![]() |
Freshies |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Hopeless
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: FreshiesGönderildi: 16-Subat-2022 tarihinde 23:18 |
|
Freshies kullanan oldu mu?
Resmini nasil paylasabilirim byrdan bilmiyorum dogal ksps�lm�s naneli falan |
|
![]() |
|
Hopeless
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Subat-2022 tarihinde 23:20 |
|
Burda linki var
https://ty.gl/j3r5i82975 |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Subat-2022 tarihinde 06:07 |
|
Ben kullandim bende ise yaramadi mide ve sindirim kaynakli agiz kokusunda etkili olabilir ben bogazdan geldigini d�s�n�yorum o y�zden ise yaramadi bende
|
|
![]() |
|
Hopeless
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Subat-2022 tarihinde 08:17 |
|
Tesekk�rler cevap i�in ben kullandigimda kardesim nane kokusu geliyor demisti.�ok gegirme oluyor istemsiz ve gegirdigimde o kbende nane kokusu aldim
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Subat-2022 tarihinde 09:43 |
|
Yutubda bir video g�rd�m, sizler de denk gelmissinizdir bu tiplere. Tamamina yakini hatta tamami kadin. Erkek hi� g�rmedim belki de utandiklari i�in. Bunlarin tek �zelligi siradan insanlara g�re anormal dil uzunluklarinin olmasi.
Dilini bir �ikariyor korkarsin, taa burnunun ucuna degdirebiliyor. Algida se�ici oldugumuz i�in hemen dilinin �st�ne bakiyorum bu tiplerin videoda, hepsi kipkirmizi, ne bir sarilik ne de beyazlik var. Yine videolarda bazen k�pek taklidi yaparak veya baska bir sebeple dilini �ikaran insanlar g�r�yorum geneli kipkirmizi dillere sahipler. Bu insanlar ya dillerini �ok iyi fir�aliyorlar ya da fir�alamasalar da dilleri �st�nde o tip1 kokuya sebep olan sarimsi beyaz tabaka olusmuyor. Neden bazi insanlarda olusurken kiminde olusmuyorun sebebi bulunsa ��z�m de bulunmus olacak aslinda. Belki de bizim dil �st� papillalar olmasi gerekenden �ok daha uzundur ve aralarinda protein, yemek artiklari falan kaliyordur ne kadar temizlesekte? |
|
![]() |
|
Hopeless
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Subat-2022 tarihinde 12:13 |
|
Ben dilini fir�alayan bi kisi g�rmedim hayatim boyunca ve ger�ekten dedigin gibi tospik
|
|
![]() |
|
Hsynyldz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Haziran-2022 tarihinde 16:53 |
|
Arkadaslar sosyal medyada �n�me hep breatify diye bir sey �ikiyor deneyen varmi
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Haziran-2022 tarihinde 21:06 |
|
Evet benimde �ikiyor siklikla hatta �r�n i�in baslik a�mistim kullanacaktim aslinda ama sonradan hi� inandirici gelmedi ��nk� i�eriginde var olan �r�nleri �ogumuz kullanmisizdir etkili olacagini dusunmuyorum
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |