|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sorumvar
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2022 Saat 00:44 |
Merhaba arkadaslar yillardir bu sorunla yasayan her seyi okuyup uygulayan 20 yildir çare bulamayan biriyim ve tip1 özellikleri göstermeme ragmen agiz içi kaynakli sorunum yok. Son zamanlarda bagirsak florasi konusuna oldukça takmis durumdayim agiz floramin bagirsak floramin bozulmasi sonucu bozulabilecegini düsünmeye basladim ve bagirsak florasi testlerine bakarken siradan gaita testlerinin çok ayrintili olmadigini okudum ve SFS adinda testi gördüm Ankara’da bir laboratuvarda yapiliyormus internete yazarsaniz hemen çikiyor. Uzun uzun okudum bagirsaktaki bakteri mantar sayisini falan ölçüyor. Bagirsak mikrobiyotasi hakkinda ayrintili bilgi veriyormus. Aradim 4000 lira fiyat verdiler kargo ile kit yollayabilir misiniz dedim örnegin 1 saat içinde ulasmasi gerektigi için Ankara’ya gitmem gerektigini söylediler. Ben bu testi yaptirip bir uzmana göstermeyi düsünüyorum müsait zamanimda. Merak ettigim sizlerden bu testi yaptirip bir doktora gösteren veya doktoru bu testi yaptirmasini isteyen bagirsak mikrobiyotasi ile ilgili bilgi alan oldu mu daha önce bilgilendirirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmis olsun hiç olmamisa dönsün ama benim fikrimce bu teste hem bu kadar zaman hemde bu kadar maliyet ayirmaman önemli bir durum olsa gaita da çikiyor birde bagirsak florasi düzelince kesin iyilesen varmi bilmiyorum inanin çözüm nerde aramaktan biktim bende çözüm nerde diye sorgulamaktan ve neden ben demekten düzelicez insallah diyelim
|
|
![]() |
|
sorumvar
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Çok tesekkürler size de geçmis olsun 🙏🏻 Maliyeti gerçekten yüksek artik hepimiz ne yapacagini sasirmis her dala tutunur durumdayiz malesef. Bagirsak milrobiyatasinin vücut için önemini anlatan bir kitap okumustum ondan sonra denemek istedim aslinda vücuttaki bütün mukozalari etkiledigini okumustum. Birçok kisinin sebebi olabilir. Benim de tükürügümün agzimin içinde yogun kivami bile rahatsiz ediyor hep tükürük kaynakli oldugunu düsünmüsümdür tükürük testinde de iplik iplik suyun dibine dogru çöküyor o yüzden düsündüm dediginiz gibi önce normal bir test yaptirip sonuç alamazsam denerim belki tesekkürler
![]() |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 395 |
![]() ![]() ![]() |
Tükürüklü su testinin tamamen palavra oldugunu Murat hoca ve gastrocu bazi hekimler açikladi, inanmayin arkadaslar. Türükürk testi yapan 10 kisiden 9'unun tükürügü ipliksi, densz anasi sekline bürünüyor suda ama 9unun da agzi kokmuyor. Yok sende kandida mantari var, o var bu var palavra hepsi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |