![]() |
Probiyotik |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: ProbiyotikGönderildi: 18-Temmuz-2022 tarihinde 00:15 |
|
Arkadaslar probiyotik kullanip iylesenler vardi ne durumdalar birde suan kullanan varmi birka� sorum olucakti d�zenli probiyotik kullaniminin bir zarari varmidir acaba ger�ekten ihtiyacimiz oldugunu bilmeden kullanmak d�zenli isleyisi de bozabilirmi son sorumda ge�ici bir ��z�m�d�r �rnegin 3 ay kullanip biraksak basa sararmiyiz yoksa vucutta bir bozukluk varsa d�zene girerde kalici bir ��z�m olurmu simdiden tesekk�rler
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Temmuz-2022 tarihinde 07:16 |
Kafana g�re kullanmamani �neririm. Bazi bagirsak rahatsizliklarinda faydadan �ok zarar veriyormus, zararli mikroorganizmalari da costuruyormus bagirsaktaki. Bu durumda kisir d�ng�ye giriyoruz. Burda bi arkadas yazmisti probiotik, prebiyotik alinca agiz kokusu iyice artmisti. Herkese g�re degil yani o. Ben kefir i�tim bi s�re hi� de faydasini g�rmedim. Ev yapimi lahana tursusu da dogal bsr probiyorikmis ama ondan da fayda g�rmedim tam tersine tursu yiyince bagirsaklarim iyice bozuluyor. |
|
![]() |
|
Lufi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2023 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2023 tarihinde 07:07 |
|
Merhabalar. Agiz i�i florasini d�zenlemek i�in prebiyotik kullaniyorum. Kokuda azalma var. Murat hocama sormak istiyorum. Bu prebiyotik (adini s�ylememde sakincasi yoktur sanirim bactoblis)s�rekli kullanirsam zarari olur mu? Bir de bunu kullanirken dilimi fircalamali miyim? Fircalalarsam yararli bakterilerin yerlesmesini engellerim diye endiselendim.
|
|
|
Zaman herseyin ilaci
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2023 tarihinde 20:12 |
|
Pro(e)biyotikler kullanildigi g�nler boyunca bazi bakterileri sindirim kanali i�erisine yerlesmeye dogru zorlar. Ilaci terk ettiginizden saatler (g�nler) sonra b�t�n bakteriler eski oranlarina hizla geri d�ner. �m�r boyu kullanilmasinda mahzur yok ama faydali degildir.
Ister fir�alayin ister fir�alamayin agzinin i�erisine hangi bakterilerin yerlesecegine etki edemezsiniz. Dilinizi fir�alayarak Sadece sayisal olarak bir s�re bakterilerin azalmasini saglarsiniz. Faydalidir. �m�r boyu uygulanmalidir Zararli veya faydali bakteri yoktur. B�t�n bakteriler zararlidir. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |