Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Burun Ameliyati d�s�nenlere

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Burun Ameliyati d�s�nenlere
    Gönderildi: 25-Aralik-2013 tarihinde 22:32
Burun tikanikligi olup ameliyat d�s�nenlere bir iki c�mlem olacak.

Benim burnumda �ok ciddi bir tikaniklik vardi. Tek taraftan hi� nefes alamiyordum. Diger tarafi kapattigimda nefes almak imkansizdi.

Bunun i�in ameliyat oldum ama ge�medi. Azaltti ama ge�medi. Ameliyattan sonra 2 ay boyunca sifir koku vardi.
Inanilmaz bir sekilde mucize yasadigimi sandim. Kolsuz birinin kolunun tekrar �ikmasi gibi birsey oldu bendeki his.

Eger burnunuzda ciddi bir egrilik yoksa ameliyat olmadan arastirmanizi �neririm. Yoksa yasayacaginiz h�srani tarif edemem. Suan iki tarafli da ayni oranda nefes aliyorum. Ama ��z�lmedi sorun.

Ameliyat para, �okca aci, zaman kaybi ve en �nemlisi h�sranla sonu�lanmasin.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Aralik-2013 tarihinde 12:46
Anlamadigim sey deviasyon ameliyati oluyorsunuz koku birkac geciyor guzel ama bu koku deviasyon ameliyati ile gecmis olsaydi tekrar geri gelmezdi degil mi?? E madem deviasyonla gecmiyor ameliyattan sora kokuyu geciren ve tekrar getiren sey nedir???
Misal bademcik ameliyatini anliyorum. Ilk alindiginda o bakteri yuvasi gitmis oluyor ve koku geciyor ama sonra bademciklerin alindigi yerde tekrar bir yuva olusmaya basliyor ve koku geri geliyor. Ama deviasyondan sonra koku nasil gidipte geri geliyor anlamiyorum.
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Aralik-2013 tarihinde 15:49
bende ameliyat oldum. bence koku ge�miyor ge�tigini zannediyoruz. ameliyattan sonra i�tigin ila�lar yada ameliyat sonrasi koku alma duyusunda bir degisme oluyor sonra zamanla koku alma duyun yerine gelince agiz kokusu tekrar geldigini zannediyoruz. tamamen sahsi fikirim. sadece yorum yaptim itibar etmeyin:)
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Aralik-2013 tarihinde 21:20
SIfa sorun bende isik yakti resmen.

Ameliyattan sonra augmentin 1000mg verdi doktor, ayrica bir antihistamin yazmisti, burnumda silikonlar varken hapsurmaym diye. bide baska bir ila� daha vardi sanki. hatirlamiyorum simdi.

Augmentinden ge�ti desek, bu kis hastalaninca yine augentin verdi baska doktor koku ge�medi. Antihistamin ge�irmis olmali. Ayni ilaci bulup bir iki g�n kullanabilirm. Ama ilaci nasil bulacagim ki? eczanede kimlik numaramdan d�kebilirler mi acaba?

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2013 tarihinde 20:48
Ameliyattan sonra 2 ay boyunca sifir koku vardi. Dislerimi hi� fir�alamasam bile hi� koku yoktu. o kadar ferah ve saglikliydim.

Doktorun hangi ila�lari yazdigini paylasiyorum;

rovamycine (3IU)
Xyzal 5 mg
nmelid 100 mg.

(augmentin yokmus recetede)

sanirim beni iyilestiren xyzal oldu. yarin alip denemeye basliyorum!
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2013 tarihinde 10:09
Bu xyhal antihistamin mi?? Merakla sonucu bekliyorum effect. Ama diyelim ki ise yaradi ve ameliyattan sonra kokuyu geciren bu ilacti peki o zaman nasil bir yol izlemeliyiz. Bu ilaci surekli mi kullanacagiz??
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2013 tarihinde 20:30
xyzal i denedim bug�n. g�n�n yarisinin uykuyla ge�mesi disinda, koku ve tat alma duyumun azaldigini farkettim. geniz de sanirim bir degisiklik yok:/
Başa Dön
ornitop Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ornitop Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Aralik-2013 tarihinde 00:57
alerji s�phesi olanlar ilaci uyumadan �nce i�in ben �yle yapiyorum.. 1 g�nde etki etmeyebilir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Aralik-2013 tarihinde 19:16
ornitop eczaciya �zellikle sordum aksam mi i�meliyim diye, sabah i�in dedi. ilaci sabah 10:00 da aldim. �gleden sonra 15:00 da uyku istegi tavana �ikti. 4 saat uyumaktan alamadim kendimi. tek bir kez i�tim onda da deli gibi uyudum. isyerinde kullanamam bunu. sanirim. ama 1 g�nde de etki etmemistir tabiki. ama ka� g�n kullanmak lazim bilmiyorumki.

Diger ilac ise rovamicyne. Bu ilaci okursaniz yorumlardan agiz kokusunu ge�irecegini kestirebilirsiniz.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Aralik-2013 tarihinde 20:44
Effect, emin ol burun ameliyati olmasaydin, mutlaka ameliyat olmak isteyecektin. ��nk� agiz kokusunun nedenlerden biri oldugu meydanda.

Bende de tek tarafli burun tikanikligi var. Hafif bir kemik egriligi ve burun eti b�y�mesi varmis. Hazir bademcikleri aldirmisken, burun etlerini de k���ltmek istedim. Doktor, burun eti b�y�mesine nasonex sprey verdi " Bir ay kullan ise yararsa bosuna burun eti ameliyati olma " dedi. Artik sprey kullanmaktan usandigim i�in, yillardir defalarca kullandigimi s�yledim; " d�zenli sekilde bir ay kullan, faydasini g�r�rsen ameliyat olma" diyor. Ila� ise yaramazsa radyofrekans y�ntemiyle yakacakmis, bu ameliyattan para almayacagini s�yledi. Radyofrekans ameliyatini yaklasik bir yil sonra tekrar olmam gerekebilirmis. O y�zden ila� da israr etti.

KBB b�l�m�nde yapmam gereken ne varsa yapmak istiyorum, ila�tan vs den usandim. Hissetmedigim bir geniz akintisi, postnazal akinti ne varsa hepsi ��z�ls�n, bir daha KBB a gitmek istemiyorum.

rovamicyne, antibiyotik. Bence, daha �nce flagl, nidazol kullanan arkadaslar ayni sonla karsilacaklar. Bir s�re sonra v�cut alisacak ve ise yaramamaya baslayacak. Senin durumun da bu olabilir. Antibiyotik basta ise yaradi, v�cut alisinca etkisini kaybetti.
Başa Dön
rifki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ocak-2014 tarihinde 18:54
arkadaslar ben de bundan yaklasik 6 ay �nce ameliyat oldum. bilindigi �zere ilk 2 ay koku ge�ti ( sanirim ila�lardan dolayi ) . 2 ay ge�tikten sonra tekrar geldi. benim burnumda hem sola dogru deviasyon vardi, hem de sagda konka b�y�mesi vardi ki baya b�y�m�s durumdaydi. yani iki delikten de nefes alamiyordum. tabi ameliyattan �nce saglikli nefes almanin ne demek oldugunu bilmedigin i�in anlamiyorsun. ama ameliyattan sonra fark ediyorsun. nefes alsverisin degisiyor. ben sunu farkettim. ameliyattan sonra dilimde yine pas oluyor ama eskiye nazaran daha az oluyor. koku ge�ti diyemem ama eskiye nazaran daha iyi oldugunu d�s�n�yorum. ve s�yle birsey farkettim ameliyattan �nce yani burnum kapaliyken burnumdan soludugum hava genzime gitmiyordu yani genzinizin hava almasi lazim o da dili islatiyor ! bakin bu �ok �nemli. saglikli nefes aldiginiz zaman genziniz tabiri caizse �s�yor ve diliniz islaniyor.bu da dilinizin kuru ya da sapsari tabakayla kaplanmasini engelliyor. kafami karistiran nokta ise ?
1- ameliyattan �nce ; a�ik havada s�rekli konustugum ya da bagirdigim zaman koku kayboluyordu.
2- fakat ameliyattan sonra durum tersine d�nd�, simdi ise konustugum zaman agzim kuruyor ve koku olusuyor. bunlari sizlerle paylasmak istedim belki benzer durumda olanlar vardir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ocak-2014 tarihinde 22:31
Evet dedikleriniz cok mantikli ama oyle ise deviasyon ameliyatindan sonra nefes alis verisinin de duzelmesiyle beraber dilde ki pas tabakasinin gitmesi ve.kokunun gecmesi gerekmez miydi?? Ama genelde deviasyon ameliyatindan sonra koku gecti diyenler sonra geri geldigini ve gecmesine verilen ilaclarin sebep oldugunu soyluyor. Gerci siz eskisi kadar koku ve pas yok diyorsunuz ama bu yuzde kaclik bir oran?? Bu oran cok cok onemli.
Bir de ben acik hava da kokunun arttigini dusunuyorum konusmasam bile. Misal gun boyu evdeyim gerekli agiz ve dis temizliklerimide yaptim oyle asiri koku olmuyor yani yine rutin koku devam ediyor ama onun ustune cikmiyor. Ama ne zaman disari ciksam koku dayanilmaz bir hal aliyor ve agzimin icinde yavas yavas arttigini hissediyorum.
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2014 tarihinde 20:55
evdede ayni ama evde rahatsiz daha az streslisin disari cikinca devamli aklinda ve strese bagliyorsun ve daha belirginmis gibi geliyor
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2014 tarihinde 20:56
Benim disarda bol oksijenli ortamda azaliyor. (�yle hissediyorum). Kapali, oksijeni az olan ortamda �ok artiyor. Buharli sicak banyo �ok iyi geliyor.

Yani demem o ki, solunum yollarini a�an ve temiz tutan hersey iyi geliyor.
Başa Dön
rifki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ocak-2014 tarihinde 10:16
evian hakli , hepimizin basina gelmistir disariya �ikinca tanidik birisiyle karsilasmaktan bile korkuyoruz. bu birazda psikolojik aklimizda s�rekli o k�t� ihtimal oluyor ��nk�. ama temiz havaya �ikinca solunum daha iyi oluyor. y�zdelik dilime vurmayayim da s�yle a�iklayayim , ben �nceden agzima sakiz atmadan �ikmazdim , ama ameliyattan sonra hi� sakiz �igneme geregi duymuyorum , burnumda olusan tatak bile bazen nefes almani engelliyor bu bile bir sebep aslinda. ben agiz kokusunun tek bir sebebi oldugunu d�s�nm�yorum. mesela farajit hastalarini d�s�n�rsek, kronik faranjit oldugu halde agzi hi� kokmayan bireyler var ama hem faranjit olup hem de burnuyla ilgili (deviasyon , konka , alerjik rinit, genetik yapi ) sorunu olan sahislarin koku problemi oluyor. �ok daginik konustum ama kisaca 6 ay �nce ameliyati oldum . burnum bazen �ok saglikli nefes aliyor bazen tikaniyor anlayamiyorum. bu da sanirim burun tam oturmadigi i�in olabilir. ya da baska bir sorun olabilir.
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ocak-2014 tarihinde 10:31
Bende kismetse 20 g�n sonra deviasyon ve Konka ameliyati olacagim. 18 yasima 3 ay var ge�en sene doktor bana 18 yasinda oldugunda ve gelismeni tamamladiginda sana d�zg�n bir burun veririz demisti babam tanidik vs. Ayarlayacak sizce 3 ay problem olur mu ? �n�mde bildiginiz �zere ygs-lys var ve burun tikanikligi beni engelliyor asil sebebim bu. Tabii yaninda kokunun ge�me �midi ise ayri bir istek doguruyor. Birde benim bademciklerimde sikintili s�rekli tonsil olusuyor acaba doktor bu iki ameliyati ayni anda yapar mi ? Yapsa problem olur mu ? Ya da iyilesme s�rem �ok mu uzar ? Murat hocam yardimci olursaniz sevinirim. Ameliyattan sonra bilgilendirecegim sizi
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ocak-2014 tarihinde 11:28
Burun ve bademcik ameliyati beni de d�s�nd�r�yor. Burun tikali, bogaz ameliyatli ; nefes alma nasil olacak, aksam nasil uyuyacagim , �ks�r�k hapsurma olursa tehlikeli olmayacak mi gibi sorunlar var. Bir de bademcik kanarsa �ok siddetli kaniyormus, acilen hastaneye gitmek gerekiyormus. O y�zden bence en mantikli is iki ameliyati bir arada olmamak. Ama doktor bu konuda ne d�s�n�yor bilmiyorum. Iki ameliyati bir arada yapariz demisti.
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ocak-2014 tarihinde 22:37
hastaneye gittim doktor �ok begenilen �zel bir devlet hastanesinden b�y�k bir maasla �zel bir hastaneye ge�en babamin tanidigi bir doktor. Netten arastirabilirsiniz bilmiyorum reklam oluyormu ama Op.Dr.Erdin� AK diye birisi. Hastaneye gittigimde ameliyat randevu g�n� i�in g�z�n�n i�ine bakarken doktor beni muayene etti ve ekranda b�y�tt� vs burnuma bakti burun etlerin b�y�k ama �ok sorun olacak sekilde degil bunlar soorun yapmaz senin asil sorunun alerjik rinit dedi ve burun i�indeki damlaciklari ve karsidan karsiya ip seklinde sulari g�sterdi akiyor g�r�yorsun degil mi dedi. Evet g�r�yordum ama d�s�nd�g�m alerjik rinitti aklima gelen kesin ��z�m� olmadigiydi ki doktor daha �nceden d�zenli ila� kullandin mi dedi evet 3-4 kez denedik ama olmadi ge�medi dedim doktor alerjik rinit ge�mez, baskilanir dedi yani zamanla azaltabiliriz dedi bana �nce tek olarak DEPOMEDROL bir igne, sadece aksamlari yatmadan �nce bir hap bunuda ismi LEVMONT 5/10 MG ve bir tane de g�nde ikiser sikimlik NASONEX AQUEOUS 140 DOZ nazal sprey verdi.Bunlari kullanacaksin ve bir ay sonra kontrole geleceksin duruma g�re 2.asamaya ge�ecegiz dedi. Sizce bu ila�lari d�zenli kullandigim zaman g�r�l�r bir faydasi olur mu ? su an kullanirken burnumu a�iyor hap ise gece �ok rahatlatiyor ama tabi etkisi ne kadar s�rer o belli degil. Daha �nce basina b�yle birsey gelen varmi acaba ? birde kesin ��z�m yoktur degilmi biraz bilgi verirseniz sevinirim hayirli aksamlar
Başa Dön
esraguclu33 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı esraguclu33 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2015 tarihinde 10:51
ben de burun estetigi d�s�n�yordum

NOT: MESAJDAKI REKLAM SILINMISTIR

Düzenleyen: aydinmur - 27-Temmuz-2015 tarihinde 12:18
Başa Dön
1zincirli_ Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 1zincirli_ Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2015 tarihinde 14:34
Bende ilk burun estetigi yaptirmaya korkuyordum ve benim durumum �ok farkliydi ben burnumdan nefes alamiyordum burun kemigim egriydi. FBM den destek aldim onlar tedavi s�recinde de bana yardimci oldular. Su an artik burnumdan rahat�a nefes alabiliyorum ve 14 sene nasil �ekmisim bu aciyi ger�ekten kendime k�t�l�k yapmisim dedim sonrasinda.

Fbm burun estetigi sayfasina bir bakin isterseniz :)
http://www.fbm.com.tr/burun-estetigi.html

Ge�mis olsun.http://www.fbm.com.tr/burun-estetigi.html
Başa Dön
Efeefe Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Eyl�l-2021 tarihinde 19:53
Aranizda Agiz ve burundan gelen koku icin burun deviyasion ve konka ameliyat olan oldumu? Ve ne sonuc aldiniz?
Başa Dön
Diloy Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Eyl�l-2021 tarihinde 10:44
Ben oldum burun kokum gitti. Deviasyon ve konka ayrica sin�zit. Agiz kokum da yok suan antibiyotik bitince gelir mi bilmiyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Eyl�l-2021 tarihinde 20:29
Diloy ben senin �nceki yazdiklarini okudum.sen 4 ameliyat olmussun.yani burun icin yapicak hepsini.sen bence kesin kurtuldun🙏🙏 bende bu g�nler deviyasion ve konka ameliyati olucam.ben bi ara cok agir grip olmustum ve cok k�t� nezliydim yani burnum 1 hafta gibi komple kapaliydi hic bukadar olmamisti.artik ondan sonra bu koku olustunu d�s�nuyorum.aslinda tek agizkokum vardi ama 2 hafta �nce sinus rinse kit kulaninca galiba cok cekip ve kafami asagi ve yukari dogru yaptimda basim cok k�t� agrimaya baslamisti ve 1 g�n o bas agrisi s�rd�.ve ondan sonra burnumdanda koku gelmeye basladi.ben onu ana bagliyorim.ve sunuda s�ylim benim burnum hep tikaniktir biraz.ama burnum bi an komple acilinca mesela sicak banyo yaparsam ozaman agiz ve nefes kokum gidiyo.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Eyl�l-2021 tarihinde 20:30
Diloy sen yemek yiyince koku artiyomuydu?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Eyl�l-2021 tarihinde 11:11
İlk gönderen: Efeefe Efeefe yazdı:

Diloy ben senin �nceki yazdiklarini okudum.sen 4 ameliyat olmussun.yani burun icin yapicak hepsini.sen bence kesin kurtuldun🙏🙏 bende bu g�nler deviyasion ve konka ameliyati olucam.ben bi ara cok agir grip olmustum ve cok k�t� nezliydim yani burnum 1 hafta gibi komple kapaliydi hic bukadar olmamisti.artik ondan sonra bu koku olustunu d�s�nuyorum.aslinda tek agizkokum vardi ama 2 hafta �nce sinus rinse kit kulaninca galiba cok cekip ve kafami asagi ve yukari dogru yaptimda basim cok k�t� agrimaya baslamisti ve 1 g�n o bas agrisi s�rd�.ve ondan sonra burnumdanda koku gelmeye basladi.ben onu ana bagliyorim.ve sunuda s�ylim benim burnum hep tikaniktir biraz.ama burnum bi an komple acilinca mesela sicak banyo yaparsam ozaman agiz ve nefes kokum gidiyo.

Kiti kullandin burnun tikali oldugu i�in mukuslar �ikamayinca bakteriler iyice yayildi sanirim. Bende en son 3 haftalik grip yasadim asiri artti kokum. Umarim dedigin gibidir kesin kurtulmusumdur. Sabahlari bile o igren� tatla uyanmiyorum artik. Burun ameliyatindan sonra gitti burundaki koku ve sabah kokusu. Flagyl sadece g�n i�indekini ge�irmisti. Suan nefes aldigimda genzime kadar gidiyor hava. Sag taraf hava ge�isi sola g�re y�zde y�z degil ama d�zelir zamanla dedi doktor. Bu aksam 8de flagyl bitiyor bakalim nolacak :(
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Eyl�l-2021 tarihinde 11:12
İlk gönderen: Efeefe Efeefe yazdı:

Diloy sen yemek yiyince koku artiyomuydu?

Kesinlikle artiyordu agzimda igren� tat ve agirlik oluyordu. Genzime yapisip igren� bi koku ve tada d�n�s�yordu sanki yediklerim.
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Eyl�l-2021 tarihinde 13:24
Diloy burun ameliyatindan sonra sabah uyaninca ki o agiz kokun ge�ti dimi dogru mu anladim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Eyl�l-2021 tarihinde 15:32
Evet dogru. Flagyl g�n i�indeki agiz kokumu ge�irmisti ama burun i�indeki ve sabahki agiz kokum burun ve sin�zit ameliyatindan sonra ge�ti
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Eyl�l-2021 tarihinde 15:46
Sin�zit ameliyati nasil bir ameliyat �ok zor diyorlar dogru mu
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2021 tarihinde 12:07
Sin�zit kolay bi ameliyat sadece tamponlarla bi ka� g�n ge�irmek zor. Bir de bademcik ameliyati olduysan ayni anda cinnet cinayet :(
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.