|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mahmut
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2014 Saat 15:15 |
ya acaba agiz kokusu ilgilenen devlet hastaneleri yok mu?
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
:))
Burasi Türkiye dostum. Ölüyorum desen siraya gir derler. Kaldi ki bu sorun. Kapidan kovarlar. |
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
bu ara tetkiklerimi hacettepe üniversitsi tip fakültesi hastanesinde yaptiriyorum, doktor genç ve anlayisli biri. açik açik ne var ne yok söyledim. daha önce yaptirdigim ama sonuçalamadigim bütün testlerin sonuçlarini "kitap kalinliginda" önüne koydum. doktor baya bi sasirdi. sen, ne var ne yok yaptirmissin dedi. daha önce yapilmayan ve özellikle yapilamsini istedigim testleri yaptirmak iztedigimi söyledim. baryumlu film çektirelim dedi, çektirdik. 240 ml.lik radyobariy solusyon içerek film çektiler. sonuçlari haftaya çikacak. hacettepe tip diyorum, daha nereye gideyim. odtü' de tip var da biz mi gitmiyoruz...
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Selamaleyküm arkadaslar, agiz kokusu konusunda çalisan bir periodontoloji uzmani. Istanbul'da muayenehanesi var. Muayene basamaklari Murat hocaya benziyor. Sistein soku, agiz kokusu baskilayip ölçme vs var. Salya incelemesi diye bir sey var o farkli bir islem olabilir. Halitemetre ile ölçüm yapiyor. Istanbul ve çevresindeki arkadaslar ulasabilir. Muayene ücreti sitesinde açikça yaziyor.
Artilari: Dis hekimi ve periodontoloji(dis eti alaninda) uzmani , agiz kokusu konusunda çalisiyor, Istanbul gibi merkezde olmasi. Eksileri: Halitemetre ile ölçüm yapmasi, gençler veya böyle bir doktora ilk kez gidecekler için ücret yüksek gelebilir.(Birkaç yere daha muayene oldum, sahsî görüsüm ücreti normal) Adresi agizkokusu.com Muayene olan veya olacak arkadaslar bilgi verirse çok iyi olur. Ben gitmeyi düsünüyorum. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Üstteki mesajda bahsettigim doktorun internet adresi agizkokusu.com .
Özellikle belirtmek istedim çünkü biraz önce tekrar baktim, bir de Türkçe harflerle " agizkokusu.com" diye adres var. Burada hiçbir doktor adi, gerçek fotograf vs yok. Bol bol süslü laflar var: merkezimiz, deneyimli dis doktoru kadromuz, 30 yil tecrübeli dis hekimimiz... Sitede hasta yorumlari bölümü var, sahte profiller. Okurlarsa alinmasinlar ama hiçbir sekilde güvenilir profil çizmiyorlar. Dedikleri gibi bir "merkez"lerse neden hiç doktor, poliklinik fotografi yok? Fotograflarin hepsi muhtemelen depo sitelerden alinmis ya da dogrudan internetten bulmuslar. |
|
![]() |
|
Kelime
![]() ![]() ![]() |
Baslik tasindigi için doktor adi görünmüyor. Periodontoloji uzmani dis hekimi Fatih Vural. Yanlis bir bilgi vermisim: " Eksileri: Halitemetre ile ölçüm yapmasi" demistim ama Halitor adli cihazi kullaniyormus. Isim benzerligi degilse Murat hocanin ürettigi cihaz olabilir. Zaten Fatih Vural'in sitesini incelediginizde Murat hocanin sitesi ile çok benziyor. Kendi de birçok yerde kaynak olarak Murat Aydin'i gösteriyor.
Benim bildigim, Murat hoca ve Aytug Altundag'dan sonra agiz kokusu ile özel olarak ilgilenen üçüncü doktor. Instagram hesabinda agiz kokusu ile ilgili az da olsa vaka örnekleri var. https://instagram.com/drfatihvural?utm_medium=copy_link Murat hocam sitenizi incelerken lazer gördüm. Bu, forumda bahsettiginiz dil lazeri gibi bir sey mi? https://halitor.com/ |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Laser cihazini ben yaptim. Kendi ürettigim cihazlari o sayfada yayinliyorum. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |