![]() |
check up |
Yanıtla
|
| Yazar | |
erkannn1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: Aydin Durum: Çevrimdışı Puan: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: check upGönderildi: 12-Subat-2015 tarihinde 17:52 |
|
Merhaba murat hocam check up yaptirarak ic organlarimizdan kaynaklanabilecek koku kaynagini saptamak mumkunmu?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Subat-2015 tarihinde 09:42 |
|
Denizde kaybedilmis ziynet esyasi aramak m�mk�n m�d�r?
Ben bu olayi hep buna benzetirim. �rnegin Akdeniz sahilinde kiyilar boyunca dalarak denizin zemininde d�s�r�lm�s kolye, bilezik, saat aramak imkansiz degildir fakat biraz zor olabilir. Neyi aradigimizi bilmedigimiz i�in bir sey bulsak da g�rmeyiz, g�rsek de bilmeyiz. Bir sey bulsak ve buldugumuz seyi elimize alsak bile ikna ve tatmin olmayiz. "Acaba baska var mi" sorusu bizi hep rahatsiz eder. Neyi aradigimizi bilmedigimiz i�in buldugumuzun "o" oldugundan emin olamayiz. Ilgisiz bir nesneyi buluruz, onu aradigimiz sey zannedip umut, mesai, para, moral kaybederiz. Halbuki belirli bazi noktalarda sekli bilinen bir cismi aramak daha akillica olabilir. Daha kisa s�rer, daha kesin bir tespit yapmak kolaylasabilir. Ne aradigimizi bilirsek bulunca tatmin, bulamazsak ikna oluruz. Bu metot daha makul olabilir. -M |
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Subat-2015 tarihinde 19:10 |
|
Daha yeni clinique ten cikiyorum akcigerlerime ve mideme fibroskopi yaptilar akcigerlerimin ve sinuslerimin scanerlerini cektiler sonuclar gelmedi ama hic bir seyiniz yok dedi doktor epeydir yazmiyordur birkac irm gectim onlarca ilac ictim defalarca doktor doktor gezdim sonu c O hayirlisiinsallah
|
|
![]() |
|
PesYok
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Mayis-2020 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mayis-2020 tarihinde 21:48 |
|
Merhabalar, uzun s�redir agiz kokusu ile m�cadele ediyorum, bademciklerim aldirdim, endoskopi de gastrit baslangici �ikti, birde irritabl bagirsak sendromu varmis bende, Murat Aydin doktora gittim nefes kokusu+psikolojik teshisi koydu, genel chekc up olmami s�yledi, genel checkupda bisey �ikmadi, sin�zit im yok, k�k� sin�se ka�mis disimi ve 3 tane 20lik disimi �ektirdim,hp bakterisi yok ama helipak kullandirtti doktor ama yok yine ge�medi koku, ist.da �zel hastanede Bi doktor var ona gittim en son sende alerji var dedi ila� kullandim metil merkaptan, hidrojen s�lfid, dimetil s�lfid gazlari sifir �ikti yani koku yok, ama ila�lar bitince tekrar koku aynen geri geldi araya corona s�reci girince tedaviye hen�z devam edemedik ama sona geldik diye umuyorum, simdi sizlere sormak istedigim, agiz kokusu �ekenler basiniz agriyor mu? Her nefes alip verisimde agriyor basim, agiz kokusu ile basarisi senkron yani, basim �ok agrirsa kokunun siddeti fazla oluyor, burnuma bastirinca hafifliyor agri, burnumda hafif bir egrilik varmis ama sorun degil demisti simdiki kbb doktorum?
|
|
|
Pes etmek yok!!
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Mayis-2020 tarihinde 12:57 |
burun egriligi, sin�zit geniz akintisi basta olmak �zere sorunlara yol a�ar. buda koku yapar. 2-3 kbb yede git. hafifi filan olmaz, burun d�z olur. bas agrisi da burun kaynaklidir. |
|
![]() |
|
PesYok
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Mayis-2020 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2020 tarihinde 16:20 |
|
Tesekk�rler cvp i�in, randevu aldim tekrar gidecegim kbb ye, bakalim ne diyecek, benim asil sorum agiz kokusu yasayanlar nefes alip verirken bas agrisi yasiyorlar mi? �yle aman aman burun tikanikligi yasamiyorum ama geniz akintim hep var hep yutkunuyorum ama asla ge�miyor ve agzim kapali burnumdan nefes alinca k�t� koku geliyor, �nv. Yillarinda horluyormusum arkadasim s�ylemisti, ama simdi bilemiyorum bunu nasil anlarim, uyku apnesi fln mi var acaba?
|
|
|
Pes etmek yok!!
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |