Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

BURUN AKINTISI

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: BURUN AKINTISI
    Gönderildi: 02-Eyl�l-2021 tarihinde 20:46
Ben her yemek yedigimde degil ama �ok fazla yersem tika basa doyarsam burnum akiyor balgam oluyor bide �ok s�t i�inde oluyor
Başa Dön
I feel it comin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı I feel it comin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2021 tarihinde 19:04
Merhaba bu kadar kurcaladigina g�re bu hastalik seni �ok zorluyor sanirim. Yardimci olacagi d�s�ncesiyle otrivine kullanmani tavsiye ediyorum saglikli nefes alisverisi bu isin b�y�k bir kismini olusturuyor kendim deneyimledigim kadariyla. Birde alerji bu sorunun oldugunu g�rd�g�m her insanin y�ksek alerjik bir v�cudu var buna kendim de dahilim. Iyi etkili bir antihistamin ve bogaz i�in de yine alerji belirtilerini gideren spreyler �nerebilirim. Bu platforma yillar �nce girmis ve daha sonra uzun bi s�re d�nmemistim ��z�m� i�i yeni birseyler var mi diye bakmak ve yaptigim yanlislari baskalari da yapmasin diye anlatmak i�in tekrar geldim.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2021 tarihinde 19:39
yemek yediginde balgam oluyorsa, refl�s� vardir. refl�ye bagli, geniz akintisi olur. alerjik olacagini sanmiyorum. bunu denemek i�in bir iki g�n boyunca refl� disi yiyecekler ye. domates vs sal�a baharat, kahveden uzak dur ve s�t �r�nlerinden ve en �nemlisi karnini full doldurma,
Başa Dön
I feel it comin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı I feel it comin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2021 tarihinde 20:03
Ben iyilestim forumu altinda meramimi anlattim oraya bakabilirsiniz. Ben tabi kesin konusmam sen de bu hastalik var sen b�yle iyilesirsin diye teshis koyacak yetkinlige sahip hekim falan degilim. Tecr�be ettigim ve bana iyi gelen seyleri yardima muhta� arkadaslara �nerebilirim ve iyilesmeleri i�in de iyi dileklerimi sunarim. Ama b�yle sen busun sen de bu hastalik var demek yanlis zira siz samimi sekilde yaziyor olabilirsiniz ancak yazdiklarinizi okuyunca ya cahillikle a�iklanabilir ya da artniyetli diye d�s�n�yor insan.
Başa Dön
Isimsizdunya Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 21:09
Dostlar sari dilin tam olarak neye isaret oldugunu bilen var mi? Tahminimce geniz akintisina isaret fakat emin olamiyorum bilgi sahibi olan var mi?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.