Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: agızdaki kötu tat Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Konu: agızdaki kötu tat
    Gönderim Zamanı: 19-Subat-2013 Saat 11:39
elime ufledigimde agzım kokmasa bile kotu bi tat olusuyo bunun nasıl onune gecebilirim
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 93
Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2013 Saat 03:20
sanırım sorunun dilinden kaynaklanıyor, dilini fırçaladığıında geçiyorsa bi zaman sonra tekrar geliyorsa dilinden dlayı oluyordur
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2021 Saat 09:48
Ayni problem bende de var dil arkasinda eksi koku ve tat. Firçaladigimda sadece anlik geçiyor yani ya da geçmiyor ama macunun tadindan o an hissetmiyorum 10 dk sonra tekrarliyor. Ayni sorunu yasayanlar varsa yazsin nolur
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 69
Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 00:21
Nicksiz4 agzimin kokusunu kendim de aldigim zamanlar dilimin arkasina dokunup kokladigimda çok eksi bir koku oluyor, ter gibi eksi eksi kokuyor, bazi insanlar bunu çöp kokusuna da benzetebilir, dis ipi+dis dil firçalamayla bile koku tam olarak gitmiyor, macunun kokusuyla karisik baska bir koku ortaya çikiyor, arada sirada ne oluyorsa birkaç günlügüne geçiyor, kokuyu bende almiyorum ve dilimin arkasina dokunup kokladigimda hiç koku olmuyor, ne yazikki böyle kokusuz günler nadiren oluyor, degisik ilaç içmedigim beslenmemde degisiklik yapmadigim halde neye göre kokusuz oldugunu anlayamadim.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 07:41
Nisaluce aynisini yasiyorum birebir aynisi. Neden böyle oluyor sebebini bulamadim ve hiçbir sey geçirmiyor. Bademcik tasim oluyor belki ondan kaynakli olabilir diye düsünüyorum dil kökü bademcige degdigi için koku belki ordan oluyordur diye düsünüyorum kendimce. Yani Baska aklima bir sebep gelmiyor. Okadar güzel ifade etmissin ki ben bu kadar açiklayamamistim ama tipki aynisi seninle durumum
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 13:26
Biliyorsun bademcik tasi çok kötü kokar, eger bademciklerin sisik ve cepli ise sürekli tas olusmaya çok müsait yapilari var demektir, dil pasinda olmadigi için sendeki koku taslarla alakali olabilir, eger bademciklerini aldirirsan kokuda nasil bir iyilesme oldugunu bizimle paylas durumunu güncelle lütfen.
Benim bademciklerim neredeyse dümdüz ve cepsiz, sadece sol bademcigimde derinin altinda içinde sari renkli mercimek tanesi kadar bi kistik yapi var, doktorlarin bogazimiza bakmak için kullandiklari tahta çubukla ittirdim, cepli bir yapi olmadigi için kipirdamiyor bile, ignesi olmayan bos bir siringayi tam o kistik yapinin üstüne getirip siringayi çekerek yani vakumlayarak çekmeyi denedim yine kipirdamadi, KBB doktoru bademciklerimin sig cepsiz oldugunu saglikli göründügünü sirf sol bademcigimdeki kistik yapidan dolayi alinmasini tavsiye etmedi, zaten sürekli sisme kizarma gibi hastaliklar çikarmadigi için bende aldirmayi düsünmüyorum, bademciklerimiz birbirinden farkli, benim dilimde buraya fotograflarini da eklemistim çok yogun beyaz pas oluyor, sende pasta yok ancak dil kökü kokularimiz ayni.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 13:41
Pas görüntüsünü tekrar atabilir misin buraya, ben de bir baksam. Dilimde bariz bi beyazlik yok yani arka taraflar bazen oluyo ama öyle bembeyaz degil. Tabiki ameliyattan sonra durumumu sürekli güncellerim burda yanit bekleyen bir çok insan var keske herkes durum güncellemesi yapsa.. Bademcik tasina gelince de. Ben ilk olarak agiz kokusu sebeplerine bakarken internette gördüm kendi Bademcigime baktim ve tas yoktu. Sonra kbb uzmanina gittim bademcik tasim var mi diye baktirdim o da bademciklerinde delik veya yarik yok tas da görünmüyor dedi benim de içim rahatlamisti açikçasi. Burdan sonuç çikmayinca mide endoskopi yaptirip reflü ve helicobakteri tedavisi gördüm yine koku gitmedi. Bu kez bademciklerime isik tutup bir de kürdan ile biraz bademciklerimle oynayinca inanamadim beyaz beyaz taslar çikti içlerinden. Disaridan tamamen pürüzsüz gözüküyordu taslar içeri girmis ve taslarin çiktigi yerler suan delik delik oldu derin çukurlar var ve sürekli tas olusuyor. Bu deliklerin koku yapacagini düsünüyorum ve bayramdan sonraya doktorumla anlastik ameliyat olacagim özel bir hastanede. Zorlu bi süreç fakat katlanirim çünkü biktim. Bir de benim bogazimda sanki balgam gibi ama atilmayan tükürük gibi köpüklü bi sivi geniz temizleme hareketi yaptigim da atmaya calisiyorum bi miktar atiyorum fakat bitmiyor yani yapiskan tarzi bi sivi var. Dis firçalarken agzim uzun süre açik kalirsa agzima geliyor mesela ya da macunun tadi bile kötülesiyor agzimda. Bu fa belki bakterilerden dolayi olusan bi mukustur diyorum. Bu mukus ögürme refleksi yaparsam burnuma da çikiyor ve burnumu da tikiyor. Burnum da temizlenmiyor hiç içi mukuslu. Biraz tikanik burnum ve bu sivi burnumda da bazen koku yapiyor. Biraz uzun yazdim ama kokunun kaynagi genizden bu Sivi dan geliyor dil kökünde de bu sivi birikiyor. Sivinin kaynagini da bakteriler diye düsünüyorum. Sizinle durumumuz cok benzer iletisim halinde olabiliriz
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 15:52
nicksiz dilini firçalamadan dilinin görüntüsünü at benimkine benziyor mu diye kontrol edeyim
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 17:28
Denedim ama yükleyemedim eger siz yükleyebilirseniz siz yükleyin ben bakayim
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 18:17
Bende pas yok gri oluyor genelde orta ve arka kisimda düzenli dis dil temizledigim için pas olmuyor
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 18:21
Hah evet grimsi oluyor benim de yani çok hafif. Dilde bi tabaka seklinde degil yani. Her dis firçaladigimda dilimi de firçaliyorum ama dil kökündeki o koku gitmiyor
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 21:52
Nicksiz4 pas görüntüsünü sildigim için tekrar yükleyemiyorum, profilimden eski mesajlarimdan görebilirsin, Ekim kasim 2020 de yüklemis olmam lazim, burnumdan bogazima balgam gibi birsey akiyor, seffaf renkli koyu kivamli, lavaboya tükürdügümde tükürük akiskan degil tükürügüm bile koyu kivamli, arada sirada içme suyuna yarim çay kasigi kaya tuzu ve yarim çay kasigi karbonat koyup bu suyu avucuma döküp burnumdan çekip genzime almasini sagliyorum sonrada tükürüyorum, beyaz parçalar çikiyor en iyi öyle temizleniyor, buda hergün çok yogun olmuyor ancak yogunlastiginda koku artiyor, agzimdaki tükürügün kivami koyulastiginda ne kadar su içersem içeyim susuz hissediyorum, agzimin içindeki agirlik koku artiyor, o sirada üzüm sirkeli salata yemek tüm agirligi kokuyu aliyor çok fresh oluyor.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 22:05
Anladim. Ya bende dil pasi yok dilim pembe sadece en arkasi bazen hafif grimsi oluyor tükürük ve balgamdan dolayi. Bu sivi burnumdan mi akiyor bilmiyorum bi akis hissetmiyorum ama genzimde duruyo sanki rahatsiz ediyo beni. Birsey yerken yada yedikten sonra geçmiyor benim. Yemek yerken bile etrafima koku yaydigimi düsünüyorum ailemle bile yemek masasina zor oturuyorum annem benimle konusurken eliyle agzini kapatiyor sürekli ama diger aile üyelerimden bi tepki almadim belki de kirmamak için belli etmiyorlar
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2021 Saat 22:23
Murat hocamm. Bir yorumda yazinizi okudum. Agiz kokusunu kimseye sormayiniz.Sorarsaniz ve bu aliskanliga dönüsürse :
- Olfaktör obsesyon adi verilen psikolojik problem baslamis olabilir veya baslamasina kapi açtiniz demektir.

- Sordugunuz sahisa karsi zayiflamaya baslarsiniz. Bunu simdi veya gelecekte size silah olarak kullanabilir.

- Sordukça olmayan kokuyu zihninizde gelistirirsiniz. Koku halüsinasyonlarini hazirlayip davet edersiniz.

- Koku varligini sik sormanin kendisi ayri bir hastaliktir.

Yazmissiniz. Ben yakin bir arkadasima sürekli soruyorum çünkü emin olmak istiyorum. Ben kokunun zaten farkindayim ben kokuyu aliyorum ama arkadasima maskenin disindan kokuyu duyuyor mu diye sürekli soruyorum. Çünkü toplu bir ortamda çalisiyorum ve emin olmam gerekiyor. O koku yok dediginde rahatliyorum az da olsa. Ama sürekli sorma geregi duyuyorum ne yapmam lazim olur
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2021 Saat 18:27
MURAT BEY MESAJ KUTUNUZ DOLU O YÜZDEN YAZDIKLARIM GITMIYOR SIZE BIKAÇ GÜNDÜR
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2021 Saat 21:00
Orjinalini yazan: nicksizz4

....... arkadasima maskenin disindan kokuyu duyuyor mu diye sürekli soruyorum. Çünkü toplu bir ortamda çalisiyorum ve emin olmam gerekiyor. O koku yok dediginde rahatliyorum az da olsa. Ama sürekli sorma geregi duyuyorum ne yapmam lazim olur

Forum sitemizin kapaginda slogan seklinde sg üst tarafta ne yaziyor? Hep birlikte okuyalim:

Agiz kokusu herkeste hep vardir, fakat hissedilirse ve hissedildiginde hastaliktir. Farkinda degilseniz agiz kokunuz yoktur.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2021 Saat 21:31
Ben farkindayim hocam.. Sagolun.. Benimki hastalik
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2021 Saat 01:54
Murat880 mesaj kutun dolmus, buraya yazmak zorunda kaldim mesaj kutuna bakar misin
IP
Aziz.88
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı Aziz.88 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2021 Saat 07:58
Merhaba,

Ben bir konu açtim. Basligi “dil yapisi” fotograf paylastim. Acaba dil altindaki çikintilar normal mi bakabilir misiniz.
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2021 Saat 10:30
Temizledim. Murat hocama soru bölümü var forumda ordan sor Murat hoca bazen forum yazilarini kacirabiliyor
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu