Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Burundan koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Burundan koku
    Gönderildi: 20-Haziran-2021 tarihinde 22:23
Arkadaslar bu burundan koku ne i�in olur biri s�ylesin yahu agiz kokar anladik da burundan koku �ikiyorsa bariz bir sey vardir yok mu bilen
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 07:35
Sin�slerin dolmus bi iltihapli olabilir. Burun i�i kurulustur. Kronik sin�zit olabilir. Geniz akintisi, burun egriligin varsa olabilir. Bademcik tasi da burun kokusuna sebep olabilir. Aslinda bir�ok sebebi var dogru olani bulmak lazim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 08:27
Benim de 2 g�nd�r burnumdan koku gelmeye basladi normalde hissetmiyorum ama kiyafetimi burnuma dogru tutup bika� kez nefes verince koku siniyor
Başa Dön
ali1111 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 08:40
Ben kendim koku hissetmiyorum disaridan tepki aliyorum tipki k�t� agiz kokusu gibi insanlari rahatsiz ediyor hem agzim hem burnum kokuyor insanlara
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 10:04
Size s�ylediler mi kokunun burnunuzdan geldigine dair bir sey
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 10:28
S�ylediler tabi s�ylemeseler b�yle dert eder miyim 2 farkli arkadasim uyardi
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 10:30
�zellikle yemek yerken artiyor yemek masasindaydik o an farketmis arkadasim tabs sonradan s�yledi nazikce, sonra aileme de sordum onlar da ayni seyi s�yledi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 11:17
Allah Allah. Yemek yerken artiyorsa sindirim sisteminde bi sikinti olabilir intolerans tarzi bir sey.
Başa Dön
Bitsin artik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bitsin artik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 15:05
Bu sorun bende de var. Yemek yedigim esnada �zellikle bazi besinleri yerken (protein i�erikli) burnumdan acayip k�t� koku yayiliyor. Digerlerinde bu kadar olmuyor da neden protein i�erikli besinleri yerken oluyor neyle iliskisi olabilir anlayamadim hen�z
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 15:11
Sen uyari aldin mi veya biri mi s�yledi k�t� kokuyor diye yoksa kendin mi �yle hissediyorsun
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 15:13
Ben uyari hi� s�zl� olarak almadim ama bulundugum ortamda herkes elini agzina g�t�rmeye basliyor ve anliyorum
Başa Dön
Inception Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 16:23
Tip 2 iseniz D�zenli olarak sinus rinse kit kullanin i�ine birazda tuz atin daha etkili olur.Mutlaka kbb uzmanina g�r�n�n. Geniz akintisida varsa bence baska sebep aramaya gerek yok agiz kokusu i�in.Ilk �nce agiz ve bogazdan baslayin %90 dan fazlasi buradan basliyor.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bitsin artik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 16:33
Bir kac sene �nce arkadaslarimla ayni masada yemek yerken otamda k�t� bir koku oldugunu s�ylemislerdi. Benden geldigini ya anlayamadilar ya da beni kirmamak adina bir sey demediler. Onun disinda uyari almadim. ��nk� hassas Bi insanim zaten alsalar bile bana direkt s�ylemezler bundan �t�r�. Fakat kokunun olduguna eminim. Bazi zamanlar yok denecek kadar azalirken bazi zamanlar dayanilmayacak hal aliyor. Geniz akintim var zaten s�rekli sin�s rinse kit kullaniyorum iyi geliyor aslinda ama tamamen ge�miyor. Tip4 m� yoksa tip2 mi ��zemedim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bitsin artik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 16:35
Peki sizde benim bahsettigim gibi bir durum var mi? yani bazi besinleri yerken burundan �ikan kokunun artmasi gibi.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 17:24
Geniz akintiniz varsa burnunuz tikaliysa burun egriliginiz var demektir
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 17:43
Tip 4 oldugunu d�s�nm�yorum geniz akintisi tip 2 i�in yeterli bi sebep ve tip 2 de burundan da koku gelebilir kiminde az kiminde fazla bazilarinda hi� olmayabilir kisiden kisiye degisir.Ben kendimde s�yle bi durum farkettim agiz kokum �ok arttiginda burundan da �ikiyor ama sinus rinse kiti kullanip dis ile dilimide fir�aladiktan sonra burundan gelmiyor.Sinus rinse kiti uzun s�reli kullanmak lazim uzun vadede burun kanallarini a�iyor tabi ben i�ine tuz da atiyorum.
Geniz akintisi farkli sebeplerden olabilir genellike allerjik sebeplerden oluyor. Ben dr g�r�nd�m egrilik az ameliyata gerek yok dedi burun etleri de sin�s rinse kit kullanmaya basladiktan sonra a�ildi burundan nefes almaya basladim ancak geniz akintisi ge�medi doktora tekrar g�r�n�cem allerji i�in.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bitsin artik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 17:48
Bende de hafif egrilik var. Sin�s rinse kit kullanali 5 ay falan olmustur ama bazi zamanlar biraktim her g�n kullanamadim. Bir arkadas egrilik i�in pembe Bi �r�n �nermisti onu kullanmayi d�s�n�yorum bakalim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 18:12
Kbb doktoruna g�r�n sikayetlerini anlat geniz akintisini �zellikle s�yle dr daha iyi bilir degisik �r�nlere y�nelicegine bu isin uzmanlarina doktorlara g�r�n.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bitsin artik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 18:20
Ka� kez gittim KBB ye. Hepsi ila� yazip baslarindan savdi. Haliyle bende kendim ��z�m �retmeye y�neldim artik
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 18:27
�ogu doktorumuz �nemsemiyor �ok yazik ger�ekten beni de �ok ge�istiren oldu
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 19:15
Bana da b�t�n kbb ler sprey yazip yolladi. �zel hastaneye gidip zorla ben ameliyat istiyorum dedim. Doktorum da kabul etti. Haftaya ameliyat olacagim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bitsin artik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 19:33
Insallah faydasini g�r�rs�n�z ameliyatin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2021 tarihinde 19:55
Insallah. �nce bademcik, iyilestikten sonra deviasyon ameliyati olacagim. Insallah sizlere de umut olurum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.