Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ozon tedavisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı suskonusma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ozon tedavisi
    Gönderildi: 19-Eyl�l-2013 tarihinde 20:04
Bug�n is arkadasim bahsetti, oksijensiz ortamda �reyen bakteriler de dahil olmak �zere pek �ok hastaligin tedavisinde ozondan yararlaniliyormus. Acaba uygulatip agiz kokusundan kurtulan var mi? Sonu� olarak alerjik ya da bakterilere bagli hastaliklari iyilestiriyorsa bize de faydali olanilir. Yarin bi ozon terapi merkezi ile g�r�s�p seans �cretiyle ilgili bilgi slacagim ama �nce buradan sormak istedim.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2013 tarihinde 10:14
Bu ozon tedavisi neredeyse b�t�n hastaliklara iyi geliyormus. Bilhassa bizi ilgilendiren bakteri ve mantar enfeksiyonlarina. Acaba hakikaten bu tedaviyle kesin ��z�m alabilir miyiz??
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2013 tarihinde 21:00
ben ozon yagi kullandim bir ka� ay tirt hurafe
Başa Dön
suskonusma Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı suskonusma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2013 tarihinde 23:07
Seni bilmem sifa ama ben maasimi alir almaz baslayacagim :)) kurcalatmadigim yerim kalmadi nasilsa bir de bunu deneyim bakalim :))
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2013 tarihinde 13:51
sitede ozan tedevisi konusulmistu. bir g�z atmani tavsiyeedebilirim.
Başa Dön
suskonusma Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı suskonusma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2013 tarihinde 19:28
Tesekk�r ederim, umarim bulabilirim.
Başa Dön
Josephine Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Kasim-2013 tarihinde 18:23
İlk gönderen: nyse_o nyse_o yazdı:

sitede ozan tedevisi konusulmistu. bir g�z atmani tavsiyeedebilirim.

ben o sayfayi bulamiyorum:(

@suskonusma, basladiniz mi seanslara? ben faydali olacagini d�s�n�yorum.
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Haziran-2015 tarihinde 17:25
Evet arkadaslar basliktanda anlasildigi �zere bu tedaviyi yapan bi yere gidiyorum size mantikli geliyormu murat hocam siz neler s�ylersiniz bu konuda
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Haziran-2015 tarihinde 11:45
ozon tedavisi aynen bircok seyde kullaniliyor

adanada ozon tedavsiyle kil donmesi ameliyati yapan yer bile var
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2021 tarihinde 19:59
Arkadaslar merhaba agiz kokusu i�in ozon gazi tedavisi deneyen ve sonu� alan oldumu?
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Eyl�l-2021 tarihinde 20:30
Arkadaslar kimse yokmu ozon tedavisini deneyen daha �nce yazan arkadaslar olmus deneyecegim diye kimse d�n�s yapmamis sonra baslik altinda. Bende arastirma s�reci deyim deneyen ve fayda g�ren varsa bilgi almak isterim internette anlattigina g�re hidrojen s�lf�r �reten bakterileri yok ediyormus buda iyilesme sagliyormus deneyen olduysa l�tfen d�n�s yapabilirim benim i�in �ok onemli
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.