![]() |
Bir umut isigi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Bir umut isigiGönderildi: 25-Temmuz-2022 tarihinde 22:52 |
|
Arkadaslar �ncelikle buraya bunlari yazip sizinde moralinizi bozmak ve �zmek istemem ama bildiginiz gibi i�imizi kimse a�amiyoruz...
Yine �ok yoruldugum bir g�n ger�ekten artik gelecek kaygisi yasiyorum herg�n b�yle b�yle nereye kadar gider bilemiyorum ge�enlerde gitti gibi geldi o kadar mutlu olmustum ki Allahim �ok s�k�r artik benimde bir hayatim olacak diye ne hayaller kurdum bilseniz yok ne yapsak ne etsek yok su illet kokuyu kendim de duymayi o kadar �ok isterdim ki anlatamam.. Psikolojik mi diye yazanlari okuyorum ya nasil olur da bir aile de yada arkadas ortaminda herkes birbiriyle konusurken gayet normal ama ben konusmaya baslayinca insalar ellerini burnuna y�z�ne getiriyorlar bunu da beyin g�c�yle yapiyor olamam herhalde bu arada murat hocaya muaneye olmadim burdaki bazi konulardan yola �ikarak bazen psikolojik mi diye soranlara ve benim de bri ara d�s�nmeme sebep olanlara istinaden s�yl�yorum �evremde binlerce agzi ��r�klerle dolgularla sin�zit faranjit mide problemleri bagirsak problemleriyle yasayanlar var peki bu forumda forumdaki insalar da ekstra ne var da bu koku var arkadaslar ben ciddi anlamda t�kendim kimseye belli etmeden m�cadele etmekten yoruldum pumut isigi varmi bilmiyorum hayatim nereye dogru gidiyor bilmiyorum en g�zel yaslarimin bosa gidisi �ok �z�yor beni herseyden �ok eksigim isten ayrildim b�t�n arkadas �evremden uzaklastim sosyal aktivitem yok ailemle mesafeli olarak idare ediyorum yazacak o kadar �ok sey var kii daha fazla uzatmayayim umarim birg�n biter |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 06:37 |
|
Lavi bazen hepimiz altindan kalkalamayacak duygular hissediyoruzdur mutlaka ama toparlaniyor iz tekrar m�cadele ediyoruz. Evet �ogu kiside yok kendimizi bu sebeple neden ben neden ben diye sorgulayabiliz ama ben yillarca bu hatayi yaptim hatta bazen hala bu c�mleyi kurmaya yelteniyirum. Ama iyilesmenin ilk asamasi her zaman hastaligi samimiyetle kabul etmektir bence diger t�rl� zaman kaybi ve konsantrasyon kaybi oluyor. iyilesecek miyiz onu bilemiyorum emin degilim dedigin gibi hayatta bu durumu g�z ardi edip yasamak istediklerini yasamaya kalksan bile olduk�a engel bir durum. O sebeple hayati bir anlamda ka�iriyor olabiliriz ama kazandirdigi �ok sey olduguna da eminim kendi adima en azindan. Allah hepimize kisa zamanda sifa versin.
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 09:20 |
|
Lavi, agiz kokun psikolojik olmayabilir ama sonu�lari psikolojik sorunlar yaratabilir. Sosyal �evren yoksa is okul hayatin zor ge�iyorsa uzun s�redir g��s�z, �zg�n, umutsuz hissediyorsan bir psikiyatrist ile g�r�s mutlaka. Agiz kokusunu s�ylemeye �ekinme. Ben �ekinmistim sadece duygularimi anlatmistim "Canim sikiliyor, aglama hissi geliyor, hayattan zevk almiyorum vs."
Agiz kokusu ge�mese de �� d�rt hafta sonra �ok olumlu bir degisim yasayacaksin. |
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 10:32 |
|
Tesekk�r ederim fakat bu koku problemi ortadan kalkmazsa emin ol psikolojik tedavi olsamda tekrar psikolojim bozulacak ve basa saracagim ��nk� ana sebebin ortadan kalkmasi gerekiyor
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 10:55 |
|
Lavi ne zamandir koku var ve s�phelendigin koku kaynagi nedir
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 15:43 |
|
Sevgili melina yaklasik 5 yildir oldugunu d�s�n�yorum benim tahminim ne zamanki sabahlari uyandigimda burnum dolu uyanmaya basladim b�yle jel kivaminda seffaf kokusuz bir sivi olusmaya basladi (s�mk�rmeyle �ikmiyor yapiskan pe�ete ile �ikiyor) o zamanlar sanki tepki almaya basladim bununla birlikte bazi sabahlar nohut tanesi b�y�kl�g�nde sari balgam �ikiyor bogazimdan yemek sirasinda dis fir�alarkende ayni sivi olusuyor burnumda kendimi d�s�n�nce vucudumda olan tek degisiklik buydu bagdemcik ve burun kemik egriligi ameliyati oldum d�zelme yok ama su fark var bademcik ameliyatindan �nce kokuyu bazen kendimde alabiliyordum tatli ve metalik bir tat geliyordu bademcik tasindan muhtemelen ama artik kokuyu kendim hi� almiyorum ama ne zamanki birinin y�z�ne dogru konusmaya basliyim biraz sonra burunlarini kapatmaya basliyorlar yedigim yiyeceklerin tadi ve kokusu uzun s�re hissediyorum ama k�t� koku alamiyorum ya ameliyatlardan sonra koku almada bir problem olustu ama sanmiyorum diger kokulari alabiliyorum yada alisinca alamiyoruz b�yle...
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 16:27 |
|
Kokuya alisinca alamama durumu oldugunu sanmiyorum bende kendimi bildim bileli var kendim bile alisamadim aliyorum kokuyu. Geniz akintisi burundan geriye dogru olan akinti alerjik oluyormus genelde ordan ileri gidersek bagirsak sagligina geliyor is uzun s�reli antibiyotik kullanmismiyidniz 5 yil �nce belki onunla ilgilidir mutlaka bir �ikis noktasi olmali diye d�s�n�yorum sonradan baslamis ��nk� �nceden yokmus
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 17:01 |
|
Bilemiyorum ben hi� almiyorum ama sabah olan kokuyu aliyorum murat hoca uzun s�re ayni kokuya maruz kalininca kokuyu alamayabilirsiniz demisti antibiyotik konusunda da kullandim fakat yani abartilacak derecede degildir diye d�s�n�yorum birde bir kuzenim fazla antibiyotik kullanimindan kalbi bile zarar g�rm�st� baya tedavi g�rd� gram agiz kokusu yoktu ama bagirsaklara da yogunlasmayi d�s�n�yorum alerjide sadece toz akar polen alerjisi var d�zenli alarji ilaci kullanmadim kullanip alerjisi ge�en duymayinca evet bu arada bunun bir �ikis noktasi oldu ama ne bilmiyorum lise yillarimda yoktu �ok eminim lise sonda yavas yavas kendini g�stermeye basladi sonra �niversite hayatim boyunca da oldugunu d�s�n�yorum emin olmamakla birlikte ve suan da durum bu konusmaya baslayinca karsi taraf �ok rahatsiz oluyor hissediyorum
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 17:05 |
|
5 yil demisim s�yle d�s�n�nce daha fazla bile hep karsi tarafin kendini koruma �abasini g�r�yorum �ok �z�c�
|
|
![]() |
|
Ben ❤
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 17:09 |
|
Beni yazmissin ayni :(
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 17:14 |
|
Kusura bakmayin yarim yarim oldu ama suan aklima geldi agiz i�i bir problem olunca kokuyu kendinde alabiliyorsun ��nk� bademcik tasi durumunda bende aliyordum
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 20:45 |
|
Lavi kokuyu kendin alma durumunun sadece agiz i�i kaynakli oldugunu d�s�nm�yorum senin kokuyu almama durumun acaba yalnizca nefes kokusu olmasi ve akcigerden gelmesi olabilirmi?
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 22:40 |
|
Bilmiyorum akcigerlerime baktirmadim ama bildigim herhangi bir problemim yok bilemedim simdi
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2022 tarihinde 08:28 |
Kokunun psikolojik oldugunu s�ylemiyorum. Ben 10 yildir ugrasiyorum. Antidepresan kullandiktan sonra iki �� hafta i�inde bir rahatlama ve enerji geliyor. Bu sahte bir mutluluk degil, zihnindeki kaygilar azalinca hayatin diger y�nlerini g�rmeye ve onlarla mutlu olmaya basliyorsun. Bende konusmadan da olan bir koku var. Nefes kokusu saniyordum ama bu on yil i�inde Murat Aydin, Aytug Altundag, Fatih Vural gibi agiz kokusu teshisi yapan doktorlara gittim, hepsi tip-1 teshisi koydu o y�zden nefes kokusunu artik d�s�nm�yorum. Ayak veya v�cut kokusu olabilir. �yle bir koku ki girdigim odada, arabada, ofiste hemen pencere a�iliyor. B�yle s�yleyince tip-5 gibi g�r�n�yor ama kisin karli havada bile arabada pencere a�ik gidip geliyoruz. Tip1 ama ne Halitosil ne dil fir�alama ne baska �r�nler ise yaramiyor. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2022 tarihinde 08:38 |
Farhex, klorhex gibi agiz hijyeni saglayan tibbi gargara kullandiniz mi hi�? Tip1 teshisi kesinse arabada, odada kapi pencere a�tiracak kadar ya da v�cut kokusu yapacak kadar koku olusmamali bence. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2022 tarihinde 09:38 |
|
Andorex'i bogaz i�in kullanmistim. S�rekli kullanilmaz diye biliyorum. Agiz kokusu i�in yeni g�rd�g�m, dentasave'in klorhex diye bir agiz �alkalama suyu var. 0.05 klorheksidin i�eriyormus ve g�nl�k kullaniliyormus. Ben de ona bakiyorum ama her g�n kullanilir mi bilmiyorum.
Koku konusundaki meselem biraz uzun. �zetleyip baska bir baslikta yazacagim |
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2022 tarihinde 16:03 |
|
Kelime nacizane sana tavsiye vermek istiyorum kesin teshis i�in bu forumdan bir arkadasla g�r�s mutlaka seninle ayni sehirde yasayan vardir r�m g�n boyunca seni izlesin konusurken mi koku geliyor hareket edince mi vucut mu agiz net bir sonuca varirsiniz hem �ekinme durumu olmaz birbirinizden bu arada bana yazdiklarin i�in de tesekk�rler bir dahileye daha gitcem bakalim sonra olmazsa y�nelirim diye d�s�n�yorum
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2022 tarihinde 17:33 |
|
Forumdan bulusmayi ben de d�s�nd�m ama ya mesafe ya isler engel oldu. Simdi mesafe ve isler engel degil. Ben erkegim, erkek arkadaslarla bulusabiliriz. Ben gelirim veya orta bir yerde bulusuruz sorun yok.
Bulusma isini genellikle kizlar kizlarla daha �abuk organize ediyor. Erkekler ya is ya para ya utanma belasi bulusmada sorun yasiyor. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2022 tarihinde 18:09 |
|
Arkadaslar benim anlamadigim sey en yakin ana babaniz, kardesleriniz, arkadaslariniza Agzim kokuyor mu, kokuyorsa ne gibi bir koku diye sormak varken bundan utanip da neden illa ki forumdan birileriyle bulusup kokuyu bu insanlara sormak istiyorsunuz?
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2022 tarihinde 22:45 |
|
��nk� en yakinlarimiz aile �yeleri yani bizim kirmamak �zmemek i�in yada hastalik hastasi olucak d�s�ncesiyle objektif olamiyor ama seninle ayni durumdaki biri seni anladigi i�in kesinlikle net ve dogru konusur
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2022 tarihinde 22:46 |
|
Kelime haklisin erkekler biraz daha bu duruma �ekingen bakiyor umarim g�r�p yazan birileri olur ve yardimci olurlar sana
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 14:52 |
|
Lavi, bir iki arkadasla konustuk. Uygun zamanda bulusacagiz. Forumdaki erkek arkadaslardan bulusmak isteyenler �zelden veya buradan yazabilir. Belki ayni sehirde oldugumuz birine rastlariz. Bir �r�n kullanirken, Doktora giderken birbirimize moral destek veririz.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 15:50 |
|
Arkadaslar az �nce yutupta bir videoda bir kadin dildeki pas tabakasi i�in baska bir hastalik i�in yedigi propolisin dildeki tabakayi tamamen yok ettigini fsrk ettigini yazmis. Evinde propolis olan varsa deneyip sonucunu yazabilir mi l�tfen. Ari polenlerinden olusan bir seydi sanirim bu. Sanirim yarim �ay kasigi kadarini agzinda iyice �igneyerek yutacaksiniz.
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 22:37 |
|
Kelime Istanbuldansin sanirim o y�zden sanslisin sitede Istanbuldan arkadas fazla
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 22:39 |
|
Tospik propolisin mucize bir �r�n oldugunu duymustum aslinda denemekte fayda var ama miktar olarak az fiyat olarak �ok pahali satiliyor bakalim evde olanlar bi denesin
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |