Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Farenjit

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ugur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Farenjit
    Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 23:35
Dostlar aranizda kronik farenjit tanisi konan ve tedaviyle iyilesebilen var mi?
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 23:58
Bana murat hoca bu taniyi koydu ama kesin bi ila� tedavisi yokmus sebep olan etkenleri ortadan kaldirmak lazimmis. Kbb doktorlari baktiginda bu herkeste oluyor ila� kullanmani gerektiren bi durum ya da koku yapacak bi sebep yok dediler
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 00:09
Merhaba
Benim de en son faranjit tanisi kondu.
Benim bogazimda tahris olmus gibi kirmizi g�r�nt� var, yemek yiyince falan sesim kisiliyor.
Mide rahatsizligi vardi bogaza ka�an asit sebep oldu sanirim.
Bir de asiri stres.
Bogaz enfeksiyonlari da tekrar ettik�e iyilesmiyor.
Hem mide hem bogaz enfeksiyonlari birlikte tedavi gerekiyor yani benim

Tedavi basladim ama inan ne yaptigimi bende bilmiyorum deniyorum s�rekli
Başa Dön
Ugur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ugur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 20:53
İlk gönderen: nicksizz4 nicksizz4 yazdı:

Bana murat hoca bu taniyi koydu ama kesin bi ila� tedavisi yokmus sebep olan etkenleri ortadan kaldirmak lazimmis. Kbb doktorlari baktiginda bu herkeste oluyor ila� kullanmani gerektiren bi durum ya da koku yapacak bi sebep yok dediler

Bana da murat hoca bu taniyi koydu ama kesin bi ��z�m� yok bu hastaligin ne yapacagim hi� bilmiyorum
Başa Dön
Ugur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ugur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 20:55
İlk gönderen: nicksizz4 nicksizz4 yazdı:

Madem ki doktorlar koku yapmaz demis peki neden murat hoca bize bu taniyi koydu ki?
Başa Dön
I feel it comin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı I feel it comin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 21:38
Merhaba
Bana da bu tani kondu gittigim bir�ok dr tarafindan uzun s�redir arastiriyorum bu hastaligi ve birka� seyin sebep oldugunu okudum; 1- alerjik bir farenks (yutak), 2- burun problemleri sebebi ile bogaza akinti gibi sebepleri oldugunu hem okudum hem de kendimden biliyorum. Bogazi ekstra iyi tutmak gerek ancak benim pek yapmayi basardigim bisi degil. Alerjim oldugu i�in deloday, burun tikanikligim i�inse otrivine ve burundaki �demi, iltihabi aldigi i�inde rinoclenil kullaniyorum faydasini da g�r�yorum.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.