![]() |
Dislerin kokmasi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
squid
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dislerin kokmasiGönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 21:52 |
|
Merhaba, uzun zamandir formu takip ediyorum . Gercekten cok hos ve g�zel bir fikir olmus forum. �ncelikle 4 ayri ��r�gum var 2 tanesi tatli yedigimde agiriveriyor yada emdigimde fircalasamda ge�miyor bir dis�iye gittim dolgu icin 400 istedi ve bu dislerim koku yapmadigindan bahsetti kaynagi farkli bir yerde ara dedi ama neskafe,seker,�ikolata yedim mi agri hissederim ve dis �zerinde kotu bir tat bazen dissimi emdigimde i�inden par�alar �ikiyor gibi hissediyorum. Ama doktor benden ort .4 dis icin 1500 fln istedi yapsada koku ge�meyebilir ddi koku bunlardan kaynaklaniyorsa fircalayinca gecer ddi ��r�k dis koku yapmazmis veya bunlar yapmaz sizce bu disler koku yapma ihtimali var mi ?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 22:28 |
|
sgk varsa �cretsiz devlet hastanesinde.
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 23:35 |
|
��r�k nasil koku yapmaz ya ger�ekten doktor mu olmus o kardesimin de ��r�kleri var ve ge�meyen agiz kokusu var yerinde olsam yaptirirdim hem saglik a�isindan hem koku a�isindan
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 11:42 |
|
Forumda okumustum her ��r�g�n koku yapmayabilecegini belirtiyordu Murat hocam, bu y�zden belki ��r�g�n agizdaki durumuna ve kisinin agiz hijyenine olan dikkatine oranla koku yapiyor olmasi veya olmamasi s�z konusu olabilir. Fakat ��r�k disin koku yapmadigindan emin olan bir doktorun neyin koku yapabilecegini bilmemesi da ayrica tuhaf geliyor.
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |