|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
mahmut
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07-Haziran-2014 Saat 21:40 |
|
bi sey sormak istiyorum acaba herkes burnuna dogru hohladiginda koku hisseder mi?bu herkesde olan normal bi sey mi?
|
||
![]() |
||
gizemmmm
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hohlayinca arada koku geliyor bende her zaman degil ama insanlara her zaman gidiyor koku.
|
||
![]() |
||
anamuur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
|
bende hohladigimda bazen diski kokusunu hissediyorum ama sabahlari cok net bir sekilde hissediyorum kokuyu
|
||
![]() |
||
mahmut
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
|
yani herkesin az da olsa kokar burnuna dogru hohladiginda?
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Selam arkadaslar ben 5 yillik evliyim yasim 41 ama çocugum olmuyor benim icin çocuk sahibi olmak hayal bide bunla ugrasiyorum bu konuda tavsiyeniz varmi
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ayrica disetlerim çekildi dislerim iyice açiga cikdi ne yapcagimi bilmiyorum hayat bana zindan oldu kafayi yemek üzereyim hiçbiseyden zevk almiyorum artik
|
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
|
Geçmis olsun Allah sifa versin. Yalniz sikintinizi tam anlayamadim. Çocugunuz mu olmuyor yoksa agziniz mi kokuyor. Ya da agiz kokunuz sebebi ile mi çocugunuz olmuyor yani esinizden mi uzaksiniz. Sorunu detayli belirtmeniz daha iyi olacaktir
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Nicksiz4 benim agiz köküm yok sükür ama bi bunalimin içindeyim çocuk olmuyor olmayacak bu gidisle bipolar yani duygu durum bozuklugu hastasiyim esim geçen evi terketti sonra geri geldi esimin ailesiyle anlasamiyorum aksama kadar evde tek basima kafayi yemek üzereyim bazen yasamak istemiyorum inan
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Nicksizz4 senin sorunun agiz kokusumu sadece bu sorununmu var senin bu durum zor bi durumdur olabilir tahmin ediyorum bizdede her an çikabilir ama herkes baska sekilde imtihan oluyor iste ben öyle hastaliktan geçtim okadar bunalimlar yasadimki belki hayatiniza sükrederdiniz bipolar hastaligi çok zor bi hastalik bu arada annem babam vefat etti yalniz kaldim derken zar zor evlendim simdide bi sürü sikintim var
|
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
|
Allah yardimcin olsun, psikiyatrik tedavi almayi denediniz mi. Benim sorunum agiz kokusu ve beraberinde gelen eve kapanma, arkadas edinmeme, asik olamama, herkesten kaçma gibi sorunlarim var. Herkesin derdi kendine büyük
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
12 yildir psikiyatriste gidiyorum arkadasim seni anliyorum ama inanki benim yasadigim hayatta senden farksiz evdeyim sürekli ve evde yalnizim her günüm ayni geçiyor esimle bile ayni sözleri konusmaktan biktim günün nasil geçti bugün ne yaptin gibi baskada bisey yok arkadasim yok sosyal aktivitem sifir insanlarla konusamiyorum evlenmeden önce 5 yil yalniz yasadim psikolojim kimyam degisti herseyden biktim artik belki agiz kokusuna bile razi olabilirdim bu hayattansa diyesim geliyor Allah yardimcin olsun seninde
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Nicksiz4 evlenmeyi denedinmi belki esinle iyi bi arkadas olabilirsin onunla gezersin yapmadigin seyleri yaparsin eve kapanmazsin yanlis anlama benimki tavsiye ben evlenmeden önce intihari düsünüyordum mesela evlenmek bi bakima iyi geldi bana hala hayata kötü bakiyorum ama en azindan artik intihari düsünmüyorum bu bakimdan dedim
|
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Hayatimda biri yok. Bu sekilde de olmasina izin vermiyorum. Bana gelen herkesi geri çeviriyorum. Bir insanla oturup karsilikli bir çay bile içecek durumda degilim. Kimseyi kendimden tiksindirmek istemiyorum. Beni uzaktan bildikleri haliyle tanisinlar öyle kalayim akillarinda benden igrenmesinler istiyorum. Sevsem de söyleyemiyorum cünkü bu sekilde olmaz biriyle evlenemem. Hadi esim beni kabul etti diyelim. Esimin ailesi var, akrabalari var. Arkamdan bunun da agzi kokuyor dedirtemem. Iyilesir miyim bilmiyorum ama iyilesene kadar yalnizliga mahkumum
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Anladim kaç yasindasin ben 41 istanbulda yasiyorum burda ne zmn istersen yaz
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Deysi bey / hanim
Burasi agiz kokusu grubudur. Bu forum sadece agiz kokusu konusmak içindir. Agiz kokunuz olmadigina göre sadece dinleyici olarak kalabilirsiniz. Agiz kokusu ile iliskilendirilmeyen konularda söz almayiniz |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sorun yok benim icin ama kimseyi asagilamadim küçümsemedim konusmasamda farketmez benim icin sadce dinleyici olarak kalabilirim
|
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
|
ben kendimi astim 1 dakika boyunca ve ailem görup cozdu bogazim halen agriyor denize atmak istedim ordaki gorevliler fark edip beni ihbar etti tabi bizimkiler cok uzuldu bu kadar uzuleceklerini bilmiyordum.agiz kokusunu yendim fakat diger sorunlar yuzunden hayattan pek zevk alamiyordum söyle bir gercek var ki hayat bir kere var iyi kötu dunya ztn adil degil insanlar öluyor acliktan sefaletten savastan herkes bir gun ölucek kendimizi öldurmemize gerek yok buda size bi tecrube olsun benden
|
||
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
||
![]() |
||
Sebeps
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam hakli sorunumuzun çözümü için bu forumdayiz her birimiz psikolog da degiliz yardimci olacak mecralara yönelebilirsiniz
|
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar bi sey fark ettim son 2 seferdir. 1 bardak süt içtigimde ya da sütlü kahve içtigimde burnum akiyor hapsuruyorum baya bi akinti oluyor balgam birikiyor sanki. Süt alerjisi olabilir mi. Eskiden yoktu sonradan olusma ihtimali var mi
|
||
![]() |
||
Mervesena12
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Herkese merhaba bir süredir forumu takip ediyorum agiz kokusu problemim var ancak agzim kapaliyken de sanirim burnumdan da kötü koku çikiyor çünkü oturdugum bir odaya biri girince hemen burnunu kasiyor cami açmaya yöneliyor koktuguna dair uyarilar aliyorum sebebi ne olabilir çok kafaya takmaya basladim yani agzim kapaliyken burundan da nasil koku çikar elbet vardir bi sebebi ve bu koku çok siddetli kisa sürede ortama yayiliyor
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
|
Akciger kaynakli olabilir ya da tip1 sindir sabahlari geniz akintisi+ agiz kurulugu birlestiginde agizde cok kötü bir koku olusuyor oda burundan çikiyor yani agizda cok kötü bir koku olusuyorsa koku burundanda yapilabiliyor. Aslinda geniz akintisida agzi kurutuyor geniz akintisi olanlar bol bol su içmeli + okaliptus ta akintiyi azaltiyor baharini çekmek bende buhar makinesi var okaliptusu kaynatip suyundan az alip buhar makinesine ekliyorum. Rahatlama oluyor hele bogazdaki balgam yumusuyor aynisini ada çayi içinde denicem. |
||
![]() |
||
Kepli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Aralik-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
|
Çocuklugumdan beri agiz kokusu çekiyorum yas 22 oldu hala kurtulamadim
Önce dis hekimine gittim çürük disleri yaptirdim dis tasi temizligi yaptirdim orayi hallettim Sonra gastroenterolojiye gittim helikobacter pylori testi yaptirdim negatif çikti Kulak burun bogaza gittim alerjik rinit var denildi sprey ve ilaç kullandim hapsirik geçti fakat koku geçmedi Bir sürü doktora gittim tomografi çektirdim yapmadigim sey kalmadi ama kurtulamiyorum bu kokudan artik hayat çok zor yasamak zor gelmeye basladi psikolojim bozuldu ne yapacagim bilmiyorum burdaki konulari okuyunca daha da moralim bozuluyor yillardir ugrastip çözemeyen bir sürü insan oldugunu görünce çildiracak gibi oluyorum Ne yapmaliyim? |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Benim de yas 27 hala kurtulamadim. Seni umutsuzluga düsürmek istemem ama kendim suan o durumdayim. Allah yardimcimiz olsun
|
||
![]() |
||
Kepli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Aralik-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hangi doktorlara gittin ne gibi seyler denedin koku tam nasil anlatir misin biraz
|
||
![]() |
||
my3452
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2017 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
merhaba yaklasik 10 senedir agiz kokum yada nefes kokum var nedenini hic bulamadim yoruldum artik doktor doktor gezmekden bu siralar tukuruk bezi timoru oldugumu ogrendim ameliyat olmak lazimmis kokuyla alakasi yokdur muhtemelen ama bir umut sormak istedim bilen varmi suan 24 yasimdayim iyi huylu bir tümör mus
|
||
Ben yoruldum hayat gelme üstüme
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Tümörün adi nedir? |
||
![]() |
||
my3452
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2017 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
tükürük bezi tümörü
|
||
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Tümörün cinsi nedir? Adi nedir? Biyopsi yapilmis olmali? Patoloji raporunun son satirlarini yazin |
||
![]() |
||
my3452
![]() ![]() ![]() |
|
MAKSiLLOFASiYALMR Cal Laran IV(gadovist 15 ml) kontrast madde verilmistir. Bulgular: Bilateral maksiller, frontal, sfenoid sinüsler ve ethmoid hücreler normaldir. Sol maksiller sinüs tabarinda mukozal kalmlasma izlendi. Bilateral nazal kavite intakttir. Paranazal sinüslerin kemik duvarlari normaldir. Ossöz destrüksiyon, incelme mevcut degildir. Nazofarinks hava sútünu normaldir. Hava yolunu daraltan yumusak doku lezyonu, adenoid hipertrofizlenmemektedur. Bilateral mastoid hüereler, orta ve iç kulak kavitesi, petröz apeksin hava sellüleri normaldir. Maksillofasiyal bölge kemik yapilar normal MR karakteristiklerine sahiptir. Sol parotis bezi yüzeyel lobu içerisinde 20x15x14 mm boyutlu, yuvarlak sekilli, düzgün konturlu, T1 kas dokusu le izointens, T2 hiperintens, IVKM sonrasinda homojen kontrast tutan,.leomorfik adenom le uyumlu lezyon izlendi SOL BUKKAL BÖLGEYE YÖNELIK YÜZEYEL US Cilt-cilt alt dokular dogaldr. Sol bukkal bölgede tempomandibuler eklem inferior komsuluzunda santralinde mmrik boyutta yer yer kistik alanlar içeren lobule konturlu 19.4 x 9.6 x 19.3 mm boyutlarinda solid kitle mevcuttur. Bu kitle lezyonunun lateral komgulugunda lateral komsulugunda lent nodu izlenmistir. SONUC: Subdermal solid kitle |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |