Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

sorum olacak

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı unfair Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: sorum olacak
    Gönderildi: 25-Temmuz-2022 tarihinde 11:01
arkadaslar merhabalar. bu toplulugu yeni kesfettim. bir sorum olacak. Iyilesmeyen arkadaslar niye iyilesemiyor? Acaba onlar da mi yeni? Ya da agiz kokusuna sebep olan seyi buldular da tedavileri mi sonu� vermedi. Su y�zden soruyorum ben bu illeti basimdan atmak istiyorum ve sorunun kaynagini bulduktan sonra tedavi bulamamaktan korkuyorum.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2022 tarihinde 16:45
İlk gönderen: unfair unfair yazdı:

arkadaslar merhabalar. bu toplulugu yeni kesfettim. bir sorum olacak. Iyilesmeyen arkadaslar niye iyilesemiyor? Acaba onlar da mi yeni? Ya da agiz kokusuna sebep olan seyi buldular da tedavileri mi sonu� vermedi. Su y�zden soruyorum ben bu illeti basimdan atmak istiyorum ve sorunun kaynagini bulduktan sonra tedavi bulamamaktan korkuyorum.

Selamlar, ge�mis olsun. Forumu bi inceleyin isterseniz, ger�ekten iyilesenler gitmisler ama sayilari az. Iyilestim diyip d�nenler �ogunlukta. Iyilesip de yazmayanlar da vardir muhtemelen.

tikla

Başa Dön
Lavi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2022 tarihinde 22:35
Merhaba yerinde bir soru olmus fikrimce burdaki bir kullanici dahi y�zde y�z problemim suradan kaynaklaniyor diyemiyor yani sebebini net olarak bilebilsek eminim ��z�m bulabiliriz diye d�s�n�yorum herkes varsayimlarla bir yola �ikiyor deneme yanilma y�ntemi �yle bir cihaz olsun isterdim ki ona teste girdikten sonra nokta atisi su sebepten dolayi bu koku var diyebilsin �rnegin bulanti ve kusma bir�ok hastaligin belirtisi fakat saglik ocaginda bile yapilan rutin kan testinde insan bunun sebebini �grenebiliyor belki sa�ma oldu �rnek ama suan aklima bu geldi ha birde eski kullanicilar artik giris yapmiyor benimde dikkatimi �ekti ya iylestiler hatirlamak istemiyorlar yada girip daha fazla psikolojilerini kaybedip umutsuzluga kapilmak istemiyorlar..
Başa Dön
unfair Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı unfair Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 11:43
anladim arkadaslar, cevaplariniz i�in tesekk�r ederim en kisa zamanda ��z�m bulma �midiyle...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.