Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Probiyotik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Probiyotik
    Gönderildi: 18-Temmuz-2022 tarihinde 00:15
Arkadaslar probiyotik kullanip iylesenler vardi ne durumdalar birde suan kullanan varmi birka� sorum olucakti d�zenli probiyotik kullaniminin bir zarari varmidir acaba ger�ekten ihtiyacimiz oldugunu bilmeden kullanmak d�zenli isleyisi de bozabilirmi son sorumda ge�ici bir ��z�m�d�r �rnegin 3 ay kullanip biraksak basa sararmiyiz yoksa vucutta bir bozukluk varsa d�zene girerde kalici bir ��z�m olurmu simdiden tesekk�rler
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Temmuz-2022 tarihinde 07:16
İlk gönderen: Lavi Lavi yazdı:

Arkadaslar probiyotik kullanip iylesenler vardi ne durumdalar birde suan kullanan varmi birka� sorum olucakti d�zenli probiyotik kullaniminin bir zarari varmidir acaba ger�ekten ihtiyacimiz oldugunu bilmeden kullanmak d�zenli isleyisi de bozabilirmi son sorumda ge�ici bir ��z�m�d�r �rnegin 3 ay kullanip biraksak basa sararmiyiz yoksa vucutta bir bozukluk varsa d�zene girerde kalici bir ��z�m olurmu simdiden tesekk�rler

Kafana g�re kullanmamani �neririm. Bazi bagirsak rahatsizliklarinda faydadan �ok zarar veriyormus, zararli mikroorganizmalari da costuruyormus bagirsaktaki. Bu durumda kisir d�ng�ye giriyoruz. Burda bi arkadas yazmisti probiotik, prebiyotik alinca agiz kokusu iyice artmisti. Herkese g�re degil yani o. Ben kefir i�tim bi s�re hi� de faydasini g�rmedim. Ev yapimi lahana tursusu da dogal bsr probiyorikmis ama ondan da fayda g�rmedim tam tersine tursu yiyince bagirsaklarim iyice bozuluyor.
Başa Dön
Lufi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lufi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2023 tarihinde 07:07
Merhabalar. Agiz i�i florasini d�zenlemek i�in prebiyotik kullaniyorum. Kokuda azalma var. Murat hocama sormak istiyorum. Bu prebiyotik (adini s�ylememde sakincasi yoktur sanirim bactoblis)s�rekli kullanirsam zarari olur mu? Bir de bunu kullanirken dilimi fircalamali miyim? Fircalalarsam yararli bakterilerin yerlesmesini engellerim diye endiselendim.
Zaman herseyin ilaci
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2023 tarihinde 20:12
Pro(e)biyotikler kullanildigi g�nler boyunca bazi bakterileri sindirim kanali i�erisine yerlesmeye dogru zorlar. Ilaci terk ettiginizden saatler (g�nler) sonra b�t�n bakteriler eski oranlarina hizla geri d�ner. �m�r boyu kullanilmasinda mahzur yok ama faydali degildir.

Ister fir�alayin ister fir�alamayin agzinin i�erisine hangi bakterilerin yerlesecegine etki edemezsiniz. Dilinizi fir�alayarak Sadece sayisal olarak bir s�re bakterilerin azalmasini saglarsiniz. Faydalidir. �m�r boyu uygulanmalidir

Zararli veya faydali bakteri yoktur.
B�t�n bakteriler zararlidir.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.