Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dr.uwenbo

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dr.uwenbo
    Gönderildi: 23-Aralik-2021 tarihinde 00:13
Uwenbo adinda birini yt yorumlarinda denk geldim . Ondan sonra hemen iletisime ge�tim mail �zerinden agiz kokusuna %100 ��z�m� oldugunu s�yledi urunu bitkiselmis nijeryali 350 lira istedi hemen ardindan o kadar veremicegimi s�yledim bana yardimci olmak istediginden bahsetti 100 lira okeyledi sizce ne denli guvenli farkindayim yuksek ihtimalle ise yaramayacak, aramizda bu kadini duyan var mi instayi buraya biraktim

https://instagram.com/dr.uwenbo_herb_home?utm_medium=copy_link
Başa Dön
Inception Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2021 tarihinde 00:56
Kardes ne desem bilemedim :)) insanlar zor durumda olunca umutlariyla oynamak kolay oluyor heralde..
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2021 tarihinde 09:20
Astimdan herpes vir�s�ne MasAllah her seye bitkisel bir ��z�m� var, enayi olma derim ben. Kesin yalanci bu. Git o 100 lirayi kendin ye ya da sokak kedilerine mama al derim ben.
Başa Dön
Isimsizdunya Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2021 tarihinde 12:02
İlk gönderen: Arda Arda yazdı:

Uwenbo adinda birini yt yorumlarinda denk geldim . Ondan sonra hemen iletisime ge�tim mail �zerinden agiz kokusuna %100 ��z�m� oldugunu s�yledi urunu bitkiselmis nijeryali 350 lira istedi hemen ardindan o kadar veremicegimi s�yledim bana yardimci olmak istediginden bahsetti 100 lira okeyledi sizce ne denli guvenli farkindayim yuksek ihtimalle ise yaramayacak, aramizda bu kadini duyan var mi instayi buraya biraktim

https://instagram.com/dr.uwenbo_herb_home?utm_medium=copy_link

Yuksek ihtimale dolandirici hic bulasma derim .Bu isler bitkisel yollar ile ��z�me ulasmaz. + 350den 100 inmesi bi o kadar garip olmus.   
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.