|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
delikanli06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2014 Saat 08:35 |
arkadaslar bu igrenç sey reflü den olabilirmi? eger olursa 20 yil devam edermi ? hemde midede hiç bir agri olmazken ...açikçasi ben bu rahatsizligi son 1 yildir burun septum ameliyati olduktan sonra siddetinin arttigini gözlemledim
. bademciklerimde ise hiç bir agri hissetmiyorum ama dokununca o kadar igrenç kokuyorlar ki ? bazen arasindan peynirimsi biseyler çikariyorum ... murat hocam bu koku hem agizdan nefes alirken hemde burundanalirken çevrede hissediliyor bademcik olma ihtimali var mi? |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
dostum bademcik taslarin olusuyorsa doktora görün derim.
agiz yoluyla 1 metreye kadar koku yayilabilir diye düsüyorum hatta o kadar kötü seyler ki 2 metreye kadar da yayilabilir kanaatindeyim.. ama burundan koku yayip yaymadiklari hakkinda herhangi bir fikrim yok. agiz yoluyla koku yaydiklarina eminim. simdi ameliyat ol veya olma diyememem kardesim ama tavsiye ederim:) |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
bademcikten kaynaklandigini sanmiyorum çünkü ben bademciklerimi aldirdim ve benim de burnumdan koku geliyor su an bagirsaklarimda feci bi koku hissediyorum (probiyotik kullanmmama ragmen) ve bu kokuyu hissetmemle burundan gelen koku da artmis durumda açikçasi merk ediyorum solunum sistemiyle sindirim sistemi arasinda nasil bi baglanti var gerçi murat hoca tip4 te açiklamis bu sindirilemeyen besinlerin bakteriler tarafindan parçalanip ortaya çikan gazlarin kana karismasi veya kolondaki gazlarin kana karisip nefes yoluyla atilmasi ama ben sunu anlamiyorum probiyotik kullanirken nasil hala bagirsaktaki zararli bakteriler dominantligini koruyabilir kabiz veya ishal gibi hiçbir sorunum yok hatta probiyotik kullandigimdan beri daha rahat tuvalete çikiyorum(bu probiyotigin ise yaradigini gösterir) ama gel gelelim bagirsagimdaki asiri miktardaki koku artisini ve onunla paralel burundan gelen kokudaki artisi anlayamiyorum
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
yanlis anlasilmasin lütfen ben bademciklerden kaynaklandigni söylemiyorum.
bademcikler varsa onlar da kokuya neden olur diyorum. herseyden önce onlari halledebilirse iyi olur. daha sonra diger sebepleri düsünmeli |
|
|
|
![]() |
|
delikanli06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Bir hayalim var, dostum anladim...ama sunu düsünüyorum; nasil bir kokudur ki 20 yili askin bir süredir bagirsaklardan kaynaklansin kullanilan hiç bir ilaçtan etkilenmesin??
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
simdi sen sadece agizdan gelen kokudan bahsetseydin ben bunu diyemezdim ama isin içine burun da girince kendimde de oldugu için böyle bi fikir yürüttüm mesela benim önceden burnumdan koku gelmezdi sonra nasil olduysa gelmeye basladi ben çogu seyi eleyerek ve gözlemlerim sonucu su an bagirsaga yogunlastim illaki snn sorunun bagirsak olucak diye birsey yok tip2 de de kokunun burundan gelme ihtimali var o daha çok sinüzit vs ile igili ama (yani burunla ilgili sorunlar)
sana bisey sormak istiyorum 1-koku burnundan hep mi geliyordu yoksa benim gibi sonradan mi basladi 2-su ana kadar denedigin hiçbir yöntem az da olsa ise yaramadi mi yani |
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
içerde yabanci bir madde yoksa burun kendi kendine kokmaz. mideden gelen kötü koku, agiz boslugunu, burun içini doldurur. su içerken kendini girtlakta belli eder. Murat hocam yanlisim varsa lütfen düzeltiniz. saygilar...
|
|
![]() |
|
delikanli06
![]() ![]() ![]() |
afaff kardesim.. kendimi bildim bileli koku hep vardi bende ... fakat sadece konustugum zaman insanlar rahatsiz oluyorlardi burnumdan gelmiyordu.. fakat simdi neredeyse 2 metreden insanlar rahatsiz oluyorlar ve bunu görebiliyirum...baktirmadigim bi tek bademcikler kaldi; hiç agri sizi yapmadiklarindan düsünemedim.. benim bademcikler küçük duruyor bi dokunayim dedim dokunduktan sonra bi kokladim elimi çok berbatti birde etrafi sivilce toplulugu gibi elimi kasiyormusum gibi algiladim bi baktiracam insallah haftaya gelisnelerden haber ederim sizi
|
|
![]() |
|
samat43
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
kardesim sizin yine iyi 2 metre benimki artik haddi asti 15-20 yi buluyor hiçbirsey yokken birden bire çikti artik her girdimgim ortami kokutuyorum benim gibi böylesi olan varmi ki ?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Delikanli06, burun ameliyatindan sonra belki koku artmamistir senin koku alman gelismistir. Bademciklerdeki o beyazli seyler magma( bademcik tasi) olabilir. Agiz kokusu yapar. Ben bademcik ameliyati oldum koku sürüyor.
Bir sey dikkatimi çekti, forumdaki mide sorunu olan herkeste antral gastrit var. Gastritin baska türü degil hep antral gastrit. Bende de var, hiçbir agrim yanmam olmazdi. Sadece siskinlik ve geceleri fazla gaz olurdu. Agiz kokusu için endoskopi oldum da o sayede ögrendim. En son gittigimde gastroduedonit dendi. Doktorlar anti asit, gaz giderici ilaçlar ve diyet veriyor ( bir gastroenterolog "tas yesen bir sey olmaz" demisti?! ) . Bir kez de helipak seti kullandim. Midemle ilgili aci yanma hâlâ yok. Ama et yedigimde agiz kokusundan ben bile rahatsiz oluyorum. Sorun, mide - bagirsak - sindirim alaninda çözülecek de kimbilir nasil ne zaman... |
|
![]() |
|
bir hayalim var
![]() ![]() ![]() |
serdar, yanilmíyorsam bademcik ameliyati olalí yaklasík 1 sene oldu.
ameliyattíndan memnun musn? simdiye kadar taslar hiç olustu mu? |
|
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bir yil olmadi, yedi ay falan olmustur. Bademcik tasi hiç yok, bademciklerle ilgili bir sikintim da yok. Agiz kokum ise devam ediyor. Ameliyattan pisman degilim, yaklasik bir ay hemen her gün bademcik tasi çikardim , ondan sonra ameliyata karar verdim.
|
|
![]() |
|
Hopeless
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Subat-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar tip 5 teshisi kondum ama bugun mecburen is geregi biriyle çok yakin konustum bsna vivident uzatti ve paket sende kalsin dedi.Ne yapacagiz çok kafam karisti Yok mu istanbulda görüsebilecegimiz kimse
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Hopeless benim teorim stres sonucu mide kapagi açiliyor ve koku geliyor agizdan burundan. Ben bi teshis almadim ama rahat oldugum insanlarin yaninda kokmuyorum stres oldugumda çok fena koku oluyor tam bi rezillik degisik bi durum. Ben sindirim enzimi kullaniyorum ve kirmizi et yemiyorum ve bir süredir tepki almadim ama korkuyorum geri gelecek diye.
|
|
![]() |
|
Hopeless
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Subat-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkürler cevap verdigin için diloy sakiz veren arkadasin sevgilisiyle yakin arkadasim bi sekidle sordurttum öyle bi sey yok benim içimden geldi verdim bana yardim ediyordu is içind emis ama arkadasim üzülmeyeyim diye demis olabilir
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Üfff bu insanlar hep bize gelince mi koktugumuzu hissettirecek hareketler yapiyor ama aslinda kokmuyormusuz. Bi sal madem verme sakiz falan.
|
|
![]() |
|
Hopeless
![]() ![]() ![]() |
Evet bende inanmadim demek ki kokuyor verdi
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 395 |
![]() ![]() ![]() |
Simdi arkadaslar, Murat hocaya gidip test olup, Tip5 vaka var sende, koku moku yok teshisi koyulduktan sonra insanlardan agzin kokuyor tepkisi aliyorsaniz bi yerlerde yanlislik var demektir.
Ya hocanin aleti yanlis ölçtü. Ya o gün agziniz kokmuyordu. Ya size sakiz veren kisinin tepkisini yanlis anladiniz, agziniz koktugu için için degil öylesine, hediye olsun diye verdi size. Yani o kisi size "agzin kokuyor, al sana sakiz" demedigi müddetçe "vay efendim bana sakiz verdi, elini burnuna götürdü, saga bakti, sola döndü, cami açti, fermuarini kapatti, kapsonunu çekti" gibi bahanelerle kendi kendimize kuruntu yaparsak isimiz var demektir. Bu böyle olmaz. |
|
![]() |
|
Hopeless
![]() ![]() ![]() |
Murat Hoca saglama yaptigini söyledi aletin yanlis olma ihtimali varsa bile
Iste ya o gün kokmuyorsa ama baska zaman koktugu oluyorsa |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 395 |
![]() ![]() ![]() |
Memur mu isçi mi bu koku yapan mikroplar 9-6 mesaisi yapsin yahu? Hmmm bugün canimiz çalismak istemiyor kokutmayalim sunun agzini mi diyorlar yani? 😁 |
|
![]() |
|
Agizkokusu1
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Tospik, sen agzinin 24/7 koktugunumu düsünüyorusun eger öyleysen sen de tip 5 sin :))
|
|
![]() |
|
Tospik
![]() ![]() ![]() |
Nasil yani, sizlerde resmi tatillerde, dini ve milli bayramlarda, 24 saatin 3-4 saatinde koku kesiliyor mu? 😁 Kesiliyorsa buna sebep olan sey ne peki? Sürekli onu yapalim ve herkes kurtulsun bu dertten. |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
- Süphelenmek tip5 olmak anlamina gelmez. Var olan süphenin lehine bulgular delillerle sabit olursa buna ragmen kisi süphede israr ederse tip5 oldugu söylenebilir. - Sanirim agiz veya nefes kokusu 24/7 ve kesintili olmak üzere ikiye ayriliyor. Örnegin disi çürük ve agiz bakimi yetersiz biz agizda var olan tip1 kokuyu ele alirsak kisi hijyen saglamazsa ve gerekli tedaviyi gerçeklestirmezse kokunun kaybolmasi için hangi argümanimiz var? tabii ki yok o halde 24/7 kokmaya devam edecek. Agiz veya nefes kokusu türü ve çesidinin bollugu sebebiyle kimi koku kaynaklari kesintili koku olustururken kimisi de müdahale edilmedikçe veya müdahale edilse dahi kesintisiz bir kokuyu ortaya çikaracagini biliyoruz. - Bu sebeple kendisinde sürekli koku oldugunu düsünen kisiye gerekli testler yapilip onun bu iddiasi çürütülmedigi sürece sen tip5 sin demek dogru degildir. Zaten su da bir gerçek Murat hoca da defaatle dile getiriyor uzun müddet tip5 harici tiplere sahip hastalar tedavi edilmedikleri için kolayca tip5 vakasi haline geliyorlar. Bu sebeple forumun büyük kisminin ayni zamanda basli basina tip5 oldugunu düsünüyorum. |
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
Agizkokusu1
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Ahahahahah tospik güldürdün beni. Bayramlarda kesiliyomu demissin, aynen kesiliyor bayram ziyaretine gidiyolarmis benim bakteriler 😄Bi tutturmussun yok mesai saati yok resmi tatil Hey Allahim ya. Git bence murat hocanin kitabini oku, kokularin kesintili oldugu (buna tip 1 de dahil) açikça yaziyor.
|
|
![]() |
|
Agizkokusu1
![]() ![]() ![]() |
bazenhissediyor, gün içerisinde farkli saatlerde veya farkli dakikalarda bile ölçüm yapilirsa farkli degerlerde sonuçlar çikacagini bizzat murat hoca söyledi. Peki hangi argüman bu degerleri degistiriyor söylesene? Nasil oluyorda farkli degerler çikabiliyor her ölçüm yaptigimizda?? Bu demek oluyor ki gün içerisinde farkli zamanlarda koku degerleri artip veya azalip normal degere gerileyebilir. Bunun en bariz örnegi benim tip1 olarak.
|
|
![]() |
|
Agizkokusu1
![]() ![]() ![]() |
Ayrica kokularin kesintili olmasi, murat hocanin yanlis teshis vermesine sebep olmayacagini düsünüyorum çünkü murat hoca çok bilgili birisi oda bizden daha iyi biliyor kokularin kesintili oldugunu bunu bile bile yanlis teshis verecegini sanmiyorum.
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
Gün içerisinde her saat dakika saniyede kokularin sayisal degiskenligi her insan için geçerli olan bir olgu. Bunun nedeni bilinmiyor çünkü birçok organi ilgilendiren kompleks bir durum. Ben agiz kokusundan sikayetçi olan hasta bireylerden bahsediyorum. Kesintisiz sekilde agiz kokusu olmamasi için gerekçe nedir? Murat hocanin her insanda var olan ama nedeni bilinmeyen fizyolojik gerçeklikten bahsetmesinden agiz kokusu hastalarinin hepsinin kesintili kokuya sahip oldugu kanisina varman yorumunu yapman bence meseleyi dogru anlamadigini gösteriyor. Murat hoca yorumlari okuyup cevap verirse daha uygun olur. Murat hocanin bahsettigi kokunun her saat dakika degiskenlik göstermesi sence örnegin h2s gazi 7 çikan bir hastanin h2s gazina neden olan kaynaga müdahale etmedigi ve 7 çikana kadar her ne yaptiysa yine ayni seyi yapmaya devam ettigini sadece degisen seyin zaman oldugunu düsünürsek agiz kokusu araligi da atiyorum 0-2 arasi olsa simdi sana göre 1 saat sonra 7 çikan h2s olaganüstü bilinmez bir degisimle 1 e mi düsecek? Yoksa 7 iken belki 8 e yukselcek belki 6 ya belki de 7.1 7.2 6.8 6.9 gibi sayisal degisimler mi yasayacak. Birinci ornegin yasanmasi icin 7 cikan h2s gazina mudahale etmek gerekir ki bu kadar anlamli dusus yasamali bence. Ikinci ornekteki ise hicbir beseri mudahale olmadan tamamen fizyolojik mikro degisimler sonucu anlamli hafif artis azalis. Ikinci ornekte artis azalis yasanmis ama 0-2 degerine ulasamamis bu ne anlama geliyor kesintisiz koku anlamina geliyor. Agiz kokusu olmayan bir hastaninda 1 degerinden 1.2 1.1 1.3 araliginda yasadigi artisla agiz kokusu duyuluyor mu hayir ama kokuda degisiklik var demi. Umarim anlasilir olmustur |
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
Agizkokusu1
![]() ![]() ![]() |
Kendini hiç bilinmeyenli bi denklemin içine sokmussun gözünün önünde ispat edilmis bir bilgi var iken sen bunu acaba adi altinda farkli yönlere çekmissin. Kanitlanmis bir bilginin acaba si olmaz. 2. Paragrafta “degisen seyin zaman oldugunu düsünürsek, koku araligida atiyorum” gibi cümleler kurmussun senin ihtimallerin dogrultusunda bunu yorumlamak yanlis olur.Tek bir ihtimal üzerinden gitmissin.
Bizde zaten burda agiz kokusu olan bireylerden bahsediyoruz.Yoksa ne isimiz var bu forumde degilmi.Bu arada insanlar kendi yasadiklarini anlatiyor burda senin mikrona makrona bakmaz kimse yasadiklarina bakar. Diloy isimli kisinin yazdiklarini hiç okumadinmi bi anda kokmaya basladigini ama bu kokunun sürekli olmadigini defalarca söyledi. Ayrica kendimden de örnek verdim demek ki pek anlamamissin.Tekrar söyleyeyim arkadasima gün içerisinde sordugumda bazen koktugunu bazen ise koku almadigini söylüyor olaganüstü bilinmez bir degisimde yapmiyorum :))) tip 1 teshisi almis birisiyim:) ben yasadigima bakarim insanlarim ne yasadigina bakarim. ayrica Kendince yazdigin sayisal degerlere çok takilma insanlarin ne yasadiklarini tecrübelerini ve diger insanlardan sözlü bir sekilde aldigi geri dönüslere bak daha iyi sonuçlar elde edersin. |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
O zaman senin hücrelerin fonksiyonlari çok acayip çalisiyor. Normal bir insanda var olan 7 birim koku hiçbir müdahale olmadan sadece zaman degisimiyle 1 e düsüyorsa vücutta enteresan degisimler yasaniyor olsa gerek. Yine ornekle anlatalim. 0-2 arasi koku yok diyelim. Murat hocanin dedigi bazen olculdugunde koku cikan bazen cikmayan insanlarin agiz kokusu seviyesi 2.5 diyelim gün içindeki fizyolojik degisimlerle yemek yemek aç kalmak abdest yapmak gibi zaruri durumlarla beraber sadece zaman degisse belki 2.0 1.8 lere dusup agiz kokusunun bulunmadigi seviyeue gelecek yine ayni sekilde 2.7 3.0 gibi artislara cikacak. Belki o bilgi bu givi durumlari anlatiyor olmasin. Yaani kolu seviyesi 15 birim birisi bir anda neden 2 ye düssün? |
|
![]() |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
Söylediklerinizin hiçbirine katilmiyorum bana çok saçma ve anlamsiz geldi. Verdigim örneklerle sordugum sorulara cevap vermek disinda polemik tarzinda cevap vermeniz ve :))) gibi ifadelerle dogru olan sizin görüsünüz anlami ortaya çikmiyor. Saygi duyuyorum belki de siz haklisinizdir. Eger hakliysaniz zaten yanlis fikrimden dönüp dogru neyse ondan taraf olurum. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Agizkokusu1
![]() ![]() ![]() |
Güzel kardesim 7 birim demissin de hangi 7, 0,7 den mi bahsediyosun yoksa h2s 7 çikmasi olaganüstü bi koku seviyesidir. Benim h2s 1.1 çikmisti. 15 birim koku demissin zaten o ayri bi dünya o seviyelere gelen varmi hiç bilmiyorum. Benim 1.1 olan h2s gazi agiz kokusu kabul edilirken 0.7 0.8 araligi fizyolojik koku kabul ediliyor gün içinde de de normal seviyelere gerileyebiliyor benim agiz kokum bunu anlatmaya çalisiyorum. Sen bana 15.birim koku diyosun benim arttirilmis koku degerim bile 4,5 arasi benim gibi olan çok insan vardir diye düsünüyorum
Söylediklerimin sana saçma ve anlamsiz gelmesi bu gerçeklerin dogru olmadigi anlamina gelmez. Bak sana bi örnek vereyim. 16 yy da galileo dünya dönüyor dediginde bütün dünya dönmüyor diyordu bu hiç bi zaman dünyanin döndügü gerçegini degistirmedi. Insanlarin ne yasadiklarina ne anlattiklarina bakarak hareket edersen daha iyi sonuçlar alirsin tip her zaman insanlarin anlattiklarindan yola çikarak sonuca ulasmistir. |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
Tartisma konusu: Agiz kokusu kesintili ve kesintisiz olarak ikiye ayrilir mi? yoksa her koku kesintili midir Tartismanin konusu buydu. Siz konu disina çikiyorsunuz. Ben sizin nasil bir kokuya sahip oldugunuzu bilmiyorum. Ben sizin kendinizde kesintili koku bulunuyor olmasinin diger tüm insanlarda da kesintili bulunacagi anlamina gelecek sekildeki yorumunuzu elestirdim. Ben bazi insanlarin kesintili kokuya sahip olurken bazilarinin da kesintisiz oldugunu düsünüyorum. Bunu yürüttügüm mantikla ve mevcut bilgilerle açiklamaya çalistim. Siz çok farkli seyler anlatiyorsunuz gerçekten anlamiyorum ama hayirlisi herkes sifasini bulsun insallah |
|
![]() |
|
![]() |
|
Agizkokusu1
![]() ![]() ![]() |
Insallah..
|
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar sundan da kesinlikle eminim nefes kokusu probleminiz varsa sakin ama sakin probiyotik kullanmayin kokuyu inanilmaz arttiriyor. En agir tepkileri probiyotik kullandigim zamanlar aldim. Agiz kokusu için geçerli degil bu nefes kokusu için geçerli.
|
|
![]() |
|
serengil
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Nisan-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Neden öyle dediniz?
|
|
![]() |
|
Tospik
![]() ![]() ![]() |
tikla 😂😀
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Malesef bu video hayatimizdan gerçek bir kesit😣
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |