Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ten kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ten kokusu
    Gönderildi: 05-Subat-2018 tarihinde 21:59
Tip 4 agiz kokusu bulunan bazi bireylerde veya agiz kokusu bulunmayan bazi bsireylerde ten kokusu bulunabilir.

Ter, ten, kasik, ayak, giydigi giysi, yatak �rt�s� vs kokabilir.

Bu durumda tedaviye yardimci olmasi bakimindan i�erisinde klorheksidin bulunan su �r�n v�cuda s�r�lebilir ve tedaviye yardimci olabilir.

Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2018 tarihinde 23:58
Hocam merhaba
Sanirim ayak mantariyla ilgili g��l� bir �r�n vardi'diye hatirliyorum forum da? Ben de tirnak ve parmak arasi mantar var ve Dr nin verdigi
krem ve oje gibi bir ila�i kullaniyorum.
Kullanmayi biraktigim da tekrarliyor!
Varsa bilgi verirmisiniz l�tfen?
Saygilar
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Subat-2018 tarihinde 12:48
Bu pek agiz kokusu ile ilgili degil ama bildiklerimi anlatmak isterim

Mantarlar bakterilerden daha gelismis, profesyonel ve organize canlilardir. Kolay �lmezler, �ld�klerini d�s�nd�g�n�z sirada canli kalan 1 tek mantar h�cresi bile derhal �ogalip hastaligi tekrarlayabilir.

Bu sebeple mantar tedavilerinde 2 �nlem alinmasi gerekir. Hastalik Ge�se bile uzun s�re tedaviye devam etmek gerekir. Ayrica mantarin yerlesmesi i�in ge�erli kosullari ortadan kaldirmak gerekir.
-M

Başa Dön
Four00 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Four00 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2018 tarihinde 19:57
Hocam soru �ok kisisel olacak yalniz bu durumu mutlaka yasayan vardir. Dus aldiktan sonra v�cut kokusu yok denecek kadar azaliyor ama yemek yiyince bir saat ge�meden bir v�cut kokusu salgilaniyor bunun bir sebebi var mi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2018 tarihinde 15:21
Yemek ile iliskili oldugunu d�s�nm�yorum. Aradan ge�en zaman ile iliskili olabilir belki.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Four00 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Aralik-2018 tarihinde 01:39
https://m.n11.com/bepanthol-body-lotion-normal-yagli-200-ml-vucut-losyonu-P137534929

Hocam reklam olsun gibi istemem sizin koydugunuz fotografa uyan krem bu mu?
Sormamin sebebi ayni kremin baska yerlerde 3 kati fiyatina satilmasi .
Acaba yanlis krem mi diye d�s�nd�m .
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Aralik-2018 tarihinde 08:01
evet evet bu
Mikrop �ld�r�c� olmasi sebebi ile deri y�zeyindeki bakterileri engelliyor. B�ylece ter kokusmuyor
-M
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ocak-2019 tarihinde 14:12
Size bu siteyi g�stermis miydim?
http://www.ter.kokusu.org/

-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Four00 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Ocak-2019 tarihinde 02:03
Okudum hocam , anlamiyorum bir t�rl� ge�miyor .
Bepantholu kullandim o da fayda etmedi .
Bol bol mu s�rmem gerek bilemedim.
Bir g�n ge�meden giydiklerim kokuyor hele ki kocugum �ok fena oluyor .

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Four00 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Ocak-2019 tarihinde 02:07
�nceden yemek yemek ile ilgisi var mi diye soruyordum sizin cevabiniz ise "zamanla ilgili "olduguydu.
Dus aldiktan sonra sanirim 4-5 saate olusuyor hatta gelisimini tamamliyor diyebilirim :)
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.