Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

TAT KOKU KONFERANSI

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: TAT KOKU KONFERANSI
    Gönderildi: 30-Kasim-2019 tarihinde 17:14
Tat ve koku konferansinda bu konu ile ilgilenen pek �ok hekim bulustu. Oradaydim ve meslektaslarimla g�r�s alisverisinde bulundum.

Koku algisini gelistirmek i�in koku sporu fikri bana cazip geldi. Her g�n bir ka� dakika bilinen g�zel kokular koklamak. Koku algisinda olumlu degisimelre sebep olabilir. Bu cazip ve makul bir d�s�nce.

Dil ile koku almak yaninda burun ile tat almak da m�mk�nd�r. Bu da bana ilgin� geldi.

10 bin degil 2 trilyon koku algilama yetenegimiz bulundugu da benim i�in yeni bir d�s�nceydi.

Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2019 tarihinde 18:54
Her g�n birden fazla g�zel kokuyu en az 5 dakika koklamak tavsiye edilebilen bir uygulama olabilir.
Yasemin, vanilya, parf�m, aroma yaglar vs...

Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Aralik-2019 tarihinde 14:13
Bilgiler i�in tesekk�r ederim hocam 🙏🏾
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Aralik-2019 tarihinde 14:16
Yoksa su aromaterapi denen uygulamada ger�eklik payi olabilir mi

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Aralik-2019 tarihinde 14:38
Tat koku konferansinda �lkemizde koku ve tat konusunda uzmanlasmis bir �ok hekim bir araya geldi. Ameliyathaneden canli yayin burunameliyati paylasimi yapildi.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2590028437749698&type=3
Başa Dön
birumut Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı birumut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2019 tarihinde 19:15
dr bey bu konferansada katilmis olan ,bilmiyorum isim vermek uygun mudur?aytug altundag agiz kokusuna lazer ile cozum buluyormus acikcasi bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Aralik-2019 tarihinde 06:54
İlk gönderen: birumut birumut yazdı:

dr bey bu konferansada katilmis olan ,bilmiyorum isim vermek uygun mudur?aytug altundag agiz kokusuna lazer ile cozum buluyormus acikcasi bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum.

Evet ayak �st� konustuk. Fakat detaylari g�r�smedik. Bir fikrim yok.

Başa Dön
izmir35 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı izmir35 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Aralik-2019 tarihinde 12:52

Daha �nce de forumdan bir arkadas bu doktora muayene olmaya gitmisti ama pek memnun kalmamisti. Acaba bu doktora baska muayene olan arkadas var mi ?
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Aralik-2019 tarihinde 00:11
Aytug altundag, internetten arastirinca d�rt dakikada kokunun nedenini buldugu s�yleniyor. Daha dogrusu kendisi s�yl�yor.
smart chroma diye bir cihaz kullaniyormus. Hastanin agzindan aldigi havayi �l��p kokunun kaynagini belirliyormus. instagram sayfasi genele a�ik, orada da koku tedavisi ile ilgili degisik fotolar var.

Murat hocam, "smart chroma" cihazi bu kadar basarili olabilir mi?

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Aralik-2019 tarihinde 00:23

Lazer tedavisi yaptigini g�remedim. Hangi koku t�r� i�in bunu yapiyor?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Aralik-2019 tarihinde 08:22
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Murat hocam, "smart chroma" cihazi bu kadar basarili olabilir mi?

S�z konusu cihaz 3 tane k�k�rtl� gazi tespit edebilme yetenegine sahiptir. Agizda 700 den fazla, nefeste 3400 den fazla gaz var.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Aralik-2019 tarihinde 10:55
Evet hocam, Aytun� altindag da 3 gaz tespit ediyor, en �ok onlar agiz kokusu yapar demis. Biraz abartili geldi ama yine de denemeye deger gibi.En azindan baska bir doktora sevk ederse elimizde bir rapor ve doktor referansi olur. Muayene �cretini bilen arkadas var mi?

" Japonlarin gelistirdigi smart chroma, agiz kokusuna neden olan 3 kimyasal i�erigin (hidrojen s�lfit, metil merkaptan ve dimetil s�lfit) bilesenini agizdan aparatla toplayarak analiz ediyor ve dolayisiyla sadece agiz boslugu i�erisindeki kokular degil, dis, bademcik, burun, sin�s, alerji, mide, helicobakterpylori, refl�, gastrointestinal sistem kaynakli t�m kokulari hem derecelendirebiliyor hem de kaynagini tespit ediyor."
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı birumut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2019 tarihinde 16:38
Bir ifadesinde "holmiyum yag lazeri"yazmis.dil koku icin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2019 tarihinde 21:15
Hocam sizin cihaziniz ka� tane gazi tespit edebiliyor
Başa Dön
anonymous Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonymous Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2019 tarihinde 01:49
Merhabalar,

�ncelikle herkese �ok ge�mis olsun.
Yazimi, smart chroma ve ge�miste nelere yaptigim olmak �zere iki b�l�me ayiracagim. ��nk� belki bazi arkadaslarin ilgisini yalnizca smart chroma �ekiyor olabilir. Bu y�zen �ncelikle smart chroma ile baslayacagim.

Smart Chroma

Bu terimi ilk olarak ntv'de bir haberde g�rd�m.
https://www.ntv.com.tr/saglik/agiz-kokusunun-nedenini-4-dakikada-saptayabilen-yontem,Wr0GiVSZ6EaUtpUrm_r0zg

Ilgimi �ekti ve Aytug Altundag'i arastirdim. Istanbul'da �zel bir hastanedeydi ve hemen telefona sarildim. Telefonda hocanin muayenesi, smart chroma testi, ne kadar tutacagi, �zel saglik sigortaniz varsa ne kadar �deyeceksiniz filan b�t�n detaylari konusabiliyorsunuz. O y�zden aramaktan �ekinmeyin. Benim tamamlayici saglik sigortam oldugu i�in testi ve muayeneyi karsilamadi sadece ufak bir indirim oldu. Test + muayene + dil temizligi i�in benim toplam rakam 1.100 TL oldu. Fikir vermesi a�isindan yazdim. Dedigim gibi telefonda bu rakamlari konusun. Bu arada hocanin yazdigi ila�lara da 600 TL �dedim, o da ayri bir mevzu. S�re� 2 aydan fazla s�rd�g� i�in kontroller disinda her gittiginizde bu paralara yakin bir seyler �deyeceksiniz bastan s�ylemesi. Ila�lar hari� 3.000 TL test ve muayenelere �demisimdir 2 ay i�erisinde. Tabi bu sadece Aytug hocaya �dedigim. Bir de benim gibi dis ile ilgili tedaviler ve endoskopi filan yapmaniz gerekirse rakamlar y�kseliyor arkadaslar. Diger tedavileri orada yapmak zorunda degilsiniz tabii devlet hastanesi de olur ama sonu�ta yapilanlarin etkisini g�rmek i�in her hal�karda smart chroma testi yaptirmak durumunda kalacaksiniz. Ben, ayni hastanede bir dolgu i�in 330 TL ve endoskopi i�in 918 TL �dedim. Endoskopide numune alinmadigi ve narkoz kullanilmadigi i�in bu kadar az �dedim yoksa fiyat degisiyor, aklinizda olsun. Bir de sehir disindan gelecekler mutlaka bir g�n �nceden hastaneyi arayip randevuyu netlestirsinler. Ben Istanbul'da yasadigim i�in sikinti olmadi. Ama ilk muayene i�in tam yoldayken arayip hocanin bir ameliyattan dolayi gecikecegini s�ylediler. O kadar meshur bir hastane diyorsun ama yine de abuk subuk bir durum �ikabiliyor.

Gider gitmez ilk �nce smart chroma testine giriyorsunuz. 30sn s�ren bir test ve 5dk'da da sonu�lari �ikiyor. Test sonu�lari ile birlikte hocayla g�r�s�yorsunuz. �l��len degerlere g�re yorum yapiyor. Eger psikolojik ise de orada net bir sekilde ortaya �ikacaktir. Bende sonu�lar net bir sekilde agiz kokusu oldugunu g�steriyordu. Zaten dilimi senelerdir fir�alamama ragmen yine de �zerinde bir tabaka vardi. Kokuyu oranin �rettigi �ok barizdi. Hoca dil temizligi yapti ve hemen tekrar teste girdim. Test sonu�lari inanilmazdi; agizda kokudan eser kalmamisti. Zaten kendim de o ferahligi aninda hissettim. Hoca iki hafta s�ren bir diyet verdi. Gluten, s�t �r�nleri, alkol, kahve, �ay, seker yasakti. Ayrica dilimi d�zenli bir sekilde iki hafta dil kaziyici ile kazimami istedi. Kazima �ncesinde hindistan cevizi yagi ve susam yagi ile gargara yapilan bir form�l de veriyor dili kayginlastirmak ve kazimanin daha etkili olmasi i�in. Bastan s�yleyeyim istedikleri �ok kolay seyler degil arkadaslar. Ciddi sabir istiyor. Iki hafta disinizi sikin; sonu�ta �m�r boyu kurtulmak istediginiz bir hastaliginiz var. Ayrica ila� da veriyor; probiyotikler ve mide ile ilgili ila�lar. Hoca, ayni hastanede dis poliklinigine de g�r�nmenizi istiyor. Orada da iyi bir hoca var, gayet bu konuda bilgili ve size de gerekli tavsiyeleri veriyor. Aytug hoca y�nlendirdigi i�in dis muayenesine ayrica para �demedim. Ama siz yine de emin olun; onu sekretere mutlaka sorun. �zel hastane oldugu i�in s�rprizle karsilasmak istemezsiniz.

O iki hafta hayatimin en g�zel iki haftasiydi diyebilirim arkadaslar. �zg�venim hi� bu kadar yerine gelmemisti. Hem �devleri �ok iyi yerine getiriyordum hem de herhalde diyetten dolayi dil �zerinde tabaka olusturma potansiyeli olan yiyecekler yemedigim i�in dilim temiz kaliyordu. Iki hafta sonra kontrole gittim ve yeniden teste girdim. Agizdan gelen kokular yok olmustu. Bu sefer mideden gelen kokunun degerlerinde bir artis oldu. Hoca bu sefer dil kazimayi biraktirdi zaten kazimak dile zarar veren bir sey. Bu sefer dil fir�asina baslatti. Mide ile ilgili ila�lar yazip iki hafta sonra tekrar �agirdi.

Iki hafta sonra yani ilk basladigimdan bir ay sonra tekrar gittim. Ilk olarak test: agiz i�erisi temiz ama mideden gelen koku devam ediyor. Bu sefer Aytug hoca gastroenteroloji'ye yolladi ve 1 ay sonra ona tekrar gelmemi istedi. Gastroenteroloji'ye gittim ve endoskopi yapildi. Refl� �ikti ve hoca ila� tedavisine basladi. Iki hafta sonra tekrar gittim ve refl� tedavisine devam ettik.

Son kontrol�me yeni gittim yani ilk basladiktan 2 ay sonra. Hem agiz i�erisi hem de mideden gelen kokular neredeyse tamamen yok olmustu. Aytug hoca artik daha fazla yapilacak bir sey kalmadigini s�yledi. D�zenli bir sekilde dili fir�alamaya devam ve tabii bir de refl� var. �zg�venim hala tam gelmis degil ama ilk gittigim haliyle arasinda �ok fark var. Yani ben denemenizi mutlaka tavsiye ederim. Tabi yukarida bahsettigim rakamlari verebilecek durumunuz var ise. Smart chroma ile ilgili yazacaklarim bunlar. Sorulariniz olursa cevaplamaya �alisirim.

Ge�misim

Hikayeyi olabildigince dramatize etmeden, kisaca anlatmaya �alisacagim. Yoksa yazmaya kalksam herhalde sayfalarca yazarim; bu meretin insanin nasil hayatinin i�ine si�tigini.

Ilk farkettigimde lisedeydim. �niversiteye kadar bir sey yapmadim. �niversitede, Istanbul'da meshur bir dis hastanesinde agiz kokusu �l��m� yapildigini g�rd�m. Yapilan �l��mde bariz bir sekilde agiz kokusu �ikti. Agiz ile ilgili tedaviler uygulandi, dilimi fir�alamaya basladim ve bug�ne kadar da istisnasiz her aksam ve sabah fir�aliyorum. 10 sene oldu. Dil temizliginin etkisi �ok kisa s�r�yor, koku kisa bir s�re sonra tekrar beliriyordu. Mezuniyet sonrasi ilk isime yeni baslamistim ki tekrar �zerine bir gideyim dedim. Bu sefer KKB'de bademciklerimde iltihap oldugu ve kokunun sebebinin orasi olabilecegi s�ylendi. Bademcik ve sin�s ameliyati oldum. Koku bitmedi. Dil �zerinde tabaka olusmaya devam etti. 2014 senesinde Adana'ya Murat hocaya gittim. Murat hocanin testlerine g�re tip 1 �ikti ve d�zenli agiz temizligi tevsiye edildi. 2019 senesine kadar da arada yine girisimlerim oldu farkli hastanelerde KBB ve dis doktorlari baktilar ama yine bir sonu� yoktu. En son da bu smart chroma hikayesi. Simdilik iyi gibi ama �zerinden bir s�re ge�mesi gerekiyor. Yani testlere g�re koku kalmamis g�r�n�yor, �ncesiyle �ok fark var ama ben yine de tam �zg�venimi saglayamadim. Umarim zamanla oturur. Simdilik bu kadar. Sorulariniz olursa cevaplamaya �alisirim.

Tekrardan �ok �ok ge�mis olsun.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2019 tarihinde 12:12
İlk gönderen: mahoni mahoni yazdı:

Hocam sizin cihaziniz ka� tane gazi tespit edebiliyor

Birka� y�z
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2019 tarihinde 13:00
Hocam y�ksek bir y�zde bu!
Ozaman 3 tane gazi �l�en bir cihaz nasil oluyor da, en son teknolojik
ve �st�n bir �r�nm�s gibi lanse ediliyor, anlamis degilim!
Ne gerek var o cihazda �l��m yaptirmaya?
Sizin cihazin yanina yaklasamaz bu donanimla.
Yanlis mi d�s�n�yorum arkadaslar ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2019 tarihinde 13:01
En son teknoloji� yazmak istedim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2019 tarihinde 14:45
anonymous, ge�mis olsun. Birka� sorum olacak:

1- Agiz kokunuzun siddeti sizce ne d�zeydeydi? �evrenizden uyari aldiniz mi?

2- Dil kaplamanizin �nceki durumunu, seviyesini nasil tarif edersiniz? Hafif beyaz, bembeyaz kalip gibi vs.

3- ilk gittiginizde 1100 lira vermissiniz. Diger kontrollerde sadece muayene �creti olarak her seferinde ne kadar verdiniz?

4- Ilk gittiginizde mide kaynakli koku tespit edilmedi mi? Aytug altundag'in ilk verdigi mide ila�lari hangi hastaliga y�nelikti?

5- Mide ila�larini h�l� kullaniyor musunuz? S�t �r�nleri diyeti devam ediyor mu?

6- �ok zor oldugunu biliyorum ama agiz kokusu olmadigini �evrenizden birilerine onaylattiniz mi?
Başa Dön
nisaluce Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2019 tarihinde 14:57
Sevgili anonymous bizimle bu degerli s�reci paylastigin i�in tesekk�r ediyorum, dil k�k� temizligini nasil yapiyor? Islem hakkinda biraz daha bilgi verir misin?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı birumut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2019 tarihinde 15:49
Dilinizdeki pas tedaviden sonra gecti mi?Kalici bir iyilesme var mi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2019 tarihinde 15:22
Arzu ederseniz Aytug beyi davet edelim mi?
Burada sorularinizi dopgruydan sorma firsati elde edersiniz. B�ylece forum daha fazla faydali olmus olur.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2019 tarihinde 22:28
Tabiki isteriz hocam, nasil olacak bu tesrif?
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Aralik-2019 tarihinde 05:50
Sn Murat Aydin hocam s�per olur
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonymous Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2019 tarihinde 00:10
Tekrar merhaba,

Biraz ge� cevap yazdigim i�in kusura bakmayin; yogun bir d�nem ve ancak firsat buluyorum.

@Kelime

1. Evet �evremden uyari aldim. Siddeti y�ksekti.
2. Kalip seklinde beyaz.
3. Hocaya sadece muayene i�in 580 TL, dil temizligi i�in 270 TL verdim. Dedigim gibi sizin �zel saglik sigortaniza vs. g�re degisebilir. Telefonda konusabiliyorsunuz.
4. Aslinda mide kaynakli koku �ok d�s�k d�zeyde idi. Bakteri tedavisi i�in bir ka� ila� yazildi.
5. Gastroenteroloji doktoru tarafindan refl� ile ilgili mide ila�larini s�rekli kullanmam tavsiye edildi. Diyet sadece ilk iki hafta devam etti.
6. Yakin �evremde bunu bilen birisi var ancak hen�z sormadim. Tedavinin �zerinden 2-3 ay gibi bir zaman ge�mesini bekliyorum.

@nisaluce

Hocanin yaptigi dil k�k� temizligini soruyorsan muayene i�in kullanilan dil �ubugu ile dilin �zerini kaziyor. Kendim nasil yaparim diyorsan dil kaziyici kullanacaksin. Internette bolca nasil yapacagina dair seyler bulabilirsin. Ancak dili s�rekli kazimak tavsiye edilmiyor. Bana da sadece ilk iki hafta, o dil �zerindeki kalibi yok etmek i�in tavsiye edildi. Su an dil fir�asi kullaniyorum.

@birumut

Su an bir pas yok. Ancak dedigim gibi ger�ek sonucu anlayabilmek i�in tedavinin �zerinden biraz zaman ge�mesi gerekiyor.

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonymous Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2019 tarihinde 00:40
Bir de sizinle test sonu�larini paylasayim.

Ilk test:
https://ibb.co/3dxcrpB

Ikinci test: Ayni g�n dil temizligi yapildiktan sonra.
https://ibb.co/LSS00Hw

���nc� test: 15 g�n sonra.
https://ibb.co/ZLwKSGh

D�rd�nc� Test: 15 g�n sonra.
https://ibb.co/1KvdD4S

Besinci Test: 1 ay sonra.
https://ibb.co/5MNzL5g
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonymous Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2019 tarihinde 00:42
Murat hocam, ayrica test sonu�lari ile ilgili sizin yorumlarinizi da merak ediyorum.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonymous Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2019 tarihinde 01:05
Bu da dil temizligi �ncesi ve sonrasi:
https://ibb.co/GJgzm5f
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ocak-2020 tarihinde 20:51
Cevap i�in tesekk�ler anonymous. Koku ne durumda, ge�tigini d�s�n�yor musunuz? Sosyal iliskilerinizde bir gelisme degisme oldu mu?

Aytug hocayi instagram'dan takip ediyorum, s�rekli dil temizleme fotolari paylasiyor.   Fiyat i�in mesaj attim, bir numara verdi arayin bilgi alin dedi. Gitmeyi iyice aklima koydum, fiyat degil de ilk muayene-tedavi ka� g�n s�recek o d�s�nd�r�yor. Cumartesi sabah istanbul'da olup pazar sabahi d�nm�s olmam lazim. Bir g�n i�inde agiz kokusu testi haricindeki test tahlil vs sonu�lari �ikar mi onu merak ediyorum. Koku �ok siddetli oldugu i�in nefes kokusu, mide, akciger kaynakli falan oldugunu d�s�n�yorum. Konusmasam bile siddetli bir koku var ben kokuyu �ogu zaman alamiyorum. O y�zden v�cut kokusundan da s�pheleniyorum.

Aytug hoca bir�ok koku kaynagi tespit ettigini anlatiyor. Mide, agiz i�i, burunda cisim hatta agizdan akcigere hava ka�masi gibi bir durumun tespitini yapmis.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonymous Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 17:51
@Kelime

Dilimin �zerindeki tabakada ciddi iyilesme var; dolayisiyla koku %80 azaldi diyebilirim. Ancak dilimi d�zenli bir sekilde fir�alamayi birakirsam geri gelecekmis hissi var.

Sosyal iliskilerimde de eskiye oranla iyilesme var. Eskiden �ok daha fazla kendimi sakinirdim artik �ogu zaman kendimi iyi hissediyorum.

Tedavinin ne kadar s�recegi test sonu�larina bagli. Mesela benim endoskopi yaptirmam gerekti ve gastroenteroloji doktoru orada oldugu i�in ayni g�n yaptirabildim. Dolayisiyla �nceden bir sey s�ylemek �ok zor.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonymous Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 17:54
Bir de Aytug hocanin ilk gittigimde benden istemis oldugu diyeti paylasiyorum. Dil temizligi �zerine bir de bu diyet ile muhtemelen dil �zerindeki tabakayi olusturacak besinler t�ketmedigim i�in hayatimin en iyi iki haftasiydi diyebilirim.

https://ibb.co/jDJHgb8
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ocak-2020 tarihinde 11:16
İlk gönderen: anonymous anonymous yazdı:

Bir de Aytug hocanin ilk gittigimde benden istemis oldugu diyeti paylasiyorum. Dil temizligi �zerine bir de bu diyet ile muhtemelen dil �zerindeki tabakayi olusturacak besinler t�ketmedigim i�in hayatimin en iyi iki haftasiydi diyebilirim.

https://ibb.co/jDJHgb8

Protein diyeti gibi bir sey olmus. S�rekli uygulamasi zor, nerdeyse kahvaltida yiyecek gida kalmamis. Bu diyet mide i�in mi agiz(tip1) i�in miydi acaba?
Başa Dön
Unlcky Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Unlcky Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ocak-2020 tarihinde 12:46
Bu hastatliktan tamamiyla kurtulmak m�mk�n m�? Gun ge�tik�e daha da umutsuz olmaya basliyorum
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2020 tarihinde 12:29
Anonymous durumun hakkinda bizleri bilgilendirir misin, dil temizliginden sonra pas ve koku olusumu nasil ilerliyor?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Subat-2020 tarihinde 16:46
Evet anonimos kardes
Ben de merak ettim!
L�tfen g�ncellermisin durumunu ?
Başa Dön
Hopeless Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2022 tarihinde 22:22
Aytug altundag para tuzagi sadece Murat hocaya gidin analarsiniz farki
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2022 tarihinde 16:22
Ben gitmedim ama Istanbul'da periodontoloji uzmani Fatih Vural da var. Teshis y�ntemleri Murat hoca ile �ok benziyor. Giden arkadas varsa tanismak isterim veya forumda bizi bilgilendirebilir.

https://www.agizkokusu.com/
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2022 tarihinde 16:32
Anonymous, iki yildir forumda yoksun. Umarim g�r�r ve yazarsin.Son durumun nasil?

Asagidaki linkte dil resmini �ncesi ve sonrasi olarak paylaSmissin Aytug Altundag benim dilimi de b�yle yapmisti. Sonradan bu rengi yakalayabildin mi?

https://ibb.co/GJgzm5f
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2022 tarihinde 07:56
Resmen Aytug Bey Anonymous u r�efl� hastasi yapmis herkese ayni listeyi ve tedaviyi veriyor.Dikkat ederseniz Ilk fotografta 3.gaz Dimethyl Sulfide refl�y� g�steriyor ve arkadasta ilk teste sifir.Arkadasin ilk test sonu�lari agiz ve burun kaynakli kokuyu g�steriyor. ben gittigimde ve arastirdigim da 3.gaz bunu g�sterdigini anladim Murat Hocam yorumumu g�r�rse ve yanlissa d�zeltirse sevinirim.Sonra ki testlerde refl� aziyor resmen incelerseniz.�yle bi liste veriyor ki sorgulamadan her seyi yap gel sonu�lara g�re ne ise yaramis buluruz tarzinda.Smart chroma testi ilk gaz agizla 2. Gaz burunla 3 gaz da mide ve bagirsak kaynakli oldugunu anlamistim ben yanilmadigimi d�s�n�yorum
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2022 tarihinde 07:57
Ve dili dil �ubuguyla kaziyor derin dil temizligi dedigi sey dilinizi �ikaribildigi kadsr disari �ikartmak ve dil �ubugla kazimak bu islem de parali her test basina para muayene zaten u�uk fiyat
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.