Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sindirim Kaynakli Koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sindirim Kaynakli Koku
    Gönderildi: 03-Mayis-2021 tarihinde 18:25
Herkese iyi g�nler.Forumda yeniyim yillardir bende bu sikiniti �ekiyorum.Konuyu yanlis yeremi a�tim bilmiyorum .Mide ve bagirsak kaynakli koku i�in bu konuda tecr�besi olan kisilerden yardim etmesini istiyorum.�zelliklle de bagirsaklarda ki bakteri mantar vs gibi sebeplerden dolayi olusan kokulardan sikinti �ekmis bundan kurtulmus kisiller bana ne tavsiye ederler.Forumda bu sikinti i�in 5 defa a�lik orucu tutup temizleme yapanlari okudum veya lifli beslenip kurtulanlari.Bana bu konuda yardimci olacak birisinden tecr�belerini anlatmasini istiyorum.
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Mayis-2021 tarihinde 19:22
Kokunun kaynaginin barsaklar olduguna nasil eminsiniz. Tetkikler sonucunda mi b�yle bir sonuca vardiniz yoksa sizin d�s�nceniz mi bu y�nde
Başa Dön
Inception Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Mayis-2021 tarihinde 19:42
Bagirsak harici t�m sebep olabilecek sorunlari hallettim ancak koku halen devam etmekte ve bagirsaklarimla ilgili sikayetlerim var gastro. doktoruna g�r�nd�m ancak pek ilgilenmedi. B�y�k ihtimal mide asidi azligindan mide ve bagirsaklarimda zararli bakteriler �ogaldi. Ve ordaki normal olan t�m isleyisi bozdu.
Başa Dön
sincaramistico Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sincaramistico Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Mayis-2021 tarihinde 23:52
3 g�n su orucu tutup 3 g�n boyunca sabah aksam magnezyum 400 mg hapi al bu s�re zarfinda s�rekli b�y�k tuvalete �ik. onun disinda kabizlik problemin varsa tip 4 agiz kokusu yapar. laktoz intoleransi ve ge�irgen bagirsak sendorumu arastir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mayis-2021 tarihinde 10:45
Yorumun i�in �ok sagol. S�yledigin orucu tutarakmi iyilestin sende ki sebepler neydi son olarak magnezyum hapini oru� tuttuktan sonraki g�nlermi kullaniyoruz.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sincaramistico Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mayis-2021 tarihinde 14:35
Benim arkadasta da bagirsak kaynakli agiz kokusu vardi b�yle yapti iyilesti. Bu tedavi sayesinde bagirsagin s�rekli bos halde ve s�rekli �alisma halinde oldugu i�in kendini yeniliyor. 400 mg magnezyum haplarini 3 g�nl�k su orucu esnasinda 3 g�n sabah aksam alacaksin. Bu s�re zarfinda s�rekli tuvalete �ikacaksin.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mayis-2021 tarihinde 15:55
Tesekk�r ederim sagolun.
Başa Dön
Bitsin artik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bitsin artik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mayis-2021 tarihinde 20:19
Nasil yani, sizin arkadasinizin problemi tma olarak neydi ki ve sadece bu 3 g�nl�k uygulama sayesinde mi iyilesti?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sincaramistico Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mayis-2021 tarihinde 21:26
Dostum �ocugun problemi neydi ben de bilmiyorum ama s�rekli bagirsaklarindan yakiniyordu. Sonra bana bu uygulamayi anlatti sen de dene demisti. Siz de deneyin ge�mezse bile zarari olmaz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2021 tarihinde 10:38
Bagirsak sagligi normal degilse nefes kokusu yapiyor.Bagirsak sagligini bozan ise bakteriler. mantarlar artik ne ise orda kolonize oluyorlar ve yedigimiz gidalari par�alayarak ortaya k�t� kokulu gazlari ortaya �ikariyor ve bagirsak duvarindan( bagirsak sorunu yasayanlarin genelinde bagirsak duvari zayiftir) i�eri sizip kana karisir ordanda nefes yoluyla ya da ter yoluyla disari atilir buda nefes kokusu ve bazi kisilerde ter kokusu yapar. �esitli oru� t�rleri var su orucu gibi v�cudumuzu a� birakip bagirsakta kolonize olmus zararli bakteri mantarlar �lm�s oluyor ve diski yoluyla atiliyor. Bence bir�ogumuzun problemi bu insallah hepimiz sagligimiza kavusuruz hayirli ramazanlar.
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2021 tarihinde 11:08
o bakteriler biz dogdugumuzdan beridir bizle yasiyorlar iyi k�t� bakteri dengesi var k�tuye d�nmusse sen bunu istesende 1 haftada atamazsin bu bu kadar basit olsa herkes iyilesirdi dogru beslenmeyle ancak duzeltebilirsin
Başa Dön
Bitsin artik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bitsin artik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2021 tarihinde 15:02
Murat880, katiliyorum yani bagirsak floramiz sadece 3 g�nde bozulmadi ki 3 g�nde d�zelsin. Yine de sagolsun arkadas paylasmis bizimle bilgisini iyi niyetiyle fakat ise yarayacagini �ok sanmiyorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2021 tarihinde 17:38
Murat880 kardesim sana katiliyorum dogru diyosun zaten beslenme d�zenide sart zararli bakterileri atmak i�in ancak oru� ile de bu zararli bakterilerin sayisini azaltmak m�mk�n belkide flora dengesi o kadar bozuk degildi 3 g�n i�inde azaltti.Ger�ek sifa adli kitap da da bu oru�larin kanser dahil bir �ok hastaliga iyi geldigi belirtilmis tabi beslenme de bi o kadar sart. Sen iyilestinmi sorunun bagirsak dengesimiydi tecr�belerini anlatirsan sevinirim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2021 tarihinde 19:23
dostum bu o kadar basit degil florani duzensizligi bir kere bozuldu mu cesitlilikte bozuluyor 1 2 yilda zor duzeltiyorlar cogu vakada duzelmiyor kabizliga yakinsan(haftada 3 kere ve daha az tuvalete gitmek) bagirsaginin phi alkaliye yakindir bagirsak ne kadar asidik olursa o kadar iyi duzeltmek bi o kadar zor yorucu ve en az 1 2 yil suruyor tek basina beslenme de yeterli degil organik sirke bi nevi yardimci olur gram negatif(zararli bakterilerin) duvarini parcaliyor �lduruyor ama ne kadar etkili olur uzun vadede bilmiyorum bu konuda bilgilisi olan arastirma yapan doktor bilim adamlari bile tam emin degil daha cozumu bulunanamis hic bir sey kesin degildir bakteri dengeside 1 2 haftada azaltabilecginiz bir sey degil isin k�tusu ac kaldiginizda bu bakterilerin sayisi daha cok artiyor haberinz olsun aralikli gun asiri oruc yapanlarda bakteri dengesi zararli bakteri tarafina kacan bir arastirma okumustum en son duzenli her gun direncli nisasta almazsaniz sayilari azalir �lmeye baslarlar
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir.       ï¿½ï¿½
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2021 tarihinde 19:36
o yuzden her gun direncli nisasta iceren besinler yemelisiniz 1 su bardagi cig baklagil bir gun suda bekletin direk haslayin yiyin 2 cesit baklagil yerseniz daha iyi tabiki yarim bardak barbunya yarim bardak mercimek gibi onun disinda meyve sebze vs genel olarak koku problemi bagirsakda etken olunca geniz akintisi yapan bakteriler hayvansal urunleri ve sekeri cok severler seker tatlandirici(bal haric) cok seviyorlar et uremelerini arttiriyor et i fermente ederek amonyak uretiyorlar buda kolon phini yukseltiyor alkaliye yakin oluyor uremeleri artiyor buda geniz akintisi cunku histamin uretiyolar histaminde geniz akintisi demek ayrica hucre duvarlari var lipopolisakkarit buda bagirsaga zarar verip geniz akintisi yapiyor her seyin bir nedeni var nedensiz hic bir sey yok genel olarak organik sirke bunlarin sayisini azaltabilir tek basina ise yaramaz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2021 tarihinde 19:39
maden suyu limon narenciyeler zeytin yagi bunlar sindirimi hizlandirir gunde 1 2 defa tuvalete gidemiyorsaniz iyilesemezsiniz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2021 tarihinde 20:45
Hocam bagirsak florasi �ogu kisilerde d�zeltilemiyor demissin ben 2-3 ayda iyilesen kisilerii de g�rd�m okudum her hastaligin �aresi var.�aresi olmayan hi�bir hastalik yok.Insanlarin umudunu kirma bence zaten az bi umut var oda gitmesin.Ben herg�n tuvalete �ikiyorum florayi d�zeltmek i�in elimden geleni yapiyorum bug�n 2 defa �iktim mesela senin durumun nasil iyilestinmi koku gittimi.Yazdiklarin i�inde �ok sagol yardimci olmaya �alisiyosun.
Başa Dön
Sifa ariyorum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2021 tarihinde 01:56
Merhaba. Ayni fikirdeyim sizinle. Sindirim kaynakli sorun benimki de..
Neler yaptiniz acaba sonu� var mi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2021 tarihinde 02:15
sindirim kaynakli olduguna eminsen bi sunu dene migrostan sirke anali sirke var fersan markasi ustune bak sirke anali elma sirkesi yazicak ondan al eczaneye git zirid 50 mg al(mide bagirsak hizlandirici) 1 su bardagi suya 1 yemek kasigi elma sirkesi ve birazda limon sik bunu her sabah a� karna ic 5 dk sonrada az bi suyla ilaci al 30 dk sonra kahvalti yap 1 hafta boyunca seker gluten hamur hayvansal herhangi bir besin yeme sut urunleri et vs yani bunlara dokunma 1 haftaligina sadece .

baklagil yiyebilirsin karabugday brokoli meyve vs bunlar yenilebilir bu dedigimi 1 hafta yap yapicagin sadece elma sirkesi limon su 5 dk sonra ilac ve 30 dk sonra kahvalti beslenmeye dikkat etmek 1 hafta sonunda etkisi ne olcak merak ediyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2021 tarihinde 19:14
Kardesim bu dediklerinin bagirsak florasanami etkisi var zirid sanirsam kabizlik giderici ila� sende bunlarin etkisi ne oldu
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2021 tarihinde 19:58
Zirid kabizlik veya mide tembelliginde verilir
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2021 tarihinde 21:15
Zirid bir ila� �esidi sanirim.
Bende bazi y�ntemler bu sekilde - - - bagirsak temizligi saglayan - denedim. Etki ediyor ama normal beslenmeye ge�ince geri geliyor.
Kabak �ekirdegi ve magnezyum s�lfat kullandim.
3 g�n boyunca..
Sabah �gle aksam 1 avu� �ig kabak �ekirdegi i�i �st�ne 1 bardak magnezyum s�lfatli su i�tim.
Bagirsaklari tamamen bosaltiyor ama bundan sonraki s�re�te bagirsaklara faydali bakterileri arttiracak seyler, antibiyotik �zelligi olan gidalar verilmesi lazim.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2021 tarihinde 21:20
Dilde pas varsa, dili fircalayinca bile agizda Iltihap balgam �ok oluyorsa, s�rekli bir yorgunluk, halsizlik, vitamin eksikligi varsa sorunumuz kesin sindirim kaynakli. Mide ve bagirsak
Candida ve parazit kaynakli.
Buna yogunlasmak gerekiyor.
Sekere d�sk�nl�k de oluyor Candidada ve sekerli tatli her sey kokuyu arttiriyor.
Zeytin yapragi, tar�in limon �ayi t�ketiyorum su an mide ve bagirsaktaki Iltihap i�in..
G�nde 2 3 bardak i�iliyor. Dr. �mit Aktas tarifi..
Dogal antibiyotik gibi.
Sarimsak limon k�r� kullaniyorum ayrica o da iltihabi hastaliklar i�in etkili ama ne kullanirsak kullanalim �nemli olan unlu, sekerli seylerden uzak durmak, pirin� patates gibi dogal da olsa nisasta i�eren seyler yememek gerekiyor. Bi lokma yesek eskiye d�n�yor her sey. Bir de sirke ile gargara ve i�mek de iltihap i�in �ok iyi.
Sirke dogal olmali.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2021 tarihinde 21:22
Bahsettigim zeytin yapragi �ayinj da s�yleyeyim bi yan etkisi yok.. Denemekten zarar gelmez. Bu kokuda direk etki etmez belki ama v�cuttaki mantar, Iltihap sorun d�zelirse koku hafifleyebilir.

3 bardak kaynamis suya
1 tutam zeytin yapragi
2 3 �ay kasigi tar�in (aktardan alin marketten degil)
Koyun 5 10 dk demlensin sonra 1 limon sikin i�in.
Ac karnina ve sicak i�ilse daha iyi. Ya da yemekten 2 saat sonra
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2021 tarihinde 21:26
Bu arada magnezyum s�lfat ve kabak �ekirdegi kullaninca sadece o ve su. Baska bir sey yoktu..
Tansiyon d�s�yor bi yerde ama bagirsakta temizlik oluyor. Dedigim gibi sonrasi �ok �nemli yapip bitti olmuyor
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.