Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Cocugumda az kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Cocugumda az kokusu
    Gönderildi: 19-Mayis-2020 tarihinde 07:57
Merhaba arkadaslar,
Benim 20 senedir agiz kokum var ve 3 yasindaki cocugumdada var :(( burda benim gibi ayni problemi yasayan varmi.ve benimgibi ve cocugunda olan agiz koku burda hic iyilesen oldumu.ben baktimda forumlara bulamadim:(
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2020 tarihinde 10:44
O yasta kokular tip 2 dir ve genellikle ge�icidir. �ocugun dikkatini kokuya �ekmeyiniz. geceleri agzini kapali uyumasina yardimci olunuz.
Başa Dön
Efeefe Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2020 tarihinde 14:01
Hocam ama cocugumda 7 aydan belli var ve benimgibi kesintisiz kokuyo.o benden o bakteriler kapmis diye d�s�n�yorum.dis dr., ev doktoru, kulak burun dr. Gittik.hersey normal diyolar.oy�zden ben d�s�n�yorumki benden o bakteriyi kapti :(( ben grce hep bakiom agzi hep kapali uyuyor yani ondan olamaz. Cok caresizim :(
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2020 tarihinde 14:05
Sizi bilmem.
Genellikle �ocugunki ge�icidir.
Agiz kokusu bulastigi g�sterilmemistir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2020 tarihinde 15:48
Ben cok doktorlara gittim ve en son benim t�m dislerimi r�ntgen yapti.ve hersey iyi dedi doktor.d�sde ve etinde hic bi sorun yok dedi.sizce r�ntgende hersey normal g�sterirse yinede agiz koku agizdan gelebilirmi.yani yanitma olabilirmi?
Başa Dön
nisaluce Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2020 tarihinde 21:06
Efeefe esinizde agiz kokusu var mi? Bulasacak bir hastalik olsa esinize bulasmaz miydi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2020 tarihinde 22:19
İlk gönderen: Efeefe Efeefe yazdı:

sizce r�ntgende hersey normal g�sterirse yinede agiz koku agizdan gelebilirmi.yani yanitma olabilirmi?

R�ntgenin temiz �ikmasi bireyde agiz kokusu yok anlamina gelmez.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mayis-2020 tarihinde 10:01
Hayir esimin yok. Ama anneminde vardii gecti ama.annemde dis eti cekilmesi vardi ondan agiz kokusu vardi.ben d�s�nyorummki ben annemden o periodontal bakeriler kaptim diye.ben bir alman sitede okudumki cocuklar tek o periodontal bakterisini b�y�k bi insandandan kapabilir.illaki dis eti cekilmesi olmasi lazim degilmis zaten cocuklarda dis eti cekilmesi olmaz ama o bakteriyi kapabilirlermis.b�y�k bi insan kapamazmis tek cocuklar.bide ben 10 yasindaydim agiz kokum baslamisti.sizin buna d�s�nceniz nedir hocam ? Tesad�fm� annemde, bende, bide cocugumda agiz kokusu?
Simdi benim agiz kokum ne deni o periodontal bakterisiyse ben nasil tedavi olabilirimki.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mayis-2020 tarihinde 10:03
Ozaman agizda problemim nerde olicani baska nasil �grenirimki, r�ntgende bile g�r�nmese.ben ama eminim agizdan geldini yani bakteriden
Başa Dön
Unuttum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Unuttum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mayis-2020 tarihinde 18:05
@efeefe anneden�ocuga ge�isin daha kolay olacagini d�s�n�yorum ��nk� 7 aylikkende vardi diyorsunuz. Anneyle daha �ok vakit ge�iriyor hamilelik olsun, emzirme olsun,.. Ama bunun �aresi ne bilmemek beni �ok �z�c� malesef. Benim de �ocugum var ve korkuyorum, Bi yerden sonra kendin arka planda kaliyorsun o sebepten. Ins ge�icidir arkadasim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2020 tarihinde 16:13
Yok yanlis anladin.7 ay oluyo benim coocugumda agiz kokusu basladi.3 yasinda cocugum.val�ah ne yaziki yindede kolay degil c�z�m� bulmak :((( benim agiz kokum 20 yildir var ve 1 senedir daha cok agir oldu koku yani uzaktan bile fark ediliyo.demeki bakteri nedense daha cok y�kseldii ve daha cok bakteri oldugu icin cocuguma bulasdi.ben almanyadan geliyorum ama buradada g�rd�npz gibi c�z�m yok.yarin helicobacter testi yapicam.hic umudum yok ondan olucani ama en son yapicam sey bu
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2020 tarihinde 19:02
Agiz kokusu bulasici degildir. �ocugu bir KBB doktoruna g�t�rmenizde fayda var burunda cisim olabilir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2020 tarihinde 21:21
Kbb gittim ve dis doktorunada gittim.hersey normal diyolar.bulasici degilse bu ozaman cok b�y�k bir tessad�f olmasi lazim
Başa Dön
Unuttum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Unuttum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2020 tarihinde 21:41
İlk gönderen: Efeefe Efeefe yazdı:

Yok yanlis anladin.7 ay oluyo benim coocugumda agiz kokusu basladi.3 yasinda cocugum.val�ah ne yaziki yindede kolay degil c�z�m� bulmak :((( benim agiz kokum 20 yildir var ve 1 senedir daha cok agir oldu koku yani uzaktan bile fark ediliyo.demeki bakteri nedense daha cok y�kseldii ve daha cok bakteri oldugu icin cocuguma bulasdi.ben almanyadan geliyorum ama buradada g�rd�npz gibi c�z�m yok.yarin helicobacter testi yapicam.hic umudum yok ondan olucani ama en son yapicam sey bu

Anladim simdi. Agiz kokusunun bulasicilipi konusunda na�izane d�s�ncem neden kaynakli oldugu ile ilgili. Mide bagirsak kaynakliysa bulasici bence. Bundan eminim ama ispatlayamam😅 �ocugunuz i�in tavsiyem tar�in karanfil ve zencefil t�ketmesi i saglayin. Sifa bulalim hepimiz inssss
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2020 tarihinde 21:25
Sagoll insallah big�n hepimiz kurturuluz. Bug�n flagyl bide colidur kulannmaya basladim.burda okumustum 2 kisi felan kurtulmustu
Başa Dön
Belinda Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Belinda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2020 tarihinde 08:34
S�t mama tarzi seyleri t�kettiginde olur direk s�t icirip yada direk mama icirip yatirmayin agizdaki bakteriler bu kalan proteinlerle beslenir mutlaka �zerine ilik su i�irin yatmadan �nce.Ve kndiniz siktiginiz meyve sularini g�n icnde verin t�k�ruk artirici ozellikleri var.��nk� kucuk cocuklar dislerini fircalayamazlar bisey yedikleri zamn �zerine su icirinki agizda karbonhidrat protein kalintisi olmasn
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2020 tarihinde 00:22
Tesek�r ederim bu bilgiler icin bunu yapmaya calisirim.ben onun disfircasini her defasinda disini fircalamadan �nce sicak kaynatilmis suyla bekletiyorum b�yle 10 dakka.bakteriler �ls�n diye disfircasinda.bu onun agiz kokusunu baya hafifletiyo.yapmasam cogaliyo.ben bunu kendimdede yapioyorum ama bende fayda etmiyo.bunu s�ylimde belki burda birilerine fayda olur belki birilerinde yarar.bunu ben alman forumda okumustum birisi b�yle yapmaktan agiz kokudan kurtulmustu
Başa Dön
Belinda Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Belinda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2020 tarihinde 15:46
Bulasici deil ama genetik bence okudugum yazilardan ve tanistigim kisilerden anladigim kadaryla kromozom uzerinde tasinan bi gen noktasinin yada proteinin hatali olmasndan kaynakli olarak bademcikler tas �retio~~bunun ��z�mu de o hatali noktanin tespit edilerek tedavi edilmesi ve yoksa bademcik alinsa bile devam edio �zellikle s�t ve s�t �runleri tetiklio bu taslarin �retimini
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.