Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Oruçken agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Oruçken agiz kokusu
    Gönderildi: 13-Nisan-2021 tarihinde 16:25
Oruç tutan arkadaslarim varsa, ramazanda bu kokuyla bas edebiliyor musunuz. Ben hiç edemiyorum napmam lazim bilmiyorum. Dis firçalarken macunu yutmazsam orucun bozulmayacagi söyleniyor. Ben de yutmuyorum ama içim de rahat degil. Bu kokuyla da insan içinde duramam
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 03-Nisan-2022 tarihinde 19:24
Arkadaslar merhaba. Ramazan ayi basladi ve agiz konum açken ciddi derecede gün içerisinde agirlasiyor konusamiyorum bile nasil maskelicem hiçbir fikrim yok yaptiginiz bir uygulama varmi günü kurtarmak icin
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 03-Nisan-2022 tarihinde 21:39
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Arkadaslar merhaba. Ramazan ayi basladi ve agiz konum açken ciddi derecede gün içerisinde agirlasiyor konusamiyorum bile nasil maskelicem hiçbir fikrim yok yaptiginiz bir uygulama varmi günü kurtarmak icin

gargara yapmak disinda çare yok. adaçayi gargarasi olabilir.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 03-Nisan-2022 tarihinde 23:07
Ayni soruyu benzer konu basligi altinda ben soracaktim. Öncelikle çözüm olarak dil temizligini öneririm. Arkadaslar oruçken diliniz normal zamanlara nazaran daha bembeyaz pasli bir hal aliyor mu soylerseniz sevinirim
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 06:00
Adaçayi gargarasi onerisi için tesekkürler uyguladigim bir yontemdi geçmiste çok faydasini görememistim. Ben dil temizligini her dis fircalamada yapiyorum ve dediginiz gibi oruçluyken yani açken benimde dil çok asiri beyazlasmaya basliyor normal günlerde bu kadar olmuyor. Kardesim mesela sahura kalkmaz dis fircalamadan yatar tüm gün aç yinede agiz kokusu diye birsey yok ben bir sürü ritüeller yatmadan önce ona ragmen kalktigimda koku var
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 07:43
Murat hocama soralim, hocam oruçken dilde pas artisi gözlemlenmesi tüm insanlar için mi geçerlidir, yahut herkeste varolan bir durum mudur. Açken ne oluyorda dildeki pas artiyor. Tükürük salgisinin yavaslamasi dil pasi olusturur mu? son olarak dil pasina karsi firçalamak haricinde daha kalici çözümler var midir? Saygilar
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 11:03
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Murat hocama soralim, hocam oruçken dilde pas artisi gözlemlenmesi tüm insanlar için mi geçerlidir, yahut herkeste varolan bir durum mudur. Açken ne oluyorda dildeki pas artiyor. Tükürük salgisinin yavaslamasi dil pasi olusturur mu? son olarak dil pasina karsi firçalamak haricinde daha kalici çözümler var midir? Saygilar

yahut agizkokusu hastalarinda mi olur diye düzeltiyorum dalginlikla yanlis yazmisim
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 11:06
Kendi tecrübeme göre de uzun süre açlik ve susuzluk sonrasi tükürük azalmasi yasiyor ve kuru dil neticesi pasli görüntü ve agiz kokusu ortaya çikiyor. Merak ettigim herhangi bir insaninda ort 6, 8 veya 10 saat ve uzeri aç ve susuz kalmasi durumunda ayni sonucu yasayip yasamadiklari
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 15:20
Herkesin dilinde bu beyazlik olusmuyor ben dedigim gibi kardesim 2 gündur disini bile fircalamiyor ne kuruluktan ne kokudan eser var. Bu dildeki beyazlik vücuttaki toksinlerin atilimi ile ilgili olabilir mi oruçluyken bünyeye yiyecek içecek vs. Girmedigi için vücut kendindeki bozukluklari tamir ediyor olabilir mi? Bu yüzden bizdeki toksin miktari diger insanlara göre fazla olup bizde böyle etkisi olabilir mi? Bu toksin fazlaligi agiz kokusu sebebi olabilir mi?
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 16:22
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Herkesin dilinde bu beyazlik olusmuyor ben dedigim gibi kardesim 2 gündur disini bile fircalamiyor ne kuruluktan ne kokudan eser var. Bu dildeki beyazlik vücuttaki toksinlerin atilimi ile ilgili olabilir mi oruçluyken bünyeye yiyecek içecek vs. Girmedigi için vücut kendindeki bozukluklari tamir ediyor olabilir mi? Bu yüzden bizdeki toksin miktari diger insanlara göre fazla olup bizde böyle etkisi olabilir mi? Bu toksin fazlaligi agiz kokusu sebebi olabilir mi?

Iste merak ettigim bu toksin fazlaliginin nedeni ve varsa çözümü? çözümü yoksa yine neden çözümünün olmadigi :/
Başa Dön
Selen123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 21-Nisan-2022 tarihinde 08:51
Bademcik tasi olanlarda dilde beyazlik oluyo arkadaslar bademciklerimiz alinsa bile derinlerde olusmaya devam ediyor tükurukle birlikte de beyazlik yapio dilin üstu kirec gibi bi tabakayla kaplaniyor
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.