![]() |
Ge�meyen balgamlilar buraya |
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
SifaAllahtan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Mart-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Ge�meyen balgamlilar burayaGönderildi: 27-Mart-2021 tarihinde 12:20 |
|
�ncelikle bu saydiklarimi yasiyorsaniz okumaya devam edin 1.Yutkunsan dahi ge�meyen balgam (Sin�sler havalanmiyor)
2.Dilin t�m y�zeyi beyazsa(Arka kisminin beyaz olmasi normal.On kisim da daima beyazsa Sin�sler havalanmiyor) 3.Yemek yesen dahi 10 dakikaya agizda baslayan diski kokusu 4.Bir burnu tikayip diger taraftan nefes alin.Bir taraftan daha az aliyorsaniz ge�mis olsun. Nefes kokunuzun nedeni burun egriligi Peki bundan nasil emin olabilirsiniz.Elinize orta b�y�kl�kte bir el aynasi alin ve el aynasini banyonuzdaki b�y�k aynaya yansitarak aslinda insanlarin sizde g�rd�g� ger�ek burnunuzu g�r�n.(kendinizi el aynasinda goreceksiniz) B�y�k cogunlugunuzun yasadigi sorun burun egriligidir. GELISME KISMI Ergenlikte burnuma top �arpmisti.Burnum bu y�zden yamuldu.Mantiken top �arpmasiyla yamulan bir burun egzersizle duzelebilir mi ? Hemde ameliyatsiz ? Cevap evet. Bunun tek bir yolu var.EGZERSIZ. Tam 3 ay yaptigim egzersizle hem nefes kokumdan kurtuldum hem de d�md�z bir burnum oldu SONUC KISMI Tek bir burun egzersiz aleti kullanarak ilerlemelisiniz.Bu aleti resim olarak atamadigim i�in y�nlendirme yapacagim.Burun egriligi i�in egzersiz paylasan ve Youtubede tanidigim Merve Demir.Paylastigi diger burun egriligi d�zeltme egzersizleri faydali olmadi. Ama pembe bir burun egzersiz aleti var o kadar faydali ki yemin ediyorum beni ameliyattan ve nefes kokusundan kurtardi. Azimle hergun yaparsaniz G�n be g�n burnunuzun duzeldigini ve nefes kokunuzun gittigini g�receksiniz. Kimseden ve hi�bir seyden �ikarim yoktur.Aldatan Aldanir. DENEYIN GORUN |
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mart-2021 tarihinde 13:13 |
|
Herkes aletin ismini sana sorucak.bence yaz buraya
|
|
|
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir. ��
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mart-2021 tarihinde 13:15 |
|
https://m.trendyol.com/quwix/burun-duzeltme-aleti-aparati-burun-egriligi-duzeltici-egrilik-ve-yamukluk-icin-mandali-cihazi-p-72841818
Dedigin alet bu mu? |
|
|
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir. ��
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mart-2021 tarihinde 13:22 |
|
https://www.hepsiburada.com/buyfun-3-lu-sihirli-burun-sekillendirici-kaldirma-kopru-p-HBV000018SW20?magaza=Beauty%20Life. �lkemizde bu alet yok malesef . Bende yurtdisindan aldim. Resimde en soldaki alet
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 14:51 |
|
Arkadaslar b�t�n forumu okudum. B�y�k cogunlugunuzun sorunu burun egriligi. L�tfen bu yazimi �nemseyin ve deneyin.Burun ameliyati gibi zorlu bir s�re� yasamayin.Bunu yazmamdaki neden askere gidecegim ve cevap veremeyecegim.Umarim hepiniz benim gibi iylesirsiniz.Saglicakla
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 14:59 |
|
�r�n�n �ok sahtesi varmis arastirdigima g�re orjinalini yurt disindan getirttim demistin linkini birakabilirsen ben alicam kimse birsey demez burdaki herkes birbirine yardimci olmaya �alisiyor sadece
|
|
|
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 15:00 |
|
Murat 2 �st yorumda biraktim . Hepsiburada linki https://www.hepsiburada.com/buyfun-3-lu-sihirli-burun-sekillendirici-kaldirma-kopru-p-HBV000018SW20?magaza=Beauty%20Life. Umarim sizdede link gozukuyordur
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 15:03 |
|
g�rmemisim kusura bakmayin
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 15:10 |
|
Eger link g�z�kmuyorsa Hepsiburada sitesine giriniz. Arama kismina sihirli burun yazin. Yurtdisi satisi olan bir �r�n var. Isinize yarayacak olan alet ilk resimdeki solda bulunan alet. Amaci egrilmis burnu kikirdaga masaj yapmak yoluyla tekrar orta hatta almak ve uzun s�redir �alismayan burun kaslarini etkin hale getirmek.Ilk zaman bende inanmiyordum , sa�ma gelmisti . Deneyerek insanoglunun �l�m disinda herseye �are bulacagini gordum
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 15:14 |
|
Estagfurullah kardesim
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 20:36 |
|
Soldaki a�ik pembe alet dimi uzun b�y�k olan bunun disinda aleti kullanman disinda egzersiz yaptin mi egzersizler ise yaramadi yazmissin aleti alip �st�ne egzersizleri yaptiginda mi ise yaradi
|
|
|
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 22:10 |
|
Murat kardesim inanmak i�in �nce elle yapilan egzersizleri denedim.Baktim nefes kokumda d�zelme var ki bu 1 haftalik bir surecti.Sonra burun aletini Satin aldim.Kullanmaya basladiktan 2 hafta sonra nefes kokum tamamen gitti .Geri kalan 2.5 aydada burnumu tamamen d�z sekle getirdim.Diger egzersizlerle baslayarak sende s�phelerini giderebilirsin.Gerci ben sonrasinda aletle yapilanin en etkilisi oldugunu d�s�n�p elle yapilani biraktim ki burun yorulmasin. Youtubede Merve Demir burun egriligi yazinca t�m egzersizler �ikiyor. Orda bu pembe aletinde nasil kullanilmasi gerektigi anlatiliyor. Tecrubelendgim i�in bu egzersizde seninle bir p�f noktasini paylasmak istiyorum.Daha kisa s�rede iyileseceksin insAllah.Bu pembe aleti aldiktan sonra egriligin ne tarafa dogru gidiyorsa ters istikamette �ok bastirmadan burnunu aletin i�inde kavra ve aletin �st y�zeyi tekerlek gibi sen assagi yukari yaptik�a d�n�yor.Ancak ilk yaptigin egzersizde bu alet burnundan i�eriye dahi girmeyecek. ��nk� burun yamuk oldugu icin sen bu egzersizi yaptik�a barisacak ve kaynasacaklar.Puf noktaya geliyorum. Burnunu kavra demistim bunu yapmanin en kolay yolu burun etli bir yapiya sahiptir. Senin amacin kikirdagi d�zeltmek ve ve burnundan nefes almak.Oyleyse egzersizi yaparken burun kikirdagini �n plana �ikartabilmek i�in �ST DUDAGINI ELINI KULLANMADAN OLABILDIGINCE ASSAGI CEK .Bu sayede burundaki kikirdak a�iga �ikacak ve egzersizinle �ikintilar duzelerek , burun orta hatta gelecek.Boylece iyilesme surecin hizlanacak.INSAALLAH
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 22:28 |
|
Burayi okuyan diger t�m kardeslerim i�in s�yl�yorum.Burun egriliginden dolayi nefesiniz kokuyorsa ve anlattiklarimi uygulayacaksaniz aceleci olmayin.Bu uzun bir s�re�. Fedakarca ve istikrarli bir sekilde burnunuzu incitmeden,bastirmadan ve d�zelecegini d�s�nerek yapiniz.Burnunuz egilirken uzun bir s�re�ten ge�ti. Duzelirkende uzun bir s�re�ten gececektir. Bunu kolaylastiran sizin verdiginiz emek ve istikrariniz olacaktir. Acaba olur mu demeyin. L�tfen harekete ge�in SAFi olan ALLAH hepinize sifa versin.Sizi bu hastaliktan kurtarsin
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 23:41 |
|
tesekk�rier siparisi verdim.burunla ilgili sorunum yoktu cok iyi hatirliyorum ne zaman ameliyat oldum once g�zumden enfeksiyon kaptim sonra burun olayi oldu ameliyatta mrsa bakterisi bulasiyor acaba o kizistirmis olabilir mi diye hep kendime sormusumdur.
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2021 tarihinde 23:57 |
|
Murat kardesim burun ameliyati olduysan daha dikkatli ol l�tfen
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:03 |
|
burun ameliyati degil omzuma platin takildi. mrsa diye bir bakteri var hastaneden ameliyat olanlara bulasiyor cogu doktordada var nedense. ameliyat oldugumdan sonra oldugu icin aklimda hep soru isareti olarak kalmistir
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:04 |
|
burnumda egirilik oldugunu bir doktor israrla vurguladi gel ameliyat edek dedi bi kac doktorda cok ciddi egirlik cok fazla yok dedi
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:06 |
|
Ge�mis olsun.Yorumlarini hep okudum . �ok zorluklar yasamissin. Ama ge�ecek insAllah
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:08 |
|
Burun egriligi S ve C sekli de olur. Umarim C sekline yakindir daha �abuk iyilesirsin. Ayrica en ufak egrilik dahi burun ucu degilse sayet yani burun �st�nden basliyorsa her t�rl� koku yapar. ��nk� sin�sler havalanmaz buda genizdeki mukusu iltihaba �evirir. Iste kokunun nedeni budur
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:08 |
|
g�nde kac kere kac dakika yapmak lazim bu arada?
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:10 |
|
sola tarafta devisyon var galiba on tarafta yani yanak sinuslerinin oldugu yerde doktor daha kamerali aletle ilk girdigi yerde egrilik var diyordu
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:16 |
|
Sabah 5 dakka aksam 10 dakka yaparsan iyi olur. 2 set yani fazlasi burnu zedeler hassas ��nk�. Burun ucunun az �st� ise kokun burundan kardesim kesinlikle . Benimde burun girisinin az ustuydu senin gibi . O kisim biraz ge� d�zeliyor ama ilk ayda nefes kokun ge�mis olacak. Dene bakalim merak ediyorum bende
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:21 |
|
tahmini 12 mayista gelir diyor 1 ay var ins erken gelir
|
|
|
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:23 |
|
10 g�nde geliyor kardesim merak etme . Bana tam 8 g�nde geldi hafta sonuda dahil
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:46 |
|
onun disinda herkes b�yle mi bilmiyorum benim disler cok sik ve ic i�e olmus bazilari ozllikle on disler cene cerrahi tel takman lazim demisti internetten baktim ust dislerle on disleri birlestirdigimde ust disler onde kaliyor birlesmiyor yani istemsiz tel buna ise yariyormus belkide bu anotomik sorunda buna neden oluyordur ekstra olaraktan
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 00:54 |
|
Kardesim agizdan nefes aliyorsan �enen hafif kaymis olabilir. Benimde �yleydi simdi d�zeldi. Disetlerim sisikti tam nefes almaya basladiktan sonra disetlerim pembelesti.Siklasmasinin nedeni birde bu konu �ok kafaya takiliyor gece dis gicirdatiyorsan disler sikisir �ene kayar. Ben hatirliyorum r�yamda bir ortama giriyorum mesela ruyadayken d�s�n diyorum ki ama nefesim kokuyor ben bu kisiyle konusmayayim bosver i�imde kalsin :) Psikolojik anlamda bitiktim.Ama Allah'a s�k�r disetlerimde psikolojimde d�zeldi . Sabah tertemiz nefesle kalkmak , yemek yemesem dahi rahat�a konusmak nasip oldu. Darisi basiniza
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 01:04 |
|
agizdan nefes almiyorum ama cenemde anotomik sorun oldugu kesin insallah bendede ise yarar bakalim aleti kullanmaya devam ediyor musun biraktin mi ?
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 01:10 |
|
Askere gidecegim i�in biraktim . Nefes kokumda kalmadi zaten agzim temiz kokuyor. Ama askere gitmeseydim haftada bir yapardim . Eski haline d�necegini sanmiyorum artik. ��nk� baya bir orta hatta geldi burnum. Bu sekilde de kalir bence
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 01:29 |
|
iyilesmene �ok sevindim.Bendede ise yarar insallah
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 01:36 |
|
InsAllah. Yasadiklarimi kimse yasamasin istiyorum. 1 kisi 1 kisidir. Iyilik yaptik�a �ogalir ve bug�n foruma askerden �nce son kez girip yazmam. Senin karsilik vermen ve diger arkadaslarin bir�ok detayi okuyacak olmasi. Kadere inanirim Murat
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 01:46 |
|
bende ise yaramasa bile bu forumdan iyilesen olucagina eminim
|
|
![]() |
|
Makaveli
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2020 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 22:20 |
|
SifaAllahtan kardesim hayirli tezkereler simdiden, d�sm�s�n halinden d�sm�s anliyormus gercekten. Ben senin paylasimini ilk okudugumda burnumu sag tarafa dogru bastirinca kokuda baya bir azalma oldu hatta 3 g�n 0 kokuyla gezdim mutlulugum paha bicilemezdi. Ama senin burnunda egrilik nasildi, burnunun neresindeydi merak ediyorum. Bende egrilik de yok gibi
|
|
|
Derdi veren dermanini da verir
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2021 tarihinde 22:48 |
|
Tesekk�r ederim.Cok sevindim suan.Lutfen devam et ve aletide kullan.Benim burnumun ucu top gibiydi ve ve saga dogru katmisti. Suan d�md�z ve o top sekli d�zeldi. hi�bir sekilde nefesim kokmuyor.Inan bende egzersizlere baslamadan �nce egrilik yok bende diyordum :) kendimi kandiriyormusum. Bununla yuzlesmeliyiz. Suan nasil durumun ? Elle yapilan egzersiz o kadar etkili degil birde d�s�n yani.Bir p�f nokta verecegim. Burun ucunu bas parmaginla hafif kaldirdiginda nefes alisin d�zeliyorsa %100 egrilik vardir.Sende deneyebilirsin. Birde burun kanadi esit olmali.Iki tarafta esit sekilde kenara yayilmali. Mesajini bekliyorum.Bunlar ne durumda sende ?
|
|
![]() |
|
Makaveli
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2020 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Nisan-2021 tarihinde 00:04 |
|
Beni de �ok umutlandirdinz ��z�me olan inancim artti bu bilgiyi herkesle paylastigin i�in sonsuz tesekk�rler tekrar. Bende 3 g�n sonra koku geri geldi, hatta geldigi ani net bir sekilde hissettim. Yukarida yazdigin gibi sanki havasizliktan mukoza iltihap gibi oluyor ve burda rahat�a yer edinen bakteriler dilime yayiliyor gibi. Bir de benim burnum simetrik sayilir aslinda. Disaridan bakildiginda bir g�r�nt� bozuklugu oldugunu dusunmuyorum. Yalniz nasil anlatayim, ayna karsisinda kafami geriye kaldirip burnumun deliklerine baktigimda burnunun i�indeki kikirdak sol delige daha yakin. Fotograf atabilsem net anlasilirdi. Burnumun u� kisminda i�eriden baktigimda �ok net belli, bilemiyorum ama kesinlikle egzersiz aletlerini alip deneyecegim. Sorunu sizin kadar iyi anlayamadigimin farkindayim
|
|
|
Derdi veren dermanini da verir
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Nisan-2021 tarihinde 00:23 |
|
Ilk mesajimda ki ayna form�l�n� kullansaniz . Elinize k���k ayna alip b�y�k aynaya yansitin . Burnunuzun yamukluk derecesini nereye saptigini net sekilde g�r�rs�n�z.Ben b�yle aynadan baka baka d�md�z yaptim.Cozumu �ok basit. Inaniyorum sende iyileseceksi insAllah
|
|
![]() |
|
Maybeoneday
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Nisan-2021 tarihinde 10:36 |
|
@SifaAllahtan
Tesekk�rler yazdiklariniz i�in. Peki sizde koku ne zamandir vardi? Ben hep tip4 den s�phelendim ama bu sabah okyanus suyu siktim burnuma uyanir uyanmaz ve kokuyu b�y�k oranda azaltti. Acaba tip 2 miyim diye d�s�nmeye basladim. �ok belirgin bir egrilik yok burnumda ama bir ka� doktor hafif egrilik var demisti bakalim bende deneyecegim iyi gelir insallah.. |
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Nisan-2021 tarihinde 11:12 |
|
Bende egriligimi az bilirdim. Yukarda saydigim tekniklerle burnumdaki egriligin ne kadar fazla oldugunu g�rd�g�mde hemen harekete ge�tim. Egrilik az bile olsa bu egriligin nerede oldugu nerede bittigi �ok �nemli. Mesela bendeki sapma en yukardan en assagiya kadar saga dogru gidiyordu.Baska bir yakin arkadasimda sadece burun ucunda egiklik vardi ancak onunda nefesi kokuyordu. Aslinda mevzu sin�slerin temizlenip temizlenmesi. Bu duruma gorede nefes kokusunun derecesi belli oluyor.Bazisinda diski gibi,bazisinda k�fl� peynir gibi,bazisinda yada sarimsaga yakin.Okyanus suyu veya burna sikilan ��rek otu ve benzeri teknikler ge�ici cozumlerdir.Ben oyalanmamaniz i�in kalici bir ��z�m veriyorum.Hemde hi�bir �ikarim ve beklentim olmadan.Yasim 27 tam tamina 16 yasindan beri �ekiyorum bu hastaligi. Ge�misimi d�s�nd�g�mde bir ara 16 yasinda uzun s�reli 4 5 ay boyunca tek tarafli burnum kanamisti . Hi� durmadi,dinmedi. iste hatirladigim kadariyla tamda o zaman burun bana bir mesaj verdi.Ben egiliyorum diye ama ben o mesaji alamadim.Simdiyse bu pismanligimi sizlere mesaj vererek gidermek istiyorum :) Uzun yazdim hakkini helal et
|
|
![]() |
|
Maybeoneday
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Nisan-2021 tarihinde 11:23 |
|
Helal olsun ne demek, sag olun bilgiler i�in..
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2021 tarihinde 21:37 |
|
Kargoda aksilik �ikti bi gelmedi :))
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Mayis-2021 tarihinde 16:08 |
|
Kargo geldi kullanmaya basladim
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |