![]() |
Bogazdan gelen nefes kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Melike
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Bogazdan gelen nefes kokusuGönderildi: 22-Eyl�l-2021 tarihinde 23:58 |
|
Aylardir halitosiz yasiyorum yalnizca 1 hafta �nce antibiyotik kullandigim zamanda koku ge�misti antibiyotik bitti koku eskiye nazaran daha iyi gibi ama hala koku var (Biteral antibiyotigin adi) ve kokunun bogazimdan geldigine %90 eminim �rnegin su i�erken igren� bir tat ve koku geliyor ama yutkunurken yok daha sonra �ok g�ld�g�m zaman bogazim hareket ettiginde ara sira koku geliyor her g�ld�g�mde degil agzim �ok kapali kalirsa(konusmazsam) koku artiyor burnumdan nefes alip agzim kapali bir sekilde dilimi katlayip bogazimdan nefes verdigimde de koku duyuyorum(evet o hareket nasil oluyor diyiceksiniz ama oluyor iste 😂😂) sizce koku sebebi nedir? Koku ya dil k�k�nden yada bogazdan geliyor g�z�ken kisimda olmadigina eminim tahminim ya bademcik ya dil k�k� baya gerisinde ��nk� g�z�kmeyen bi yerde yada bogazimda bisey var
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Eyl�l-2021 tarihinde 12:05 |
|
Dil k�k� yutak o kisimlara bi bakteri yerlesiyor benim de ayniydi agzim kapali konusmadigimda uzun s�re asiri kokardi �ks�rsem fena koku yayilirdi. O bakteri v�cudunda bi yerde yerlesmis neredeyse kaynagi onu bulman lazim. Ben septum deviasyonu konka sin�zit ve bademcik ameliyati oldum ge�ti. Sin�s tomografisi �ektir burnuna baktir.
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Eyl�l-2021 tarihinde 12:59 |
|
Sin�s tomografisinde sin�zite mi bakiliyor bir de devlet hastanesinde yapiyorlar mi
|
|
|
Mlk
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Eyl�l-2021 tarihinde 13:54 |
|
Yaparlar. Sin�zit agrilarim ve burun tikanikligim var de septum deviasyonu varsa ameliyat olmak istiyorum de.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |