|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2021 Saat 10:19 |
Arkadaslar merhaba bir arkadasimiz bir forumda önermisti baris Muslu isimli hocayi. agiz kokusu gibi rahatsizliklarin yasanan travmalar sonrasi olusabilecegini anlatiyor hatta kendisini takip ettigimde gördüm. Bu konuda bilgisi olan varmi yada seanslara katilan çünkü birçok sey denedik artik ne yapacagimi sasirdim gerçekten böyle birsey mümkün olabilir mi beyinle alakali olabilirmi geçmeyen durumumuz sizce
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Ben uzun zamandir takip ediyorum. Ama zor bir is. Yani cok Fazla düsünmen gerekir travmani bulman gerekiyor tabi bi travman varsa. Ben cok ugrastim ama bulamadim. Beyinle alakali tabiki olabilir ama tespit etmesi zor. Beyin yönetilebilen bir organ, hastayim hastayim dersek bi süre sonra hasta oluyoruz. Ama iyilestirmek zor, tespiti zor umarim bulursunuz travmanizi
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Nicksizz4 peki bunun için uzman bir kisiye gorundunuzmu ben seanslar için yazdim çok pahali sanirim 450 lira bir sey tutuyo eger çok uzun sürerse maddi durumum el vermez aslinda tek seans için bile bu hatayi vermek benim için zor ama denemekte istiyorum çok fazla hastalikta iyi sonuçlar alan insan var egzamasi bile iyilesenler var bizim içinde umut oalbilir diye düsünüyorum bu seanslara katilanlar varmi acaba forumda merak ettim o yüzden bu basligi actim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Uzman bir kisiye görünmedim ama pahaliymis. Tek seansta da hallolmaz o yüzden maddi olarak fazla gelir, murat hocaya gitmek daha mantikli en azindan benim için
|
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Evet hatta 550 ymis kafam allak bullak gidenler varsa belki yardimci olurlar bu baslik altinda
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Baris Muslu, seansi 550 liraymis... Bir bardak suya 550 lira koyup suyu içerseniz iyilesme ihtimaliniz daha fazla. Benim açimdan ha Çiftlikbank ha bu tip kisisel gelisim zirvalari. Adam mühendislik mezunu, isletme yüksek lisansi yapmis.
Profiline baktim: Kanserli hastayi iyilestirmis, saçi beyazlayan adamin saçlarini tekrar sariya döndürmüs, 16 kutu antibiyotikle bile iyilesmeyen dis iltihabini bir günde iyilestirmis, bas agrisi, bel fitigi... Her seye çare bulmus(!). Tek tük de olsa asi karsiti doktorlar var. " Bilimsel bir dayanagi olmasa doktorun ne çikari var ki asi karsiti olsun?" diyorlar ya, cevabi iste bu adamin müsterileri. Bunlardan gelecek para kimsede yok. Yolunmaya hazir bu kadar kaz varken bunlari yolmak için bes on sarlatan yetmez . |
|
![]() |
|
Maybeoneday
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Kasim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Seans alsak bile direkt olarak o hastaliga neden olan travmamizi bilmedikçe iyi gelecegini düsünmüyorum. Bazi travmalarimizi daha anne karnindayken yasiyoruz. Onlari hatirlamamiz zaten mümkün degil maalesef. Ama bugünlerde düsündügüm bir sey var. Psikolog Esra ezmeci'yi takip ediyorum ve sadece ona ait olan bir yöntem var. GTT yani geçmis temizleme terapisi. Bu terapinin amaci geçmiste yasadigimiz bizi olumsuz etkileyen travmalrin hayatimizdaki kötü etkilerini temizlemek.Eger hastalik travmadan kaynaklaniyorsa benim mantigima göre bu terapiyi aldigimizda da iyilesmesi gerekir diye düsünüyorum. Hem hepimiz bu süreçte çok yiprandik. Psikolojimize de çok faydali olur. Imkanim olsa hiç düsünmeden bu terapiyi alirdim
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
Kelime, yazacaklarimi yazmissin katiliyorum sana.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Bu konuda murat aydin hocamizin da yorumlarini merak ediyorum, hocam siz ne düsünüyorsunuz. Agiz kokusunun sebebi böyle bir durum olabilir mi
|
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Evet piyasada sarlatanin insanlarin umudunu kötüye kullananlarin çok oldugunu biliyorum ama artik öyle çaresiz bir durumdayiz ki herkesten medet umar olduk. Bizi bu hale düsüren tip dünyasina da ayrica kizginim. Herneyse bende murat hocamin görüslerini merak ediyorum.bu forumda bircok kullanici arkadasimiz oldu iyilesenlerde oldu ama o çogumuz yillardir ne yaptiysak olmadi iyilesemedik. Gerçekten beyinle yani travmamizla alakasi olabilirmi yani herhangi bir travma agiz kokusuna yol acabilirmu kirk yil düsünsem aklima gelmezdi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili arkadaslar bir süredir onlayn olmamistim. Soru nedir? Soruyu tam anlamadim? Nasil bir seyden bahsediyoruz tam olarak? |
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Hocam kisaca bahsedeyim yine forumda bir baslik altinda bir arkadasimiz önermisti baris Muslu diye bir uzman hastaliklarin travmalar sonrasi olusabilecegi ile ilgili çalismalar yapiyor. Örnek veriyorum birkaç kanser çesidinin bile yasanan travmalar sonrasi olusabilecegini ve travmalarin tedavi edilmesi halinde hastaliklarinda duzelebilecegini anlatiyor. Bunun gibi birçok hastalik için Instagram'dan hastaliklara neden olan travmalar da bahsediyor. Ayni sekilde agiz kokusu içinde buna neden olabilecek bir travma yasanmis olabilirmis. Ben çok net bilmiyorum çok kafamada yatmadi ama görüstüm tek seans 45dk 550 lira para yani benim sorunum travmalarla alakali olsa bile bu parayi ödeyince birkaç seans daha büyük travmalarim olur sanirim😂 siz ne düsünüyorsunuz hocam merak ediyoruz travmatik durumlar kiside böyle bir fiziksel sonucdogurabilirmi agiz kokusu gibi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Açiklama için tesekkür ederim Sanirim (Burada travma derken psikolojik travamdan bahsediyoruz onum altini çizelim yanlis anlasilmasin). Çocuklugunda bir arkadasinin agiz kokusu bulundugunu kisiye oldukça sert söylemesi ile baslayan tip 5 psikojenik agiz kokulari gördüm. Annesi kizini hasta edebiliyor. Sert konusuyor mesela "agzin koktugu için evlenemezsin" diyen bir anne kizini tip 5 olarak getirmisti. sürekli agzin kokuyor deyip yatagi terk eden Kadin kocasini hasta edebilir. Megerse yatagi terk etme sebebi baskaymis. Ama adam tip 5 vakaydi. Bir ögrenci ögretmenini hasta edebilir. Böyle psikolojik travmalar tip 5 agiz kokusunun tetigini çeker. Evet bu dogru ama tedavisini sadece psikiyatrist yapabilir. Kabzimala'a kulak ameliyati yaptirir misiniz? Muhasebeciye dis dolgusu yaptirir misiniz? Mimara göz muayenesi olur musunuz? Insaat mühendisine bogaz muayenesi olur musunuz? Elektrik mühendisine psikiyatri muayenesi olur musunuz? Ne zamandan beri elektrik mühendisi psikiyatrik hataliklari tedavi ediyor ? Parayla yapilan bir kaç tv programi, profesyonel çekim, basina ödeme yapinca birden medya doktoru oluyor okuspokuscular. Ne kadar çaresiz olursaniz olun çaresizlikten okuspokusculari düsünmeyin mantik çizgisinden ayrilmayin. Duydugunuz her seyi akil süzgecinden geçirin, karsiniza çikan herkesi detaydan ve ünvandan arindirin (profesör doktor, uzman, üretici, bilim adami, milletvekili, saglik bakani vs) hiç bir ünvan sizi etkilemesin, Akil süzgecinden geçmiyorsa yanasmayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |