![]() |
G�n� kurtaracak �neriler |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: G�n� kurtaracak �nerilerGönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 20:16 |
|
Arkadaslar merhabalar bu dertten hepimiz kurtulmaya �alisiyoruz insallah birg�n kurtulacazda. Ancak burda olan arkadaslar g�n� nasil kurtariyorsunuz ��z�mleriniz nedir ben �alisiyorum bulundugum ortamda insanlarla konusmaya o kadar zorlaniyorum ki ne yaparsam hafifletemedim su kokuyu bende yutkununca gelen koku ve agizda yapis yapis igren� bir tat var. �nerilerinizi bekliyorum. G�n� kurtaracak �nerileriniz varsa l�tfen yardim edin
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 20:52 |
|
Dislerimi dilimi fir�aliyorum halitosil gargara kullaniyorum g�nde bir defa sin�s rinse kit kullaniyorum tip 2 olabilirim diye belkide degilimdir her ihtimale karsi kullaniyorum. Sakiz da �igneyebilirsin sekersiz. Bunlar disinda malesef elimden pek bisey gelmiyor.
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 21:18 |
|
Inception �ok tesekk�r ederim �nerilerin i�in bende gergin aynilarini yapiyorum faydasi 2 saati gecmiyo hatta sakiz filan cignedigimde sakizin kokusunu bile bastiriyor malesef baska ne yapabilirim bilmiyorum o y�zden bu basligi a�tim belki daha iyi �nerileri olan vardir
|
|
![]() |
|
Maybeoneday
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 21:38 |
|
https://youtu.be/GKoTz1pEZlo �ncelikle bu linkteki nefes egzersizlerini yapiyorum ben. Bunun disinda sin�s rinse kit i�ine ekstra sirke ekliyorum ve ayrica dis dil temizliginden sonra sirke ile gargara yapiyorum. Baya iyi geliyor. Reflu oldugu i�in tika basa yememeye �alisiyorum. Kendi �apimda yapabildigim seyler bunlar. Siz de eger tip 2 den s�pheleniyorsaniz kesinlikle deneyin iyi gelecegini umuyorum :)
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 21:55 |
|
S�t �runlerinden uzak durmak da fayda saglayacaktir
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 22:02 |
|
�ok tesekk�r ederim arkadaslar s�t urunlerini zaten �ok sinirli t�ketiyorum geniz akintisi filan yapiyo bende. Bu bahsettiginiz nefes egzersizlerine bakip mutlaka denicem
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 13:20 |
|
G�n� kurtarmaz ama Mentos cleanbreath draje var. Sekersiz, tatlandirici var; �inko ve manolya i�eriyor. A101'de 6.75 lira civarinda. Kutunun �zerinde "iki saat ferah nefes" yaziyor. Arkasini okudugumuzda "2 saat boyunca agiz kokusunun azaltilmasina yardimci olur." yaziyor.
Yeni kesfettim, beni iki saat degil ama yaklasik yarim saat idare ediyor. Agziniza atinca ilk anlarda g�z yasarmasi yapiyor. Kutusu demir oldugu i�in y�r�rken cepte �ok ses �ikariyor. Bu sorunu asmak i�in �nerilere a�igim. Bir denemenizde fayda olabilir. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 14:57 |
|
https://www.youtube.com/watch?v=6iJOrRcZpJk su antremanlari dene.
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 17:12 |
|
Kelime �ok tesekk�r ederim �nerin i�in ama ben �ok �yle yakan seyler tuketemiyorum bogaz reflum var tedavi oluyorum herseyi tuketemiyorum
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 17:14 |
|
Ahmetmehmet1 ise yararmi ne alakasi olabilir bu antrenmanlarin agiz kokusuyla denedinmi
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 17:33 |
|
Melina bogaz refl�s�ne nasil bir tedavi g�r�yorsun ila� tedavisi mi. Tani nasil koyuldu
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 20:08 |
|
Nicksizz4 suan sadece gaviscok surup kullaniyorum her yemek sonrasi. Ben aslinda geniz akintisi i�in gitmistim sonra doktor muayene ederken burnumdan i�eriye bogaza dogru kamera indirdi bir hakalim dedi bogaz reflun var dedi bogaz reflusu de koku yapabilir kemik egriligi den dolayi olusan geniz akintinda yapabilir dedi burun ameliyati olucam insallah yakinda ama refludense eger iyilesmem �ok zor sanirim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 20:31 |
|
Cok ge�mis olsun. Ayni akinti bende de mevcut. Hi�bir doktor bogaz refl�s� diye biseyden bahsetmedi ama bende de olabilir. Burun egriligi bende de var. �zellikle sabah uyaninca cok balgam birikmis gibi oluyor, �ikarmak i�in kendimi �ok zorluyorum. �g�rmem gerekiyor, �g�rd�kce bogazima geliyor k�t� tatli yapiskan bir sivi ama malesef atamiyorum. Yapiskan kaliyor orda
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 21:17 |
|
Aynen benimde �yle ve burun etlerimde sis ne zaman burnum tikali olsa agzimdaki yapis yapislik artiyo ve sanki agzimin i�i yaniyo ameliyat olucam agiz kokum gecmesede mecbur ��nk� nefes almam �ok problemli ve agzima sanki iltihap kokusu tadi geliyo akinti arttik�a artik psikolojik olarakta herseyi kokuya yorar oldum yoruldum valla napicam bilmiyorum ka� yasina geldim halen cozemedim bu g�nler bir daha gelmeyecek ama hayalet gibi yasiyor umarim hepimix bir an �nce kurtuluruz bu sorundan diye dua ediyorum burasi zaten olmasaydi dayanmasai daha zor olurdu iyiki forum var kimseyle konusamadigim anlatamadigim seyleri burada sizinle konusmak bile harika
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 21:26 |
|
Gercekten �yle iyiki var burasi. Insallah kurtuluruz, ameliyat oldugunda haber ver olur mu insallah g�zel ge�er ve etkili olur. Ben de d�s�n�yorum burun ameliyatini. Agzimda k�t� bi tat olsa bile direkt koku var kesin diyorum. Tat koku birbirine girdi
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 21:33 |
|
Tabi canim bende de k�t� koku ve k�t� tat kesin var hatta kardesim sey diyo sanki ilhitap kokusu geliyo senden filan diyo. Bende ne yersem yiyim agizda k�t� tat kaliyo yeminedeeim yemek bile yemek istemiyorum o kadar t�kenmis haldeyim. Herneyse ameliyat i�in sanirim bir 2 ay bir syre sonra olucam olunca mutlaka yazicam zaten buralardayim hep yeni birsey kesfedersemde ilk yazacagim yer burasi dualarimdasinzi kokusuz bir hayat temenni ediyorum hepimiz i�in
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 21:58 |
|
Bende yedigim seylerin kokusu agzimda kalmiyor. Bademcik tasi varken seker falan yersem sekerin tadi bile agzimda k�t�lesiyordu. Ben anneme babama koku var mi diye soramadim, ama ameliyattan sonra iyilesmedim koku geliyo agzimdan adanaya murat hocaya gitmek istiyorum dedim, hi� inkar etmediler, yani koku falan yok demediler. Bi tane �ok yakin kuzenim var hep beraberiz, almiyorum ben koku diyor. Inanasim gelmiyor. Aylardir arkadaslarimla g�r�sm�yorum bahane uydurup, arkadasligimiz bitecek diye korkuyorum ve onlari �ok �zledim oturmayi eglenmeyi. Degisik bir hastalik Allah d�smanima vermesin
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 22:05 |
|
A�ik�asi ben hep hissediyorum agzimda k�t� tat ve yapiskanlik hissini ama cevremdekiler her zaman almiyo galiba bende ge�en bir arkadasima a�tim derdimi �niversitede 4 yil ayni evde kalmistik duyunca �ok sasirdi ben senden zerre koku almadim dedi kaldigimiz s�re boyunca ama aldigini s�yleyen arkadaslarimda var hatta bademcik ameliyatina tesvik edenler filan anlamadim bende ne zaman karsimdaki insan koku aliyo ne zaman almiyo bilmiyorum ama psikolojik olmadigina eminim ��nk� uyaranlar oldu sanirim son yillarda daha fazla artti o y�zden daha �ok uyari aliyorum. Bende �ikamiyorum disari kimseyle g�r�smuyorum birsey degil millet beni burnu havada biri olarak g�rmeye basladi halbuki alakasi yok o kadar �ok istiyorum ki artik normal yasamak ama olmuyo insanlara bunun i�in elimden geleni yaptigimi ugrastigini anlatmak istiyorum ama dalga gececeklerinden korktugum i�in �ok yakin olmadik�a anlatamiyorum kimseyle evlenmek tanismak istemedigim i�in millet farkli seylere yormaya basladi bile bir sorunmu var filan gibi insanlar ger�ekten �ok acimasiz ne dolmusum ya anlat anlat herneyse insallah Rabbim bize bir yoo gosterirde sifamizi buluruz ne diyim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 22:21 |
|
Anlatabilirsin hi� bunaltma kendini hepimiz �ok doluyuz yiprandik. Beni de havali ve soguk biri saniyorlar kimsenin yanina gitmem kimseyle oturup muhabbet etmem is yerinde cok konusmam. Halbuki neler ge�iyor i�imden. Ve ben �niversite �grencisiyim, pandemiden �nce b�yle sorunum yoktu. Simdi okulum a�ilacak diye aklim �ikiyor gidemem diyorum arkadaslarimin yanina gidemem bu sekilde. Allah sifa versin hepimize
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 05:58 |
|
Yani neden oldugunu bilmiyorum ama bogaz reflusu �ok etkenmis agiz kokusunda bogazdan iltihapli akinti olabiliyomus buda �ok koku yapiyomus ben doktora geniz akintisi var diye gittim birde sey dedim yutkundukca bogazimdan koku geliyo dedim bademciklerime kulagima bakti problem yok dedi bogaz reflun var dedi ben su ana kadar bogazimda �ok nadir yanma hissettim o y�zden bogaz reflusunr hi� yogunlasmamistim eger bogazinda giciklanma, k�tle hissi, yanma, �ks�rme, tutmada zorluk vs. Varsa bogazina da bir baktir istersen. Ben suan tedavi oluyorum birsey farketmedi ama o kadar kolay iyilesmiyo �ok siki bir diyet lazim ama ben �ok uygulayamiyorum
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 07:28 |
|
Umarim mide kaynakli birsey degildir ya ben de korkuyorum. Diyeti nasil neler yemiyorsun.
Ben abartiyor muyum bilmiyorum oturdugum yerden etrafa k�t� koku sa�iyor gibi hissediyorum illa konusmama gerek yok yani agzimdan koku cikmasi i�in konusmasam bile oturdugum yerden k�t� kokuyorum saniyorum hep |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 10:51 |
|
Ben daha evvelinden 2yila yakin candida diyeti filan yapmistim mantar kaynakli olduguna �ok inanmistim o y�zden o kadar siki bir diyete girdimki anlatamam suan refl� i�in de diyet yapmam lazim ama artik agiz kokusu y�z�nden b�yle seyler yapmak i�imden gelmiyo �ok ugrastim ��nk� millette ne hastaliklar ver neler yiyolar agiz kokusu diye birsey yok ben suan sadece kafeini �ok �ok az t�ketiyorum birde s�t �r�nlerini ve �ok sal�ali �ok baharatli yememeye �alisiyorum o kadar
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 14:48 |
|
Benim bazi zamanlar yemek borumda guruldama oluyor yukari dogru. Gurul Gurul. Asitli bisey i�ince olur ya ayni �yle. Ama hi� asitli gida t�ketmem. Ama agzima aci bi su gelmiyor. Bu koku yapar mi acaba
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 15:27 |
|
O guruldamada bogaz reflusu belirtilerinden biriymis bende yeni ogrendim bende �ok olurdu ince bir guruldama asit filan hissetmezdim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 18:39 |
|
Endoskopi yapilmisti ama b�yle biseye deginmedi doktor
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 19:40 |
|
Bende endoskopi yaptirmistim gastrit �ikmisti ama refl� diye birsey �ikmamisti tedavi oldum midem gayet iyi suan midenin iyilesmeside ila�lar sayesinde olmadi kendi yeme d�zenimimi degistirdim iyilestim ama dedigim gibi asit filan bogazima gelmesini hissetmiyodum hicboyle birsey de denilmemisti o kadar doktora gittim kulak burun bogaza gittiginizde bir bogaza da bakmalarini rica edersiniz aklinizda kalmasin en azindan
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 19:58 |
|
Benim de asit gelmiyor. Asitli i�e�ek i�tikten sonra karnimiz guruldarya, kol i�ince vs yemek borusu bi guruldar. �yle bi his oluyo ama asit gelmiyor
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 20:13 |
bu antremanlar, mide fitigina tedavisi i�in. mide fitigi da , refl�, bogaz refl�s� nedenidir. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 21:21 |
|
2 metalli madeni para.
Mesela 1 lirayi iyice disinfekte edip dil �zerinde 5 dakika bekletince koku siddetinde degisim olabilir. (Parayi yanlislikla yutma tehlikesi olabilir. Risklidir) |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2021 tarihinde 22:09 |
|
Hocam bunu yaptiktan sonra kokuda olan degisimlere g�re neye karar verebiliriz
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2021 tarihinde 11:40 |
|
Bogaz refl�s� diye bir sey yok diyen uzmanlar da var. Asit bogaza kadar gelecek ama midede vs. hi�bir rahatsizlik yaratmayacak bu sa�malik diyorlar.
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2021 tarihinde 16:09 |
|
Kelime bende bilmiyorumki doktor bana b�yle s�yledi ama s�yle bir durum var midenin asitli olmasi zaten dogal olan bunun bogaza ka�masi anormal mide kapak gevsekligi �ok yeme vb. Sebeplerle o asit bogaza ka�inca bogazda refl� yapiyo ��nk� bogazda mide gibi koruyucu bir tabaka yok benim mantigim bu
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2021 tarihinde 20:58 |
Evet bu g�r�se katiliyorum Bogaz reflusu fantastik bir abarti olabilir |
|
![]() |
|
wolfscream
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Agustos-2021 tarihinde 21:53 |
|
Arkadaslar agiz bakiminizi komple yaptiktan ve dus aldiktan sonra, dalin in bebek kolonyasindan tis�rt�n�ze ve v�cudunuza sikin.
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Agustos-2021 tarihinde 05:57 |
|
O zaman v�cudunuz g�zel kokar biz agiz kokusundan bahsediyoruz g�n� kurtarmak i�in ne yapilabilir diye
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |