![]() |
Eksi tat ve koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
savas
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Eksi tat ve kokuGönderildi: 24-Mayis-2014 tarihinde 21:02 |
|
Iyi geceler arkadaslar ben 18 yasindayim ve yaksalik 5 6 yildir agiz kokum var ya da vardi. Son birka� aydir bu koku yok sanki evde ya da disarda ailemden birine sordugumda hayir koku yok cevabini aliyorum �nceden sabah kalktigim zaman ve g�n i�inde oluyordu hatta yemekten sonra bile �zel bi temizlik seyi yapmadim normal olarak fir�aladim dislerimi falan son aylarda yok diyorlar fakat soguk havalarda ortaya �iktigini biliyorum ��nk� birka� defa soguk havada yolda giderken arkadasim dayanamayip agzin kokuyo demisti bu �ok �z�c� bi durum sanki kafam �s�y�nce bi sey oluyor ve koku olusuyor bu durum hakkinda bilgisi olan varsa l�tfen yazsin umarim hepimiz tam olarak kurtuluruz bu illetten
|
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Durum: Çevrimdışı Puan: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Haziran-2014 tarihinde 18:51 |
|
soguk havalarda olmasinin sebebi sin�zitten kaynaklaniyo olabilir
|
|
![]() |
|
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Aralik-2021 tarihinde 16:00 |
|
Dostlar Gargaralar yarim saaten fazla hos bir nefes sagliyor ise bu tip1 den ki kaynaklaniyor. Alerjik rinit tanisiyim fakat iltihapsiz bir akinti cok yakin bir dostumunda akintisi var + kardesimde agizlari kokar ama nadirdir . 10 kisiden 7 sinin alerjik riniti vardir ama hepsi kokmuyor. Kaynak agiz mi? Su gargaralarin sagladigi 30dklik nefes ne anlama geliyor tip1 ile iliskili olabilir mi hekimler ��r�k dis koku yapmaz diyor fircala gecer ama ya �yle degilse. Tecr�beli birileri varsa yardimci olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 21:13 |
|
�ncelikle hepinize merhaba bu illetten kurtulamadim tekrar konu a�mak istedim yemek yedikten hemen sonra daha agzimdaki lokmayi yutuyorum 10 saniye sonra agzima sanki limon sikmis gibi epeksi oluyor ve eksi kokmaya basliyor sabah uyandigimda biseyler atistirmasam o koku asla ge�miyor ve iki kat daha agir kokuyor a� oldugumda ger�i bisey yiyince de eksi tatla koku geliyor dilimi damagima yapistirip �yle nefes alip verdigimde degisik bi sekilde burnumdan koku gelmiyor ama dilimi damagimdan �ektigim an burnumdan da koku gelmeye basliyor ne yapacagimi sasirdim ayni durumda olan var mi?
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 21:14 |
|
Bu arada eklemeyi unuttum t�k�r�k kokumda var
|
|
![]() |
|
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 21:44 |
Y�ksek ihtimalle refl�n�z vardir. Mide asisini artiran yiyeceklerden uzak durun 1 hafta diyet yapin. Gecerse hayirli olsun. |
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 23:31 |
|
Evet refl�m var mide ila�lari da kullandim ama kokum ge�medi ila�lar sayesinde sadece eksi tatta azalma oldu malesef koku da hi�bir degiskenlik olmadi :(
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 23:52 |
|
Bademcik tasi, bademcik tasi, bademcik tasi...
L�tfen �zerinde durun bunun. Bende yok g�z�km�yor demeyin, bende de g�z�km�yordu. Kulak ��p� pamugu veya yumusak biseyle incitmeden dokunun bademciklerinize �ikacaktir ortaya. Ilk baslarda mide bulandirici ve �g�rt�yor ama alisiyorsunuz bika� kez deneyince Bende de vardi bu yogun eksi tat, bademcik ameliyati sonrasi ge�ti bu. Koku tam ge�mese de azaldi. Bademcik tasi tek sebep olmasa da b�y�k bir sebep |
|
![]() |
|
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 00:06 |
Hocam bu burun endoskopisinde fln g�z�kmez mi? |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 04:06 |
|
Bademcik tasinda bir �eliski var. Acaba kokuya sebep olan sey bademcik tasi mi yoksa kokuya sebep olan bakterilerin o tasi da sarip onu da kokutmasi mi?
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 09:09 |
|
Bademcik tasi basli basina bi koku kaynagi. Etrafini bakteri sarmasa bile kokar. Ben bademcik tasini elime aldigimda �yle bir kokuyordu ki size anlatamam ben ger�ekten agzimda b�yle bi seyle mi yasiyorum dedim. Igren� keskin mide bulandirici bi koku ger�ekten b�y�k abdest bile daha hafif kokuyor ya lanet bi koku hala aklima geldik�e midem bulanir.
Burun endoskopisinde cikmaz. Dedigim gibi �ok basit bi yol ile kulak ��p�n�n pamuk kismini hafif�e bastirinca pit pit �ikiyorlar benn de kendimde �ikinca asiri sasirmistim ��nk� bademcigim �ok saglikliydi. Eksi tat, yutkunurken ekli tat, s�rekli aginda diski tadi ve kokusu varsa bundan s�phelenmelisin |
|
![]() |
|
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 11:35 |
Kulak copunu oraya kadar nasil g�t�rebildin miden bulanmadi mi? |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 15:07 |
|
Bulandi baya bika� kez denemeden sonra alistim
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 15:42 |
|
Benim bademcik cebim var ama baya bi degisik yerde kaliyorlar bogazimi ancak kusucak kadar a�mam lazim ki g�reyim o cebi ve taa en arkada o y�zden hi� bi doktor g�remiyor bende aynada incelerken fark ettim :/
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 22:23 |
|
Cep varsa tas olasiligi cok y�ksek.. Benim bogazima bakinca hi� cep yoktu cok saglikli diyordu doktorlar. Sonra ben internette bademcik tasi g�rd�m. �g�re �g�re midem bulana bulana bastirdim bademciklerime ve g�r�nmeyen cepler varmis i�inden lanet kokulu taslar �ikiverdi
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 23:10 |
|
Birde sunu fark ettim �g�rd�g�mde mesela kokunun bogazimdan geldigini anlayabiliyorum birde dilimi elimle �ekip iyice gerdirdigimde dilimin arkasindan geliyormus gibi sanki
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 23:47 |
|
Bende de s�yle oluyordu:
Bademciklerimi aldirmadan �nce, bademcik tasim oldugu zamanlar; Agzimi a�ip dilimi sonuna kadar disari �ikip burnumdan dilimin �zerine nefes verdigimde, dilimin arkasinda o diski tadini ve kokusunu hissediyordum. Bademciklerimi aldirinca bu his ge�ti hi� olmadi bidaha |
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 23:55 |
|
aa evet dilimi sonuna kadar �ikarip agzimi kapatiyorum burnumdan nefes alip agzimdan nefes verdigimde bogazimin arkasindan geliyor benimde koku
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Aralik-2021 tarihinde 14:16 |
|
Evet benim de �yle ve dilimin �zerinde hissediyordum o bademcik tasinin tadini
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |