|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Aralik-2021 Saat 20:26 |
Arkadaslar merhaba gittigim doktorlardan biri sjogren sendromundan bahsetmisti. Benim sikayetlerim arasinda siddetli agiz kurulugu göz kurulugu, vücut kurulugu filan var doktor sjogren sendromu olabilir agizdaki kurulukta bakteri ve mantar olusumunu baslatabilir ve kötü nefes kokusu olusabilir demisti. Ben çok ihtimal vermemistim ama forumda benimlr benzer sikayeti olan varmidir
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
![]() ![]() ![]() |
Ewt ewt bende bademciklerimi aldirinca birden agiz burun ve goz kurulugu basladi bademcik alnmadn once gayet saglikliydm
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
![]() ![]() ![]() |
Ve kurulukla birlikte kokuda artti tavan yapti
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 395 |
![]() ![]() ![]() |
Söyle bir yazi var; tikla Son paragrafinda diyor ki, Mutlaka Dikkat edin! - Sodyum lauryl sulfat içeren dis macunlari - Alkol içeren agiz gargaralari - Sekerli yapiskan gidalar, seker ve sekerli sakizlar - Baharatli, asitli gidalar - Alkol ve karbonatli içkiler - Kafeinli içecekler - Tütün kullanimi - Tarçin ve limon aromali ciklet ve sekerler agiz kurulugu semptomlarini artirir. |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Bunlarin hiçbirini yiyip icmesemde hep kurubende
|
|
![]() |
|
Selen123
![]() ![]() ![]() |
Melina tukuruk bezine baktrdnmi ordada tas olabiliomus bu kucuk taslar tikiomus mideye nasi endoskopi yapiolar onada oyle bakio dr lar netten arastr
|
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Selen hiç baktirmadim tesekkür ederim hemen arastiriyorum
|
|
![]() |
|
Selen123
![]() ![]() ![]() |
Rica ederm siadelonskopi yontemin adi ben ilerde yaptrmayi dusunuorm
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |