Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bademcik ameliyatindan sonra

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bademcik ameliyatindan sonra
    Gönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 21:58
Arkadaslar bende bademcik tasi vardi yani kalsiyum karbonattan olusan magma bademcigimi aldrdim ve aniden v�cudumun belirli b�lgerinde kalsifikasyonlar olusmaya basladi beynimde akcigerlerimde salgi bezlerimde bi yerde daha okumustum benim gibi olan bi hastayi ayni durumda olanlar varmi yada bu konuda bilgisi olanlar
Başa Dön
Selen123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 22:01
Sunnla iliskilendiriorm ademcikler o taslari tutuodu savunma sistemiydi. Bademcik tasida kalsiyum ��kmesiyle olusuyodu ve bademciklerimi aldirinca bu ��kmeler vucudumun zayif noktalarinda olmaya basladi. Buda o kadar rahatsz edioki beni heryerim kireclenio ic organlarm bile tavsiyem bademcik tasi icin bademcik aldirmayin .Bademciklerimiz �retmio onlari sadece topluo
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 01:16
kalsifikasyonlar tanisini kim koydu. bende 5-6 sene �nce ameliyat oldum sorun yok.
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 07:35
Nasil yani v�cudunun diger yerlerinde tas mi olusmaya basladi. B�yle bi ihtimal olsa doktorlar uyarmaz mi. Bana garip geldi, ilk kez duyuyorum. Belki baska bi hastaligin vardir ondan dolayi oluyordur bademcige baglamamak lazim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.