![]() |
Tirnak mantari |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Tirnak mantariGönderildi: 19-Aralik-2018 tarihinde 11:32 |
|
Murat Hocam selamlar
Belki konu disi ama bana �nerebileceginiz tirnak mantarini kesin temizleyebilecek bir ila� var mi? Dr a gidiyorum, tirnak ojesi veriyor krem veriyor kullandik�a mantar azaliyor, birakinca tekrar ediyor!!! Saygilarimla Hocam |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2018 tarihinde 14:02 |
|
Mantar ila�lari bellidir. Fazla �esitlilik g�stermezler.
1- Tedaviyi erken birakmayin 2- Tirnaklari islak birakmayin 3- Sekilsizlik varsa mantarlar israrci olur. Tirnaklarin sekillerinin anatomik varyete g�stermemesini saglayin (bu hepsinden �nemli bir maddedir) 4- Yasam bi�iminizde hijyen kurllarini g�sden ge�irin. Ayak tirnaklarindan bahediyorsak temizlik kusuru sik rastlanir 5- Verilen ila�lari y�ksek doz ve kesintisiz kullanip, d�zelme g�r�ld�kten uzun bir zaman sonrasina kadar devam ettirin 6- Bagisiklik sisteminde gedik bulunmasin. �Zellikle Limfosit sayisi ve Th h�cre sayisi mantar iyilesmesini y�neten bagisiklik elemanlaridir. 7- Tip fak�ltesi "mikoloji" bilim dalina gidebilirsiniz. Mikoloji bilim dali, mikrobiyolojib�l�m�ne baglidir Ge�mis olsun |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Aralik-2018 tarihinde 16:41 |
|
�ok tesekk�r ederim hocam
Inanin ayak hijyenime dikkat ediyorum. Isin ilgin tarafi, Istanbul�un havasinda mi suyunda mi bilmiyorum birsey var gibi. ��nk� nezaman k�ye kasabaya tatile gitsem, bu mantar azalmaya basliyor! |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |