Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

v�cut kokusu - beden kokusu

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: v�cut kokusu - beden kokusu
    Gönderildi: 15-Temmuz-2014 tarihinde 01:06
Murat hocam, bir insanin v�cut kokulari kokuyorsa bununla ilgili nasil bir tespitte bulunursunuz? (TMAU dan kesinlikle bahsetmiyorum) Mesela normal bir insan terlediginde benim kadar kokmayabiliyor. Benim ayaklarim 1-2 saat ayakkabida dursun, hemen kokar. Dus alirim, herkes gibi hemen terlerim ama daha yarimsaat �nce yikanmis bile olsam koltukaltlarim les gibi ter kokar. (Mesela ben hi� babamin terden islansa dahi koltuklarinin k�t� koktugunu bilmem). Geniz akintisi da �yle. Herkesin genzi akiyor, alerjik birinin de en az benimki kadar �ok akiyor ama onlarin geniz akintisi kokmazken benimki kokuyor.

Yani t�m v�cut salgilari hemen k�t� kokabilen biri i�in ne diyebilirsiniz? Yararli-zararli bakteri dengesiyle a�iklayabilir myiz? yada bagisiklik sistemi d�s�kt�r, zararli bakteriler hemen egemen oluyor ve k�t� koku olusturuyor diyebilirmiyiz?

Düzenleyen: aydinmur - 15-Temmuz-2014 tarihinde 07:58
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2014 tarihinde 08:09
Evet sizin floralarinizi olusturan bakteri listesi bir diger insandan biraz farkli olabilir. Bazi bakterileri ve mantarlari deri y�zeyine davet ediyor veya bazilarini itiyor olabilir. B�yle bir durumda bir floraya yerlesen bakteri listesi fevkalade �zg�n olabilir. �rnegin neden streptokok idrar yoluna yerlesmez? Neden dizanteri basili akcigere yerlesmez? pn�mokok akcigere ve bogaza yerlesiyor da neden safra yollarina yerlesmiyor ? Bazi insanlarin hen�z tam olarak aydinlatilmamis sebeplere bagli olarak digerlerinden kismen farkli flora profili olabilir. �rnegin bir insanin g�bek �ukruunda peptostreptokok baskindir, digerinde Propionibakteriler baskindir. Birisinin koltuk altina kandida baskindir, digerinde stafilokok baskindir. vs.. Bazi insanlarda valerik asit, asetik asit (ter kokusu) ihra� eden bakteriler koltuk altina yerlesir fakat bir baskasinda yerlesmez. Bunlar konak ve mikrop arasinda belirli tercih ve �ncelikler bulundugunu g�sterir. Olayi bunun gibi ele aliniz.

Bu siteye g�z atiniz:

http://www.ter.kokusu.net/

-M

http://ter.kokusu.net/
Başa Dön
Josephine Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2014 tarihinde 20:06
Hocam siteye baktim. Gene muazzam �alismissiniz, elinize kaleminize saglik.

Yukaridaki �rneklerinizi �ok iyi anladim. Iste bunlar agiz kokusuna da neden oluyor malesef. Mesela arkadasimla kahve i�tik diyelim ayni anda. Yada yumurta yedik. Onun agzi hemen kendi kendini yikiyor, benimkinde ise k�t� koku kaliyor. Keza burun mukozalari i�in de ayni sey ge�erli. Kimisinin mukusu hemen temizliyor, kimisinde burnunda k�t� koku olusuyor. Yukaridaki bahsettiginiz �rneklerde oldugu gibi...

V�cudun asit-baz dengesi ile de alakali olabilecegini d�s�n�yorum, ne derseniz? son ph �l��m seviyemi hatrlamiyorum ama v�cudumun olduk�a asidik oldugunu d�s�n�yorum. Terimin tadindan ya da t�k�r�g�mden anlayabiliyorum. Sabah kalktigimda agzimin i�i (yani t�k�r�g�m) neredeyse k�p�k k�p�k. Hatta bu d�s�nceyle bir s�re alkali su (karbonatli su) bile i�iyordum d�zenli, sonra biraktim, neden bilmem.

Peki bu yukarida konustugumuz flora meselesi i�in ��z�m ama�li ne d�s�nebiliriz ? Yararli-zararli bakteri dengemize elle m�dahale sansimiz olsa, sizce k�t� kokulari ��zer mi ? Mesela ge�enlerde bahsettigim fakat ismini vermedigim, i�inde 5 milyar adet dophilus vb. yararli bakteriler/probiyotikler barindiran ila�. Bu tarz ila�lari birka� ay kullansak bagisikliga olumlu etki alirmiyiz ? (��nk� a�ik�asi ben artik hi�bir antibiyotikten fayda g�rm�yorum, tam tersi yararlilari da �ld�r�yorlar)

Aklimda 1 ila� daha var size danismak istedigim. Birnevi asi sayilirmis.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2014 tarihinde 21:18
http://blog.aydinmur.com/genel/alkali-beslenme.html

Zaten yazacaktim, siz sorunca bu sayfayi hazirladim
-M
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 23:43
Kabizligin bence �ok b�y�k etkisi var. Ter kokusu i�in de v�cut kokusu i�in de ayni igren� etkiyi yapiyor. Kabizliktan kurtulmak sart. Yurt disinda bu kokuyu bastirmak i�in klorofil bazli birka� bitkisel ila� var ama kullananlarin kimisi memnun kimisi memnun degil. Muhtemelen her insanda g�r�lebilecek terleme kaynakli kokularda etkili oluyor, bir t�r i�deodorant yani.

ter kokusu ile v�cut kokusu farkli olaylar. bazi insanlar hi� terlemeden k�t� v�cut kokusu yayabiliyor ( bromhidros - tmau )

Kendi yaptigim bir deneyi(!) anlatayim. Dus aliyorum, bir tis�rt giyiyorum; o g�n olduk�a terleyecek isler yapiyorum. Aksam tis�rt� �ikardigimda sadece koltukalti kisminda agir ter kokusu oluyor.

sonraki g�n yine dus aliyorum , bu sefer koltukalti spreyi , rollon s�r�yorum ve yine aksama kadar olduk�a terliyorum , ki tis�rt�n arkasi resmen su gibi ter oluyor. Tis�rt� kokluyorum koltukaltinda deodorantin kokusu oluyor, terin yogun oldugu arka kisimda hi� ter kokusu yok. Kirli tis�rt� bir g�n bekletip(ter kokusu iyice yogunlassin diye), giyilmemis bir tis�rtle giydigim tis�rt� kardesime koklatiyorum, hangisi parf�m kokuyor diye terledigim tis�rt� s�yl�yor. Yani, hadi kokuyu ben alamiyorum kardesim de mi almiyor ?

Hooop bastan agiz kokusuna d�n�yorum. Demek ki ben de �ok siddetli nefes kokusu var, konusmasam bile ortami kokuya boguyor, diyorum. Velhasil fasit bir daire i�inde d�n�p duruyorum, Allah bu m�barek gecenin h�rmetine sikintimizi ��zs�n, bundan beterini de uzak etsin.
Başa Dön
samat43 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı samat43 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Eyl�l-2014 tarihinde 19:17
aynen serdar kardesim katiliyorum girdigim her ortam her adim her saniye benimle karsi caddedeki insanlar bile hissediyor 50 metre var yok girdigimiz ortammi hissetmeyecek :)
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Eyl�l-2014 tarihinde 12:11
samat43, a�ik alanda 1 - 2 metreden sonra kokunun duyulacagini sanmam - agiz veya beden kokusu farketmez-. Belki sen fazla hassaslastigin i�in �evredeki her hareketi , kendine yapilmis bir tepki olarak yorumluyorsundur.

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı samat43 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2014 tarihinde 20:27
Ama bunu misafir kardesimde onayliyor yani azimdan gelmiyor olabilir ama akcigerden gelebilir mi les kokusu gibi ��r�k kokusu gibi hocam inanmasi g�� ama yani bi sinifi kokuya dolduran bir nefes ve ne artma azalma olmuyor saka gibi geliyor ama var yani stres tenmidir bilmiyorum ama ben 19 yasindayim daha �nce niye b�yle birsey olmuyordu 9 aydir bu rahatsizligi cekiyorum ben anormal bir yani yok en yakin arkadaslarim bile kabullendi artik bu kokuyu yorumunuzu alayim ?
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2014 tarihinde 16:39
Bu baslikta misafir nickli kimse yok, baska basliklarda beden kokusu ile ilgili yazan var; onlari yazan da benim, nick degistirdim. Eski nickim silindigi i�in misafir diye yaziyor. Eski nickimle de hi�bir zaman a�ik havada rahatsiz oldugumu yazmadim.

A�ik havada ne v�cut kokusu ne agiz-nefes kokusu kimseyi rahatsiz etmez. �ok yakin olursaniz yanyana y�r�rseniz orasi ayri.

Konusmadan bile �evremden olumsuz tepki aldigim i�in v�cut kokusu oldugunu d�s�n�yorum. Buradaki yorumlari okuduktan sonra bazi insanlarin konusmasa bile genis bir �evreye koku yaydigini g�rd�m. Simdilik agiz kokusuyla ugrasiyorum.

V�cut kokusu olan arkadaslarla da internetten g�r�st�m, hepsinde ayni zamanda agiz kokusu var. Hi�biri v�cut kokusundan emin degil, onlara da �nce agiz kokusundan kurtulmalarini s�yledim.

Siddetli, d�rt bes metre etkisi olan - kapali alanda- agiz kokusunun sindirim kaynakli veya akciger vs i� organlarla alakali oldugunu d�s�n�yorum. Agiz kokusunu halledebilirsek v�cut kokusu var mi yok mu ortaya �ikar.
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2014 tarihinde 01:20
a�ik�asi ben hi�birinizde v�cut kokusu fln oldugunu d�s�nm�yorum bu bir ortami dolduran koku ne v�cut kokusu ne agiz kokusu bunun nedeni burundan gelen koku yani bir nevi nefes kokusu diyebiliriz mesela ben koku �ok yogun geliyorsa bunun agzimdan degil burnumdan geldigini �ok rahat hissedebiliyorum siz nasil hissedemiyorsunuz anlamiyorum
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı samat43 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2014 tarihinde 01:40
Sana katilmiyor degilim herkesin yorumu farkli kisiden kisiye sikintilar degisebilir bir elma kurdu elmayi her zaman ayni yerden issirmaz tabi herkesin farkli biyeri rahatsiz benim sikintimda bu sen diyorsun 4-5 metre benim rahatsizligim 20   metreyi buluyor Kardesim ve hastalik aniden basladi gitmedigim doktor kalmadi devlette ama hala �st�ne d�secegim belki hormonsal bir sorundur hert�rlu birsey olabilir yani ama b�yle sorunlarin var oldugunu kabbullenin yani herkes i�in s�yluyorum.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2014 tarihinde 19:46
Samat43:
19 yasindasiniz 9 ay �nce, birden bire baslayan ve 20 ve hatta 50 metreden hissedilen siddetli bir agiz kokusundan bahsediyorsunuz, yanlis anlamadiysam?.

Muhataplarinizi kendi agzinizda kokunun varligina inanmaya ve yorum yapmaya davet ediyorsunuz. B�yle anliyorum.

Bilimsel ve fiziksel olarak ve hatta mantiksal olarak bi� bir agiz kokusunun a�ik havada bu kadar uzaktan algilanabilmesi pek m�mk�n gibi g�r�nm�yor.

Geriye kalan se�enek bu kokuyu zihninizde yaratiyor oldugunuzdur. Buna "koku hal�sinasyonu" adi verilir. Hastaliginiz ilerlerse baska hal�sinasyonlar da ortaya �ikabilir diye �ekiniyorum. Mesela iki kisi kendi arasinda konusurken sizin hakkinizda ve aleyhinizde konustugunu d�s�nmeye baslayabilirsiniz.

Bu sebeple En kisa zamanda bir psikiyatrist ile temas etmenizde sayisiz fayda g�r�yorum.
-M

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı samat43 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2014 tarihinde 01:53
S�yle �zetleyeyim ticaret lisesi son sinif ogrencisiyim mali m�savirin yaninda staj yapiyorum ve ge�tigimiz ocak ayinda sabahleyin birden bire Asiri derecede koku geldigini hissettim hic bu kadar olmazdim 2 g�n �nceki de bendim simdiki de sabah d�kkana gittigimde bi abi yanima gelip of g�l�m ya diyip y�z�n� burusturdu ve bana dedigi sey CIK git d�kkana bidaha gelme olum ya dedi ondan sonra dersanem var sinif arkadaslarim birden bire of Pof diyip yanimdan ka�maya basladi bunlar daha �nceki haftalar olmazdi daha sonra okulda arkadaslar devamli koku var koku var demeye basladi kimisi arkamda diyo kazagi �ok g�zel ama kokuyo diyor cevremden kotu tepkiler aldim okul gezisine gittim arabadaki herkes bu koku ne ya diyo herkes bana bakiyor artik kabullendim yani daha bu hafta dp� muhasebe bolumu ogrencisiyim yine tepkiler ayni hocalar olsun arkadaslar olsun bazisi diyor agzi kokuyor diyor duyuyorum yani daha dun kirtasiyeye gittim i�eri bi adam girdi magza sahibine i�ersi ��p kokuyor dedi magza sahibinin tepkisi "i�eride ��p yok efendim" demeside garip hangi ortama gideyim hep b�yle isin garipligide ben nerdeysem hersey orda buna nasil bir aciklik getirirsiniz bir varsayim olarak d�s�n�n ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2014 tarihinde 14:44
Samimi yaziniz i�in tesekk�r ederim.

Eger agiz kokusu baskin ve agir ise ve birden bire basladiysa sebebi daha kolay bulunur ve kalici olarak tedavi edilir. Sizin 9 ay �nce baslayan baskin bir agiz kokunuz oldugunu anliyorum. Tedavinizin kolay ve kalici olabilecegini d�s�n�yorum. Agziniza buz alinca koku ge�iyor mu? Panoramik r�ntgeninizi buraya koyabilir misiniz?
-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı samat43 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2014 tarihinde 16:30
Hocam agzim kapali olsa bile bu var ben ya artik nefese bagliyorum buzu deneyecegim en yakin zamanda da r�ntgeni cektirecegim sizlerle paylasacagim dis doktoruna gittim ama o beni y�nlendirecek daha ya ger�ekten inanin gaz kokusu gibi birsey
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı samat43 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ekim-2014 tarihinde 00:22
Dis doktoruna gittim ��r�k disimi temizlettim doktora s�yledim r�ntgen istiyorum diye g�m�k cisim yok ��r�k disim hic yok agizla ilgili bir problemim saten yok bakimim tam doktor hic gerek yok dedi eger bir koku problemin varsa nefes kokusu olabilir dedi g�g�s hastaliklarina g�r�n dedi agzima buz alincada koku oluyor bence benim problemim agiz degil ya nefes kokusu asiriderecede yada ciltsel bir problem.
Başa Dön
yolcuyum Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı yolcuyum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ekim-2014 tarihinde 09:00
Ayni sorun bende de var samet
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2014 tarihinde 19:39
Arkadaslar ben son zamanlarda agiz kokusu disinda baska bi kokuda hissediyorum ama bunu dar kapali ortamlarda uzun sure kaldigimda farkettim. Ama bu agiz kokusu yada nefes kokusu degil eminim ama nerden ve nasil geldigini anlamadigim bi koku.. Ter kokusu bende hic olmaz bir tisprtu bes gun ust uste giysen yinede ter kokmam.. Birde basima bu cikti amlayacaginiz:) Ama bu onceden ypktu bende yeni yeni farkediyorum ve iyice ne yapacagimi sasirdim..
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı samat43 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2014 tarihinde 19:56
Dostum benim sorunum gibi ise mesaj atin bisekilde anlatiriz birbirimize.
Başa Dön
azizler07 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı azizler07 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ekim-2014 tarihinde 09:56
Merhaba josephine sende koku olayi devam ediyor mu. Bende de var ve tmaudan s�plendim hep. Bi �aresiniulabildinmi. Bana d�nersen sevinirim.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2014 tarihinde 19:19
V�cut kokusu konusunda bir ��z�m bulan var mi?
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Nisan-2015 tarihinde 22:39
Forumlarda b�yle eski basliklari "hortlatmak" hos karsilanmaz ama konu hakkinda ne burda ne internette fazla T�rk�e kaynak olmadigi i�in bu mesaji yazdim.

Ilk zamanlar agiz kokusu �st�nde pek durmaz s�rekli v�cut kokusunu arastirirdim. T�rk�e kaynak olmadigi i�in yabanci sitelerden "google translate" yardimiyla yazilan binlerce yorumu okumustum. �ok nadir olarak yillar �nce T�rkler tarafindan yazilmis mesajlari g�r�rd�m. Hep ayni i�erikte mesajlardi " T�rkiye'denim, burada bu konu hi� bilinmiyor, lutfen yardimci olun." vb . Ger�ekten de �yleydi bromhidros, tmau gibi hastaliklari bile g�remezdik T�rkce kaynaklarda. Ben de yardim isteyen mesajlar atmis, mail adresimi birakip T�rkler bana ulassin falan yazmistim. Bir kisi ulasmisti sadece. Simdi o mail adresimi unuttum belki yazanlar olmustur.( Hi� unutmadigim "surfer26" nickli yabanci biri vardi. B�t�n v�cut kokusu sitelerinde mesajlari olurdu. Amaci bir seyler pazarlamak degildi sadece yardimci olmak i�in yazardi.)

Utana sikila ilk kez cildiyeye gittigimde v�cut kokusu dedigim anda doktor " d�zenli dus al, giysilerini degistir." deyip ge�irmisti. Daha sonralari biraz daha israrci olunca baska doktorlar v�cudumu, koltukaltimi, kulagimi(?) koklamislardi. Kimisi koku yok dedi kimisi peynir yeme dedi. Hatta birisi, ben koku almiyorum sen koku aldigini d�s�n�yorsan beyinsel bir sorun olabilir n�rolojiye g�r�n, demisti. Koltuk alti kokusu i�in botox bile yaptirmistim. Terlemeyi engelledigi internette yaziyordu.

Bir s�r� seye ragmen �evremdeki tepkiler degismedi. Arada sirada agiz kokusu ile ilgili imalar oluyordu ama hi� �st�me alinmiyordum. Ben h�l� �evredekilerin duydugu k�t� kokunun v�cut kokum oldugunu d�s�n�yordum. Artik koltuk alti ter bezlerini aldirmaya karar vermistim. Arastirdigim y�ntemler icinde liposuction ( yag emme denilen y�ntem) aklima yatmisti.

Başa Dön
sefill20 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sefill20 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2017 tarihinde 11:08
vucut kokusu ile ilgili klorofil ile ilgili bir seyler okumaktayim umarim netice cikaririm
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sefill20 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2017 tarihinde 19:47
Vucut kokusu hakkinda bir neticeye ukasan varmi acaba
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sefill20 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2017 tarihinde 19:52
Y�zumu elimle sildigimde elimi kokluyorum eksi koku geliyor burnuma ayrica yattigim yastik da ayni sekilde s�rekli kokuyor sanirim vucudum ter bezlerinden koku salgiliyor b�yle birsey olabilirmi murat hocam
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sefill20 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2017 tarihinde 19:56
Birde hapsurdugumda gzimikapattigim elimde zehir gibi bir koku oluyor hocam
Başa Dön
Merry Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Merry Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ocak-2019 tarihinde 23:02
Arkadaslar yillardir bu sorun bende de var.insanlar hep burunlarino kasiyorlar hepsi ayni anda alerji gibi..Igren� kokudan bahsediyprlar.hep doktor doktor gezdim.yakinda kolonoskopi yapildi bagirsaklarimdan.��lyak hastaligi varmis bende.Murathocam bu hastaliktan dolayimi acaba koku
Merry
Başa Dön
Merry Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Merry Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ocak-2019 tarihinde 23:09
Murat hocam merhaba .yakinda ��lyak hastaligi ortaya �ikti.bu hastalik kokunun nedeni olabilirmi?
Merry
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ocak-2019 tarihinde 14:11
İlk gönderen: Merry Merry yazdı:

Arkadaslar yillardir bu sorun bende de var.insanlar hep burunlarini kasiyorlar hepsi ayni anda alerji gibi..Igren� kokudan bahsediyorlar.hep doktor doktor gezdim.yakinda kolonoskopi yapildi bagirsaklarimdan.��lyak hastaligi varmis bende. Murathocam bu hastaliktan dolayimi acaba koku

Bilmiyorum
-M
Başa Dön
Mustafa8989 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mustafa8989 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2019 tarihinde 19:16
Kardesim sikintin ge�ti mi gectiyse nasil gecti. Bende de ayni sorun var yazarsan sevinirim
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Kasim-2019 tarihinde 09:02
Murat hocam, baska bir sey i�in cildiyeye gitmistim. Yillardir sirtimda olan i�i yag dolu ufak bir sivilceyi g�sterdim. (Hi� ge�mez ne zaman siksam kokulu beyaz bir sey salgilar.) Yabanci forumlarda o t�r seylerin v�cut kokusu yaptigini okumustum. Doktor mantar var dedi, krem ve sampuan verdi. V�cut kokusundan muzdarip oldugum i�in yedi sekiz yildir dus yapmadan evden �ikmam. I� ve dis giysileri degistirmedigim g�n yoktur. Mantar olmasi m�mk�n m�?

Mantar ayak kokusu yapiyormus v�cut kokusu yapar mi? Bir de insanin koltuk alti ve kasik b�lgesi deodorant kokarken v�cut kokusu olmasi m�mk�n m�?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Kasim-2019 tarihinde 17:04
Deri �zerinde sinirli bir b�lgede mantar lezyonu var diye beden kokusunun ortaya �ikmasi pek akilci degil.
Sivilcenin i�inden gelen sivi kokulu ise sadece o sivilceyi ve yakin �evresini ilgilendirir. Beden kokusuna sebep olmasi beklenmez.

Mantar eger kokuya sebep olacaksa lokal olarak yerlestigi yerden sorumludur

Terin neden koktugu ve nasil �nlenecegi konusu i�in bu sayfaya g�z atiniz: http://ter.kokusu.org/

Beden kokusunun meydana gelmesi i�in kan dolasimindaki kokulu bir maddenin deri, idrar, diski ve ter ile disari atiliyor olmasi gerekir. Eger durum b�yle meydana geliyorsa giysiler , yatak, oda kokuyor olarak bulunur. Koku tek �esittir. Dalgalanir ama kesilmez. vesaire

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Kasim-2019 tarihinde 13:52
V�cut kokusu derken sivilcenin veya mantarin kokusu etrafa rahatsizlik verecek kadar yayilir mi demek istedim hocam. Sivilce diyorum ama bildiginiz yag bezesi gibi bir sey. Ter kokum yok ��nk� koltukaltim ter kokunca kokuyu alabiliyorum. Konusmasam da siddetli bir koku oldugu i�in sivilce mantar b�yle bir koku yapabilir mi diye merak ettim.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Kasim-2019 tarihinde 14:30
Evet, sivilcenin veya mantarin kokusunun etrafa rahatsizlik verecek kadar yayilmasi pek m�mk�n gibi g�r�nm�yor
Mantarin deri y�zeyinde genis (onlarca santimetrekare) y�zey tutan lezyonlarinda bile koku ortaya �ikmaz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2019 tarihinde 11:54
Sag olun hocam. Doktor sampuan vermisti o sampuan sadece sa� i�in mi t�m v�cut i�in mi acaba? Sirtimdaki sivilceye bakip bunu verdi.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2019 tarihinde 15:04
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Sag olun hocam. Doktor sampuan vermisti o sampuan sadece sa� i�in mi t�m v�cut i�in mi acaba? Sirtimdaki sivilceye bakip bunu verdi.

Bilmiyorum
Başa Dön
mete06 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mete06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2019 tarihinde 20:36
Merhaba iyi aksamlar.ben bug�n �ye oldum siteye intenette takilirken �ekti dikkatimi,benim bi sorunum var 7 yildir ��r�m�s peynir kokusu geliyor koltuk altimdan ne yapacagim mi bilemiyorum,devlet dairesinde �alisiyorum 1 kez i� hastaliklari doktoru aldi baska hi� bir doktor almadi kokuyu dermatoloji doktorlari sifozren muamalesi yapiyor ama is yerimde herkes yanimda burnunu kapatiyor,ayrica kullanmadigim deodorant yada sabun,sampuan kalmadi daha �nce b�yle bir seye rastladiginiz,yada duydunuz oldu mu l�tfen yardimci olursaniz sevinirim l�tfen...
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2019 tarihinde 20:51
Mete06, asagidaki sitede hem sorunuza cevap hemde bazi tedavi yollari bulacaksiniz
http://ter.kokusu.org/
Başa Dön
mete06 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mete06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2019 tarihinde 21:32
merhaba tesekk�r ediyorum cevap vermissin ama problem su �evremden hi� kimse benden ter kokusu almiyor ��nk� ben dustan �ikip odama ge�tigimde bile odam,boguk bir koku kapliyor.��r�m�s peynir gibi kokuyor ama sicaklikta sagliyor s�yle ki bi oda'da oturdugum vakit oda sicak oluyor nefes alamiyorum.�evremdeki sordugum herkes benden hi� bir zaman ter kokusu almadiklarini s�yl�yorlar.

Başa Dön
nisaluce Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Aralik-2019 tarihinde 15:24
N�rolojik bir problem olan koku halis�lasyonunu degerlendirseniz mi acaba?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.