle ise doktora gidip ne deyim? Agiz kokum var demeye cekiniyorum biraz bagirsaklarda mantar ve kurt olup olmadigina bakmasi icin bir sebep bulmam lazim.
|
||
![]() |
||
vekol
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ayni seyi ben yasadim agiz kokumun bagirsaktaki kurt yada mantarlardan (aslinda mantarlar yapiyor kokuyu) oldugunu düsünüyodum dahiliyeye gidip bagirsaklarimda mantarlar var dedim kurt mu dedi evet dedim kan tahlili yaptiktan sonra kontil ilacini yazdi kullandim ama bi faydasini göremedim hocam ama agiz kokusunun sebebi anaerob bakteriler yani bagirsaktaki mantarlarmis bende forumda gördügüm arkadasin uyguladigi karbonat i uygulamaya basladim bugün ins kurtulurum..
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
sonucunu yazarsan sevinirim hocam dun gece uyguladiniz herhalde bu sabah kalktginizda varm iydi koku? |
||
![]() |
||
vekol
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam bugün çok sey oldu kaynagi buldum kaç yil sonra.bugün eczaneden flagy aldim kullandim ve koku gitmedi oksijeni de uygulamistim dün bugün de uyguladim koku yine gitmedi ben 17 yasindayim lise 3e gidiyorum ve okula gittim bi kaç saat sonra agzima beyaz bi parça geldi ve bademcik tasi.. Küçükkende geldigi oluyodu ve kaynagi buldum hocam ayrica bu nefes kokusuda yapiyo afedersiniz ama diski gibi kokusu var yazin bademcik ve burnumda sola dogru daralma varbunlar iciin ameliyat olucam ve ins kurtulucam hocam..
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
aynen sizinki belliymis bademcik tasiymis sebebi...
|
||
![]() |
||
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
|
vekol kardesim. bu bademciklerden çikan taslar bana da geliyodu gerçekten çok pis kokuyodu bunlar.
en sonunda bademcik ameliyati olmaya kadar verdim derken endoskopi sonucumdan sonra kullandigim ilaçlar kokuyu kesti,dilde ki beyaz tabakayi yok etti ayrica artik bademcik tasi bile gelmiyor. bademciklerime kulak temizleme çubuguyla dokunup çubugu koklayinca kokuyodu suan dokunsam bile koku gelmiyo. sana diyecegim su ki kokunun kaynaginin bademcik olduguna tam emin olmadan ameliyatla aldirma kardesim. geçmez ise bosuna bademciginden olursun.. geçmis olsun herkese arkadaslar. tecrübelerimden bilgi paylasmaya çalisiyorum ben kurtuldum. sizin için elimden geleni yapicam buna emin olun. |
||
![]() |
||
ncort
![]() ![]() ![]() |
|
Nurka senin midenden sikayetin neydi? O ilaclar neyi tedavi etti?
Ayrica endoskopi olmaya korkuyorum zaten kusma korkum var. Acaba sakinlestiricilerle endoskopi olabilir miyiz? |
||
![]() |
||
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
|
mideden sikayet zaten agiz kokusu var dedim endoskopi olmadan anlasilmaz mideye bakmak lazim dedi doktor. mideye bakildiktan sonra biyopsi sonucumda helikobacter pylori adli virüs çikti ve bu virüs agiz kokusu kesinlikle yapiyor dedi doktor ve ilaç yazdi onlari kullandim 6 gündür koku yok. ayrica bu virüs bademcik tasi(pis kokulu), dilde beyaz tabaka, gastrit,reflü,ülser gibi sikayetlerinde bas sorumlusu. endoskopi olmak kadar basit bise yok arkadaslar neyden korkuyorsunuz anlamiyorum gerçekten. tabi ben uyutularak oldum 45 dakka sonra uyandim islem bitmisti agri falanda hiç olmadi normal hayatima devam ettim. sakinlestiriciyle oluyor mu bilmiyorum ben uyumustum. bir an önce gidin endoskopi olun eger ki olmayan varsa... söyleyeceklerim bu kadar geçmis olsun kardesim. |
||
![]() |
||
anonimadam
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
Selamlar Murat hocam, bir sorum vardi. Neden bagirsak kurdu agiz kokusu yapar? Geniz akintisi olsun, reflü olsun anladim fakat bagirsak kurdu hastaligi sonucunda agizda kötü koku olusmasi için bir sebep göremedim. Tesekkür ederim.
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mekanizmasini bilmiyorum.
Dogrusunu söylemek gerekirse bagirsak parazitleri ile agiz kokusu arasindaki iliski pek ispatlanmis da degildir. -M |
||
![]() |
||
anonimadam
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bugün tenya tedavim bitti. Artik koku kalmadi. Kaç senelerdir çektigim koku tenya tedavisi ile gitti. Nasil koku yaptigini merak etmistim.
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Parazit tedavisinde kullanilan azol grubu ilaçlar anaerop bakterileri de öldürüyor. Bu sebeple koku kaybomus olabilir. Ilaç kullanmadan 1-2 hafta bekleyin daha sonra bu basligin altina durumunuzu yeniden yazin. Deneyimlerinizi bilmek isterim -M |
||
![]() |
||
anonimadam
![]() ![]() ![]() |
|
8 gün oldu. Koku hâlâ geri gelmedi. Agizdaki eksimsi tad, geniz akintisi (parazitler alerjik reaksiyon göstermeme sebep açiyordu) ve dil pasi tamamen geçti. Koku yok.
|
||
![]() |
||
sifaas
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Agustos-2018 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
|
merhabalar bagirsak paraziti sessizce mi devam eder yoksa belirtilerini sürekli hissettirir mi cevaplarsaniz sevinirim ?
|
||
![]() |
||
anonimadam
![]() ![]() ![]() |
|
Benim sürekli hissettigim iki tane belirtisi vardi: burnun içinin kasinmasi ve anüs kasintisi. Öbürleri yoktu.
|
||
![]() |
||
sifaas
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Agustos-2018 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam bagirsakta asiri gaz koku yapar mi biliyor musunuz acaba
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Evet Tip 4 (nefes) kokusu sebebi olabilir |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
|
neden olabilir? ve olabilirlik oldugunu farz edersek kalici çözüm ne olabilir? saygilar hocam |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Her hastaligin tedavisi için sebebini bulup ortadan kaldirmak hedeflenir. Bu durumda bagirsak gazlarinin tedavi edilmesi belki çözüm olabilir. Bunun nasil yapilacagini ben bilemem
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |