Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

En sonunda oldu galiba

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: En sonunda oldu galiba
    Gönderildi: 05-Temmuz-2022 tarihinde 21:54
Yaklasik 25 yil �ektim arkadaslar yasadimmi �ld�mm� ne siz sorun ne ben s�yleyeyim koskoca �m�r heba oldu gitti en sonunda denedim oldu yaklasik 1,5 aydir ne dis fir�aliyorum ne baska bir sey �ok s�k�r yasadigimi hissettim belki bu konu basligi burada paylasildi bilemedim ben sifasini g�rd�m sizlerle de paylasmak istedim belki faydam olur
Başa Dön
Kurtuldum1903 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2022 tarihinde 21:57
ne evliligimden bisey anladim esimi �ocugumu doyasiya �pt�m ne yaklasabildim akrabalarim dahil t�m arakadaslarim hepsi k�se bucak ka�tilar hep yalniz kaldim esnafi komsusu tanidigi tanimadigi iananilmaz asagiladilar pencere kapi a�malar aralarinda konusup agiz burun tutmalar yerin dibine girdim �iktim g�nlerce aylarca yillarca
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2022 tarihinde 22:02
Eee nasil kurtuldunuz?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2022 tarihinde 22:06
Arkadaslar iki asamali 1 hafta ara vererek 10 ar g�nl�k su diyeti ile kurtuldum a� susuz kaldim ve basardim bedenime reset attim �ok s�k�r bug�n mucizesini yasiyorum tekrar abuk subuk beslenip bu sistemi yine bozarmiyim onu zaman g�sterecek m�mk�n oldugunca peynir islenmis et �r�nleri yemiyorum �ok s�k�r
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2022 tarihinde 22:18
Isin en g�zel yani ne biliyormusunuz artik yillarca senin bu halini kaniksamis dost d�sman bu duruma inanamayip nerdeyse dudaklarinin dibine kadar gelip o koku nasil gitmis ya hallerine giriyorlar adeta saskina d�n�yorlar yillarca asagilayanlarin bu halini g�rmek �ildirtiyor insani inanilmaz bir duygu
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2022 tarihinde 22:36
Merhaba, peki su diyetiniz ne zaman bitti. Ve nasil bir sey tarif edebilir misiniz??
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2022 tarihinde 22:46
Yaklasik 1,5 ay �nce bitti iyice emin olmak i�in bekledim Su diyeti �ok zor ama kabus gibi yasamaktansa son bir sans olarak karsima �ikti kanserli hastalari bile sifasinin oldugunu duydum v�cut resetleme olayi cazip geldi karaciger in temizlenmesi de �ok �nemli fakt�r benim olayimda koku kana karisip vuc�t kokusuna kadar ulasmisti bunun i�in �lesiye sikintiya katlanarak basardigimi d�s�n�yorum
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2022 tarihinde 22:58
Su diyetini s�yle yaptim ;

Bir ka� g�n �nceden salata �orba tarzi hafif seylerle diyete hazirlandim diyete baslayacagim g�n�n �ncesinde aksamdan eczaneden bildiginiz kolonoskopi i�in hekimlerin verdigi ishal edici sodayi hafif meyve suyuyla karistirarak tamamini i�tim sabah etkisini g�sterdi tamamen bagirsaklarimi bosalttim 3 yada 4 kez WC ye gittim sadece sabah limonlu soguk su ve g�nde 3 litreden az olmamak �zere su i�tim 3 g�nde bir lavman ile temizlemeye destek verdim sekizinci g�n kivircik salata ve son g�n yesil elma ile 10 g�n� tamamladim ikinci periyodda tamamen su ile ge�irdim sadece bitki �aylari ile takviye aldim zor ama imkansiz degil baska sansim yoktu basarili benim benzerim hikayesi olan kisilerin yasadiklarini okumustum forumlardan
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2022 tarihinde 23:18
Bu siteyi yillarca takip edip bir �are ariyordum hep diyordum en ufak bir �are umut g�r�rsem bunu en aci yasayan kisilerden birisi olarak paylasip derdi olanlara paylasmak ahdim olmustu o y�zden belli bir s�re bekleyip yanlislik olmamasi adina degerlendirip akabinde birka� kisiye dahi olsa faydam olmasi harika olacak amacim o yalniz hocam beni destekler sanirim bu diyet faydali ama bir o kadar da tehlikeli 10 ar g�nl�k s�relerde sadece su ile ge�irmek her b�nyenin kaldirabilecegi bir durum degil komplikasyonlari yan etkileri olabilir kimsenin vebalini de almak istemem m�mk�nse hekim onayli yaparsaniz sevinirim ben hekimden onay aldimmi hayir b�nyem saglam di birazda tehlikeye attim kendimi ama degdi �ok s�k�r
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 07:10
S�ylediklerini dogru kabul edelim, b�nyen o kadar kuvvetli ki 10 g�n hemen hemen sadece su i�erek yasadin, protein, karbonhidrat vs yeterli miktarda almadin. Bu s�re�te kaslarin yikima ugramaya baslar ve kas kayiplari yasarsin. Kendini asiri yorgun da hissetmen lazim ��nk� normal oru�ta bile 9-10 saat a� kalinca fenalasiyoruz bunda ise �ok daha k�t� olmamiz gerekir.

Kisacasi eger koku bu islemle gittiyse sebebini bulmak lazim b�ylece 10 g�n bunlari yapmaya gerek kalmaz, neden sadece su i�ince koku gitti sence?

Bir de 1.5 aydir dis fir�alamiyorum koku falan yok demissin de bana bu biraz tuhaf geldi. Hayatinda hi� koku sorunu yasamamis bir insan bile olsan birak 1,5 ayi 3 g�n dislerini fir�alamasa agzi kokar. Emin misin kokunun kesildigine? Belki de senin kokuyu algilama esiginin altina inmistir de sen almiyorsundur kokuyu ama muhtemelen hala koku vardir.
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 07:17
@kurtuldum1903 iyi niyetle �nerdigini farz ediyorum fakat hi� ama hi� saglikli bir y�ntem degil gibi geldi bana. Murat hocanin yorumunu merak ettim a�ik�asi. Yine de ge�mis olsun. Umarim ebediyen kurtulmussundur.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 08:00
Degerli kardesim s�ylediklerimi farkli yorumlamissin hayal satmiyorum denedim farkliligi yasayinca da paylastim diyorum bunu farkli bir psikoloji ile yazmadim yani yapilamaz diye birsey yok forumlari iyi arastir su diyeti �ok agir bir diyet dogru ben ilk alti g�n bas agrisindan kafami kaldiramadim zaten berbat olan agiz kokusu �ok da k�t� oldu kat kat artti elini kaldiracak namaza gidecek g�c� zor buluyorsun a�lik krizlerinle m�cadele ediyorsun ama �lm�yorsun bunlar oluyor altinci g�n�n sonunda v�cut bu durumu kabullenmeye basliyor a�lik �ekmiyorsun v�cut zehirini atmaya basliyor ama� o zaten bizim gibi sikinti �ekenlerin kanina intikal eden bir durum oldugunu d�s�n�yorum mide ve bagirsak da zararli ve koku yapan bakterilerinde beslenecek bisey bulamamalari neticesinde bu zaman i�inde akciger ve karacigerde temizleniyor ben 20 g�nde 8 kg verdim aile i�inde ve yasadigim �evrede aldigim reaksiyonlari burada ifade bile edemiyorum �ok bariz fark oldugu belli ben kendi kokumu aliyordum simdi o yok i�tigim su bile farkli geliyor sadece sunu d�zelteyim ben kokuyu baskilamak adina 2-3 saatte bir disini fir�alayan bir kisi olarak artik �ildirmis gibi dis fir�alamiyorum sabah fir�alamak yetiyor onu d�zelteyim hee buna inanmak istemeyen varsa kendi bilir saygi duyarim yada bunu uygular ge�mez sorunun k�keni bambaskadir bunun tibbi a�iklamasini yapmak bana d�smez sorunun k�keni konusunda a�ikcasi bende �ok meraktayim ama buraya lin�lenmeye biseyler uydurmak i�inde yazmadim burayi yillarca takip eden birisi olarak 5 g�nde sonucu yazmadim bekledim aldigim reaksiyonlar neticesinde paylastim herkesin keyfi bilir diyetin zor ve tehlikeli bir s�re� oldugunu da �zellikle belirttim zaten
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 10:16
Kurtuldum1903 merhabalar �ncelikle �ok ge�mis olsun dileklerimi iletiyorum umarim ebediyen kurtulmussunuzdur:) Bende sizin gibi ve diger arkadaslar gibi tabiki durumun kontrolden �ikmasi durumunda v�cutta kalici hasar birakabilecegini d�s�n�yorum �zellikle benim gibi zayif bunyeniz varsa. Yalniz yinede arastirmak i�in bu su diyeti olayini nerden arastirdiniz �ok fazla bilgi var internette ama hepsi birbirinden farkli bunu s�yleyen kimdir bazi doktorlarda g�rd�m ama emin olamadim. Belki sizin kadar uzun s�relerde yapmak gerekmiyordur hatta bazi su diyeti �rneklerinde �orbalar ve salatalar da g�rd�m yalniz i�ecek yada su zorunlu demiyordu haslanmis yumurtayi bile serbest birakan su diyeti �rnekleri g�rd�m. Bilgi karmasasi var biraz. Siz nereyi referans aldiniz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 10:48
Kurtuldum1903 deneyimini paylastigin i�in �ok tesekk�r ederiz. Umarim ge�ici degildir. Ara ara koku durumunu g�ncelleyebilirsen sevinirim.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 11:11
Su diyetini tabiiki arastirdim dediginiz gibi 40 t�rl� degisik alternatifleri var ama en dogru olani yalnizca su ile yapilani oldugu kanisina vardigim i�in uyguladim ben dahada etkili olmasi i�in 10 g�nl�k yaptim tabiiki kivircik salatasi yumurtalisi sebzelisi �orbalisi seklinde var normali �nce 1-2 yada 3 g�nl�k alistirma seanslari ile baslamak gerekiyor normal su diyeti 7 g�n olmalida deniyor ��nk� sonrasinda 3-5 g�n arasi salata �orba seklinde normal yemeye hemen ge�ilmiyor forumlarda ve youtube �zerinden genis bilgi almak m�mk�n ger�i okuyunca kiyamet alametleri yapiliyor ama ben basagrisi ve halsizlik disinda sikinti yasamadim hem kilo verip hemde saglikli oldugumu d�s�n�yorum
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 11:17
sucuk salam pastirma kavurma sosis tarzi islenmis etler ile simdilik peynirden uzak duruyorum ama bunun disindan yedigim herseyden de aman tekrar edecekmi diyerek korkarak yiyorum ancak �ok s�k�r tekerr�r etmedi esim benim teyit uzmanim gelismeleri peyderpey paylasacam ama yinede hekim tavsiyesi ile gidilmeli
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 11:29
Sunuda kesinlikle ekleyeyim ben bunlari yaptim artik tamam istersem hi� birsey yapmayayim agiz bakimima yedigime i�tigime dikkat etmeyeyim zihniyeti �ok yalnis tabbiki bunlara dikkat etmek zorundayiz sonu�ta lavaboya yada ��pe biseyler atsak ve temizlemesek zaman i�inde illa koku yapar bu felsefeye g�re hareket etmek zorundayiz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 11:50
L�tfen forumda elinizden geldigince aktif olun arkadaslarimizin soracagi ve paylasacagi seyler olacaktir sizden ricam arada buraya ugrayip sorulanlari cevaplamaniz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 13:40
İlk gönderen: Kurtuldum1903 Kurtuldum1903 yazdı:

sucuk salam pastirma kavurma sosis tarzi islenmis etler ile simdilik peynirden uzak duruyorum ama bunun disindan yedigim herseyden de aman tekrar edecekmi diyerek korkarak yiyorum ancak �ok s�k�r tekerr�r etmedi esim benim teyit uzmanim gelismeleri peyderpey paylasacam ama yinede hekim tavsiyesi ile gidilmeli

Bunlardan uzak durdugun i�in koku gitmis olabilir mi? Su perhizi yapmadan �nce de hi� denedin mi peynir ve islenmis etleri yememeyi? Belki de onlari yemedigin i�in olabilir mi koku kesilmesi?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 16:04
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

Bunlardan uzak durdugun i�in koku gitmis olabilir mi? Su perhizi yapmadan �nce de hi� denedin mi peynir ve islenmis etleri yememeyi? Belki de onlari yemedigin i�in olabilir mi koku kesilmesi?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 16:11
Yasiniz ka� bilemedim ama ben bu �ileyi 25 yildir �ekiyorum sanki yeni yas almis ergen gen�lerle karistirdin sanirim beni gitmedigim doktor olmadigim ameliyat kalmadi bademcikten tut mide kapagina kadar 1 ay s�t �r�nleri et tavuk balik yemedigim haftalik diyetlerimde oldu dirhem d�zelme olmadi bu diyetin faydali oldugunu iddia ediyorum siz baska seylerden dem vuruyorsunuz denedim kardesim denedim diyetin de haplarinda doktorlarinda alasini denedim hatiri sayilir paralar harcadim v�cudun detoks etkisini kabul edip etmemek sizin tercihiniz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 16:38
Ben birsey soracaktim size �ncelikle agiz kokusuna yol a�tigini d�s�nd�g�n�z sorunun bundan kaynakli oldugunu d�s�nd�g�n�z problemleriniz varmiydi (�rn. Geniz akintisi, agiz kurulugu vb.) Varsa ayrintili sekilde yapabilirmisiniz hepsini. Birde bu diyeti yaptiktan sonra bunlarda da iyilesme oldu mu
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 17:43
Seker hastaligim sebebiyle agiz kurulugum vardi geniz akintim hep var ancak inanin bunlarda dahi azalmalar oldu zaten diyet esnasinda almakta oldugum ila�larimida o ara kullanmamistim yalniz agiz kokumun agiz kurulugu ve geniz akintisindan ziyade mide bagirsak kaynakli oldugu d�s�ncesindeydim v�cudu 20 g�n dinlendirmek bu baglamda nokta atisi etkisi yapti kanimca
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 17:54

Seker hastaligim sebebiyle agiz kurulugum vardi geniz akintim hep var ancak inanin bunlarda dahi azalmalar oldu zaten diyet esnasinda almakta oldugum ila�larimida o ara kullanmamistim yalniz agiz kokumun agiz kurulugu ve geniz akintisindan ziyade mide bagirsak kaynakli oldugu d�s�ncesindeydim v�cudu 20 g�n dinlendirmek bu baglamda nokta atisi etkisi yapti kanimca

Peki su perhizine basladiktan ka�inci g�n sonra koku azalmaya basladi? Etkisini ilk ne zaman farkettin?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 19:01
ilk 10 g�nl�k bitiminde bir azalma oldu ancak k�t� reaksiyonlari almaya devam ettigini g�r�nce 1 hafta aranin ardindan ikinci 10 g�nl�k diyete basladim bitiminden 5-6 sonra azaldi sonra jilet gibi kesildi dedigim gibi 1,5 aydir d�nyaya yeniden gelmis gibiyim kendimce sorunun ��z�m� olarak g�r�yorum yine koku baslarsa tekrar diyete baslyacam alistim artik k�k�n� kaziyana kadar devam edecem su an yasadiklarimi 25 yil sonra yasamak bile harika bir duygu ��nk�
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 20:07
Bende arastiriyorum hala benim b�nyem �ok zayif zaten sadece suyla yapamam ama bu corbayla, kuruyemisle, salatayla filan da yapilabilecegi s�yleniyor sizinki kadar etkili olmaz belki ama v�cuda biraz daha az y�k bindirmek iyi gelebilir
Başa Dön
Lavi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 21:51
Uzun s�redir bunu �ektiginizi s�ylemissiniz bisey merak ettim evlimiydiniz esiniz destek oldu mu birde seker hastaligi belirtileriniz neydi
Başa Dön
Lavi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2022 tarihinde 21:54
Birde arkadaslar hi� bu problemi yasayipta evlilik yasi gelen yokmu ne yapacagimi sasirmis durumdayim ailem s�rekli artik seni mutlu g�rmek istiyoruz evlen diyorlar ben bu halde biriyle ayni hayati paylasabilirmiyim bilmiyorum a�ik a�ikta anlatamiyorum ki derdimi sikismis durumdayim bu s�re�te siz nasil davraniyorsunuz yada ne tavsiye edersiniz
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2022 tarihinde 07:26
Suyun diyeti olmaz.
Su diyeti g�z yumulan bir aldatmacadir.

Para ve s�kse elde etmek i�in bir grup sarlatan bu terimi kullanarak bilim disi bir uygulama baslatip cahil, magdur ve masum bireylerin cebindeki parayi avlamaktadir.

Sinirli bir ka� besin ve su ile beslenmek, organizmayi metabolik strese sokmak, hayati tehlike olusturabilir.

Su diyeti v�cudun kas ve su kaybina sebep olur Sagliksiz olarak kilo kaybedilir, hi� bir hastaliga iyi gelmez. Agiz kokusunu da artirmasi beklenir. Kalbin ritmi bozulabilir, bozulan iyon dengesi b�brekte protein dahil bir �ok maddenin klirensini bozar.

Bilmeden yanlislikla b�yle tuhaf hurafelere sapanlar varsa kendisini uyariniz, ayiktiriniz, aydinlatiniz, uyandiriniz. Sahtekarliklara kapilmasina engel olunuz. Parasi cebinde kalsin, sagligi bedeninde kalsin.

Benim yeni kitabimin birinci b�l�m�n� �cretsiz indirebiliyorsunuz. Orda diger sarlatanliklari bulacaksiniz

https://kitabin.org/agiz-kokusu/agiz-kokusu-kitap-1/agiz-ve-nefes-kokusu-kitabi-icindekiler.html
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2022 tarihinde 09:23
Hocam a�lik ile Nobel alan bilim adami var, s�recin t�m bilimsel a�iklamasi ile ilgili �ok sayida yayin var. Ben basladim 2. G�n�ndeyim ve �cret �demiyorum bu s�re� i�in.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2022 tarihinde 21:31
İlk gönderen: Ethic1 Ethic1 yazdı:

Hocam a�lik ile Nobel alan bilim adami var, s�recin t�m bilimsel a�iklamasi ile ilgili �ok sayida yayin var. Ben basladim 2. G�n�ndeyim ve �cret �demiyorum bu s�re� i�in.

Bu nobel �alismasini eksiksiz d�zg�n bir sekilde yaziniz bir kontrol edeyim

Su diyeti ile zayiflatan ayda 7-10 bin TL alan kalp doktoru biliyorum.

Düzenleyen: aydinmur - 09-Temmuz-2022 tarihinde 21:51
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2022 tarihinde 04:20
Ben biraktim arkadaslar 2,5 g�n dayanabildim, 2. G�n kokuda biraz azalma oldu dogal olarak karbonhidrat alimi olmadigindan diye d�s�n�yorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2022 tarihinde 04:53
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Bu nobel �alismasini eksiksiz d�zg�n bir sekilde yaziniz bir kontrol edeyim

Su diyeti ile zayiflatan ayda 7-10 bin TL alan kalp doktoru biliyorum.

Hocam, dr oldugunu iddia eden bu adamin bir youtube kanali var orda detayli anlatiyor, yorumlara bakinca t�rl� hastaliklara karsi epey fayda saglayan olmus.

tikla
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2022 tarihinde 11:03
Bunlarin �ogu doktordur. Tip fak�ltesinden mezun olmustur. Hatta bir kismi akademik dereceli olabilir. do�ent profes�r falan.

Burada problem 2 tanedir. Bigrisi rant elde ediliyor olmasidir.
Bir kardiyolog yeteri kadar para kazanamazsa su diyetine basliyor. Baska bir kardiyolog ise (Canan Karatay)ot yersen koyun gibi yaglanirsin diyor. Bunlar pirim yapiyor, her s�yledikleri halkin kilcallarina ulasiyor. Yillardir agiz kokusundan kurtulmak i�in yumusak fir�a toplatilmalidir diyorum, sadece dilini temizlese 100 agiz kokusu hastasinin yaridan fazlasi iyilesecek diyorum sizden baska kimseye duyuramiyorum.

Ikinci problem eksik ve yanlis egitimdir. Bu doktorlar mezun olduktan sonra dr gogil'dan egitim alip piyasaya �ikiyor, mevcut hurafeleri yaymaya devam ediyorlar. Halkimiz bunlarin diploma veya �nvanlarina g�venip yaydiklari hurafeye inaniyor deve idrari bile i�iyor. Eksik ve yanlis egitim giderek artiyor. Y�zlerde tip ve dis hekimligi fak�ltesi a�ildi. Her emzun olanin doktor olacagini zannediyorlar. Ama mezun olanlar diplomasi olan yetersiz hekimler oluyor ve dr gogil'a bakarak hasta tedavi ediyor. Ger�ek doktorlar hocalar ve bilim adamlari �lkeden ka�iyor. Yeni mezun hekimler giderek zayifliyor, hastabakicilar doktora egitim verecek kadar bilgili duruma geldiler.
Kitabimin birinci b�l�mde tip fak�ltesi dekani olan bir profes�r�n agiz kokusu hastasina yazdigi re�eteyi yayinladim. G�rd�n�z m�?

Doktor eksik egitilmeye baslayinca Allah adiyla kupa �ekenler, agiz kokusuna ayet okuyan doktorlar, hastaya jilet atanlar (hajamat) deve idrari tavsiye edenler, muska yazanlar, hastanin diline s�l�k yapistiranlar, su diyeti alkali diyet, kandida diyeti sifadir diyenler, karaciger detoksu, bagirsak ile beyini birbirine karistiranlar, birinin diskisini digerinin an�s�ne sokanlar, fitoterapi, biyorezonans, ve sayisiz okus pokus

Bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2022 tarihinde 15:52
Hocam ben size 2015 yilinda gelmistim ve o zamandan buyana s�ylediginiz gibi orta sertlikte dis fir�asi kullaniyorum. Ve dis etlerim hala kaniyor fir�alarken. Bir �ok dis hekimine gittim ve derin dis temizligi ile kloreben gargara kullanimi �nerilmisti 1 hafta, ancak hala dis etlerim kanar, bir �neriniz olabilir mi peki bunun i�in??
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtuldum1903 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2022 tarihinde 17:25
Ben sonuca bakarim 25 yillik sikintili hayatimin sonunda ilk defa bir bayram �evremde aksirip �ks�rmeyen burnunu tutmayan ka�mayan insanlarla resmen hasret giderdim su diyeti ile v�cudumu temizledigime inaniyorum sekerim tansiyonum normale d�nd� v�cut toksinlerden arinarak feraha erdi he hi�mi koku yok sabahlari �ok hafif aliyorum oluyor ama oda normal g�n i�inde kayboluyor peynir kullanmaya basladim bu arada bunun etkisi ile olabilir
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2022 tarihinde 23:32
Arkadaslar tekrar merhaba,
Tip 1,2,3 farketmez, birinde agiz florasi digerinde sin�s bogaz bir digerinde mide florasinda �tekinde barsak florasinda bozukluk mevcut, florayi d�zeltebilenler iyilesiyor. Kiminin sadece temizlemesi (dil dis fir�alama-tip1) kiminin de a�lik orucu (tip3-4�de etkili diye d�s�n�yorum) hepsinde denklem belli iyi bakteri sayin fazla ise koku olmaz. YouTube a �how i successfully cured my 20 years halitosis� yazip �ikan videoyu izleyin. Hem nedenini g�zelce anlatiyor hem de ��z�m�n�. ��z�m ne mi pre+probiyotik kullanimi. �nerdigi �r�n T�rkiye�de yok, ancak �nerdigi �r�ndeki i�erikler 2 ayri grobiyotikte var. Ben az �nce siparis verdi 2 sini de ayni anda kullanip size yazicam. �r�nleri Amazon�da bulamadim. Stokta yok ancak yorumlari hep olumlu, kadinin diger videolarinda da yorumlar olumlu. Sizler de bakin. Benim g�zden ka�irdigim bir sey olursa yine paylasalim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2022 tarihinde 05:32

Arkadaslar tekrar merhaba,
Tip 1,2,3 farketmez, birinde agiz florasi digerinde sin�s bogaz bir digerinde mide florasinda �tekinde barsak florasinda bozukluk mevcut, florayi d�zeltebilenler iyilesiyor. Kiminin sadece temizlemesi (dil dis fir�alama-tip1) kiminin de a�lik orucu (tip3-4�de etkili diye d�s�n�yorum) hepsinde denklem belli iyi bakteri sayin fazla ise koku olmaz. YouTube a �how i successfully cured my 20 years halitosis� yazip �ikan videoyu izleyin. Hem nedenini g�zelce anlatiyor hem de ��z�m�n�. ��z�m ne mi pre+probiyotik kullanimi. �nerdigi �r�n T�rkiye�de yok, ancak �nerdigi �r�ndeki i�erikler 2 ayri grobiyotikte var. Ben az �nce siparis verdi 2 sini de ayni anda kullanip size yazicam. �r�nleri Amazon�da bulamadim. Stokta yok ancak yorumlari hep olumlu, kadinin diger videolarinda da yorumlar olumlu. Sizler de bakin. Benim g�zden ka�irdigim bir sey olursa yine paylasalim.

Bu �ekikg�zl� kadinin videosundan bahsediyorsun sanirim : tikla

Reklam ama�li yapildigi zaten videodan anlasiliyor ama eger �r�nler ise yarayorsa yapsin reklamini elbette. Videonun altindaki yorumlara s�yle bir baktim geneli deneyecegim, sag olun, umarim denedigimde koku gitmesi kalici olur vb tarzinda. Kullandim iyilestim diyen pek g�remedim ben. Neyse belki de vardir ben g�rememisimdir. Senin geri bildirimini heyecanla bekliyoruz, umarim ise yarar.

Simdi bu kadinin dedikleriyle alakali bir olaydan bahsedecegim, bunu da d�n aksam g�rd�m. Bu t�r �r�nlerin v�cutta tutunma yapabilmesi lazim yoksa yine ise yaramiyor. Asagidaki baglantiya tiklayinca sayfanin altina dogru inin g�zelce anlatmis. Konu agiz kokusu degil huzursuz bagirsak sendromu ama videodaki olayla da ilgili, agiz kokusuyla da.

Hani bazilarimiz diyoruz ya peynir, s�t yiyip i�ince koku artiyor falan iste bunun sebebi de bu yazida.

tikla
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2022 tarihinde 20:54

Hocam ben size 2015 yilinda gelmistim ve o zamandan buyana s�ylediginiz gibi orta sertlikte dis fir�asi kullaniyorum. Ve dis etlerim hala kaniyor fir�alarken. Bir �ok dis hekimine gittim ve derin dis temizligi ile kloreben gargara kullanimi �nerilmisti 1 hafta, ancak hala dis etlerim kanar, bir �neriniz olabilir mi peki bunun i�in??

Kisiye �zel seyleri forumda konusmayi dogru bulmam.
Bir soru varsa eposta adresimi biliyor olmalisiniz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Temmuz-2022 tarihinde 21:17
Esasen bireysel sormak istemedim. Orta sertlikte fir�a kullanilsa bile dis eti kanamasi olan birey ne yapabilir diye sormak istedim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.