Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Arkadaslar çözdüm.. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasim-2021 Saat 20:10
http://Ecballium.com bu siteye göz atabilirsin. Ya kokuyorum diye ters hareket laf söz yapmiyor. Saat basi soruyorum kaç suan koku seviyesi diye. Bugün dedi psikolojim bozuldu artik burnumda hissediyorum hep o kokuyu 😔
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 114
Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasim-2021 Saat 20:13
Sordukca hatirlar aslinda alisinca rahatsiz olmaz aynen evdekiler gibi. Sende üstüne düsme tedavine bak.
Siteye bakiyorum
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasim-2021 Saat 21:12
Gerçekten biz kendimizden bikmisken karsimizdakileri de istemeden biktiriyoruz önceden kardesime sorardim bikti benden simdi kendi kendimle basbasayim umarim çaresini buluruz artik çok yoruldum ve iyi degilim diloyum durumu bana biraz olsun umut veriyo biz bikmis haldeyken bize bir enerji verdi yeni birseyler önererek takipteyim
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 110
Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasim-2021 Saat 21:27
Diloy azmine hayran kaldim benim hakkimda söylediklerin dogru. Son 1 haftadir ne yapacagimi sasirdim elimde bisey kalmadi çünkü. En basa döndüm sanki. 21yy da bana göre basit bir sorunun bizi bu kadar ugrastirmasi çogu doktorun bilgi becerisi olmamasi bizi kendi arayis içine girmemizi sagliyor. Allah herkesin yardimci olsun.
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasim-2021 Saat 23:43
Az önce burnuma damla damlatip sumkurdum. Kötü kokulu sümük çikti afedersiniz.
Bu herkesin böyle mi
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2021 Saat 00:54
Evet Sifaariyorum bende de iyilestigimi sandigim dönem tekrar grip olunca kocaman igrenç kokulu bir sey çikmisti.
Bizim sorunumuz ölü hücreler. Ne yaparsak yapalim o hücrelere sinüs iltihabi temas ettigi anda bakteriler harekete geçecek kokucaz yine. Çünkü o hücreler öldü geri dönüsü yok. Burun ameliyati olup 1-2 ay sonra kokusu gelen var, niye? sinüsler doluyor ölü hücrelerin hava almasini engelliyor. Sinüs yapilarimiz sikintili her gripte doluyor. Zaten iyilesmedigimi tekrar grip olunca anladim çünkü grip demek sinüslerin dolmasi mukusun artmasi demek.
1 hafta üzerinde durulup çözülen bu sorunu 40 yillik hekimler ptofesörler bilmiyor olamaz. Kapital sistemin çarklari saglik sisteminde de dönüyor bi insan kronik sinüzitse bunun altinda yatan bi neden olmali ama bunu tespit etmek yerine daya antibiyotigi gitsin. Hasta hastaneye bagimli olsun her sinüzit ataklarinda hastane kazansin yaz antibiyotigi ilaç sektörü kazansin piyasa dönsün..
Ölü hücreleri çikartmanin bir yolu olmali illaki, sorucam yarin dra. Ama bu drlar bazen o kadar ukalaki en ufak fikir belirtsen sen kimsin ki der gibi azarliyor.
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2021 Saat 06:12
Bende senin gibi gide gele Gide gele çokça yasadim.. hocam diyordum bana hepiniz ayni ilacin farkli markasini yazip gönderiyorsunuz hiçbir ise yaramiyor bu ilaçlar. Yok bu çok iyi, seninki psikolojik hiçbir seyin yok diyen de oldu dalga geçer gibi.
Piyasadan kaldirilmis, böbrekleri iflas ettiren bir ilaci yazip bu iyi geliyor olabilir bulabilirsen bul diyen de oldu ki ben yeterki iyi olayim kafasindaydim baya da aradim maalesef düsünsene halimi baska hastaliklara davetiye.. Ayni zamanda yogun mide koruyucu kullandigim dönemde bütün vitamin degerlerim düstü yasayan ölü oldum sürekli uyku hali ve bas dönmesi.. Otobüste bayilma, agir bas agrisi krizleri,siddetli mide agrisi yani olan zaten canimi acitiyordu bir de yan etkileriyle birlikte daha çok yoruldum.
Ben gidilmesi ve denenmesi gereken her ilaç tedavisini denedim ve sonuç sifir, güçsüz bir bünye, kalan yan etkiler, kazanan ilaç firmalari oldu.
Hani yani o kadar çareniz varsa neden hiçbir hasta iyilesmiyor. Elbette ki doktorlarimizdan Allah razi olsun basimiz sikisinca ilk orda buluyoruz kendimizi ama tedaviler sebebi ortadan kaldirmiyor, semptomlari bastiriyor..
Sinüzit ve bogaz enfeksiyonlari için ne kadar ilaç kullandim hani nerde tedavi.
Ya da gerçekten tedavi bir yeri onarmaya çalisirken bircok yeri harap etmek mi oluyor.
Iyi gelse amenna kullanicam da dedigim gibi yillarca kullandim.
Simdi on yil ilaç kullanip fayda görmeyip zarar görüyorsam ben mi suçluyum.
Doktorlara yalvariyordum artik nolur yardim edin herkes ayni seyi yazip yolluyor diyordum yüzüme bile bakmiyorlardi.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2021 Saat 10:08
Diloy senin sayende bende profesör bir kbb ye gitme karari aldim. Iyiki bu sitedesin gerçekten bilgilerin ve tecrübelerinle. Erkek arkadasinla durumu paylasmissin, ben de çok kararsizim paylasmali miyim. Beni gerçekten seviyor ve bana sürekli mis kokulum bebek gibi kokuyorsun diyor. Ama yaninda hala maskeli duruyorum ve soruyor neden diye. Lütfen bunu sonra anlaticam sana psikolojik olarak bi sikinti içindeyim dedim ve anlayisla karsiladi. Istedigin doktora götürürüm semi bi problemin varsa diyor. Diloy ne yapmaliyim sence, paylasmali miyim çok çekiniyorum ama o da hakli yaninda basbasa sürekli maske ile duran bi insan var. Yanlis düsünebilir. Acaba ben onu öpmeyim diye mi maskesini çikarmiyor bile diyebilir aklindan.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2021 Saat 10:40
Nicksizz4 bu psikolojiyle tek basina mücadele etme anlat ve rahatla. Senin sorunun belki de sadece faranjit kaynaklidir. En azindan bunu anlarsin. Otur detaylica konus ne zamanlar koku aldin neye benziyordu ne yogunluktaydi vs agzindan mi geliyordu sadece yoksa konusmazken de burnundan mi? Faranjitse çözümü inan daha kolay, yillarca sinüzitimi faranjitimi umursamadim ve bu bana büyük bir bedel ödettiriyor. Sen de geç kalmis olmazsin belki bizden farklidir durumun. Lütfen gelismeleri yaz.

Sifaariyorum bilmiyorum kaç yildir ugrasiyorsun ama 4 ayda canimdan bezdim. Önceki faranjit kaynakli agiz kokum ne kadar da kolaymis bu durumun yaninda. Keske zamaninda bulsaydim bu forumu bu kadar dönülmesi zor bi noktada farkina varmasaydim. Bi ton test istedi bu profesör bu sinüzit yapisal kaynakli oldugu kadar yediklerimizle vs de alakali olabiliyormus. Immün testlerde istedi. Sadece muayene 1500 tl tuttu bu testler bir o kadar daha tutacak. Ameliyat 30 bin civari tutar diye düsünüyorum belki daha fazla. Çalisamiyorum bu halde erkek arkadasimin evine kapandim oglumu bile görmeye gidemiyorum benden igrenmesin diye. Maddi olarak tikandim tefeci fikrini düsünüyorum ameliyat parasi için.. Psikolojim bitik bu 4 ayda farkinda olmadan o kadar çok rezil olmusum ki o anlar gitmiyor gözümün önünden..
Dra aklimdaki sorulari sorucam umarim tatmin edici cevaplar verir..
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2021 Saat 12:15
Dr özel bir hastanede mi, devlet hastanesinde ücret alinmaz dimi
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2021 Saat 21:07
Diloy bugün koku durumu nasildi akinti devam ediyormu
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2021 Saat 00:22
En fazla 3 seviyelerinde ama her zaman var. Bugün sinir krizi geçirdim telefonu patlattim yere cami falan gitti zor yaziyorum. Prof drun istedigi testler 2.5 falan yaptiramadim.
Sonra oturdum düsündüm. 2 ay önce sinüzit ameliyati oldugumda 2 hafta sonra dra kontrole gitmistim ama yokmus baska hastanede baska bi dra gittim kamerayla muayene etti senin sinüslerine dokunulmamis dolu dedi sok oldum dedim herhalde diger dru boklamak için söylüyor üstünde durmadim ama dogruydu aslinda. Ameliyattan sonra 2 hafta içinde sinüslerim nasil dolabilir? Alerji kesinlikle
12 yasinda sinüzit olup geniz akintisi basladigi zamanlari düsündüm ellerim hatir hutur kasiniyordu asiri kurumustu vücudum o zamanlardan beri hep çok kurudur kronik yorgunlugum bagirsak düzensizligim hep o zamanlar basladi. Bir seye alerjim var ama neye? Hepimizin öyle. Evde yok o alerji yapan sey ama disarida var hepimiz disarida çok daha fazla tepki aliyoruz. Iyilestigimi sandigimda erkek arkadasim yok koku dedigi zamanlari düsünüyorum sonra sosyal tepki aldigim anlari. Parfüm benim basimi agritir o yüzden benim yanimda parfüm kullanmaz acaba diyorum parfüme mi alerjim var? Parfüm kokusu burnuma girince sinüslerim doluyor o ölü hücreleri havasiz birakiyor kokutuyor o alerji kayboldugunda sinüsler açiliyor koku gidiyor. Peki suan onun yaninda da artik kokmamin sebebi ne o zaman? Çünkü tekrar hasta oldum ve sinüslerim fazlaca doldu bosalamiyor bilmiyorum bu teorime deneyimlerinizle eklemeler yapin lütfen
Yani yanlis anlamayin biz alerjiden kokuyoruz demiyorum. Demek istedigim su sinüs bölgesinde bir yerde ölü hücreler var bizde onlar sinüzit olunca kokutuyor bizi bizim sinüslerimiz her zaman bos olmaliki kokmayalim. Ama bizde bi sikinti var kronik sinüzit! bunun basit bi alerji kaynakli oldugunu sanmiyorum daha komplike bi alerji ama ne? Suan gitsem sinüzit ameliyati olsam da alerjinin kaynagini bulmayinca yine aninda dolacak ve o ölü hücreler kokutucak beni prof dr da bunu bildigi için benden bi alerji testi istedi ama siradan hastanelerin yaptigi gibi degil özel bi yerden daha kapsamli pahali bir sey istedi hatta dedi o cilde sürülüp yapilan alerji testleri bos falan dedi.
Suan tekrar aci kavun yaptim. Pazartesi dedigi alerji testini yapicam umarim neye alerjim oldugunu bulurum sonra sinüzit ameliyati olmayi düsünüyorum daha uygun fiyata özel bir hastanede sonra sinüslerimin dolmamasi için 40 takla atmaliyim..
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2021 Saat 01:02
Sinüsler neden dolar?
Sinüslerin buruna açildigi kanallar tikanir. Tikanan kanallar, sinüslerin ürettigi salgilarin, sinüs içine hapsolmasina neden olur. Sinüsün içi kendi ürettigi salgilarla dolar.
Biz stres yapinca sinüs kanallarimiz tikaniyor olabilir mi? Evde stres yapmiyoruz yok diyorlar disarida stres yapiyoruz var diyolar. Bu forumdan arkadasla istanbulda bulustuk yok dedi yaninda stresli degildim asla bu konuyu konusabilecegim biriyle olmak çok rahatti ama yolda istanbula giderken arabada farkli 2 kisi daha vardi ve annemin burnunu tuttugu zamani hatirliyorum yolda stresliydim yani. Erkek arkadasim yok diyor çünkü yaninda stresli degilim. Peki simdi niye var sürekli? çünkü hasta oldum sinüsler baya doldu açilmasi lazim stresi birakmam lazim ama hayatimin en berbat dönemindeyim stresimin boyutunu düsünün. Sizde de ayni mi stres aninda direk terlerim vücudum titrer yanaklarim kizarir yüzümü ates basar belki de ayni anda sinüs kanallarim tikaniyor?
Bugün antidepresana baslamistim zaten bakalim neler olacak.

Ve sunu belirtiyim ne zaman içkiden kafam güzelken keyifli mutlu bi sekilde hiç tepki almadim bütün bunlar tesadüf degil..

O yüzden insanlar antidepresanla iyilesiyor anladimmmmmm. Kronik sinüzit de bu yüzden sürekli stres içindeyiz. Sahsen ben kendimi bildim bileli takintili kendimi hep eksik gören bi insandim sürekli her streste sinüsler tikaniyorsa bu kronik sinüzit için yeterli bi sebep. Lütfen deneyimlerinizi yazin dogru yolda ilerleyelim.
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2021 Saat 07:13
Merhaba Diloy.
Benim de gözlemledigim kadariyla bazi gidalara alerjim var onlari yiyince burnum ve bogazim doluyor ve koku kesinlikle artiyor çünkü tikaniyorum
Süt ürünleri, bulgur, pirinç,seker içeren meyve bunlari yiyince otomatik koku artiyor ve gerçekten nefes alamiyorum, dilimdeki pas artiyor. Ortam olarak da parfüm Z deterjan kokusu hatta yogun sampuan kokusu olunca o da beni tikiyor.. Tikaninca otomatik koku hop tavan.
Sinusleri ve bogazdaki balgami bosaltinca rahatliyor ama dedigim gibi bu gidalari yiyince iltihap yapiyor bende.
Bu sebeple yiyebilecegim seyler kisitli.
Bir de mide bagirsak problemlerim oldugunu söylemistim.
Kabizlik olursa artiyor.
Yemegi dozunda yemem lazim, çok yersem koku artiyor.
Gluteninve sekerin (dogal seker de olsa) kokuda nasil bir etkisi var bilmiyorum ama bana böyle etki ediyor. Ayni sekilde nohutta öyle yani ne yapayim bilmiyorum. Bu yiyecekler alerji yapiyor ne kadar ilaç kullansam da yiyince tekrar ediyor. Zor bir durum Allah yardim etsin yaa.. Ben en son stresten çok siddetli rahatsizlandim, aglama krizine girdim. Sekerim yüksekmis. Sekerim de varmis bunynla birlikte. OMEGA 3 ve ginkgo biloba kullanmaliymisim stres kaynakli oldugu için birçok sey.. Onu deneyemedim daha
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2021 Saat 09:07
Ömür boyu antidepresan kullanmaya da raziyim ya çünkü artik bu hastalik yüzünden ihtiyacimiz var hale geldik. Antidepresan nasil etki etti kokuya diloy bir degisiklik varmi birde reçetesiz aliniyor mu senin kullandigin
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2021 Saat 10:04
Sifaariyorum dediklerine katiliyorum ne kadar mide siserse burun bogaz vs doluyor kolu artiyor. Bi kaç defa yasadim midem çok sistiginde burun etmin sisip tikanmasini. Seker oldugu nasil anlasilir benim de bi test yaptirmam lazim çünkü bu durum diabetik sebeplerle de olabiliyormus. Yarin su pahali alerji testini yaptirayim bakalim ne çikacak.

Melina antidepresanlar 2-3 hafta düzenli kullanimda etki ediyormus o yüzden suan bir sey diyemiyorum.

http://www.kbb-forum.net/journal/text.php?lang=tr&id=201

Su siteye bakarmisiniz bi hastanin burnundan ameliyatla çikarilan nevrotik dokulari gösteren foto var o fotoda en üst soldaki büyük parçaya benzeyen bir sey çikmisti burnumdan sizin de çikti mi hiç?
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2021 Saat 10:27
http://kbb-forum.net/journal/text.php?lang=tr&id=131

Sanirim bizde fungal sinüzit var 😥 ölümcül bile olabiliyormus..
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2021 Saat 10:48
Siteye baktim da sadece yazi var, dedigin görüntüyu bulamadim.
Ihtimaller üzerinden gidilmez kesin teshis lazim. Benim dedigim gibi yedigim bazi seyler burnumu direk tikiyor ve koku yapiyor.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2021 Saat 10:50
Mantarlar firsatçi enfeksiyonlardir. Burun ve sinüs mantarlari içinde zararsiz olan (mantar topu) tipinden öldürücü olana (mukor) kadar degisen 4 tip mevcuttur Erken görülen klinik bulgular açiklanamayan ates, hafif koyu burun akintisi ve yüzde hassasiyettir. Sinüs filminde bulgular ancak hastalik ilerledigi zaman ortaya çiktigindan hekimi yaniltabilir. Muayenede burun içinden alinan örneklerden kültür yapilmalidir. Öldrücü tip mantar enfeksiyonu çok hizli ilerler. Dokuda nekroz adi verilen ölü sahalar yaratir.
Ölü saha demek koku demek iste bir kaçimizin burnundan çikan kokulu parçalar..

Prof dr direk anladi sorunu o yüzden burundan sürüntü istedi alerji testi istedi direk alerjik fungal sinüzit demedi çünkü teshisi ögrenince daha ucuza tedavimi baska yerde olurum diye.
Ameliyat oldugum dra sitedeki fotoyu gönderdim "burnumdan çikan bunun aynisi prof dr ölü dokularin koku yaptigini söyledi yardimci olun nolur" diye mesaj attim yarin gel randevun olmasa da 9da gel dedi. Sanirim bulduk yaa bu iste ve ciddi bir sey ki dr da hemen gel dedi. Yarin ne olup bitti yazicam mutlaka.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2021 Saat 10:53
Orjinalini yazan: SIFAARIYORUM

Siteye baktim da sadece yazi var, dedigin görüntüyu bulamadim.
Ihtimaller üzerinden gidilmez kesin teshis lazim. Benim dedigim gibi yedigim bazi seyler burnumu direk tikiyor ve koku yapiyor.

2 tane link koydum ilkine bak.
Ihtimaller üzerinden gidip teshis koydurucaz baska sansimiz yok bütün semptomlari drlara anlatiyofuz bir ise yaramiyor tek yaptiklari antibiyotik dayamak ama bu prof dr anladi kesin..
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2021 Saat 12:10
Anladim.
Evet haklisin kesinlikle iyi ilgilenmeleri lazim.
Yarin bakalim ne dicek doktorun.
Ilaç verip göndermesin de
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2021 Saat 00:50
Ben sevgilime anlattim bana okadar destek oldu ki Allah razi olsun ondan. Ben hiç almadim dedi bugün yanina gittim maskemi takmama izin vermedi ve hiç almiyorum gerçekten dedi bisürü öptü kokladi vs. Psikolojik olarak cok rahatladim iyiki anlatmisim beraber tedavi seçenekleri deneyecegiz
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2021 Saat 01:22
Iyi bir arkadas secmissin bu noktada çok sanslisin masaalah 😊
Psikolojik olarak tedavide iyi yöne dogru gider Insallah.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2021 Saat 13:35
Çok sevindim nicksizz4. Umarim sonu benim gibi olmaz. Bana da erkek arkadasim yok diyordu ama baskalarindan sosyal tepki aliyordum sonra bi an geldi asiri stresli bir dönem ve tekrar grip oldum artik o da almaya basladi kokuyu umarim sen benim gibi degilsindir gerçekten yoktur.

Dra gittim ilaç verdi. Çok sasirdiniz dimi :D 1 hafta kullan sinüsler bosalmazsa bakariz dedi. Sanirim ben de pes ediyorum beynim patatese döndü. Stresten beslenip kokutan bakteri.. Bilim kurgu filmi gibi ama gerçek..
Su da var bende sigara alerjisi var sigarali ortamda kokum direk yayiliyor.

Antidepresanda 3.günüm bakalim son umudum bu..
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2021 Saat 16:45
Bu durum insanlarin koku alma esiklerine de bagli olabilir
Yani kokuya hassas insanlar benden koku aliyor ve belli oluyor açikça da.
Ama bazen almiyorlar gibi saniyorsun.
Mekan çok kapaliysa belki koku daha rahat yayiliyor ya da stresliyken veya usutup vücutta iltihap artinca.
Bakalim ne olucak
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2021 Saat 19:29
Diloy ben de sinüzit yok gittigim bütün kbb dr larinin hem fikir oldugu tek konu. Farkli zamanlarda çektirdigim tomografilerden çikardiklari sonuç bu. Zaten herhangi bir sinüzit belirtisi de hissetmiyorum ancak ortak sikayetler var. SIFAARIYORUM seninle benzer sikayetlerimiz var bende de bazen oluyor ki konusmak bile zor geliyor kuruluktan ve buna tabi bogazda yanma ve birsey takilmis hissi de eslik ediyor. Sigara, parfüm vb bi sürü seye bogaz ve burnum asiri tepki veriyor burnum kapaniyor neredeyse. Bogazim kizarip, sistigini ve asiri mukus salgiladigini düsünüyorum. Çünkü konustugum bir yakinim dr bogazimin hassas olabilecegini birçok seyi zararli algiladigini ve buna reaksiyon vererek salgi(mukus) artisi yaptigini, kizarabilecegini söyledi. Yani diyecegim bildigim tek kesin sey sinüzitim yok. Alerji ve burunda yamukluk var. Her zaman yaziyorum biliyorum ama bende durumu biraz daha kontrol altinda tutmami sagliyor rinoclenil, otrivine, deloday.
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2021 Saat 20:43
Konu alerjiyse ömür boyu bunlara dikkat etmemiz gerekir.
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2021 Saat 20:54
Alerji hakkinda bilgi almak isteyenler olursa; https://alerjidoktoru.org/
Immünoterapi diye alerjene karsi vücudun reaksiyonunu azaltmak ve bitirmek için asilama yapiliyor belli periyotlarla.
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2021 Saat 22:00
Alerjisi olup tedavi gören arkadaslarim var ömür boyu tedavi böyle bitirici seylere her doktor ayni bakmiyor.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2021 Saat 02:02
I feel it comin sende sinüzit yok anladigim kadariyla. Peki flagyl ise yariyor mu?

Benim yine kafamda bazi ampuller yandi dogruysa bu bakteri kaynakli iyilesmeyen kimse kalmayacak.
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2021 Saat 08:36
Diloy peki neymis bu 😊
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2021 Saat 09:07
Haber bekleyin benden dönüsüm muhtesem olacak :D
Ya da yine fos çikicak :/
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2021 Saat 09:56
Oksijensiz ortamda koku artiyor dedik ya hani oksijenli su bu sebeple mi ise yariyor acaba... Ama sürekli kullanim da Murat hoca tavsiye etmiyor
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2021 Saat 10:25
Diloy flagyl kullanmadim ama baska bir antibiyotik olan ciprasid kullandim 3. günden sonra yine agiz kokusu yasadim. Bütün antibiyotikler bende böyle bi etki yapiyor.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2021 Saat 14:23
Diloy'u bu siteden bilim adami olarak çikartacagiz 😄
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2021 Saat 14:53
Valla sorma nicksizz4 bu dert ve tip dünyasi malesef buna zorluyor
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2021 Saat 21:24
Diloy naptin ne kesfettin yada ne üzerinde çalisiyorsun aklina ne geldi biraz bilgi verebilirmisin
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2021 Saat 22:02
Croxilex bid - sabah/aksam 1
Albitrol - sabah/aksam 1
Zyrtec - aksam 1 (uyku yapar yatmadan iç)
Actifed - sabah/aksam 1
Hepsi tok

Kokumu sifirladi bu kombinasyon ama ameliyat olmam lazim birakinca gelecek yine. Deviasyon yine var ve sag etmoid sinüs tamamen tikali frontal sinüse de hava gitmiyor o kisimlarda bu bakteri büyük ihtimal. Alerji konusunda deneyimli bi kbbci buldum yarin ona gidicem. Bu sefer geniz etimi de aldirmayi düsünüyorum o da kronik sinüzitin sebebi olabiliyormus.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasim-2021 Saat 12:35
Bu aksam ameliyat oluyorum dua edin..
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasim-2021 Saat 13:15
Diloy ne ameliyati olacaksin. Geniz eti mi geniz eti yetiskinlerde pek problem yaratmiyor diye biliyorum daha çok çocuklarda tikama yapiyor hem kbb dr muayenede net görebilir g. etinde problem olup olmadigini dr söylemediyse israr etme bence ameliyatta. Yine de senin kararin insallah iyilesirsin ameliyat sonrasi.
IP
<< Önceki Sayfa   3 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu