|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Mart-2013 Saat 23:56 |
|
Hardal tohumu içerisinde bulunan Allyl isothiocyanate isimli maddenin hem H2S hem de metil sülfiti ağızda engelleyebildiği yayınlandı.
Biriniz hardal tohumu deneyebilir misiniz lütfen. Tadı uygunsuz olabilir veya alerji yapabilir vesaire. Kendi riskini alarak hardal tohumunu çiğnemeyi deneyen olursa sonucu grup ile paylaşabilirse sevinirim -M |
||
![]() |
||
şifa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben denedim hardal tohumunu işe yaramadı malesef. Ağzımda daha acı bir tat oluştu ve ağzımdaki kokuyla hardal tohumunun kokusu karışınca daha bir çekilmez oldu:)
|
||
![]() |
||
hakan44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
|
hocam h2s, metil sülfit hangi tip kokunun kaynağından geliyor
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bunlar kükürtlü gazlardır, genellikle ağızda (Tip 1) üretilir. Neden sordunuz? -M |
||
![]() |
||
hakan44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
|
hocam bu gazlar tip 3 nedeni olabilir mi o yüzden sordum,birde yni birşey gördüm internette çinde üretilen bir alet varmış şu an türkiyede ağız kokusu sensörü murat hocam bir inceleyebilirmisiniz tip 1 - 2 -3 bunları ölçebilirmi sizce
link :http://www.segamed.com.tr/index.php/urunler/agiz-kokusu-sensoru?hitcount=0 |
||
![]() |
||
admin
Yönetici ![]() Kayıt Tarihi: 31-Aralik-2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10025 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mideden yükselen (Tip3) gazlar genellikle ya organiktir veya azotludur. Alışılagelmiş halitometreler bu gazları tespit edemez.
Ben bu cihazı biliyorum. Yıllar önce içindeki sensoru çıkarıp yeni bir cihaz üretmek amacı ile kullanmak istedim. Yani 3 bacaklı sensoruna bir operasyonel amplifikatör bağlayıp bilgisyar ekranından çıktı almaya gayret gösterdim. Bu cihazı bu amaç ile temin ettim. Uyduruk ve zavallı bir cihazmış. özgünd eğil, ölççümler rastgele oluyor, tekrarlanamıyor. Kötü bir cihaz. Daha önemlisi: bu cihazın sizin temin etmeniz iyi fikir değil. Aksi halde Hastalık hastası olursunuz. -M |
||
![]() |
||
hakan44
![]() ![]() ![]() |
|
aynen katılıyorum ben size sormadan zaten kalkışmam böyle bir şeye hocam:))
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Cihaza segamedin sitesinden baktım, 180 tl yazıyor. Amazon.com dan baktım 35 dolar. Kargoyu bile ekleseniz yarı fiyatını bulmuyor.
amazon'da dört kişi yorum yapmış, dördü de olumsuz . İşe yarar bir cihaz olsaydı yurtdışında popüler olurdu. |
||
![]() |
||
Isimsizdunya
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dostlar yaklasik 1 haftadir Murat hocamin gargarasini kullaniyorum bunu öncelikle belirtiyim. Udi hindi denen bir bitkiyi sans eseri kesfettim bitkiyi alip kaynayip sabahlari aç karna ve gece uyumadan önce içiyorum cayima da yagindan ekleyip içiyorum yillardir çikmayan balgam her yemekten sonra tak diye çikiyor agiz kokum yok denecek kadar azaldigini hâlâ var hissediyorum kardesime falan koklatiyorum yok diyor ama bi 6 saat sonra az da olsa geri geliyor udi hindiye devam benim gibi tip 2 olanlar balgami atamayanlar denesin çok yaklastim çözüme az kaldi kurtulacagim çünkü dibe girmedigim surece artik koku duyulmuyor. Umarim sizde de ise yarar.
|
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Isimsizdunya son durumun nedir nasil oldun
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
|
Balgam bogazdan sökülüyor eskiden atamamaktan sikayetçiyimdim simdi atmaktan su içsem yemek yesem konusurken tak diye çikiyor udi hindinin tozunu bal ile karistirip bide o sekil denicem burna sikmayida planliyorum balgam konusunda ise yariyor ayni sekilde balgam çikincada koku azaliyor ama beni tatmin etmiyor dib dibe girmedigin surece koku duyulmuyor hergun 4 kez falan balgam çikiyor ama konusurkenden çikiyor :D toz bal karisiminida denicem balgami komple yok etmek gibi bir niyetim var tip2 olan varsa kesin denesin ama ac karna icilsin su nescafe kirmizi bardaklari varya onla sabah 1 gece uyumadan önce 2 içiyorum. |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben toz bal karisimini denemistim ama bende etki etmemisti çayini da birkaç defa denedim ama duzenli kullanmadim
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
![]() ![]() ![]() |
|
Düzenli kullanmaya özen göster çayinada yagindan eklemeyi unutma neredeyse 2 haftadir kullaniyorum arada bir agzimda sekerli bir tat oluyor buda hosuma gidiyor geceleri geniz akintisi seyanslari ile uyanirdim artik olmuyor akinti var ama hafifledi ve balgam yemeklerden sonra öksürügüm gibi çikiyor dis firçalayin murat hocamin gargarasinida kullaniyorum akinti tekrar edene kadar sorun çok olmuyor çayini buhar makinesine atacm bircok sey var aklimda ama yani koku hafifledi eskiden çekilmezdi sakiz kurtarmazdi beni simdi dise sakiz ile rahat edebiliyorum bi psikolojisini atsam çok daha iyi olacak. |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar, kardesler, dostlar, Önemle vurguluyorum ben ürün satmiyorum. Benim gargaram yok. Sadece bir gargaranin formülünü ben yazdim. Firmaya ücretsiz olarak hediye ettim. Yaziosmalarda HalitosilZn diye yaziniz. HalitosilZn gargaranin satisindan benim cebime hiç bir ücret girmemektedir. Gargara benim degildir yani. Para almadigim için firma beni onurlandirmak adina benimismimi sisenin üstüne basmis. Bunu kaldirmasini söyledim ama etiketler hazir basili oldugu için kaldiramadi bir türlü. Insallah kisa zamanda ismimi gargaranin üstünden silecek. Bir doktorun ürün satmasina siddetle karsiyim. Biri beni yanlis anlayabilir ürün sattigimi zanneder diye titizleniyorum. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |