Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Enterogermina

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Enterogermina
    Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 15:19
Arkadaslar bu probiyotikige baslamayi d�s�n�yorum susuz toz halinde aldim kullanan oldumu ne kadar s�re kullandiniz yorumlariniz nedir
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 15:30
Bence proviyotikleri kafaniza g�re kullanmayin derim mutlaka bir doktora danisin ��nk� eger kokunun sebebi bagirsaklarsa bu probiyotikler k�t� bakterileri besleyebiliyormus bile ben kullandim probiyotik kullandigim d�nemlerde daha rahatsiz ve kokuda artis olurdu tavsiye etmem
Başa Dön
Lavi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 15:54
Anladim ama doktorlarin bazi test yapip �yle kullan yada kullan�a demesi gerek bundan da acizler
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 17:11
Kullanmayin bence durumunuz daha beter olabilir ben ka� marka denedim ka� ay kullandim para kismini s�ylemiyorum bile ama hi�birinden fayda gormedim
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 20:15
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Kullanmayin bence durumunuz daha beter olabilir ben ka� marka denedim ka� ay kullandim para kismini s�ylemiyorum bile ama hi�birinden fayda gormedim

Melina bak, yutupda ana sayfama d�st� Murat hocanin 6 yil �nceki videosu. Sindirim sistemi, sibo, huzursuz bagirsak sendromundaki gazlarin agiz kokusuna yol a�masindan bahsetmis zaten ta o zaman.

tikla
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 22:07
Tospik izledim videoyu ben suan mide ve bagirsaga y�neldim zaten birka� uygulama yapiyorum deniyorum birseyler olumlu sonu�lanirsa paylasicam suan biz d�zelme yok ama bakicam denemelere devam
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 22:28
Ger�ekten yoruluyorum melina herseye bir umut yaklasiyorum denemeyecegim haklisin daha k�t� sonu�lar �ikabilir
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 06:58
Lavi �ogumuz ayni durumdayiz zaten takma kafana ama her �n�ne gelen seyi deneyen biri olarak aslinda vucudumuzu onemsememiz gerektigini d�s�n�yorum artik sirf bu hastalik i�in sa�ma sapan istemedigimiz seyler kullandik belki diger organlara zarar verdik bilemiyoruz malesef
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 08:01
Arkadaslat �ncelikle herkese g�zel, mutlu bir pazar g�n� dilerim.

Simdi herkes bir seyler deniyor ama olmuyor. Kokunun sebebini bulamiyoruz veya buluyoruz da anlayamiyoruz ama elimizde kesin olan bilimsel bir ger�eklik var. O da agiz kokusunun sebebinin %90 oraninda agiz i�i kaynakli oldugu.

Yani ��r�k disleri dolgu yaptirip, dis eti hastaligi varsa tedavi ettirdikten sonra Murat hocanin dedigi gibi en az 3 dakika olmak �zere g�zelce fir�alayip (sert fir�ayla) sonra da gidebildigimiz kadar arkadan �ne dogru kanatmadan g�nde en az 2 defa dilimizi fir�aladigimizda koku falan kalmayacaktir.

T�m bunlari yaptiktan sonra %90 istatistiki oranla siz de ben de kokudan kurtulucagiz.

Bakin bilek yalama olayini instada falan g�rd�m, millete yaptiriyorlar herkes kendi bilegini koklayinca �ggggg igggg igren� diyip y�z�n� eksitiyor. Dikkat edin bunlzr agzi kokmayan insanlar, �evrelerinden hi� k�t� tepki almamis insanlar. Demek ki d�nyanin en temiz, agzi hijyenik insani da olsan, Brad Pitt de olsan, Monica Bellucci de olsan parmagini dilinin arkasina, bademciKlerine dogru s�r�p koklarsan elbette bir takim istenmeyen kokular burnuna gelir. Ancak o kokular orda kalir, konustuk�a diger insanlara gitmez ��nk� t�k�r�k i�inde hapsolur.

Simdi eger t�m bunlari dogru sekilde yapmamiza ragmen ve aslinda diger insanlar tarafindan kokuyor diye uyarilmadiysak ve psikolojik olarak kokuyor zannetmiyorsak %90 agiz i�i kaynaklidan geriye kalan %10'luk dilim i�indeyiz demektir.

Bu %10'un da bir kismi sindirim kaynakli (�zellikle s�rekli kabiz ve ishalimsi diskilama yapanlarda) ki bu da ince bagirsakta bakteri �remesi sibo, ibs gibi hastaliklar, seker diyabet hastaligi (bunda nefeste aseton kokusu olurmus) �esitli akciger hastaliklari, bademciklerin kronik iltihabi vs bir takim hastaliklar var.

Uzun lafin kisasi �nce agiz i�ini kesin olarak bi halledelim sonra diger azinlik %10 luk kisma geliriz.

Bu forumda yillardir sifa arayanlar ya yeteri kadar agiz bakimini yap(a)miyor ya da geriye kalan %10 azinlik kaynakli agiz kokusu sebebiyle olusan k�t� kokuya sahipler.

Eleme y�ntemiyle bunlari teker teker ��zebilmemiz lazim aslinda.

Iyilestim basligina yazanlari okuyorsun bademcigimi aldirdim ge�ti diyor ama aldirdigi halde ge�meyenler var. Burun kemigi egrilim vardi ameliyat oldum koku gitti diyen var ama ayni ameliyati oldugu halde ge�meyen var.

Herkesin durumu aslinda hem genel hem �zel. Genel i�inde �zel yani. Bir ka� olusumun ayni anda olmasiyla koku olusuyordur belki yani hem burun kemigin egridir hem de siniz�t�n vardir hem de bagirsakta sorun vardir gibi gibi.

Simdi yakininda koku testi yapabilecegi es, dost arkadasi bulunanlardan ricam en az 3 dakika g�zelce ve dogru sekilde dislerini fir�alayip dillerini arkadan geriye kanatmadan, kazimadan fir�alayip 20 dakika bekleyip koku testi yaptirmalari o kisiye. Bakalim yine komu olacak mi?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 08:16
Iyi pazarlar topik �ncelikle tesekk�r ederim yazin i�in haklisin agiz i�i kaynaklar birinci planda ben kendi �zelim i�in konusuyorum agiz i�i hi� bir problemim yok bir tane dolgum vardi amalgam bu s�re�ten sonra onu degistirdim normal dolgu vir sikinti olmadigini s�ylediler sik sik tas temizligi yaptiriyorum ge�en ay gittim doktor senin disinde tas yokki hatta bug�n gelen en problemsiz disler seninki dedi birde s�yle bir durum var fir�alama esnasinda herkesin kokusu ge�tigini d�s�n�yorum fakat belirli bir s�re 10 15 dk gibi ikincisi sindirim konusunda da hem fikiriz oldum olasi d�zenli bir tuvalet d�zenim yok ya kabizim yada ishal ishal durumuda kabizlik i�in �esitli denemelerden dolayi daha sonra eski haline d�n�yor seker hastaligi hakkinda da normal kan degerinde normal fakat ayrintili bir seker testi ins�lin direnci baktirmak gerekiyormus bu da aklimda devlet hastanelerinde sira gelirse sayet son olarak birka� b�l�me gitmeyi d�s�n�yorum onlar da ��z�m �ikmazsa (temennim tabiki bir hastalik �ikmamasi) dolgulu disimi �ektirip probiyotik vitaminler ve g�zel bir diyete baslamak olacak ( zayif olmama ragmen) su hastaliktan kurtulan birilerine ulasabilsek keske sifirdan anlatsa tecr�belerini..
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 08:19
Kusura bakmayin klavyeden dolayi bazi kelimeler eksik ve yanlis olmus
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 08:21
Melina tesekk�r ederim burdaki insalarin varligi g�� veriyor Allah b�y�k elimzden geleni yapip tevekk�l ediyoruz zaman neyi g�sterir bakalim
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2022 tarihinde 23:37
Ben dayanamadim kullandim bir umut dedim...
Elimde iki kullanimlik enterogermina kirmizi susuz form�l olandan vardi 6 milyar faydali bakteri i�erenden etkileriniz yaziyorum..
S�rekli agzimin arkasinda hissettigim damak ve arka dislerde dahil aci tat ve sicaklik kayboldu agiz kurulugum gitti sabahta kokum olmadi ilgin� sanki tepki de almadim s�rekli kullanmak lazim en yakin zamanda faha fazla alip kullanmaya basliyorum denemenizi tavsiye ederim eminim antibiyotiklerden daha az zarar verir
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.