Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Fakir hastaligi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Fakir hastaligi
    Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 11:22
Merhaba arkadaslar bu koku probleminin tip ka� olursa olsun nerden gelirse gelsin fakir hastaligi oldugunu d�s�n�yorum �ok varlikli olupta hi� bu problemi �eken yoktur eminim �nl�ler is insanlari onlarda da yok parayi bulursak d�zeliriz diye d�s�n�yorum
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 12:26
İlk gönderen: Lavi Lavi yazdı:

Merhaba arkadaslar bu koku probleminin tip ka� olursa olsun nerden gelirse gelsin fakir hastaligi oldugunu d�s�n�yorum �ok varlikli olupta hi� bu problemi �eken yoktur eminim �nl�ler is insanlari onlarda da yok parayi bulursak d�zeliriz diye d�s�n�yorum

Kismen katiliyorum, a�liktan nefesi kokmak diye deyim bile var. 😁

Simdi yeterince paramiz olsa Murat hocadan baslariz, test yaptirip t�m dolgulari, kanal tedavilerini, dis taslarini tedavi ettiririz. Ge�mezse KBB ye �zele gider sin�zit, burun egriligi cart curt hepsini tedavi ettirir ameliyat oluruz.

Yine ge�mezse gastrocuya gidip mide bagirsak testleri yaptiririz. O da olmasa psikologa gideriz. Tamamen olmasa bile zenginler agiz kokusu sorununun %90 oranla ��zebilirken fakirlerin anca %10-20 si ��zebiliyor muhtemelen.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2022 tarihinde 09:16
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

İlk gönderen: Lavi Lavi yazdı:

Simdi yeterince paramiz olsa Murat hocadan baslariz, test yaptirip t�m dolgulari, kanal tedavilerini, dis taslarini tedavi ettiririz. Ge�mezse KBB ye �zele gider sin�zit, burun egriligi cart curt hepsini tedavi ettirir ameliyat oluruz.

Yine ge�mezse gastrocuya gidip mide bagirsak testleri yaptiririz. O da olmasa psikologa gideriz. Tamamen olmasa bile zenginler agiz kokusu sorununun %90 oranla ��zebilirken fakirlerin anca %10-20 si ��zebiliyor muhtemelen.

Bu video tikla yitupda 23 milyon kez izlenmis. Dis tasi temizleme videosu. Adamin agzindan hafriyat kamyonuna sigacak kadar tas �ikti ama dili pembe kirmizi ve pas mas yok. En ufak agzi da kokmuyordur haa bunun.
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2022 tarihinde 10:05
Ben d�n is yerine yeni gelen bir arkadasimla otob�s yolculugu yaptim kiz dibime oturdu kiz konustukfa dislerine filan baktim alt disleri k�kleri sapsari ve tamamen d�s tasi ile kaplanmis disleri sari ama sifir koku. Ben �ikamiyorum bu isin icinden ger�ekten anlayamiyorum da.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2022 tarihinde 12:31
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Ben d�n is yerine yeni gelen bir arkadasimla otob�s yolculugu yaptim kiz dibime oturdu kiz konustukfa dislerine filan baktim alt disleri k�kleri sapsari ve tamamen d�s tasi ile kaplanmis disleri sari ama sifir koku. Ben �ikamiyorum bu isin icinden ger�ekten anlayamiyorum da.

Yaaa evet insani delirtiyor bu. 😁

Imkan olsa o kizi tutacaksin kolundan zorla Murat hocaya g�t�receksin, �l�t�receksin �ikan gazlari sonra da kendini �l�t�receksin. Aradaki farka baktiracaksin.

Aramizda hangi gazlarin �ikmasi farki var ki onda koku yok bizde var.

Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2022 tarihinde 13:52
Ben kafamdan bagirsak sindirim sistemini ihtimalini elemistim ��nk� o kadar �ok saglikli beslenmistim ki bir d�nem ge�memisti o y�zden dedim sinidirmden degildir. Ama sonra mide asidi olayini kesfettim birde siz foruma sibo hastaligini yazinca belirtileri �ogumuzun belirtileriyle ayni. Zaten bu kadar uzun s�reli ve s�rekli bir seyin sistemsel bir sikinti olmadan ortaya �ikabilecegini d�s�nm�yorum artik. �ogumuzun yediklerine g�re bile degisiyor koku. Ayni xamanda sinidirm sistemiyle ilgili oldugunu d�s�nmem beni psikolojik olarak daha da zora soktu. ��nk� sindirim sistemi uzun s�reli tedaviye ihtiya� duyuyor genelde ve burda meydana gelen hastaliklar tekrarlayabiliyor siklikla bende fazlasiyla yorulmus durumdayim
Başa Dön
Cihangir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2022 tarihinde 22:55
dimi dimi benimde dogdugundan beri dislerini fir�alamamis tanidiklarim var ama koku sifir kafayi yememek elde degil
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 13:57
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

Ben hepsini yaptim yine de ��z�m yok. Dil fir�alama ve farenjit �zerine yogunlastim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.