|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2019 Saat 14:22 |
Sevgili Murat Hocam hijyenle ilgili acil bir sorum var kafama takildi lütfen yanitlarsaniz sevinirim , Activex isimli bir marka var reklamlari bol ailemden birisi almis bende tereddüt etmeden dalginlikla 1 yemek kasigi büyüklügünde elime sikip yikadim sonra 10 saat oluyor suan örnegin kokusu hala geçmedi üstüne farkli sabunlarla yikasamda ve üzerinde bakterilerin 99.9 una kadar öldürür yazisi düsündürüp korkutmaya basladi insanlarin ellerinde yararli bakterilerde varmidir acaba bu onlarida öldürmüsmüdür ve bundan sonra ne olucak ne yapmam gerek ve o yararli bakteriler geri gelirmi? lütfen bilgilendirmenizi istiyorum hocam saygilar.
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Faydali mikrop yoktur, orada bulunmasi beklenen mikrop vardir.
Mikrop öldürücü içeren sivi sabunla ellerinizi yikadiniz parfüm kokusu devam ediyor olsa bile (en geç) saatler sonra hepsi geri gelecek eski bakteri deri yzüeyinde listesi yeniden ortaya çikacaktir. -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim hocam bilgilendirme için
![]() |
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
nyks
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Subat-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
Peki sürekli bu ürünleri kullanmanin bir zarari var midir?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Hah. Dogru soru buydu. Evet sürekli olarak dezenfektan kullanmak mikrop listesini degistirir ve hastaliklari kolaylastirir. Saglik için bize mikropsuz ortam lazim degildir. Mikroptan kurtulmak saglik demek degildir. Dogru sayi ve çesitlilikte mikrop bulunmasi gereklidir. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |