|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ali1111
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2021 Saat 20:24 |
Benim sorum su olacakti hadi agiz kokusunu geçtim de bir insanin burnu neden kokar yahu biri yanima oturunca agzim kapali olsa bile burnumdan mi çikiyor artik anlamadim herkes rahatsiz oluyor arkadaslar burundan neden koku çikar hem de sürekli lütfen fikri olan yanitlasin
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Kronik sinüzit, burnun tikaliysa, bademcik tasin varsa
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
Sinüs rinse kit kullan tip2 varsa kbb doktoruna görün
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Evet rinse kit burun kokun için ise yarayabilir. Eczanelerde satiliyor, fiyati 25 3ü civari ortalama. Içinde hasil kullanacagin yaziyor, youtubeda da izleyebilirsin. Ben 10 gün kadar kullandim, kullanirken 2 3 gün kokum gitti ama geri geldi. Ama burnun için ise yarayacagini düsünüyorum denemekte fayda var zararli bir sey degil
|
|
![]() |
|
Sifa ariyorum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Parazit olabilir
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
![]() ![]() ![]() |
Ali burundan gelen koku bendede var tikaniklikla baslamisti koku konkalarim sismis
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Bademcik tasi da sebep olabiliyor buna
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
![]() ![]() ![]() |
Bu burundan koku gelmesinin çözumunu bulanlar yazarsa buraya cok iyi olur
|
|
![]() |
|
Ahmetalp
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Helicobakter pilori olabilir.
|
|
![]() |
|
ali1111
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Burnum tikali degil bagirsakta bakteri olacagini zannetmiyorum bademcikleri aldirdim geçmedi ha bir de su içtikten sonra genzim hemen beyaz yapiskan siviyla doluyor saniyesinde acaba bunun bi alakasi var mi
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Ya geniz akintin var, ya da mideyle alakali bir problemin var. Burnun tikali degilse miden için muayene olmani tavsiye ederim. Veya da hem kbb hem mide doktoruna gözük. Bi sinüs tomografisi çekin. Sinüsler doluysa tikaliysa kronik sinüzit varsa akinti olabilir. Akinti iltihapli ise koku yapar. Ya da midende sorun varsa reflü varsa akinti, balgam yapar. Helicobakteri varsa koku yapar
|
|
![]() |
|
ali1111
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar helicobakter pilori sürekli neden koku yapsin belli bu kbb ile ilgili bir sey
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum öyle söyleniyor. Gerçi ben helicobakteri için 1 ayda 4 antibiyotik kullandim koku geçmedi ama.. Bademcik tasi var mi sizde
|
|
![]() |
|
ali1111
![]() ![]() ![]() |
vardi aldirdim bademecikleri usta helico bakteri falan hikaye bu kokunun sebebi çok belli aslinda da farkedemiyoruz yani o kadar insanda yok bi bizde varsa apaçik ters giden bir sey vardir ona odaklanmak lazim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
ARKADASLAR SEPTUM DEVIASYON AMELIYATI OLANLAR VAR MI ZOR BIR ISLEM MI ÇOK AGRILI MI
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
kolay islem. özelde olursan. özelde oldum bende sorun yok. rahat nefes aliyorsun. |
|
![]() |
|
ali1111
![]() ![]() ![]() |
kolay islem. özelde olursan. özelde oldum bende sorun yok. rahat nefes aliyorsun. [/QUOTE] Sen ne sebeple olmustun koku için mi geniz akintisi mi koku geçti mi |
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim ahmetmehmet. Benim bademcik tasim var. Burda bir arkadas hem bademciklerini aldirmis hem deviasyon ameliyati olmus ve kokusu geçmisti. Hangisinin ile yaradigini bilmiyorum dedi. Murat hoca büyük ihtimalle deviasyon un ise yaradigini söylemisti. Ben de bademcik aldirirken deviasyon da olmayi düsünüyorum cünkü burnum da tikaniyor
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
deviasyon ile hayat zor. ayni sekilde bademcik tasi da gereksiz. yani agiz kokusu olmasa bile insanlarin deviasyon ameliyati rahat nefes almasi için, bademcik ameliyat da olmasi gerekiyor. sirf agiz kokusu yüzünden olmayin. deviasyon olunca zaten burun eti vs geçiyor genellikle oda geniz akintisi da azaliyor baglantili birbiri ile. |
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Ozaman ikisini de olmakda fayda var. Kar zarar iliskisi kurmak lazim. Kar i zararindan daha fazla elbette. Üstelik bademcik ameliyati ile kokusu geçmeyenler oldugu gibi kokusu geçen de onlarca insan var. Denemedigim tedavi yöntemi kalmadi, artik deneme yanilma yoluna basvuruyorum ve ameliyati deneyecegim
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
![]() ![]() ![]() |
bademcik tasi var ise her türlü koku yapar zaten. koku atiyorum bademcik tasi + mide kaynakli ise, bademcik ameliyati sonrasi koku gitmez ama sorun tek kaynakta olur oda mide . yani çözüme yavas yavas gidersin.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Evet haklisiniz. Ameliyat olmayin diyenleri gördükce insanin umudu kiriliyor. Bide zaten ben mesela her aksam 3 4 tas çikariyorum bademcigimde ama çok derin yerlerde hala var. Yani görüyorum beyaz beyaz varlar derinde ama ulasamiyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |