![]() |
Dr.uwenbo |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Arda
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dr.uwenboGönderildi: 23-Aralik-2021 tarihinde 00:13 |
|
Uwenbo adinda birini yt yorumlarinda denk geldim . Ondan sonra hemen iletisime ge�tim mail �zerinden agiz kokusuna %100 ��z�m� oldugunu s�yledi urunu bitkiselmis nijeryali 350 lira istedi hemen ardindan o kadar veremicegimi s�yledim bana yardimci olmak istediginden bahsetti 100 lira okeyledi sizce ne denli guvenli farkindayim yuksek ihtimalle ise yaramayacak, aramizda bu kadini duyan var mi instayi buraya biraktim
https://instagram.com/dr.uwenbo_herb_home?utm_medium=copy_link |
|
![]() |
|
Inception
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Aralik-2021 tarihinde 00:56 |
|
Kardes ne desem bilemedim :)) insanlar zor durumda olunca umutlariyla oynamak kolay oluyor heralde..
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Aralik-2021 tarihinde 09:20 |
|
Astimdan herpes vir�s�ne MasAllah her seye bitkisel bir ��z�m� var, enayi olma derim ben. Kesin yalanci bu. Git o 100 lirayi kendin ye ya da sokak kedilerine mama al derim ben.
|
|
![]() |
|
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Aralik-2021 tarihinde 12:02 |
Yuksek ihtimale dolandirici hic bulasma derim .Bu isler bitkisel yollar ile ��z�me ulasmaz. + 350den 100 inmesi bi o kadar garip olmus. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |