![]() |
Antibiyotik ve agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Isyankar
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Antibiyotik ve agiz kokusuGönderildi: 16-Mart-2015 tarihinde 18:59 |
|
Arkadaslar, geniz akintisi icin tedavi oldugum sirada agiz kokusu ve bademcik tasi problemin ortadan bi sureligine kalkmisti... Burdan yola cikarak bendekinagiz kokusunun sebebi seker ve bobrek yetmezligi degilde bi tur bakteriyel oldugu kanisina varabilir miyim ?
|
|
![]() |
|
ali1111
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mart-2022 tarihinde 16:17 |
|
merhaba flagyli kullaniyorum 3 g�nd�r ama hala ishal oluyorum hi�bir degisiklik yok bakteriyel degil sanirim benim ishal nedeni mide asidinin bagirsaga ka�ip orayi bozmasi olabilir mi ama bu agiz kokusuna nasil sebep olur ki
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mart-2022 tarihinde 02:10 |
|
ishal icin forumda kullananlar colidur +flagly olarak kullanmisti diye hatirliyorum
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mart-2022 tarihinde 02:11 |
|
colidur(rifaksimin) recetesiz satiliyor bagirsaga zarari diger antibiyotikler gibi degil minimal duzeyde olarak belirtilmis
|
|
![]() |
|
Agizkokusu1
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mart-2022 tarihinde 22:06 |
|
Geniz akintisi tedavisinde hangi ila�lari kullandim ila� ismi verebilirsen tahmin y�r�tebilirim. Ayrica farenjit tanisi koyulmusmuydu?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |