Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Tirnak mantari

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Tirnak mantari
    Gönderildi: 19-Aralik-2018 tarihinde 11:32
Murat Hocam selamlar
Belki konu disi ama bana �nerebileceginiz tirnak mantarini
kesin temizleyebilecek bir ila� var mi?
Dr a gidiyorum, tirnak ojesi veriyor krem veriyor kullandik�a mantar azaliyor, birakinca tekrar ediyor!!!
Saygilarimla Hocam
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2018 tarihinde 14:02
Mantar ila�lari bellidir. Fazla �esitlilik g�stermezler.
1- Tedaviyi erken birakmayin
2- Tirnaklari islak birakmayin
3- Sekilsizlik varsa mantarlar israrci olur. Tirnaklarin sekillerinin anatomik varyete g�stermemesini saglayin (bu hepsinden �nemli bir maddedir)
4- Yasam bi�iminizde hijyen kurllarini g�sden ge�irin. Ayak tirnaklarindan bahediyorsak temizlik kusuru sik rastlanir
5- Verilen ila�lari y�ksek doz ve kesintisiz kullanip, d�zelme g�r�ld�kten uzun bir zaman sonrasina kadar devam ettirin
6- Bagisiklik sisteminde gedik bulunmasin. �Zellikle Limfosit sayisi ve Th h�cre sayisi mantar iyilesmesini y�neten bagisiklik elemanlaridir.
7- Tip fak�ltesi "mikoloji" bilim dalina gidebilirsiniz. Mikoloji bilim dali, mikrobiyolojib�l�m�ne baglidir

Ge�mis olsun

Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2018 tarihinde 16:41
�ok tesekk�r ederim hocam
Inanin ayak hijyenime dikkat ediyorum.
Isin ilgin tarafi, Istanbul�un havasinda mi suyunda mi bilmiyorum
birsey var gibi.
��nk� nezaman k�ye kasabaya tatile gitsem, bu mantar azalmaya basliyor!
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.