Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

YARDIM

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: YARDIM
    Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 18:27
Arkadaslar benim okulum a�iliyor �niversiteye gidecegim yurtta kalacagim ve odalar 4 kisilik. �ok korkuyorum �ok tedirginim benden rahatsiz olurlar igrenirler rezil olurum diye. Bana ge�i�i ��z�mler verebilir misiniz ne yapabilirim kokuyu onlarin almamasi i�in
Başa Dön
Melike Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melike Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 22:49
benim sana �nerdigim o g�nl�k agaci sakizini dene bak bitkisel sonu�ta ne zarari olabilir bi 10-15 g�n dene fazla abartmadan bende deniyicem onu faranjit, geniz akintisi, bademcik tasina iyi geliyor diyorlar ve mutlaka bi kbb doktoruna git okulun a�ilmadan faranjit tedavisi al yatmadan da dedigim sakizi em bir dene hi� bisey kaybetmezsin
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 23:20
Forumda ��rek otu yagi ile iyilesen bir baslik var.
Genzine damlatiyorsun burundan. Bir yorumda da hindistan cevizi yagi ile karistirip yapin yaziyor
Hem i� hem burna damlat. Hem geniz bosalir hem midedeki mikrova iyi gelebilir.
Kaynamis suyun i�ine limonun kabugunu kes koy biraz da ada�ayi koy.
Demle ve hem i� hem gargara yap.
Bastirir en azindan.
Yatmadan �nce ve uyaninca bir �ay kasigi karanfil tozu yut.toz halde satiliyor.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 02:05
İlk gönderen: SIFAARIYORUM SIFAARIYORUM yazdı:

Forumda ��rek otu yagi ile iyilesen bir baslik var.
Genzine damlatiyorsun burundan. Bir yorumda da hindistan cevizi yagi ile karistirip yapin yaziyor
Hem i� hem burna damlat. Hem geniz bosalir hem midedeki mikrova iyi gelebilir.
Kaynamis suyun i�ine limonun kabugunu kes koy biraz da ada�ayi koy.
Demle ve hem i� hem gargara yap.
Bastirir en azindan.
Yatmadan �nce ve uyaninca bir �ay kasigi karanfil tozu yut.toz halde satiliyor.

kyk yurdunda zor bunlar.

ge�ici ��z�mler, sakiz �ignemek iyi.

su i�mek agizina nemli tutmak

dis fir�alamak

karanfil de iyi �igne arada kahverengi karanfil

leblebi de iyidir, arada at agzina
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 09:48
Ada�ayi aldim iyi geldigini duydum, bug�n g�nl�k sakizi alacagim bulabilirsem, ��rek otu yagi kullandim daha �nce ama bana faydasi olmadi. Naneli sakiz �igniyorum ama sanki o bile kokuyu bastirmiyor gibi hissediyorum. �ok korkuyorum yurtta kalmaktan ama mecburum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 10:37
G�nl�k sakizin buldum aldim ve �ignedim �ignedikten sonra yuttum ise yarayacak gibi duruyor sevdim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melike Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 11:32
Nicksiz �igneme em aci suyu bitene kadar emiceksin o acilik ge�tikten sonra ister at ister yut
Mlk
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 12:26
Sekerli sakiz �igneme kokuyu �ok daha k�t� hale getiriyor.
Cinkolu sakizlar varmis onlari bi dene istersen.
Derse de giriceksin bir de derste sakiz cigneyemezsin.Cinkolu gargara denedin mi
G�nl�k sakizi birakma ger�ekten faydasi olur insaallah d�zenli kullaninca.
Limon kabugu ile �ay da yap o da rahatlatir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 12:28
Sakizi ger�i direk g�nl�k sakiz kullaniyorsun baska seye gerek yok.
Saf c vitamini de almani tavsiye ederim tabi maddi g�c�n yeticekse.
Her seyden biraz denesek bile maddi k�lfet

Sekersiz saf c vitamini var more than marka.
C vitamini yabanci kaynaklarda �ok ge�iyor. Bende deneyecegim insaallah
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 12:56
Hepinize �ok �ok tesekk�r ediyorum hepimiz birbirimiz i�in �abaliyoruz �ok duygulaniyorum :) g�nl�k sakizina devam edecegim sanki agzimdaki k�t� tadi aldi gibi oldu hem de mideye vs her seye �ok faydaliymis. C vitaminini de deneyecegim vitamin takviyesi faydali olabilir benim tirnaklarim ve sa�larim �ok kiriliyor vitamin eksikligim var. Derste sakiz �igneyebilirim ��nk� maske var ya g�rmezler:))
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 13:00
Melike bu g�nl�k sakizini g�nde bika� kez kullanabilir miyim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melike Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 14:08
Sabah ve aksam alabilirsin bi zarari olmaz ama dedigim gibi kullan birde bir hafta 10 g�n dene sonra yaz tekrardan bakalim etki edecek mi
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2021 tarihinde 19:38
Nicksizz4 g�nl�k sakizi kullaniyormusun faydasi varmi
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.