Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

sulfadiazin ve seftriakson hakkinda

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı esinti Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: sulfadiazin ve seftriakson hakkinda
    Gönderildi: 12-Mayis-2014 tarihinde 19:52
bu iki etken maddenin enfeksiyon ve bakterilerle savasmada basarili oldugunu duydum. bazi ozena ailesinden gelen hastaliklarin tedavisinde ve menenjit gibi enfeksiyonel hastaliklarin tedavisinde kullaniliyormus. hocamin gorusunu almak istedim
Başa Dön
abbasusta Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı abbasusta Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2018 tarihinde 17:44
Merhaba arkadaslar, bende k���kl�kten beri agiz kokusu var. K���kl�g�mde dislerimden dolayiydi, onlari d�zelttirince ge�misti. Sonrasinda yine basladi. Bundan 2-3 yil �nce doktora gittigimde bende hypobakteri oldugunu, refl� oldugunu s�ylemisti. Ila�lar vermisti. Kullandim ama ila�lari biraktiktan sonra sorun devam etmeye basladi.

Agiz kokusu problemini arastirmak i�in bir�ok doktora gittim.

Kbb, �zel hastaneye gittim. Burun egriligi var. Ameliyat edelim. Ge�er dedi.

Kbb, devlet hastanesi gittim. �zel hastane para almak i�in �yle demis, az birsey egrilik var, ameliyat gerekmez. Agiz kokusu yapmaz dedi.

Gaestronolojiye gittin. Endoskopi felan yapti. Bakteri var dedi. Refl� var dedi.

Benim s�rekli bogazimda birsey varmis hissi oluyor. Kemik ka�mis gibi :) bunun nedenide farenjitmis.

Gaestronoloji doktoru, miden y�z�nden farenjitin var, o agiz kokusu yapar dedi.

Kbb doktoru, alerji yogunlastiginda geniz akintisi, farenjit olabilir dedi. Agiz kokusu olur ama sadece alerji yogunlastiginda dedi.

�nceden agzim �ok kuru, genizimden konusurdum. O zamanlar doktorumun verdgi ila�lardan sonra sesim felan normale d�nd�. Birde agzim artik hi� kuru degil. T�k�r�k seviyesi yerinde.

Simdi ablama soruyorum, agzin kokmuyor diyor.

Elim agzimda kapali konusuyorum. Arkadaslarim nolduki niye b�yle konuiuyorsun diyorlar.

Agzini y�z�n� eskitende olmuyor.

Bir defa 2 d�r�m yemistim :) arkadasim agzin kokuyor demisti. Onuda normal karsiliyorum.

Simdi sorularima gelecek olursak;

1- her sabah karnim sis sekilde tuvalete gidiyorum. Tuvaletimi yapinca �ok rahat oluyorum ve agiz kokusunun gititgini hissediyorum.karnim sistiginde, �ok yedigimde, t�k�r�k seviyem azaliyor. Agzimin koktugunu hissediyorum. Sizce mide kaynaklimi bir koku?

2- toza ve dumana alerjim oldugunu biliyorum. Toza �ok girdigimde burnum tikaniyor. G�zlerim yaniyor, halsizlik basliyor. T�k�r�k seviyem azaliyor. Yoksa alerji kaynaklimi bir sorun?

3- Agizda t�k�r�k olmasiyla, agiz kokusunun alakasi varni?

4- antibiyotik kullanica, agiz kokusu olmadigini hissediyorum, bu neye isarettir?

5- benim d�s�ncem s�yle, benim agzim bazen kokuyor. bu reaksiyonlar oldugu zaman felan. Acaba k���kl�g�mde yasadigim sorunlardan dolayi, psikolojik olarak s�rekli kokuyor, algisindamiyimdir?
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2018 tarihinde 08:33
Sorunlarin birebir bende de var. Mide kaynakli farenjit tetiklendiginde �ok yogun koku oluyor. Bir de toza maruz kaldigimda.
Mide i�in asla yorulmamam , �ok a� kalmamam, asla yagli agir hamur isi hatta ekmek bile yememem gerekiyor.
Toz ve diger alerjenler nedeniyle Temizlige normal bir insanin 3-4 kati dikkat etmem gerekiyor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.