Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

halitosil

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ayas Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: halitosil
    Gönderildi: 26-Nisan-2022 tarihinde 02:00
merhaba, halitosil agiz bakim suyu ve sprey kullanmayi d�s�n�yorum. aranizda kullanan var mi? etkili oldu mu? bende geniz akintisina bagli agiz kokusu var rinse kit, dil fircalama kokuyu azaltsa da tamamen gitmiyor. halitosil kullanirsam ge�er mi sizce?
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Nisan-2022 tarihinde 03:13
Merhaba bendede sizinle ayni durumlar var. Ben kullandim birka� g�n baya iyiydi ama sonra etki etmemeye basladi sanki bende bende birakmak zorunda kaldim. Siz alip bir deneyin herkesin durumu farkli olabiliyor
Başa Dön
I feel it comin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı I feel it comin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Nisan-2022 tarihinde 19:10
Merhaba ben bir s�redir agiz hijyeni i�in halitosil gargara suyunu da dil macununu da kullaniyorum. �ok faydali buldugumu s�yleyebilirim tabi dil macunu ile de birlikte kullanmak gerekir diye d�s�n�yorum. Koku g�n i�erisinde uzun bi s�re ortadan kalkiyor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.