Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bagirsak geniz akintisi iliskisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bagirsak geniz akintisi iliskisi
    Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 23:22
Arastirmalarimda bagirsak kirliligini alerji sedef ve geniz akintisi gibi sorunlara da yol a�acagi s�yleniyor tam bir bagirsak temizligi gerek aramizda s�rekli ishal olan arkadaslar var koku devam ediyor demekki bu bagirsak temizligi sadece diski �ikarmayla ilgili degil i�erideki zararli bakteri ve toksinleri de �ikarmak gerek bu duruma y�nelen oldu mu hi�
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 08:20
Ben arastirdim Sibo denen bi hastalik var, limk de paylasmistim burda. O linkte dr sibo agiz kokusu yapar diyordu. Ince bagirsakta mikrop �remesi olayi, o mikroplar da ince bagirsakta gaz yapiyor ve o gazlar ordan kana karisip nefes yoluyla atiliyor.

Forumda bu kadar insanin dis, dil fir�alamayla kokusunun ge�memesi muhtemelen %90 agiz i�i kaynakli degil de %10 diger organlar kaynakli kokuya sahip oldugumuzu g�steriyor.
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 08:58
Asagidaki hesap instagram'da periodontolojist " drfatihvural " hesabinda, sibo nedeniyle agiz kokusu olan bir hastayi g�steriyor. Ayni hocamiz bana tip1 teshisi koydu ama koku h�l� devam ediyor. Yani tip-1 de hemen ge�en bir koku olmayabilir. Disiplinli bir sekilde dil dis fir�alama olmasi gerekiyor.

Sibo sanirim tip3 ve Murat Aydin tip3'�n yok denecek kadar az oldugunu s�yl�yor. O y�zden �nce tip1 ve tip2 �zerinde yogunlasin bence.

https://www.instagram.com/p/CMUJNLUJKIk/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Başa Dön
�mit90 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ümit90 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 09:25
Gida intoleransi da gida alerjisi de geniz akintisi yapiyor bence.
Başa Dön
Lavi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 10:22
Ben siboyu da eledim artik tospik bir yakinim var tamamen sibo belirtileri tasiyor hatta hamile g�r�nt�s� derece de karin sisligine kadar yillardir s�rekli sivi diskilama vb hi� dis fir�alafigini da bilmem ama sifir koku inanilmaz
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 10:23
Kelime detayli r�ntgen �ekildimi disin i�in ve bademcik tasi problemin varmi
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 10:50
Yazmayi unuttum bu yazdigim sibo belirtisi olan yakinim dis agrisi nedeniyle doktora gittiginde vucudun bir yerinde bagirsak veya mide zararli bir bakteri oldugu dise vurdugu s�ylenmis ve biteraldi sanirim bu ila�tan yazilmisti o zamanlar dikkatimi �ekmisti ona ragmen koku yok
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 13:36
Vay arkadas neyiz biz lanetli miyiz? 😁 T�m istisnalar bizde. Millet �ok afedersiniz agzindan tuvaletini yapsa kokmaz biz nerdeyse �amasir suyu ve kezzapla gargara yapicaz yine koku yine koku. 🤣
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.