|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
1213
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Mart-2019 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Mart-2019 Saat 19:09 |
Hocam benim sag alt disimde kanal tedavi oldu olduktan sonra orda sislik kaldi ve sürekli nabiz atar gibi atiyor disim de herhangi bisey yok ama yemek yedikce hafif agri yapiyor sürek sis zaten nabiz atar gibi atiyor bunun sebebi ne doktora gittigimde herhangi bir sikinti gözükmüyor diyor
![]() |
|
Yaaas
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Kanal tedavisi basarili olmamis olabilir. Böyle dislere çay kasiginin tersi ile tikaldiginizda agri yapar, sogukta agri azalir.
Sikayetleriniz geçse bile tekrarlayacaktir. kalici çözüm: Tekrar kanal tedavisi basa dönüp yeniden yapilmalidir. -M |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam, arka alt disimde dolgu vardi, soguk bir sey içince çok sizliyordu. Disçi bayagi bir oyup yeni dolgu yapti ama hafiften hafiften sizlamaya devam ediyor; doktor bir süre kendi haline birakalim dedi. Bu normal midir? Ikinci bir sorum da ön alt dislerimde, disin üst iç kisminda siyah nokta gibi çürükler var. Onlara da "Bunlar bende de var, kuru çürük disi açmaya gerek yok." dedi. Baskasi olsa bastan savma is yapiyor diyecegim ama çok ilgili bir hekim. Bu dedikleri normal mi? Implant vidalari çakildi ve dis teli taktiracagim kuru çürük dedigi yerler ilerde daha büyük sikinti yapar mi, temizletmem lazim mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Maddeler halinde siralayayim:
- Kuru çürük ilerlemez. -Soguk hassasiyeti yapan dis 8 hafta beklemede tutulabilir. - Implant çakilmaz vidalanir, uygulanir veya takilir - Dis teli takilmasi islemi tamamen sona erdikten sonra implant uygulanir. Dis hekiminizin bir bildigi vardir muhtemelen |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Sag olun hocam. Kuru çürük agiz kokusu yapar mi? Implantta bir sorun yok, dis teli sadece yukariya takilacak implant asagida. Sadece dis eti altindaki bölümü takildi sonra koruyucu takilacak bir süre sonra da üstü yerlestirilecekmis.
Arastirma yaparken lingual dis telini gördüm. Dis teli tedavisinden sonra kullaniliyor saniyordum. Bu yöntem herkese uygulanabilir mi? |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Kuru çürük agiz kokusu yapmaz. dil tarafindan uygulanan ortodontik braketler biraz pahali, dayaniksiz ve dili rahatsiz edici olabiliyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |