Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

bademcik agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: bademcik agiz kokusu
    Gönderildi: 02-Aralik-2014 tarihinde 23:18
Arkadaslar bademcik tasi yyzunden ameliyat olup kokudan kurtulan varmi.birde dilde beyaz tabaka bademcikler alindiktan sonra geciyormu
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2014 tarihinde 02:00
ben ameliyat oldum.kokuda bir azalma oldu.ama kokunun b�y�k kismi yerinde duruyor.dildeki paslanma da durmadi.
Başa Dön
mmervve Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2014 tarihinde 23:50
Tesekk�r ederim cevap i�in peki s�rekli bademcik tasi geliyormuydu ben t�m testleri yaptirdim geriye bir bademcik kaliyo
Başa Dön
Tesek�rler Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tesekürler Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2014 tarihinde 02:02
Evet kurtuldum
Başa Dön
mmervve Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2014 tarihinde 17:11
Biraz bilgi vereblirmisin bize.mesela ne zaman oldun ameliyati ve �ncesinde nasil bir koku vardi
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mart-2015 tarihinde 12:17
agiz kokumun bademcik kaynakli oldugunu d�s�nm�yorum fakat yinede aldirsam bi problem olurmu yada gereksizmi sizce ? bu konuda bilgisi olan varmi
Başa Dön
Belinda Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Belinda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mayis-2020 tarihinde 19:25
Merhaba arkadaslar ben yeni �yeyim �ncelikle bu forumu hazirlayan ve bilgilerini bizimle paylasan herkese cok tesekkur ederim... sizlerle ayni sorunu yasayan biri olarak �ye olmak istedim.2 yil once bademcik tasi sikayetiyle ameliyat oldum ve hicbi sekilde koku kesilmedi hal� taslarin olustugunu hissediyorum ve ek olarakda agiz kurulugu sorunum meydana geldi t�k�ruk bezlerimin tikandigini d�s�n�orm t�slarla acaba t�k�ruk bezlerine sialendoskopi yaptiran oldumu yada bu tahminim ne kadar dogru sizce ~arastirdim t�k�ruk bezi taslarida ayni bademcik taslari gibi sikayetlere sebep oluo~
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mayis-2020 tarihinde 21:39
İlk gönderen: Belinda Belinda yazdı:

Merhaba arkadaslar ben yeni �yeyim �ncelikle bu forumu hazirlayan ve bilgilerini bizimle paylasan herkese cok tesekkur ederim... sizlerle ayni sorunu yasayan biri olarak �ye olmak istedim.2 yil once bademcik tasi sikayetiyle ameliyat oldum ve hicbi sekilde koku kesilmedi hal� taslarin olustugunu hissediyorum ve ek olarakda agiz kurulugu sorunum meydana geldi t�k�ruk bezlerimin tikandigini d�s�n�orm t�slarla acaba t�k�ruk bezlerine sialendoskopi yaptiran oldumu yada bu tahminim ne kadar dogru sizce ~arastirdim t�k�ruk bezi taslarida ayni bademcik taslari gibi sikayetlere sebep oluo~

bademcik alindi ise, tekrar olusmasi imkansiz. bende ameliyat oldum,yuvarlak et gibi seyi alirsan, geriye duvar kalir. bademcik tekrar �ikmaz, burun eti gibi. bende de agiz kurulugu sorunu vardi, vitamin kullanarak ��zd�m sorunu.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2020 tarihinde 08:14
İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

bademcik alindi ise, tekrar olusmasi imkansiz. bende ameliyat oldum,yuvarlak et gibi seyi alirsan, geriye duvar kalir. bademcik tekrar �ikmaz, burun eti gibi. bende de agiz kurulugu sorunu vardi, vitamin kullanarak ��zd�m sorunu.

BAdemcik dokusu yerinden alinirken bir kismi geride kalirsa, alinamayacak durumda ise ve yerinden alinmazsa, yeniden kalinlasabilir, yeniden b�y�yebilir.

Burun i�erisindeki konkalar da b�yledir. Yeniden kalinlasabilir.

BAdemcikelrin alinmasi ile agiz kokusunun tamamen d�zelmesini fevkalade seyrek olarak g�r�yorum.

-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Belinda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2020 tarihinde 09:34
Vitamjnlerim yerinde t�k�ruk bezlerimin tikali oldugunu d�s�nuorm ama firsatim olupta muayene olamadm ~bende cok az gordm bademcigini aldiripta kurtulani zaten bn aldirinca ilk 1 ay koku azalip gecmisti tekrar basladi v�cudumuzn savunma sistemi bademcik aldirdigm icn cok pismanm tavsiyem kimse aldirmasin o taslar bademcikte birikmese bobrekte birikecek safra kesesinde birikecek v�cudumuzda bi sekilde kalsifikasyon oluo ona yogunlasmak gerek bence ��nk� bademcigimi aldirinca beynimde kalsifikasyon basladi goz kurulugu agiz kurulugu bu kanallar birbirine baglantili sanirim tukuruk bezlerin tikann ca goz yasi da azalio
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2020 tarihinde 15:22
İlk gönderen: Belinda Belinda yazdı:

Vitamjnlerim yerinde t�k�ruk bezlerimin tikali oldugunu d�s�nuorm ama firsatim olupta muayene olamadm ~bende cok az gordm bademcigini aldiripta kurtulani zaten bn aldirinca ilk 1 ay koku azalip gecmisti tekrar basladi v�cudumuzn savunma sistemi bademcik aldirdigm icn cok pismanm tavsiyem kimse aldirmasin o taslar bademcikte birikmese bobrekte birikecek safra kesesinde birikecek v�cudumuzda bi sekilde kalsifikasyon oluo ona yogunlasmak gerek bence ��nk� bademcigimi aldirinca beynimde kalsifikasyon basladi goz kurulugu agiz kurulugu bu kanallar birbirine baglantili sanirim tukuruk bezlerin tikann ca goz yasi da azalio

T�kr�k ebzleri veya t�lr�k kanali tikali olursa yemek sirasinda �ene altiniz balon gibi siser ve agri duyarsiniz.

Bademcik taslari ile b�brek ve safra taslari arasinda herhangi bir iliski bulunmamaktadir. Beyniizde kire�lenme veya g�z yasi kanalinizda kire�lenmeye ve g�z yasi salginizda azalmaya sebep olmaz

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Belinda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2020 tarihinde 18:06
Tek tarafli bi sislik hissediorum bogazmda dahiliye dr una salgi bezlerim �alismayi birakti die gitmistim ona anlattim durumu ve tikanmis olabilir dedi kbb ye yonlendrdi ama kismet olmadi gitmek ve goz yasi kanalinn calismamasini beyindeki kireclenmeye baglamistim bunu ogrendigim iyi oldu hocam tesekkur ederm♡♡♡♡
Başa Dön
nisaluce Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2020 tarihinde 12:30
Belinda, g�z ve agiz kurulugun bademciklerini aldirinca basladiysa KBB nin alanina giren bir sorunun olabilir, bademciklerini aldirmadan �ncede varsa sj�gren adinda bir hastalik var, ilk belirtileri g�z agiz bogaz burun kurulugu oluyor onu bir arastir istersen.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Belinda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2020 tarihinde 21:08
Nisa bademciklerimi aldirinca oldu daha �nceden yoktu sj�gren sendromunun nedenide salgi bezlerinin tikanikligi olabilir belki
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.