|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sincaramistico
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2021 Konum: Yozgat Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Mart-2021 Saat 20:17 |
1 ay önce genel dis bölümüne gittim dis taslarini temizletmek için, biz dis taslarini temizlemiyoruz diyip periodontoloji'ye yönlendirdiler. periodontoloji'ye gittim sonra periodontoloji'deki doktor biz dis tasi temizlemiyoruz seni neresi yönlendirdiyse oraya git dedi (paradoksa gel:d). basit bir burun eti yaktirmak için 5 tane farkli kbb servisine gitmek zorunda kaldim(onda da zorlamayla yaptirdik) agiz kokumuz doktor yardimi olmadan nasil geçsin? bana da farmakoloji kitabi verin ilaclari ezberliyim ilac yazim memuru olayim? herkesin ozele dokecek parasi yok. kafayi yemek üzereyim artik.
|
|
![]() |
|
sincaramistico
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2021 Konum: Yozgat Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
Hayir hocam çogunun üslubu da les bizim gibi efendi adamlar neyse de dengesizin birine denk gelirlerse neticeleri iyi olmaz. Bu süreçte doktor destegi almayi kesmeli miyim?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |